Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Fangória

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 0

Fangória

Hozzászólás Szerző: mszaby »

Nem akartok regelni? 
Nehogy valaki vicceskedjen a nevetekben.

Szerintem nem viccelnek csak elfelejtettek regelni...
Még nem, de más még vicceskedhet.
Elkúrtuk

Guy
Fórumlakó
Fórumlakó

Fangória

Hozzászólás Szerző: Guy »

T-Boy!

Meginvitálhatod a szerkesztőket ide a fórumba, hadd kérdezzünk tőlük okosakat.

Ez tényleg jó lenne

Meg is kérdezném mi lesz a következő melléklet

:vazeg: Miről olvasnátok szívesen? A következő melléklet még titok... de alakul a texasi láncfűrészes is....

Nem akartok regelni?

Szerintem nem viccelnek csak elfelejtettek regelni...
INTERNETES SZINKRON ADATBÁZIS: http://iszdb.hu/

DVD: Panasonic DVD-RV20

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

Fangória

Hozzászólás Szerző: mszaby »

T-Boy!

Ez tényleg jó lenne

:vazeg: Miről olvasnátok szívesen? A következő melléklet még titok... de alakul a texasi láncfűrészes is....

Nem akartok regelni?

Elkúrtuk

Guy
Fórumlakó
Fórumlakó

Fangória

A következő melléklet még titok... de alakul a texasi láncfűrészes is....[/b]

várjuk!!!

Vendég

Fangória

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Miről olvasnátok szívesen?

Vendég

Fangória

Hozzászólás Szerző: Vendég »

T-Boy!

Ez tényleg jó lenne

spiderclone
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Hozzászólás Szerző: spiderclone »

Szerintem az a legnagyobb baj a lappal, hogy olyan embereket kértek fel fordjtásra, akik nem ismerik a filmeket. Így fordulhat elő, hogy egy fordító bőszen beszél a Donnie Darko folytatásáról, miközben az nem is létezik, csupán új változat érkezik majd valamikor... Továbbá ennek köszönhetjük a Tudom mit csináltál tavaly nyáron című remeket.
Nem akarok senkit bántani, de néhol nem csak a fordítással van baj: a beköszöntő és a sziget cikk hemzseg a hibáktól és a teljesen magyartalan mondatoktól. Ilyet egy első számban nem illik elkövetni, hiszen mi ösztönözzön arra, hogy megvegyem a következőt???
Sean Bateman: "Megoldjuk! Rock'n'Roll!"

close652
Beköltözött
Beköltözött

Fangória

Hozzászólás Szerző: close652 »

mod: törölni, bocs, close
system

Guy
Fórumlakó
Fórumlakó

Fangória

Mindossze 3 dolog merult fel.ami sajnos 2 emberen mult.a forditon es a tordelon.ennyi.
ettol meg szerintem jo az ujsag es en mint mar mondottam fogom vasarolni rendszeresen.
de ezek apro hibak amik igazan konynen javithatoak a kovetkezo szamban.de tenyleg nem arta egy olyan ember az ujsaghoz aki ert a horrorhoz.mert azert az az evil death eleg durva benne.

Megvettem. Még ilyen szar magyarítást nem láttam. Itt 1 jó újság, és élvezhetetlen a fordítás. De ha már 2 embert említesz, én még kettőt mondok. Lektor (a magyar címek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), és a magyar szerző(k?). Mert van 1-2 magyar cikk is. Azok se tudtak fogalmazni.

Majd a következő számok jobbak lesznek,legalábbis remélem :vazeg: Annyira azért nem rossz a fordítás,sok címet,nevet elírtak az igaz és van pár mondat,aminek 10x is nekifutottam kevés sikerrel,de majd idővel megoldódik a dolog.
Ez még csak az első szám volt

bonsai
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Hozzászólás Szerző: bonsai »

Mindossze 3 dolog merult fel.ami sajnos 2 emberen mult.a forditon es a tordelon.ennyi.
ettol meg szerintem jo az ujsag es en mint mar mondottam fogom vasarolni rendszeresen.
de ezek apro hibak amik igazan konynen javithatoak a kovetkezo szamban.de tenyleg nem arta egy olyan ember az ujsaghoz aki ert a horrorhoz.mert azert az az evil death eleg durva benne.

