Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
TMP erősitők és D/A konverterek
Moderátor: TMP
- ottoisis
- Fórumlakó
- Értékelés: 79
Re: TMP erősitők és D/A konverterek
Netán a DAC-os verziós Quantic F-50 is terítékre kerül?
LPj: Townshend Elite Mk II Rock + Moth-RB-250/AN-Ai karkábel + Roksan Corus Blue
CD: Cyrus dAD-7, Erősítő: Palotás phono, TMP ANT, Dobozok: Audio Note AX-Two
Kábelek, kiegészítők: Fapaci, Belden 8402, Kondo KSL, YBA Glass, 47 Lab OTA Stratos
CD: Cyrus dAD-7, Erősítő: Palotás phono, TMP ANT, Dobozok: Audio Note AX-Two
Kábelek, kiegészítők: Fapaci, Belden 8402, Kondo KSL, YBA Glass, 47 Lab OTA Stratos
Szia !
Igen, ebben az évben sajnos kimarad mindkét kiállításon való részvételünk.
Gyártásba kezdtünk, jönnek hamarosan a Quantic F50-ek, az új Phono, amiről már a szemfülesek olvashattak Fb-on (TEP Audio), az ANT is kapott némi módosítást és a lineáris külső tápegység rendeléseket is mihamarabb teljesítjük, így most maradunk a sejhajunkon és dolgozunk.
Igen, ebben az évben sajnos kimarad mindkét kiállításon való részvételünk.
Gyártásba kezdtünk, jönnek hamarosan a Quantic F50-ek, az új Phono, amiről már a szemfülesek olvashattak Fb-on (TEP Audio), az ANT is kapott némi módosítást és a lineáris külső tápegység rendeléseket is mihamarabb teljesítjük, így most maradunk a sejhajunkon és dolgozunk.
Sziasztok!
Lehet, hogy csak nem vettem észre, de nem találtalak meg benneteket sem a Hifi Show, sem az Audio Expo kiállítói között.
Tényleg nem lesztek kint egyiken sem?
Lehet, hogy csak nem vettem észre, de nem találtalak meg benneteket sem a Hifi Show, sem az Audio Expo kiállítói között.
Tényleg nem lesztek kint egyiken sem?
Usher - Valhalla - Emotiva
TMP Audio Lineáris Tápegységek
Most, hogy "vége a nyárnak" igaz épp 33 °C van, lineáris tápegységek gyártásába kezdtünk.
TMP PSU: 3.3V - 24V közötti feszültségű termékekhez megfelelőek. Tartalmazza a DC káblet (120cm) és a Foxpost küldést is!
RENDELÉS: szerviz@tmpaudio.hu e-mail címen. Ha van fotó a termék adattáblájáról, kérnénk csatolni, köszönjük. Árat az adatok ismeretében megírjuk.
FONTOS! Ha nem válna be, visszaküldhető(30 nap) és visszafizetjük az árát!
Ezek a tápegységek a zenei élményt erősítik, több helyre kerültek már a lehallgató láncba, érdemes fejleszteni, kipróbálni. Az impulzus tápegységekhez képest jelentős a változás.
Mit nyújt a lineáris táp?
Sokan tudjátok, milyen hatással van a rendszerre, az alapvető hatásuk, amelyek miatt használják :
- Stabil és zajmentes tápellátás biztosítása
- Az eszközök teljesítményének és hangminőségének javítása
Ezek a tápegységek a következő eszközökhöz használhatók és az alábbi helyeken váltak már be:
- Streamerek
- Hálózati lejátszók
- DAC-ok
- Fejhallgató erősítők
Emellett más elektronikai eszközökhöz is fejlesztési lehetőséget kínálnak:
- Routerek
- Beltéri egységek
- Médiaboxok
- NAS eszközök
Most, hogy "vége a nyárnak" igaz épp 33 °C van, lineáris tápegységek gyártásába kezdtünk.
