Köszi a választ, már megoldódott!
Szerencsésebb vagyok, jó az akksi,az USA- ból arany áron 50% töltöttséggel érkezett , tehát figyeltek rá. Igaz pár napja használom, de tökéletes.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ibasso Dx 300 szervizt keresek
- KopaszKutya
- Törzsvendég

- Értékelés: 201
Re: Ibasso Dx 300 szervizt keresek
Biztos nem járt mindenki olyan szerencsétlenül, mint én, de idáig 4 telefonba cseréltem akksit utólag, amibe gyári akksi került (gyárinak árulták), kivétel nélkül mindegyiknél gyengébb volt az újonnan bele tett akksi, mint amit cserélni kellett. Ahogy látom a DX300 is egy kb. 4 éves készülék, ha az új akksi 4 évig lemerülve állt egy raktár polcán, akkor minden esély meg van rá, hogy te is hasonlóan jársz. Emiatt (is) érdemes szakszervizt igénybe venni, akik majd beszerzik az akksit és cserélik és így van rá esély, ha szar lenne az akksi, akkor vállalják a felelősséget.
Nem tudom, hogy egy sufni webshop-ből vett akksi, ha már ki van bontva, bele van téve a készülékbe és rossz, utána az üzlet vissza veszi-e.
Nem tudom, hogy egy sufni webshop-ből vett akksi, ha már ki van bontva, bele van téve a készülékbe és rossz, utána az üzlet vissza veszi-e.
Philips CD 820 - Cen.Grand DSDAC 1.0 DE - Bryston 4B-ST - Vandersteen 2CE Signature - Schmidt Ferenc kábelezés
-
ivanhoe64
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 1
Ibasso Dx 300 szervizt keresek
Ibasso DX 300
Segítséget kérnék ! Egy normális szervizt keresnék DX 300 - Dap akkumulátor
cseréjében ! Akku már van.
Veszprém és környéke előnyben !
Előre is köszi: Iván
Segítséget kérnék ! Egy normális szervizt keresnék DX 300 - Dap akkumulátor
cseréjében ! Akku már van.