Megvettem. Még ilyen szar magyarítást nem láttam. Itt 1 jó újság, és élvezhetetlen a fordítás. De ha már 2 embert említesz, én még kettőt mondok. Lektor (a magyar címek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), és a magyar szerző(k?). Mert van 1-2 magyar cikk is. Azok se tudtak fogalmazni.

Guy
Fórumlakó
Fórumlakó

Fangória

Hát Én is megvettem a lapot kivánxsiságból meg egy angol haverom állandóan a Jeepers Creepers filmet emlegette és nagyon kiváncsi lettem.Szóval......... nem kell valakinek egy félig olvasott és egyszer megnézett film?   Jutányosan?

ennyire rossz ?

Nem kiemelkedő alkotás, de szerintem nem is rossz :vazeg:

Nekem is tetszett a film,egész jó kis horror múvi volt,de nem vagyunk egyformák...

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 3

Fangória

Hozzászólás Szerző: (ex)Cat »

Hát Én is megvettem a lapot kivánxsiságból meg egy angol haverom állandóan a Jeepers Creepers filmet emlegette és nagyon kiváncsi lettem.Szóval......... nem kell valakinek egy félig olvasott és egyszer megnézett film?   Jutányosan?

ennyire rossz ?

Nem kiemelkedő alkotás, de szerintem nem is rossz :vazeg:

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 668

Fangória

Hozzászólás Szerző: GTomi »

Hát Én is megvettem a lapot kivánxsiságból meg egy angol haverom állandóan a Jeepers Creepers filmet emlegette és nagyon kiváncsi lettem.Szóval......... nem kell valakinek egy félig olvasott és egyszer megnézett film? Jutányosan?

ennyire rossz ?
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ

Guy
Fórumlakó
Fórumlakó

Fangória

Szerintem meg aki horror-fan, az igenis ismeri a kult filmeket, aki meg nem horror-fan az szépen elmegy a Fangoria mellett, mert azt sem tudja mi az. Az újságnak is igazából erről kellene szólnia, nem az ilyen újkeletű filmekről és thrillerekről.
Na ja,de szerintem nem a horrorrajongók vannak többségben,akik veszik a lapot,hanem azok,akik egy újabb dvd mellékletes magazint fedeztek fel.Reklám nem volt,de így is elég sokan megtalálják a lapot DVD melléklet nélkül nem lehetne ekkora példányszámot eladni belőle.Ez biztos.
Lényeg,hogy végre van Magyar Fangoria,nekem tetszik,kezdeti hibákat meg javítják úgyis.

Ákosking
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Fangória

Hozzászólás Szerző: Ákosking »

Hát Én is megvettem a lapot kivánxsiságból meg egy angol haverom állandóan a Jeepers Creepers filmet emlegette és nagyon kiváncsi lettem.
Szóval......... nem kell valakinek egy félig olvasott és egyszer megnézett film? Jutányosan?
Mozi: Projektor: Sanyo PLV Z1, Hang: Denon Avr X6300H, Monitor Audio Bronze 11.1, KLIPSCH KSW12 subwoofer, LD blu ray,
HiFi: NAD 545 Bee cd player, NAD C356 BEE stereo, NAD 5150 phono, Triangle Antal ES, AKG K100 headphone
Kábelek: Monitor interconnects, QED 25th silver anniversary speakercable

NiCE
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 35

Fangória

Hozzászólás Szerző: NiCE »

Szerintem meg aki horror-fan, az igenis ismeri a kult filmeket, aki meg nem horror-fan az szépen elmegy a Fangoria mellett, mert azt sem tudja mi az. Az újságnak is igazából erről kellene szólnia, nem az ilyen újkeletű filmekről és thrillerekről.