TMP PSU: 3.3V - 24V közötti feszültségű termékekhez megfelelőek. Tartalmazza a DC káblet (120cm) és a Foxpost küldést is!
RENDELÉS: szerviz@tmpaudio.hu e-mail címen. Ha van fotó a termék adattáblájáról, kérnénk csatolni, köszönjük. Árat az adatok ismeretében megírjuk.
FONTOS! Ha nem válna be, visszaküldhető(30 nap) és visszafizetjük az árát!
Ezek a tápegységek a zenei élményt erősítik, több helyre kerültek már a lehallgató láncba, érdemes fejleszteni, kipróbálni. Az impulzus tápegységekhez képest jelentős a változás.
Mit nyújt a lineáris táp?
Sokan tudjátok, milyen hatással van a rendszerre, az alapvető hatásuk, amelyek miatt használják :
- Stabil és zajmentes tápellátás biztosítása
- Az eszközök teljesítményének és hangminőségének javítása
Ezek a tápegységek a következő eszközökhöz használhatók és az alábbi helyeken váltak már be:
- Streamerek
- Hálózati lejátszók
- DAC-ok
- Fejhallgató erősítők
Emellett más elektronikai eszközökhöz is fejlesztési lehetőséget kínálnak:
- Routerek
- Beltéri egységek
- Médiaboxok
- NAS eszközök
TMP Audio EB 2024 - Tipp.ly Tippjáték (ingyenes tippjáték)
Kedves Barátaink!
TMP Audio - ez a legfontosabb nekünk, de ha már EB van, játszunk is!
Szeretettel meghívunk benneteket egy tippjátékra! Ha szeretsz tippelni és szeretnél velünk játszani, csatlakozhatsz hozzánk. Kattints a linkre a csatlakozáshoz: www.tipp.ly/?csapat=tmp-audio-hifi&meghivo=65669
Tippelj, nyerj és érezd jól magad velünk együtt! Várunk mindenkit szeretettel!
Ha pedig HiFi elektronika javítására lenne szükséged, írj nekünk, küldjük űrlapukat, az egyeztetéshez.
E-mail: szerviz@tmpaudio.hu
Fb: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555528771819
#TMPAudio #Tippjáték #JátsszVelünk #Szórakozás
Kedves Barátaink!
TMP Audio - ez a legfontosabb nekünk, de ha már EB van, játszunk is!
Szeretettel meghívunk benneteket egy tippjátékra! Ha szeretsz tippelni és szeretnél velünk játszani, csatlakozhatsz hozzánk. Kattints a linkre a csatlakozáshoz: www.tipp.ly/?csapat=tmp-audio-hifi&meghivo=65669
Tippelj, nyerj és érezd jól magad velünk együtt! Várunk mindenkit szeretettel!
Ha pedig HiFi elektronika javítására lenne szükséged, írj nekünk, küldjük űrlapukat, az egyeztetéshez.
Fb: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555528771819
#TMPAudio #Tippjáték #JátsszVelünk #Szórakozás
Bővítettük szolgáltatásunkat és munkahelyet is teremtettünk.
Szakképzett szerelőink évtizedes tapasztalattal vállalják a HiFi, High-End Audio készülékek, elektronikai- és híradástechnikai termékek, valamint elektronikai panelek javítását is.
Szerviz szolgáltatásuk NEM terjed ki, mobiltelefonokra, notebookokra, valamint kis- és nagyháztartási gépekre sem.
Gyorsan és hatékonyan végezzük el a javításokat, bevizsgálási és hibafeltárási díj nélkül. Csak akkor van költsége ügyfelünknek, ha megrendeli a javítást, az árajánlatunk ismeretében.
Forduljatok bizalommal a TMP Audiohoz! Elsődleges kapcsolattartásunk e-mail, írjatok nyugodtan nekünk.
