Nem tudom most pontosan,de ez is erős amit mi használunk kocsikhoz.tottyi írta: ↑2025.08.06., szer. 11:01Lehet a tiednel fog lehetni lelegezni de ez egy 200 negyzetmeteresre tervezett ozongenerator volt amit dupla idore tettem pedig negyed akkora a negyzetmeter. :) Ha jol mtudom ez a gaz a szerves reszecskeket rombolja szet sejt szinten, legalabb is igy magyaraztak akkor de azt nem mondtak, hogy tonkretenne mas berendezest. Nekem egy klima szerelotol volt kolcsonbe.Shimano írta: ↑2025.08.06., szer. 10:13Baromi erős szúrós szagú ez,lehet a fejemre húzok egy nylonzsákot,az elég lesz egy pár levegővételhez.tottyi írta: ↑2025.08.06., szer. 09:03En ezt nem is tudtam, hogy szervetlen anyagokban is kart tehet az Ózongenerátor. En egy ipari Ózongenerátor-t hasznaltam kb 4 orat egy 50 nm-es lakasban, persze kivittem a novenyeket de mikor visszamentem akkor levegot sem lehetett kapni a lakasban, ugy rohantam az ablakhoz, hogy meg ne fulladjak. :) Mondjuk az meg a regei hifi rendszerem volt es egyszer hasznaltam de nem lattam vagy hallottam volna, hogy valami kart tett volna barmiben ami nem szerves anyagbol volt.
Nekem a penesz vegett kellett, azt le is vitte szepen es egy ideig nem is volt a lakasban.![]()
Valami kell,mert az emeleti rész jó pár lépés levegővétel nélkül.
Amugy picit lehetett levegot venni de nem mertem, olyan volt mindha elszivta volna az oxigent, bar lehet ezert tudja roncsolni az elolenyeket sejt rendszer szinten. :)
Mondta is a kollégám hogy basszus ez erős lesz ide,gyengébbet kellett volna szerezni.
Na majd még átgondolom hogyan is legyen ez,de a hifit becsomagolom,az már biztos.
Étel,ital,növény,élőlény nem lehet a szobában,oxidáló hatásról is írnak,szóval észen kell lenni a programozásánál,tehát az kezelési idővel.
Még utánanézek a lakások dózis/idő függvényének az adott térfogatra,aztán megcsinálom.
Mondjuk nálunk mivel egybefüggő az egész ház,tehát nagyrészen nincsenek ajtók,ez érdekes lesz,de a fél óra fent,a fél óra lent tűnik eddig a jónak,de még agyalok rajta.