Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVDcenter Multimédia Magazin
..Lényeg: Melyik mélynyomó nyert itt 100e Ft alatti kategóriában?
- egy kicsit a 100k felettiben Klipsch RW-10 tudom batran ajanlani {mindjart jonnek a tobbiek, home made, warfi, polk, yamaha meg mittudomen megmivel }
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
ÁFA-ilag, más topicokban má' kitárgyaltuk
és linked van hozzá?
vagy topikcímed?
Hali!
Még nem láttam soha ezt az újságot, így nem ismerem. Régebben a Házimozi-t vettem, de egyre gyérebb filmeket adtak hozzá, és mikor meglett a rendszerem, már nem volt annyira izgalmas az olvasása.
Lényeg: Melyik mélynyomó nyert itt 100e Ft alatti kategóriában?
Üdv!
TV: Thomson 72cm 29DX45 | Erősítő: Onkyo TX-575X-S | Dvd lejátszó: Onkyo 535S | Cd lejátszó: Onkyo CD 7211S | Front hangfalak: Tannoy M2 | Center hangfal: Tannoy Mc | Surround hangfalak: Tannoy M1 | Videó: Panasonic NV-HD625 | Kábelek: Neotech KS-11275 front és center, Cambridge audio linea 3+ surround, HAMA Scart, Interkonnekt: Neotech KHS-152 Koax, KHS-CA-201 cd interkonnekt
ez pedig itt a borito:
Szerintem a Keirásat nem múlja felül. Az tényleg majdnem felülmúlhatatlan.
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
ÁFA-ilag, más topicokban má' kitárgyaltuk
Köszi... Ennyi topic-ot nem lehet figyelemmel követni. APEH suxx bekap6od.gif
Az APEH hogy tud bekeverni? Nehogy azt mondjátok, hogy a melléklet miatt, mert menten kardomba dőlök.
Gondolom anyagilag.
Elkúrtuk
Az APEH hogy tud bekeverni? Nehogy azt mondjátok, hogy a melléklet miatt, mert menten kardomba dőlök.
A címlapok egyre jobbak! Szerintem mostanra érett be a lap igazán. Jó a stílusa, kicsit a helyesíráson lehetne még csiszolni, néhol beugrik egy-két hiba. Neten nem kifogásolom, (akkor másról sem szólna a sok topic, mint a hibásan leírt hozzászólásokról), az újságban már zavartóbb, de szerencsére nem sok van.
Nem lesz új melléklet? (Na de meddig?) Az APEH mondjon le!
(Addig is, amíg ez bekövetkezik, vesszük a melléklet nélküli verziót.)
Egy jótanács:
A "hivatallal" kikezdeni nem kell félnetek érdemes!
NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...
Mikortól lesz kapható? Vagy csak én siklottam el felette..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Jövőhéten utazok busszal Szegedre,(130km), lesz egy jó kis újság az útra.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Ez a címlap sem rossz; a tratalom pedig szintén ígéretes..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Baromi jó a címlap!!! Teccik. Ez az eddigi legjobb nálam!
Húúú, téleg nagyon teccik.
Gratula!
Tényleg ez a legjobb. Főleg, hogy lesz benne Star Wars melléklet!
Lehet tudni esetleg mely av erölködők lettek tesztelve?
Erre én is kiváncsi lennék.
Azt már lehet tudni, hogy mi lesz a mellékleten?
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609
AVR: Marantz NR1609
Csupa érdekes cím!
Már nagyon várom.
Lehet tudni esetleg mely av erölködők lettek tesztelve?
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 668
Csatlakozom a többiekhez!
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Baromi jó a címlap!!!
Teccik. Ez az eddigi legjobb nálam!
Húúú, téleg nagyon teccik.
Gratula!
Klassz a címlap!
Várom az újságot!
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Szuper, hogy színésznők vannak a címlapon!
Főleg hogy szebbnél szebbek
De a tartalom is igéretesnek tűnik...
TV: Panasonic TX-32PS11P, DVD: ONKYO DV-SP500 , VHS: Panasonic NV-FJ612, Erősítő: ONKYO TX-DS 494, Hangfalak: Jamo E430, E4CEN, E4SUR, E4SUB.4; PC: ASUS P4P800Deluxe -- P4 2.8/800 -- 2x512/400DDR.
Szuper, hogy színésznők vannak a címlapon!
tami: nekem ugy remlik, hogy volt egy ilyen az elozo szam vegen
ergo: bennunk is felmerult, de meg nem forrt ki, hogy milyen legyen
NZS: merem mondani, hogy nagyon nagyon, nagyon nagyon jo cimek varnak megjelenesre nalunk, mas a gond, 4 betu, a-val kezdodik, peh a vege
mszaby: lesz
ez pedig itt a borito:
o v e r p o w e r e d
- el tudnek kepzelni egy olyan listat az ujsag utolso fel/egesz oldalan {egy egyszerusitett tartalomjegyzekhez hasonloan} ami az eddigi szamokban ismertetett/tesztelt 'cuccokat' sorolja fel tipusonkent es melleirva, hogy mely evfolyam mely szamaban talalhato.
T A M I . H U
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 668
Azt szeretném megkérdezni, hogy hülyeség lenne-e - e az újságban egy kis "szótárt" csinálni, állandó rendszereséggel betenni, ami szerintem, nem foglalna sok helyet , mondjuk a HQ "végén", ahol szerepelnének azok a kifejezések, amik, egy kezdô, vagy (akár a témával már többet foglalkozók ) részére is megkönnyítenék a tájékozódást. Pl., hogy mi az HD, kontrasztarány, HDMI, interlace, progressziv kimenet stb.?
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Na mit találtam ma a postaládámba? Egy dvdcenter magazint. Igaz, hogy 2004 június-júliusi példány és sajnos DVD sem volt hozzá, de remek promó. Egy matrica van rajt, amin a következő szöveg található:
"Kedves Olvasó!
Engedje meg, hogy ismeretlenül is kedveskedjünk Önnek a most kézben tartott kiadványunk tiszteletpéldányával, melyet térítésmentesen juttattunk el Önhöz.
Szeretnénk felhívni figyelmét magazinunk egyedülálló voltára a hazai piacon. Amellett, hogy mellékletünkben hónapról-hónapra hozzájuthatnak egy-egy sikerfilmhez, bevezetjük Önöket a házimozizás, valamint a mozi és a filmek világába.
Észrevéteivel, kérdéseivel, előfizetési szándékával kérjük forduljon bizalommal szerkesztőségünkhöz a ***-**** -as telefonszámon.
Üdvözlettel: DVD Center Kiadói Kft.
"
Kedves gesztus, köszönöm és gratula az ötlethez.
Azért egyetlen egy dologba belekötnék. A "hónapról hónapra hozzájuthatnak 1-1 sikerfilmhez"-be. Nos lassan fél éve nem volt új melléklet?!
Remélem mihamarább ÚJ melléklettel jelentek meg.