Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Chario Constellation Lynx
Moderátor: DHT1
Re: Chario Constellation Lynx
Jegelve..
Köszi a megjegyzést! Igen, én is nagyon szerettem, annak ellenére, hogy talán nem a legmegfelelőbb vassal (Yba YA 201) hajtottam. Sajnos már nincs időm kihasználni és az állványos hangfal amúgy sem túl gyerekbarát..
Hamarosan az erősítő is felkerül az oldalra. Remélem az is ilyen fogadtatásban részesül! :)
Research írta: ↑2022.09.19., hétf. 09:25Hmmm.. ez volt az első szebb (“audiophile”) hangú dobozom még a 2000-es évek elején, unico-val hajtottam. Meretéhez képest meglepően testes, finom meleg hangra emlékszem,… de megvenném ha nem lennél 350km-re![]()
Ebben a kategóriában, így állvánnyal szerintem magasan a legjobb vétel most, korrekt.
Természetesen megfelel. Ha kérhetem, délután 5 és fél 8 között hívjon! Fürdetés, altatás közben nem tudom felvenni.. ;-)
Előre is köszönöm!
Előre is köszönöm!
lekszikovgabor írta: ↑2022.09.19., hétf. 11:12Üdvözletem!
Ha megfelel, este hívnám a hangsugárzók ügyében. Komolyan érdekelne.
-
lekszikovgabor
- Újonc fórumos

- Értékelés: 1
Üdvözletem!
Hmmm.. ez volt az első szebb (“audiophile”) hangú dobozom még a 2000-es évek elején, unico-val hajtottam. Meretéhez képest meglepően testes, finom meleg hangra emlékszem,… de megvenném ha nem lennél 350km-re
Ebben a kategóriában, így állvánnyal szerintem magasan a legjobb vétel most, korrekt.
Chario Constellation Lynx
Kihasználatlanság miatt eladó egy Chario Constellation Lynx cseresznye színben, gyári állvánnyal. A hangfalak állapota újszerű. Sajnos a gyári dobozok nincsenek meg, ezért postázni nem fogom. A hangfalak Sárváron megtekinthetőek. Az oldalra írt üzeneteket, e-mail-eket olvasom, telefonon csak késő délutántól vagyok elérhető.
Ár: 180.000 Ft. Tel: 30/987-2657.
Ár: 180.000 Ft. Tel: 30/987-2657.
- Csatolmányok
-
- thumbnail_IMG_1442.jpg (130.54 KiB) Megtekintve 2896 alkalommal
-
- thumbnail_IMG_1441.jpg (167.64 KiB) Megtekintve 2896 alkalommal
-
- thumbnail_IMG_1439.jpg (101.63 KiB) Megtekintve 2896 alkalommal
-
- thumbnail_IMG_1438.jpg (120.92 KiB) Megtekintve 2896 alkalommal