Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Fangória
Fangória
Már kapható is, az újságosnéni már adta ki az ablakon, ahogy arra mentem (már napok óta felkészítettem, hogy kell nekem egy példány).Belenézni sajnos még nem tudtam, de a borító és a lemez szitázása is tetszik - bár a karikás korhatármegjelölésnek nem örülök,
nagy helyet foglal, de tudom nem a kiadó tehet róla.
Örülök, hogy tetszik.
Egyébként nekem is nagyon bejön a borítónk... teljesen újraálmodtuk az eredeti csomagolásokat.
Korhatáros karika... ennyinek bele kell férnie szerintem.
Fangória
150x129-es képen szted látszik az ár? (Tényleg mennyibe is kerül? ez lesz az első Fangoriám, de remélem nem az utsó )
A dvd tokja nagyon kafa!
2190.-
Az meg én is remélem.
Fangória
Király a DVDborító! Láttam már az újságárusnál. Ma este meg is veszem.
Fangória
Már kapható is, az újságosnéni már adta ki az ablakon, ahogy arra mentem (már napok óta felkészítettem, hogy kell nekem egy példány).
Belenézni sajnos még nem tudtam, de a borító és a lemez szitázása is tetszik - bár a karikás korhatármegjelölésnek nem örülök,
nagy helyet foglal, de tudom nem a kiadó tehet róla.
Fangória
150x129-es képen szted látszik az ár? (Tényleg mennyibe is kerül? ez lesz az első Fangoriám, de remélem nem az utsó )
A dvd tokja nagyon kafa!
Fangória
Holnaptól végre kapható a DVD-s Fango!!
Jupéé
Ugye Debrecenben is lesz holnap? Mert ha nem akkor valszeg keddig várni kéne és azt már nem biztos, hogy az idegrendszerem roncsolódása nélkül elviselném
Ja... őőőő... ez bp volt, őőőő vidékre (számolgatás): legkésőbb kedden jut el.
Egy shotot nem tudnál addig feldobni?
Nem tudom, mennyi fog látszani.
Az ár ne tévesszen meg senkit, most éppen nincs nálam DVD-s borító.
Fangória
Jupéé
Ugye Debrecenben is lesz holnap? Mert ha nem akkor valszeg keddig várni kéne és azt már nem biztos, hogy az idegrendszerem roncsolódása nélkül elviselném
Egy shotot nem tudnál addig feldobni?
Fangória
Erről a filmről van szó????Pumpkinhead
Én még nem kaptam erre a kérdésemre választ!
Lehetne-e, hogy esetleg, netalántán......
Találtál esetleg másik Pumpkinhead filmet is?
Naná, hogy erről.
Fangória
Erről a filmről van szó????Pumpkinhead
Én még nem kaptam erre a kérdésemre választ!
Lehetne-e, hogy esetleg, netalántán......
Fangória
Jupéé
Fangória
Jupéé
Fangória
Fangória
Hmm én ezt sztem még nem láttam, de mégiscsak Lance Henriksen. Biztos jó, jöhet!
Viszont az R1-es kiadása P/S képpel van felvértezve
Fangória
A várakozás kínját enyhítendő nem lehetne csöpögtetni valami infót a kövi mellékletről?
Léééééééccciiii
Na... mejöttek a fincsi DVD-k. Most csomagolják őket, pár nap, és kint is lesznek.
Következő melléklet??
Most rántsam le a leplet? De olyankor mindig valami gáz lesz a végén...
Na jó... de Tiétek a felelőség ha nem jön valami össze.
Mond valakinek az a szó valamit, hogy Pumpkinhead???
Erről a filmről van szó????
Pumpkinhead
Fangória
A várakozás kínját enyhítendő nem lehetne csöpögtetni valami infót a kövi mellékletről?
Léééééééccciiii
Na... mejöttek a fincsi DVD-k. Most csomagolják őket, pár nap, és kint is lesznek.
Következő melléklet??
Nekem azt jelenti, hogy tökfej. Ne sértegess!
Fangória
Léééééééccciiii
Következő melléklet??
Fangória
Léééééééccciiii
Fangória
Mennyi lesz?Mivel most tápot kellett cserélnem a gépben van kb 5-6000 Ft forgótőkém, remélem fedezi
ha esetleg nem fedezné, akkor beszállok én is úgy 2-3ezerrel
Nnna... még páran jönnek (úgy kétezren, minimum), és már meg is vehetjük.
Fangória
Mennyi lesz?Mivel most tápot kellett cserélnem a gépben van kb 5-6000 Ft forgótőkém, remélem fedezi
ha esetleg nem fedezné, akkor beszállok én is úgy 2-3ezerrel
Fangória
Khmmm... Ha állod a jogokat, akkor mi meg fizetjük a legyártást.
Oké, simán
Mennyi lesz?
Mivel most tápot kellett cserélnem a gépben van kb 5-6000 Ft forgótőkém, remélem fedezi
Fangória
Kivárjuk! Nyugalom (spontán vállveregetés)
Szóval akkor itt az ideje, hogy a Warlock paramétereit megbeszéljük.
