Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Fangória
Fangória
Sajnálatos hírt kell közölnöm.
A szöveg a holnapi honlapos frissítésben lesz olvasható:
2005. Február 22.
Apokalipszis, világvége, összeomlás.
Ezek a szavak járnak a fejemben közel tíz perce, miközben kíváncsian nézek ki az ablakon, hátha meglátom az utcákon poroszkáló négy lovast is.
Mint azt a tegnapi frissítésben már említettem, jelenleg éppen szabadságon vagyok. Nem azért, mert délig alszom minden nap, hanem mert egyéb fontos elfoglaltságom van. Ám úgy gondoltam, hogy ma is bejövök kicsit, így legalább felkészíthetem az előrendelők küldeményeit a nagy utazásra.
Ahogy beérkezem az irodát tartalmazó épület hatalmas kapuján, szembetalálkozom Gergővel, az ügyvezető igazgatóval. Ő pedig azzal fogad: Akarsz szívinfarktust kapni?.
Ez az egy mondat elég is volt arra, hogy felfogjam, valami nagyon nagy baj van. Úgy tettem, mint akit nem érdekel a kérdés. Azután csak kikönyörögtem a lappal kapcsolatos legfrissebb híreket.
A kapott válasz: Csak március elsején érkezik meg a DVD.!
Paff! Olyan ez, mint amikor az embert egy jó nagy termetű kopasz bácsika teljes erővel megfejeli. Arcom laza mozgással kilendül balra, szemem a főnökre fókuszál, majd szájharapdálás közben próbálom kihúzni belőle, hogy ez csak egy rossz vicc.
Sajna nem vallja be. Így marad a szomorú tény.
A probléma ott van igazából, hogy a lemezeknek már pénteken meg kellett volna érkezniük, valamikor a délután folyamán. Akkor lettek volna lecsomagolva, hogy aztán a mai nap magasságában leszállíthassuk a Lapker részére. Avagy szerdán már vásárolható formában lett volna Őrült Stone, meg a kicsit agresszív bácsi mögött megbújó fincsi magazin. Ám így mi lesz?
Hirtelen bele sem mertem gondolni. Felcaplattam a lépcsőn, lenyomtam vagy fél liter kávét, bambultam magam elé, majd elhatároztam, hogy ha már egyszer ma ki lett hirdetve a megjelenés, valamit muszáj lesz kirakni a honlapra. Kedden küldtem volna a megrendelőknek is az újságot, satöbbi. Szóval ez most a nagyharci helyzet.
A külföldi gyár elszúrt valamit a legyártásnál, így most újra kell indítani az egész hercehurcát. Ahogy pedig kiszámoltam hirtelenjében a lecsomagolás, szállítás plusz idejét, oda jutottam, hogy (március egy: érkezés, március három-négy: lecsomagolás, aznap Lapkernek leszállítás) március 5-7 előtt nem lesz megjelenés. Ez egy dolog, ami annyira nem érdekelne, hiszen egyáltalán nem tehetek róla ám szeretem betartani a szavamat az Olvasóimmal szemben, ez pedig most nagyon nem sikerült. Szánom, bánom. Ismételten csak az világosodott meg bennem, hogy semmiről nem szabad nyilatkozni addig, míg nem lesz teljesen biztos. Ténylegesen: csak arról és akkor teszek majd említést, amiről/amikor már a saját szememmel is megbizonyosodtam, és a kezemben van az adott magazin/DVD, vagy mindkettő.
Akkor biztosan nem járok úgy, hogy bejövök a kipostázandó Fangóért, és azt kell tapasztalnom, hogy aminek már a borítékban kellene lennie, az még sehol sincs.
Sajnálom.
Ebből tanultunk idebent mindannyian, és igyekszünk majd kárpótolni Benneteket a sok várakozásért.
A következő számoknál jobban fogunk vigyázni azokra a kellemetlenségeke, amik most felmerültek.
