Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Házimozi magazin
Házimozi magazin
valóban jó az újság, a melléklet minôségérôl(és a filmrôl) nem is beszélve.
Ennyi jó "reklám" után asszem, hosszú idő után mégiscsak veszek egy HM Magazint.
Olvasás közben meg majd nosztalgiázok, milyen volt, amikor zsinórban vettem az összes számait...
Házimozi magazin
(ex)Cat a nagyon jó az 5 oldalas Rotel teszt. Nekem főleg a készülékbelsők tetszenek nagyon. Akkora tápok vannak bennük.
Mindenképp meg akarom venni, mert kivételesen a melléklet is érdekel, de inkább vonz engem is a Rotel teszt..
Gondoltam, hogy a Rotel teszt Téged mindenképpen érdekel....
ugyan miből is... :vazeg:
Házimozi magazin
(ex)Cat a nagyon jó az 5 oldalas Rotel teszt. Nekem főleg a készülékbelsők tetszenek nagyon. Akkora tápok vannak bennük.
Mindenképp meg akarom venni, mert kivételesen a melléklet is érdekel, de inkább vonz engem is a Rotel teszt..
ugyan miből is... :vazeg:
Házimozi magazin
Mindenképp meg akarom venni, mert kivételesen a melléklet is érdekel, de inkább vonz engem is a Rotel teszt.. :vazeg:
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 668
Házimozi magazin
valóban jó az újság, a melléklet minôségérôl(és a filmrôl) nem is beszélve.
itt Bpen vettem meg szombaton,de pl.tegnap(ahhoz képest,hogy 28.án jelent meg)szombathely környékén kereste egyik barátom 2-3 féle kútnál is,nem volt
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Házimozi magazin
Házimozi magazin
Itt még sehol semmi..
Nekem sikerült megvennem. Utóbbi idők egyik legjobb száma. Sok tesztel, kevés mobillal
(ex)Cat a nagyon jó az 5 oldalas Rotel teszt. Nekem főleg a készülékbelsők tetszenek nagyon. Akkora tápok vannak bennük. :vazeg:
A lap elrendezése is megvááltozott egy kiscit a DVD kritikák hátrébb kerültek és kevesebb van belűlük.
Gratulálok az új szerkesztőnek! Még sok ilyen számot a magazinból!
Házimozi magazin
Itt még sehol semmi..
Házimozi magazin
Ma én is megveszem, aztán este jól meg is nézem; utána majd véleményezem a kiadvány minőségét..
Remélem tényleg lehet már kapni a Relayban.
Házimozi magazin
Ma én is megveszem, aztán este jól meg is nézem; utána majd véleményezem a kiadvány minőségét..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Házimozi magazin
Mivel nem találtam specifikációt ezért jól gondolom, hogy a magyar felirat ismét nyista?
Házimozi magazin
Tegnap sikerült megvennem a Kerepesi úti OMV kútnál.
Tankolás közben kiszúrtam, pedig már nem is biztam benne hogy kb. szerda előtt meg tudom venni...
Még nem volt időm átolvasni, de első végiglapozásra számomra nagyon megnyerő volt a tartalma.
A mellékletről meg annyit, hogy szerintem az idei év eddigi legjobbja. (maga a film)
Annak paramétereiről és minőségéről még nem tudok irni mert nem volt időm megnézni.
Holnap én is megpróbálom beszerezni!
Házimozi magazin
Tegnap sikerült megvennem a Kerepesi úti OMV kútnál.
Tankolás közben kiszúrtam, pedig már nem is biztam benne hogy kb. szerda előtt meg tudom venni...
Még nem volt időm átolvasni, de első végiglapozásra számomra nagyon megnyerő volt a tartalma.
A mellékletről meg annyit, hogy szerintem az idei év eddigi legjobbja. (maga a film)
Annak paramétereiről és minőségéről még nem tudok irni mert nem volt időm megnézni.
Házimozi magazin
Tisztelt Fórumlátogatók!