Sztem 16:9-es kép; magyar, angol 5.1 és némi extra elég korrekt lesz
Khmmm... Ha állod a jogokat, akkor mi meg fizetjük a legyártást.
Jelenleg úgy néz ki, hogy januárig telítve vagyunk filmekkel a melléklethez, szóval egyelőre annyira nem keresgélünk. Majd ősszel... de akkor jajj a külföldi forgalmazóknak!!
Fangória
Kivárjuk! Nyugalom (spontán vállveregetés)
Szóval akkor itt az ideje, hogy a Warlock paramétereit megbeszéljük.
Sztem 16:9-es kép; magyar, angol 5.1 és némi extra elég korrekt lesz
Fangória
Nagyon szépen köszönöm megértéseteket!
Fangória
Sajnálatos hírt kell közölnöm.A szöveg a holnapi honlapos frissítésben lesz olvasható:
2005. Február 22.
Apokalipszis, világvége, összeomlás.
Ezek a szavak járnak a fejemben közel tíz perce, miközben kíváncsian nézek ki az ablakon, hátha meglátom az utcákon poroszkáló négy lovast is.
Mint azt a tegnapi frissítésben már említettem, jelenleg éppen szabadságon vagyok. Nem azért, mert délig alszom minden nap, hanem mert egyéb fontos elfoglaltságom van. Ám úgy gondoltam, hogy ma is bejövök kicsit, így legalább felkészíthetem az előrendelők küldeményeit a nagy utazásra.
Ahogy beérkezem az irodát tartalmazó épület hatalmas kapuján, szembetalálkozom Gergővel, az ügyvezető igazgatóval. Ő pedig azzal fogad: �Akarsz szívinfarktust kapni?�.
Ez az egy mondat elég is volt arra, hogy felfogjam, valami nagyon nagy baj van. Úgy tettem, mint akit nem érdekel a kérdés. Azután csak kikönyörögtem a lappal kapcsolatos legfrissebb híreket.
A kapott válasz: �Csak március elsején érkezik meg a DVD.�!
Paff! Olyan ez, mint amikor az embert egy jó nagy termetű kopasz bácsika teljes erővel megfejeli. Arcom laza mozgással kilendül balra, szemem a főnökre fókuszál, majd szájharapdálás közben próbálom kihúzni belőle, hogy ez csak egy rossz vicc.
Sajna nem vallja be. Így marad a szomorú tény.
A probléma ott van igazából, hogy a lemezeknek már pénteken meg kellett volna érkezniük, valamikor a délután folyamán. Akkor lettek volna lecsomagolva, hogy aztán a mai nap magasságában leszállíthassuk a Lapker részére. Avagy szerdán már vásárolható formában lett volna Őrült Stone, meg a kicsit agresszív bácsi mögött megbújó fincsi magazin. Ám így mi lesz?
Hirtelen bele sem mertem gondolni. Felcaplattam a lépcsőn, lenyomtam vagy fél liter kávét, bambultam magam elé, majd elhatároztam, hogy ha már egyszer ma ki lett hirdetve a megjelenés, valamit muszáj lesz kirakni a honlapra. Kedden küldtem volna a megrendelőknek is az újságot, satöbbi. Szóval ez most a nagyharci helyzet.
A külföldi gyár elszúrt valamit a legyártásnál, így most újra kell indítani az egész hercehurcát. Ahogy pedig kiszámoltam hirtelenjében a lecsomagolás, szállítás plusz idejét, oda jutottam, hogy (március egy: érkezés, március három-négy: lecsomagolás, aznap Lapkernek leszállítás) március 5-7 előtt nem lesz megjelenés. Ez egy dolog, ami annyira nem érdekelne, hiszen egyáltalán nem tehetek róla� ám szeretem betartani a szavamat az Olvasóimmal szemben, ez pedig most nagyon nem sikerült. Szánom, bánom. Ismételten csak az világosodott meg bennem, hogy semmiről nem szabad nyilatkozni addig, míg nem lesz teljesen biztos. Ténylegesen: csak arról és akkor teszek majd említést, amiről/amikor már a saját szememmel is megbizonyosodtam, és a kezemben van az adott magazin/DVD, vagy mindkettő.
Akkor biztosan nem járok úgy, hogy bejövök a kipostázandó Fangóért, és azt kell tapasztalnom, hogy aminek már a borítékban kellene lennie, az még sehol sincs.
Sajnálom.
Ebből tanultunk idebent mindannyian, és igyekszünk majd kárpótolni Benneteket a sok várakozásért.
A következő számoknál jobban fogunk vigyázni azokra a kellemetlenségeke, amik most felmerültek.
Legyen ez az újévi fogadalmam� így február végének környékén�
Üdvözlettel, és a legnagyobb tisztelettel:
Böjtös Gábor
Üdv!
Kivárjuk!
Szerintem...
Fangória
Kedves Fangória!
Sajnálom meg minden, de legalább látszik, hogy Ti vagytok értünk és nem Mi értetek (nem úgy mint pl: a pökhendi Házimozisok...). Semmi gond, várjuk a márciust és sok sikert a laphoz, azért ne adjátok fel!!!