Legyen ez az újévi fogadalmam így február végének környékén
Üdvözlettel, és a legnagyobb tisztelettel:
Böjtös Gábor
Fangória
Próbáltam visszakeresni, nem találtam (vagy csak figyelmetlen voltam), de a két első lapszámot DVD nélkül meg lehet esetleg rendelni?
Sajnos csak a DVD-s változatokból van maradék példány.
Azokat viszont 1690-ért adjuk.
És hol tudom megrendelni vagy megvenni?
Vagy befáradsz a szerkesztőségbe (Ráday utca 16.), vagy elküldjük postán, de az nem kevés töblettel jár költségek terén.
A honlapunkon is meg tudod rendelni őket (van egy kis ablak a megrendelésekhez).
A másik kérdésre:
Az Őrült Stone-t az Intercom/Flamex közösen forgalmazta. Legalábbis nekem van egy eredeti VHS-em, és azon mindketten szerepelnek.
Fangória
Az alcíme azért jó. "2008, a patkány éve"
Már nemsokára ittvan.
Túl vagyunk 1984-en, 1997 augusztus 29-én, 2001-en....ez csak úgy eszembe jutott.
Fangória
Ki forgalmazta korábban moziban? Nem a Flamex? Most jut eszembe, volt ez egyáltalán itthon a mozikban?
Volt. Én is akkor láttam. Nekem annyi elég is volt belőle.
Fangória
A régi szinkron lesz rajta (Rutger Hauer - Vass Gábor) vagy új készült hozzá?
HoGa
Természetesen megvásároltuk a régi szinkront.
Ki forgalmazta korábban moziban? Nem a Flamex? Most jut eszembe, volt ez egyáltalán itthon a mozikban?
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
Fangória
Próbáltam visszakeresni, nem találtam (vagy csak figyelmetlen voltam), de a két első lapszámot DVD nélkül meg lehet esetleg rendelni?
És hol tudom megrendelni vagy megvenni?
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
Fangória
HoGa
Természetesen megvásároltuk a régi szinkront.
Fangória
VááááááááŐrült Stone!!!!!!!
De miért csak 4:3?
Letterbox, P/S, vagy FF ???
Sajnos nem túl igényes a külföldi kiadás sem, és a jogokkal is csak 4:3-as arányt kaptunk. Ez egyébként full frame.
El sem hiszed, milyen nehéz volt így is a beszerzése... de szerintem megérte. Legalábbis én nem akartam kihagyni.
Na, ha FF akkor nem is akkora a baj
Hogy megérte-e ezt a filmet választani? Hát nem tudom ez jelent-e valamit, de én most fogom megvenni életem első Fangoria magazinját
És nem is tudom miért, de felötlött bennem, egy "Dolog", hogy mi is lehetne a kövi melléklet
Örülök, hogy így tetszik a melléklet tárgya.
A "Dolog" viszont kicsit húzós lenne a jogokat illetően.
Fangória
- stackpointer
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
Fangória
az 1951-es vagy az 1982-es Dologra gondolsz?
Igen, a 82-es az "Hullajó" lenne.
Fangória
És nem is tudom miért, de felötlött bennem, egy "Dolog", hogy mi is lehetne a kövi melléklet
az 1951-es vagy az 1982-es Dologra gondolsz?
system
Fangória
HoGa
Fangória
Sajnos nem túl igényes a külföldi kiadás sem, és a jogokkal is csak 4:3-as arányt kaptunk. Ez egyébként full frame.
El sem hiszed, milyen nehéz volt így is a beszerzése... de szerintem megérte. Legalábbis én nem akartam kihagyni.
Na, ha FF akkor nem is akkora a baj
Hogy megérte-e ezt a filmet választani? Hát nem tudom ez jelent-e valamit, de én most fogom megvenni életem első Fangoria magazinját
Fangória
Fangória
És nekem van egy kuponom, amivel 25%-al ócsóbbé vehetem meg. Már nem is emlékszem mihez adták, még jó hogy előkerült, mert március 1-ig érvényes.
