Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!

Melyik oldalon találok igazán menő fotótapétákat?

Elsősorban a nem hifivel kapcsolatos kérdések / dolgok helye
tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 905

Re: Melyik oldalon találok igazán menő fotótapétákat?

Hozzászólás Szerző: tottyi »

Lehet kettosreg all fent egy kis reklammal fuszerezve de mintha mar lett volna. :D
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - WW Platinum Eclipse 8 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R

keyim89355
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Re: Melyik oldalon találok igazán menő fotótapétákat?

Hozzászólás Szerző: keyim89355 »

Pontosan ugyanebben a helyzetben voltam, amikor felújítottuk a nappalit. A sok sablonos oldal után végül a Tapeko oldalán kötöttem ki, és nem bántam meg. Nagyon jó ízléssel válogatták össze a kínálatot, külön rész van a népszerű fotótapétáknak is, szóval könnyű inspirálódni. Amit választottam, élőben még jobban mutat, mint a képeken. Ha valaki minőséget keres elérhető áron, szerintem a Tapeko jó kiindulópont.

menjiko21
Értékelés: 0

Melyik oldalon találok igazán menő fotótapétákat?

Hozzászólás Szerző: menjiko21 »

Újítom a nappalit, és szeretnék valami látványos, modern faldekorációt. A festés unalmas, a képek túl kicsik — inkább valami nagyméretű, stílusos fotótapétában gondolkodom. Csak nem tudom, hol kezdjem a keresést, hogy ne gagyit vegyek.

Válasz küldése

Vissza: “Gyors kérdések helye, minden, amit máshol nem tudsz megkérdezni”