Guy
Fórumlakó
Fórumlakó

Fangória

eurohorror, amerikai független horror, ázsiai horror remekeiből szemezgethetnének, több száz, több ezer filmből lehetne válogatni... szeretni bolondulásig? jó film, de ez _vicc_.
Lehet,hogy nem kellene erőltetni a Szeretni bolondulásig filmet,de be kell látni,hogy nem sokan vennék meg a kulthorrorokat(kivéve a populárisabb alkotásokat),sokan csak mellékletként emlegetnék a fórumon(a vásárlók nagy része biztos,hogy nem ismeri),hogy még sohasem hallotak xy filmről,azért nem kell feladni,SPI filmek elfogynak,de Intercom még adhat egész jó kis filmeket.Igaz a nagy stúdiók filmjei továbbra is tabuk maradnak,mint melléklet...

TheBerzerker
Isten Hozott! :)

Fangória

Hozzászólás Szerző: TheBerzerker »

ha már nagyon eröltetik a dvd-mellékletet (és miért ne tennék: ezekben van a della... még egy darabig), akkor olyan filmeket kéne kiadni, melyek még nem jelentek meg hazai forgalomban, s külföldről szarér'-hugyér' be lehet szerezni a forgalmazási jogokat. jé, pont a kulthorrorok tartoznak ebbe a kategóriába. egész könyvtárakat, katalógusokat lehetne megvenni ezekből a filmekből: eurohorror, amerikai független horror, ázsiai horror remekeiből szemezgethetnének, több száz, több ezer filmből lehetne válogatni... szeretni bolondulásig? jó film, de ez _vicc_.
Teljesen osztom a véleményed Jamamura! (milyen frappáns lenne mondjuk egy From Beyond, egy Reanimator mellékletként) Nem hiszem, hogy a 80-as évek horrorjait drágán adnák, de ha igen, akkor mehetnének régebre. Mondjuk egy eredeti Hounted-et is megnéznék (a remake még drága lehet) fekete-fehérben is.

Az újság kiadók viszont nem így gondolkodnak. Van egy film, aminek így is - úgy is lejár a joga. A "rendes" értékesítéssel már próbálkoztak egy ideje. A forgalmazási jogban benne áll a pénz a terítés drága, ha úk leakciózzák, attól még nem biztos, hogy a kereskedők is lefogják, ezért marad a bevált újsághoz mellékelés. Ezért van, hogy ritkán kapunk csak mellékletként megjelenő filmeket. Vagy ha mellékletként jelenik meg, akkor után az online boltokban és a Tesco "dézsákban" is megjelenik az adott film.

csak az igazi csemegeket az anchor bay fogja.ezt nem felejtsuk el.ok meg kifejezetten horrorra vannak raallva.nem hiszem hogy barmit is kiadnanak a kezukbol.
lasd dawn of the dead ultimate cut.nem veletlen hogy csak nemet szinkronnal szerezheto be es sehogy maskepp.
"do i look like someone who care what god thinks?"

Torzonborz
Fórumlakó
Fórumlakó

Fangória

Hozzászólás Szerző: Torzonborz »

Hát igen, a Szeretni bolondulásig még nagy jóindulattal se nevezhető horrornak, de szerintem még thrillernek sem! Nem rossz film, de műfajában semmi köze a Fangória képviselte műfajokhoz.

Zamorano

Fangória

Hozzászólás Szerző: Zamorano »

Hát, igen, ha már Fangória Magazin akkor az lenne a legjobb, hogyha a Jamamura által említett filmtermésből válogatnának. Szeretni bolondulásig?! Vicc... Lehetne még mondjuk a spanyol Nyisd ki a szemed! című film is. Jó kis nyomott hangulatú, thriller és némiképp sci-fi is, ebből készítették a Vanilla Sky-t. De egy From Hell sem lenne rossz, vagy egy Sleepy Hollow, de ezek csak álmok...

Szóma - A nepotista kábulat-rajongás oldala
--------szoma.uw.hu---------

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 3

Fangória

Hozzászólás Szerző: (ex)Cat »

Teljesen osztom a véleményed Jamamura! (milyen frappáns lenne mondjuk egy From Beyond, egy Reanimator mellékletként) Nem hiszem, hogy a 80-as évek horrorjait drágán adnák, de ha igen, akkor mehetnének régebre. Mondjuk egy eredeti Hounted-et is megnéznék (a remake még drága lehet) fekete-fehérben is.