Budapesti átvételi pontunk is hamarosan elindul, saját autóval hozzuk-visszük a készülékeket, a biztonságos szállításért.
Cím: Debrecen, Füredi út (Suban udvar)
Nyitva: Hétfő-Péntek: 13:00-16:00 (kizárólag egyeztetett időpontban)
Szervizes Facebook oldalunkat is követhetitek: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555528771819
Szakképzett szerelőink évtizedes tapasztalattal vállalják a HiFi, High-End Audio készülékek, elektronikai- és híradástechnikai termékek, valamint elektronikai panelek javítását is.
Szerviz szolgáltatásuk NEM terjed ki, mobiltelefonokra, notebookokra, valamint kis- és nagyháztartási gépekre sem.
Gyorsan és hatékonyan végezzük el a javításokat, bevizsgálási és hibafeltárási díj nélkül. Csak akkor van költsége ügyfelünknek, ha megrendeli a javítást, az árajánlatunk ismeretében.
Forduljatok bizalommal a TMP Audiohoz! Elsődleges kapcsolattartásunk e-mail, írjatok nyugodtan nekünk.
Budapesti átvételi pontunk is hamarosan elindul, saját autóval hozzuk-visszük a készülékeket, a biztonságos szállításért.
Cím: Debrecen, Füredi út (Suban udvar)
Nyitva: Hétfő-Péntek: 13:00-16:00 (kizárólag egyeztetett időpontban)
Szervizes Facebook oldalunkat is követhetitek: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555528771819
Két új hírünk van számotokra!
A TMP AUDIO tápegységek mostantól még szélesebb paraméterekkel érhetők el és rendelhetők.
Minden tápegység tartalmaz 120 cm DC kábelt a szükséges csatlakozóval és ingyenes Foxpost szállítást.
Ideális, média lejátszókhoz, streamerekhez, wifi routerekhez, hálózati lejátszókhoz és még sok más készülékhez.
A másikról holnap számolunk be részletesebben. Új szolgáltatásunk bevezetése miatt elkészült a legújabb Facebook oldalunk, kövessétek be, ha gondoljátok @TMP AUDIO Szerviz
A TMP AUDIO tápegységek mostantól még szélesebb paraméterekkel érhetők el és rendelhetők.
Minden tápegység tartalmaz 120 cm DC kábelt a szükséges csatlakozóval és ingyenes Foxpost szállítást.
Ideális, média lejátszókhoz, streamerekhez, wifi routerekhez, hálózati lejátszókhoz és még sok más készülékhez.
A másikról holnap számolunk be részletesebben. Új szolgáltatásunk bevezetése miatt elkészült a legújabb Facebook oldalunk, kövessétek be, ha gondoljátok @TMP AUDIO Szerviz
ezt el is felejtettem, hogy van. már a topic... nem nagyon mozog, pedig vannak történések.
nem a legfrisseb, de nekem most fért bele, meghallgatni az MC Phonot... Azóta két rendszerben hallgatam és holnap jön vissza megint... Amit el tudok mondani, baromi kerek, egész produkciót tesz le az asztalra. Nem tudom, mit kell tudnia egy 300ezres phononak, de azt tudom, mit tudnak a baromi drágák. Óriásölőnek beállítani veszélyes játék, de az holtbiztos, hogy ötszörös árat is el lehetne érte kérni. Aki lemezjátszózik, erősen gondolkodjon el rajta. Ha vesz hozzá egy egyszerű Hana EL MC-t, bagóért fog zenét hallgatni (ha meg már van MC, egy próbát megér, meglepetésGép )
http://www.halfnote.hu/blogs/revox/na-m ... t-mc-phono
ui: remélem ToMPi nem rúg seggbe, amiért beszemeteltem a topicjába, de ezt érdemes megosztani a közzel
nem a legfrisseb, de nekem most fért bele, meghallgatni az MC Phonot... Azóta két rendszerben hallgatam és holnap jön vissza megint... Amit el tudok mondani, baromi kerek, egész produkciót tesz le az asztalra. Nem tudom, mit kell tudnia egy 300ezres phononak, de azt tudom, mit tudnak a baromi drágák. Óriásölőnek beállítani veszélyes játék, de az holtbiztos, hogy ötszörös árat is el lehetne érte kérni. Aki lemezjátszózik, erősen gondolkodjon el rajta. Ha vesz hozzá egy egyszerű Hana EL MC-t, bagóért fog zenét hallgatni (ha meg már van MC, egy próbát megér, meglepetésGép )
http://www.halfnote.hu/blogs/revox/na-m ... t-mc-phono
ui: remélem ToMPi nem rúg seggbe, amiért beszemeteltem a topicjába, de ezt érdemes megosztani a közzel
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
- d.janos
- Fórumlakó
- Értékelés: 194
https://www.youtube.com/watch?v=aeQ3xtAurSw
TMP Audio ANT erősítő, ANT DAC, ANT külső táp és F50 teszt.