Azt meg majd itt, az irodában tudod felhasználni.
Fangória
Fangória
Kedves Gábor! Nagyon jó volt a Fűrész. Mikor lesz melléklet?
Örülök, hogy tetszett!
Melléklet majd csak akkor lesz, ha kiadták DVD-n hazánkban is, és már egy ideje kapható. Sajnos. Annyira durva az a film.
Fangória
És nekem van egy kuponom, amivel 25%-al ócsóbbé vehetem meg.
Már nem is emlékszem mihez adták, még jó hogy előkerült, mert március 1-ig érvényes.
Fangória
Váááááááá
Őrült Stone!!!!!!!
Fangória
Őrült Stone
Jó kis trash mozi. De rég is láttam...
Fangória
Tiszteletem!
A melléklet nélküli változat immáron elméletileg minden (!!) újságosnál kapható. A mellékletesre még egy másfél hetet kell várni. DVD-n az Őrült Stone lesz. Sajnos az újságban leírtakkal ellentétben 4:3-as képpel, Angol/Magyar hanggal és magyar felirattal.
A magazin szerintem (!) nagyon jól sikerült, persze még nem tökéletes, de igyekszem a továbbiakban is mindig a legjobbat kihozni belőle.
Üdv:
Gábor
Őrült Stone?
- rosszkutyusz
- Nincs visszaút
- Értékelés: -44
Fangória
Kedves Gábor! Nagyon jó volt a Fűrész. Mikor lesz melléklet?
Fangória
Tiszteletem!
A melléklet nélküli változat immáron elméletileg minden (!!) újságosnál kapható. A mellékletesre még egy másfél hetet kell várni. DVD-n az Őrült Stone lesz. Sajnos az újságban leírtakkal ellentétben 4:3-as képpel, Angol/Magyar hanggal és magyar felirattal.
A magazin szerintem (!) nagyon jól sikerült, persze még nem tökéletes, de igyekszem a továbbiakban is mindig a legjobbat kihozni belőle.
Üdv:
Gábor
- rosszkutyusz
- Nincs visszaút
- Értékelés: -44
Fangória
Akkor kérlek, írj egy normál mail-t a bojtosgabor@fangoria.hu címre. Nevet, telefonszámot, mail címet kérek, témának meg egy olyat, hogy "Fűrész vetítés".
Kössziiiii! Küldöm!
Fangória
Úgy látom, valamiért nem nagyon akar senki ingyen (!!!) mozizni, ezért utoljára ajánlom fel a Fűrész című film premier előtti vetítésére szóló két jegy megnyerésének lehetőségét. Avagy, aki kitölti a lenti likhez kapcsolódó kérdőívünket, az eljöhet erre az elég komoly thrillerre, és hozhat magával még egy személyt.A cím megadása nem kötelező, de telefonszámra, mail-re a későbbi visszajelzés miatt szükségem van.
Ha pedig az utolsó kérdés gondot okozna, tudom ajánlani a film címét, mint lehetséges segítséget.
http://fangoria.hu/jatek.html
Uppsz... természetesen ez én voltam...
Hát, apám, szerintem azért nem jelentkezik senki, mert nekem fél óra alatt sem sikerült elküldeni a válaszaimat. Valami gebasz van a rendszeretekbe, egy csomó hülyeséget kért a gép, azténb meg error lett a küldés.
de én szívesen elmegyek.
Ja, és a megfejtés:
Directed by
James Wan
Cast overview, first billed only:
Leigh Whannell .... Adam
Cary Elwes .... Dr. Lawrence Gordon
Danny Glover .... Detective David Tapp
Ken Leung .... Detective Steven Sing
Dina Meyer .... Kerry
Akkor kérlek, írj egy normál mail-t a bojtosgabor@fangoria.hu címre. Nevet, telefonszámot, mail címet kérek, témának meg egy olyat, hogy "Fűrész vetítés".