Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
lakkozott hangfal portörlés mivel?
- edzoba
- Fórumlakó
- Értékelés: 146
- Kapcsolat:
Re: lakkozott hangfal portörlés mivel?
nedves törlő (baba) a port begyűjti, aztán mikroszálas eltünteti a nedvesség homályát, kicsit políroz. (sztem:))
LHY AUDIO OCK-1 ǀ GUSTARD R26 ǀ AUDIONET AMP I V2 ǀ DYNAUDIO Audience 40/REL T5i x2 ǀ PERFECT ACOUSTIC 21x ǀ ENTREQ VIBBEATERS ǀ iFi audio AC iPurifier, DC Blocker, LAN iSilencer
Nagyon köszönöm a tanácsokat és a javaslatokat!
Magasfényű, lakkozott felületek portalanítására ez való: https://m.alza.hu/maxi/swiffer-duster-p ... 7iEALw_wcB
Tényleg szuper, én már évek óta csak ezt használom, garantáltan nem hagy semmiféle karcot.
A Pronto is gyárt valami hasonlót, de azt ritkán lehet kapni, ezt viszont kb. mindenhol.
- zoli73
- V.I.P.
- Értékelés: 2635
Szia!
Magasfényű, lakkozott felületek portalanítására ez való: https://m.alza.hu/maxi/swiffer-duster-p ... 7iEALw_wcB
Tényleg szuper, én már évek óta csak ezt használom, garantáltan nem hagy semmiféle karcot.
A Pronto is gyárt valami hasonlót, de azt ritkán lehet kapni, ezt viszont kb. mindenhol.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD1, LS8, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - UsaAudio - Furutech
- bakelitbandita
- Fórumlakó
- Értékelés: 29
Nálam nedves törlő - finom pamut kombó a pálya
Denondl110rRevolvercloneCrystalcableMogamiAva2B+9SXMITTerminator2OperaSeconda40SzegediUsaaudio
- Alex_Aston
- V.I.P.
- Értékelés: 2693
Nekem a Wixi törlőkendő nagyon bevált. Nem hagy karcot hetente történő portalanítás esetén sem az évek alatt. Egyszerűen kirázható, mosni sem kell.
Csak a Marantz! :-D
- -CB-
- Beköltözött
- Értékelés: 1109
Nedves szivacs wileda. a mikroszálas nem jó. Semmire.
Amúgy autó polítúr, illetve wax csodákra képes a karcos lakkfekete felületen.
Amúgy autó polítúr, illetve wax csodákra képes a karcos lakkfekete felületen.
lakkozott hangfal portörlés mivel?
Sziasztok!
Esetleg valaki tudja-e, hogy magasfényű lakozott hangfal felületet mivel érdemes portalanitani? A cél az, hogy ne legyenek rajta mikrokarcok.
Köszönöm
Esetleg valaki tudja-e, hogy magasfényű lakozott hangfal felületet mivel érdemes portalanitani? A cél az, hogy ne legyenek rajta mikrokarcok.
Köszönöm