Ezúton szeretném arról értesíteni minden Előfizetőnket és Olvasónkat, hogy a HáziMozi magazin 2004 júniusi számát a mai napon postáztuk az előfizetőink részére, és rövidesen az újságos standokon is megjelenik.
Üdvözlettel
Herceg János
a HáziMozi magazin főszerkesztője
Milyen igazad volt (ex)Cat.
Azért ma még történhetnek csodák... Bár én kicsi esélyt látok rá, hiszen ha tegnap postázták az előfizetőknek, akkor valószínűsíhető, hogy csak a jövéhéten kerül ki az újságosokkhoz...
Egy tipp a pestieknek: a westend melletti újságosnál tegnap azt mondták nekem, hogy elvileg ma már kapnak belőle. Persze ez sem biztos, de ha valaki hamarabb érne oda mint én akkor szoljon már hogy volt-e
Házimozi magazin
Tisztelt Fórumlátogatók!
Ezúton szeretném arról értesíteni minden Előfizetőnket és Olvasónkat, hogy a HáziMozi magazin 2004 júniusi számát a mai napon postáztuk az előfizetőink részére, és rövidesen az újságos standokon is megjelenik.
Üdvözlettel
Herceg János
Azért ma még történhetnek csodák... Bár én kicsi esélyt látok rá, hiszen ha tegnap postázták az előfizetőknek, akkor valószínűsíhető, hogy csak a jövéhéten kerül ki az újságosokkhoz...
Házimozi magazin
Nem értem miért kell mindig beleírni az újságba a következő melléklet megjelenési időpontját. Eddig sohasem tudták teljesíteni. Én korrektebb megoldásnak tartanám, ha csak annyit írnának: Megjelenik következő hónap végén , vagy Megjelenés pontos időpontjáról e-mailben és honlapunkon tájékoztatjuk kedves vevőinket. Ezzel megelőzhetnék a sok jogos, de negatív kritikát.
Teljes mértékben egyetértek veled, egy dolog viszont szurja a szemem: a következő melléklet megjelenési időpontját. Az űjság ami nem jelent meg Gondoljunk azokra is akik nemcsak a film miatt veszik meg a lapot.
Igazad van nem a mellékletre gondoltam, hanem a magazinra. Csak már annyirta felhúztam magam az egészen, hogy nem figyeltem oda. Egyébként én sem a melléklet miatt veszem meg a lapot.
Házimozi magazin
Nem értem miért kell mindig beleírni az újságba a következő melléklet megjelenési időpontját. Eddig sohasem tudták teljesíteni. Én korrektebb megoldásnak tartanám, ha csak annyit írnának: Megjelenik következő hónap végén , vagy Megjelenés pontos időpontjáról e-mailben és honlapunkon tájékoztatjuk kedves vevőinket. Ezzel megelőzhetnék a sok jogos, de negatív kritikát.
Teljes mértékben egyetértek veled, egy dolog viszont szurja a szemem: a következő melléklet megjelenési időpontját. Az űjság ami nem jelent meg Gondoljunk azokra is akik nemcsak a film miatt veszik meg a lapot.
Házimozi magazin
Házimozi magazin
Én is kerestem, sajnos nem jártam sikerrel, pedig azt hittem ma megnézhetem a filmet.
Házimozi magazin
Tisztelt Fórumlátogatók!
Üdvözlettel
Herceg János
Ez nem igaz....
Ma persze kerestem az ujságárusoknál, de hát nem volt..
Igazatok lett, sajna!
Házimozi magazin
Tisztelt Fórumlátogatók!
Üdvözlettel
Herceg János
- HáziMozi főszerkesztő
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
Házimozi magazin
Tisztelt Fórumlátogatók!
Üdvözlettel
Herceg János
Házimozi magazin
Vidéken - de legalábbis itt - még ma sincs az újságosnál.
A honlapjukon 28-ára írják, hogy az újságosokhoz kerül a lap.
Akkor még van idő a jövőhét közepéig...
Házimozi magazin
Vidéken - de legalábbis itt - még ma sincs az újságosnál.
A honlapjukon 28-ára írják, hogy az újságosokhoz kerül a lap.