Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Házimozi magazin

N°1
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 0

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: N°1 »

valóban jó az újság, a melléklet minôségérôl(és a filmrôl) nem is beszélve.
Ennyi jó "reklám" után asszem, hosszú idő után mégiscsak veszek egy HM Magazint.
Olvasás közben meg majd nosztalgiázok, milyen volt, amikor zsinórban vettem az összes számait...

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Robotk@ »

(ex)Cat a nagyon jó az 5 oldalas Rotel teszt. Nekem főleg a készülékbelsők tetszenek nagyon. Akkora tápok vannak bennük. 

Mindenképp meg akarom venni, mert kivételesen a melléklet is érdekel, de inkább vonz engem is a Rotel teszt..

Gondoltam, hogy a Rotel teszt Téged mindenképpen érdekel....

ugyan miből is... :vazeg:

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 3

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: (ex)Cat »

(ex)Cat a nagyon jó az 5 oldalas Rotel teszt. Nekem főleg a készülékbelsők tetszenek nagyon. Akkora tápok vannak bennük. 

Mindenképp meg akarom venni, mert kivételesen a melléklet is érdekel, de inkább vonz engem is a Rotel teszt..

ugyan miből is... :vazeg:

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég

Házimozi magazin

Mindenképp meg akarom venni, mert kivételesen a melléklet is érdekel, de inkább vonz engem is a Rotel teszt.. :vazeg:

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 668

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: GTomi »

valóban jó az újság, a melléklet minôségérôl(és a filmrôl) nem is beszélve.

itt Bpen vettem meg szombaton,de pl.tegnap(ahhoz képest,hogy 28.án jelent meg)szombathely környékén kereste egyik barátom 2-3 féle kútnál is,nem volt
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött

Házimozi magazin

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: cosmo »

Itt még sehol semmi..
Nekem sikerült megvennem. Utóbbi idők egyik legjobb száma. Sok tesztel, kevés mobillal

(ex)Cat a nagyon jó az 5 oldalas Rotel teszt. Nekem főleg a készülékbelsők tetszenek nagyon. Akkora tápok vannak bennük. :vazeg:

A lap elrendezése is megvááltozott egy kiscit a DVD kritikák hátrébb kerültek és kevesebb van belűlük.

Gratulálok az új szerkesztőnek! Még sok ilyen számot a magazinból!

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött

Házimozi magazin

Itt még sehol semmi..

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

Házimozi magazin

Ma én is megveszem, aztán este jól meg is nézem; utána majd véleményezem a kiadvány minőségét..
Remélem tényleg lehet már kapni a Relayban.

Igc
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Igc »

Ma én is megveszem, aztán este jól meg is nézem; utána majd véleményezem a kiadvány minőségét..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

Vendég

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Mivel nem találtam specifikációt ezért jól gondolom, hogy a magyar felirat ismét nyista?

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

Házimozi magazin

Tegnap sikerült megvennem a Kerepesi úti OMV kútnál. 
Tankolás közben kiszúrtam, pedig már nem is biztam benne hogy kb. szerda előtt meg tudom venni...

Még nem volt időm átolvasni, de első végiglapozásra számomra nagyon megnyerő volt a tartalma.

A mellékletről meg annyit, hogy szerintem az idei év eddigi legjobbja. (maga a film)
Annak paramétereiről és minőségéről még nem tudok irni mert nem volt időm megnézni.

Holnap én is megpróbálom beszerezni!

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég

Házimozi magazin

Tegnap sikerült megvennem a Kerepesi úti OMV kútnál.

Tankolás közben kiszúrtam, pedig már nem is biztam benne hogy kb. szerda előtt meg tudom venni...

Még nem volt időm átolvasni, de első végiglapozásra számomra nagyon megnyerő volt a tartalma.

A mellékletről meg annyit, hogy szerintem az idei év eddigi legjobbja. (maga a film)
Annak paramétereiről és minőségéről még nem tudok irni mert nem volt időm megnézni.

gemini
Törzsvendég
Törzsvendég

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: gemini »

Tisztelt Fórumlátogatók! 
Ezúton szeretném arról értesíteni minden Előfizetőnket és Olvasónkat, hogy a HáziMozi magazin 2004 júniusi számát a mai napon postáztuk az előfizetőink részére, és rövidesen az újságos standokon is megjelenik.