. .
TMP Audio ANT erősítő, ANT DAC, ANT külső táp és F50 teszt.
. .
"Az élet különös ténye, hogy elménk mindig megtalálja annak a módját, hogy fizikai valósággá változtassa azokat a gondolatokat, melyekkel a legtöbbet foglalkozunk"
- d.janos
- Fórumlakó
-
-
"Az élet különös ténye, hogy elménk mindig megtalálja annak a módját, hogy fizikai valósággá változtassa azokat a gondolatokat, melyekkel a legtöbbet foglalkozunk"
- d.janos
- Fórumlakó
Szia!
Cabasse Murano
https://www.cabasse.com/murano/
https://headfonics-com.translate.goog/c ... x_tr_hl=hu
http://www.halfnote.hu/blogs/revox/tmp- ... eharangozo
Hallottam, de főként CD-ről. A végén van.KopaszKutya írta: ↑2023.10.17., kedd 17:37Erről a TMP Quantic F50-ról írhatna valaki, hogy milyen?
Engem leginkább a DAC és fejhallgató része érdekelne, hogy hogyan viszonyul a TMP Ant-hoz.
Melyik jobb és miben?
http://www.halfnote.hu/blogs/revox/tmp- ... eharangozo
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
- KopaszKutya
- Törzsvendég
- Értékelés: 186
Erről a TMP Quantic F50-ról írhatna valaki, hogy milyen?
Engem leginkább a DAC és fejhallgató része érdekelne, hogy hogyan viszonyul a TMP Ant-hoz.
Melyik jobb és miben?
Melyik jobb és miben?
Marantz CD74 - Fidelity Achat - Fidelity Pyrit - Vandersteen 2CE Signature - Schmidt Ferenc kábelezés
PC - Singxer F1 - Audio-GD NOS 11 / István3 OTL - Focal Clear / Hifiman HE1000 V2
PC - Singxer F1 - Audio-GD NOS 11 / István3 OTL - Focal Clear / Hifiman HE1000 V2
A kérdőjel lemaradt az egyik mondatnál... bocsi.
Sziasztok! Tudjátok esetleg a hangsugárzók pontos típusát? Ha jól emlékszem, valamelyik Cabasse volt, de pontosan nem tudtam beazonosítani. Köszönöm előre is a választ!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára emilio1 2023.10.16., hétf. 21:53-kor.
- d.janos
- Fórumlakó
Minden órában 30 perces zenei bemutató.
10:00-17:00 órai kezdetekkel.
110-es szoba, belső helyiség.
TMP Ant DAC
TMP Ant erősítő
TMP Ant külső tápegység
Forrás: LP, CD, Streaming
TMP kábelek
TMP új erősítő : TMP Quantic F50
10:00-17:00 órai kezdetekkel.
110-es szoba, belső helyiség.
