Rendben.
Köszönöm szèpen a segítsèget!
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Behringer Ultracurve Pro DEQ2496 audio processzor
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6675
Re: Behringer Ultracurve Pro DEQ2496 audio processzor
Igaz, nem hm készülék - viszont nem lejátszó és nem DAC.Átrakom a Pro Audio-ba oda passzol leginkább.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Re: Behringer Ultracurve Pro DEQ2496 audio processzor
Szia!
De igen, sztereó. Èn a DAC-hoz tettem fel, se úgy nèz ki az admin átrakta ide.
De igen, sztereó. Èn a DAC-hoz tettem fel, se úgy nèz ki az admin átrakta ide.
Behringer Ultracurve Pro DEQ2496 audio processzor
Sziasztok!
Eladó egy nagyon jó állapotú Behringer ULTRACURVE PRO DEQ2496 audio processzor.
Esztétikailag és funkcionálisan is tökéletes, otthoni "bűvészkedésre" használtam, de most pályát módosítok a "pure sound" felé!
Adok hozzá még egy Behringer ECM 8000 Mérési mikrofont kábellal, illetve a DEQ készülék doboza is megvan valahol a tárolóban.
Személyesen kipróbálható és átvehető Várpalotán, de a csomagküldés is megoldható.
Érdeklődni: +36305161825
Ára: 80000 Ft
Eladó egy nagyon jó állapotú Behringer ULTRACURVE PRO DEQ2496 audio processzor.
Esztétikailag és funkcionálisan is tökéletes, otthoni "bűvészkedésre" használtam, de most pályát módosítok a "pure sound" felé!
Adok hozzá még egy Behringer ECM 8000 Mérési mikrofont kábellal, illetve a DEQ készülék doboza is megvan valahol a tárolóban.
Személyesen kipróbálható és átvehető Várpalotán, de a csomagküldés is megoldható.
Érdeklődni: +36305161825
Ára: 80000 Ft