Üdvözlettel

Herceg János
a HáziMozi magazin főszerkesztője

Milyen igazad volt (ex)Cat.

Azért ma még történhetnek csodák... Bár én kicsi esélyt látok rá, hiszen ha tegnap postázták az előfizetőknek, akkor valószínűsíhető, hogy csak a jövéhéten kerül ki az újságosokkhoz...

Egy tipp a pestieknek: a westend melletti újságosnál tegnap azt mondták nekem, hogy elvileg ma már kapnak belőle. Persze ez sem biztos, de ha valaki hamarabb érne oda mint én akkor szoljon már hogy volt-e

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött

Házimozi magazin

Tisztelt Fórumlátogatók! 
Ezúton szeretném arról értesíteni minden Előfizetőnket és Olvasónkat, hogy a HáziMozi magazin 2004 júniusi számát a mai napon postáztuk az előfizetőink részére, és rövidesen az újságos standokon is megjelenik.

Üdvözlettel

Herceg János

Azért ma még történhetnek csodák... Bár én kicsi esélyt látok rá, hiszen ha tegnap postázták az előfizetőknek, akkor valószínűsíhető, hogy csak a jövéhéten kerül ki az újságosokkhoz...

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

Házimozi magazin

Nem értem miért kell mindig beleírni az újságba a következő melléklet megjelenési időpontját. Eddig sohasem tudták teljesíteni. Én korrektebb megoldásnak tartanám, ha csak annyit írnának: Megjelenik következő hónap végén , vagy Megjelenés pontos időpontjáról e-mailben és honlapunkon tájékoztatjuk kedves vevőinket. Ezzel megelőzhetnék a sok jogos, de negatív kritikát.
Teljes mértékben egyetértek veled, egy dolog viszont szurja a szemem: a következő melléklet megjelenési időpontját. Az űjság ami nem jelent meg Gondoljunk azokra is akik nemcsak a film miatt veszik meg a lapot.

Igazad van nem a mellékletre gondoltam, hanem a magazinra. Csak már annyirta felhúztam magam az egészen, hogy nem figyeltem oda. Egyébként én sem a melléklet miatt veszem meg a lapot.

gemini
Törzsvendég
Törzsvendég

Házimozi magazin

Nem értem miért kell mindig beleírni az újságba a következő melléklet megjelenési időpontját. Eddig sohasem tudták teljesíteni. Én korrektebb megoldásnak tartanám, ha csak annyit írnának: Megjelenik következő hónap végén , vagy Megjelenés pontos időpontjáról e-mailben és honlapunkon tájékoztatjuk kedves vevőinket. Ezzel megelőzhetnék a sok jogos, de negatív kritikát.
Teljes mértékben egyetértek veled, egy dolog viszont szurja a szemem: a következő melléklet megjelenési időpontját. Az űjság ami nem jelent meg Gondoljunk azokra is akik nemcsak a film miatt veszik meg a lapot.

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: mszaby »

Viszont haladás, hogy a főszerkesztő úr regisztrálta magát.
Elkúrtuk

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

Házimozi magazin

gemini
Törzsvendég
Törzsvendég

Házimozi magazin

Én is kerestem, sajnos nem jártam sikerrel, pedig azt hittem ma megnézhetem a filmet.

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég

Házimozi magazin

Tisztelt Fórumlátogatók! 

Üdvözlettel

Herceg János

Ez nem igaz....

Ma persze kerestem az ujságárusoknál, de hát nem volt..

Igazatok lett, sajna!

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

Házimozi magazin

Tisztelt Fórumlátogatók! 

Üdvözlettel

Herceg János

HáziMozi főszerkesztő
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: HáziMozi főszerkesztő »

Tisztelt Fórumlátogatók!

Üdvözlettel

Herceg János

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött

Házimozi magazin

Vidéken - de legalábbis itt - még ma sincs az újságosnál.
A honlapjukon 28-ára írják, hogy az újságosokhoz kerül a lap.

Akkor még van idő a jövőhét közepéig...

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

Házimozi magazin

Vidéken - de legalábbis itt - még ma sincs az újságosnál.
A honlapjukon 28-ára írják, hogy az újságosokhoz kerül a lap.

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”