álom, álom, édes álom....

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 4

Fangória

Hozzászólás Szerző: Gordon314 »

ha már nagyon eröltetik a dvd-mellékletet (és miért ne tennék: ezekben van a della... még egy darabig), akkor olyan filmeket kéne kiadni, melyek még nem jelentek meg hazai forgalomban, s külföldről szarér'-hugyér' be lehet szerezni a forgalmazási jogokat. jé, pont a kulthorrorok tartoznak ebbe a kategóriába. egész könyvtárakat, katalógusokat lehetne megvenni ezekből a filmekből: eurohorror, amerikai független horror, ázsiai horror remekeiből szemezgethetnének, több száz, több ezer filmből lehetne válogatni... szeretni bolondulásig? jó film, de ez _vicc_.

Az újság kiadók viszont nem így gondolkodnak. Van egy film, aminek így is - úgy is lejár a joga. A "rendes" értékesítéssel már próbálkoztak egy ideje. A forgalmazási jogban benne áll a pénz a terítés drága, ha úk leakciózzák, attól még nem biztos, hogy a kereskedők is lefogják, ezért marad a bevált újsághoz mellékelés. Ezért van, hogy ritkán kapunk csak mellékletként megjelenő filmeket. Vagy ha mellékletként jelenik meg, akkor után az online boltokban és a Tesco "dézsákban" is megjelenik az adott film.
gordon314.fw.hu

jamamura szadakó
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Fangória

Hozzászólás Szerző: jamamura szadakó »

erölködő: yamaha rxv-440, dvd: oppo dv-981hd, bd: ps3 60gb, tv: panasonic 50pz80, hangfalak: fisher+schneider. bd: 130 and rising.

dvdextra.hu - a teljes kép
aeonflux.freeblog.hu - ready for the action?
odeon.hu - jó képet vágunk hozzád!

Guy
Fórumlakó
Fórumlakó

Fangória

mondjuk tényleg nem horror és nem is fantasy de nem is olyan mint amit az ember elsőre gondolna. nekem nagyon tetszett. bár tényleg lehetne "horrorabb" melléklet :vazeg:
Lehetne horrorabb ,de ha itt tartunk hát legyen,ez még elmegy Audrey miatt ,5000ftért úgysem venném meg

Guy
Fórumlakó
Fórumlakó

Fangória

Szeretni bolondulásig valahogy teljesen ellentmond annak amit a  magazin képvisel.vagy csak én gondolom rossul???
magát a filmet láttad?
mondjuk tényleg nem horror és nem is fantasy de nem is olyan mint amit az ember elsőre gondolna. nekem nagyon tetszett. bár tényleg lehetne "horrorabb" melléklet

Igen láttam. Nem lett kedvenc, de nem is rossz film. A Halálos kitérőnél viszont egy kategóriával jobb! Bár én mindig is untam az ilyen jajjdehülyevagyokhogypontéppenarramegyekamaerrenemkellene tipusú filemke. Szóval nem mérvadó, hogy nekem nem tetszett :vazeg:

igen, viszont az InterComnál ugye olyanok vannak, hogy
A pokolból (iszonytatóan tetszett)
28 nappal később
A bárányok hallgatnak
A kéz amely a bölcsőt ringatja
A sötétség serege

és hasonlók. bár gondolom nem ezekkel kezdik, de legalább van miért izgulni majd

megmondom,hogy az Intercom,nem ezeket fogja odaadni mellékletnek.mivel amiket írtál azok nagy stúdiók filmjei,javaslok egy egyszerű keresést,Xpress.hu és ott a gyártó studiónál az INTERCOM legyen.ezek független stúdiók filmjei.Így ami várható(még így is csak találgatok) :

Áldott a gyermek
Rossz álmok
Más világ
Megszólít az éjszaka

(az Intercom-on kívül lehet még ABLO-ra keresni,ott is vannak jó filmek:
A test
Úttalan út )

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”