TMP Ant DAC
TMP Ant erősítő
TMP Ant külső tápegység
Forrás: LP, CD, Streaming
TMP kábelek
TMP új erősítő : TMP Quantic F50
- d.janos
- Fórumlakó
110-es szoba - Hifi Show 2023.
Dragonweed - et olyan összefüggésben olvashattál, hogy NEM volt.
A kis dobozok (Mundorf):
https://www.lauditeur.hu/termekkategoria/mundorf/
A nagy dobozok (Sense):
https://www.lauditeur.hu/sense-audio-manufaktura/
A forgalmazó:
https://www.lauditeur.hu/
https://www.lauditeur.hu/termekkategoria/mundorf/
A nagy dobozok (Sense):
https://www.lauditeur.hu/sense-audio-manufaktura/
A forgalmazó:
https://www.lauditeur.hu/
- RocknRoller
- Újonc fórumos
- Értékelés: 0
Bocsi de azért kérdeztem, mert vissza olvastam és nem láttam egyértelműen.KisMarci írta: ↑2022.11.01., kedd 10:51RocknRoller írta: ↑2022.11.01., kedd 10:37Sziasztok!
A Hifi kiállításon milyen hangfalak voltak TMP-nel bekötve? Főleg az álló hangfal típusa és elérhetősége érdekelne, de láttam bentebbi szobában volt egy allvanyos is, de azt nem volt szerencsém meghallgatni, viszont érdekelne az is. Koszonom előre is.
Csupán 2 posztot kellene visszaolvasnod...
“Dragonweed” “sense” és ilyeneket olvasok de konkrét márkanév és típust nem találtam.
Két linkert hálás lennék ha nem nagy kérés
Csupán 2 posztot kellene visszaolvasnod...RocknRoller írta: ↑2022.11.01., kedd 10:37Sziasztok!
A Hifi kiállításon milyen hangfalak voltak TMP-nel bekötve? Főleg az álló hangfal típusa és elérhetősége érdekelne, de láttam bentebbi szobában volt egy allvanyos is, de azt nem volt szerencsém meghallgatni, viszont érdekelne az is. Koszonom előre is.
- RocknRoller
- Újonc fórumos
Sziasztok!
- RocknRoller
- Újonc fórumos
Sziasztok!
Számomra a legjobb zeneszámok itt "forogtak" szombaton. Szerintem majd' háromnegyed órát voltam bent, megszűnt az időérzékem. Mindkét rendszer rendesen odaszögezett a székbe. A nagy Sense hangsugárzó nagyon szimpatikusan szólt.
Japán vonal: Accuphase, Denon
Német vonal: Lindemann, Quadral
Magyar vonal: "Fapaci-féle" Luxor Gold
Német vonal: Lindemann, Quadral
Magyar vonal: "Fapaci-féle" Luxor Gold
- dixie-chicken
- V.I.P.
- Értékelés: 2278
áááá ,annyian voltak bent az első szobában+rotyogott az agyvizem a rengeteg Floyd/Waters zenéktől másoknál,hogy a benti kimaradt...az álló szimpi volt úgy zusammen,nekem picit kerek/lágy hangzás volt,de egy jó pár drágább rendszerhez is viszonyitva,ár/érték arányban,úgy éreztem,rendben vanEar írta: ↑2022.10.26., szer. 10:37Értem már a kérdésedet. Két szoba volt. A kintiben volt a Sense állódoboz, a bentiben pedig a Mundorf állványos, és hol ez, hol az szólt. A komódon lévő az nézegetni való párja volt a benti szobában lévő Mundorfoknak.dixie-chicken írta: ↑2022.10.26., szer. 07:58
a komódon lévő másik doboz,az én értelmezésem szerint,"rendszeren kivül volt"...hogy melyik volt jobb nem tudom megmondani,amikor én voltam a Sense volt bekötve...
Thorens/SME 3009/Shure,Marantz,Tannoy
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
...it's only rock 'n' roll (but i like it)