Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVD Poszter Magazin
DVD Poszter Magazin
A lakótársat keresünk már a standokon a poszter plusszal, ha valakit érdekel.
DVD Poszter Magazin
A Chichiro-n már szerepelt az előzetes. Nem győzött meg, így ezt most kihagyom.Tényleg idegesítő, hogy az előzetes nem átugorható.
Hadd kérdezzek: a Chihiro előtt milyen előzetes(ek) szerepelt(ek)?
Sporttolvajok.
Köszi, mert már megijedtem, hogy a Csajok a csúcson... Egy rajzfim előtt ugyanis elég gázul mutatott volna...
DVD Poszter Magazin
A Chichiro-n már szerepelt az előzetes. Nem győzött meg, így ezt most kihagyom.Tényleg idegesítő, hogy az előzetes nem átugorható.
Sporttolvajok.
DVD Poszter Magazin
Én tudok orvosságot a problémádra. Meg kell venned a kereskedelmi változatot!
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 674
DVD Poszter Magazin
engem az ilyen atugorhatatlan reklamok inkabb elijesztenel a vasarlastol, semmint meggyoznenek ... 1x meg _TALAN_ informacio, de ha masodszor latod mondjuk 2 ev mulva, hogy fog idegesiteni ...
ezekutan dvdposztert BIZTOSAN nem fogok venni ...
ha beteszed a pl.:starwars-t,az alient,1-2 percig csak a figyelmeztéseket tudod olvasni vagy 10 nyelven,amit szintén nem tudsz átugrani....akkor nem veszel többet ilyen filmeket még ha jó akkor sem?
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
DVD Poszter Magazin
DVD Poszter Magazin
engem az ilyen atugorhatatlan reklamok inkabb elijesztenel a vasarlastol, semmint meggyoznenek ... 1x meg _TALAN_ informacio, de ha masodszor latod mondjuk 2 ev mulva, hogy fog idegesiteni ...
én azzal szoktam nyugtatni magam, hogy a moziban sem tudod átugrani a reklámokat persze jobb lenne, ha nem lenne de így el lehet intézni a kóla, ropi, chips, miazmás kérdéseket és mire az ember elhelyezkedik addigra már kezdődik a film
bár a 3 perc tényleg dúrva. a chihiro előtt is annyi van?
DVD Poszter Magazin
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
DVD Poszter Magazin
A Chichiro-n már szerepelt az előzetes. Nem győzött meg, így ezt most kihagyom.
Tényleg idegesítő, hogy az előzetes nem átugorható.
Elkúrtuk
- el mariachi
- Újonc fórumos
- Értékelés: 0
DVD Poszter Magazin
Még nem volt időm teljesen megnézni a filmet, csak belenéztem itt-ott, majd meglátom, hogy milyen lesz, remélem azért jobb, mint amit leírtál.
Túl sok jóra ne számíts, ha szabad ilyet mondanom. Én moziban néztem még anno a filmet-sajnos.
DVD Poszter Magazin
Mégis mit vársz egy melléklettők ami 1990,-
Ha csak egy percnyi reklám lenne rajta, akkor nem szólnék egy szót sem, de a hármat már soknak találtam.
Legalább méginkább meglesz a mozi feeling
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
DVD Poszter Magazin
Ha csak egy percnyi reklám lenne rajta, akkor nem szólnék egy szót sem, de a hármat már soknak találtam.
DVD Poszter Magazin
A megvett belphegor amit megvettél,az gondolom a legutóbbi film,ami ebben a témában készült?mert ha az,szerintem!egy eléggé el* film,tele logikai bakikkal. de nagyon feltünôen....
Az egyetlen jó "poén" a filmben,a régi FF tv sorozatból a jelenetek és az akkori fôszereplô szerepeltetése kb 2 mp-ig...
Még nem volt időm teljesen megnézni a filmet, csak belenéztem itt-ott, majd meglátom, hogy milyen lesz, remélem azért jobb, mint amit leírtál. Majd este kiderül. Csak az első benyomásaimat írtam le a DVD-ről.
DVD Poszter Magazin
Megvettem a Belphegort, ez az első DVD Poszter Magazin, amit megvettem. Egy dolog kivételével meg vagyok a DVD-vel elégedve. Amikor berakom a DVD-t, először jön a szokásos figyelmeztető szöveg, majd megjelenik, egy felirat, hogy a Csajok a csúcson lesz a következő melléklet, majd jön a Csajok a csúcson előzetese, ráadásul ezek mind átugorhatatlanok, felgyorsíthatatlanok. Ez idáig három percet vesz igényben, mire megjelenik a főmenü. Szerintem ez kicsit sok.
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
- GTomi
- V.I.P.
DVD Poszter Magazin
Megvettem a Belphegort, ez az első DVD Poszter Magazin, amit megvettem. Egy dolog kivételével meg vagyok a DVD-vel elégedve. Amikor berakom a DVD-t, először jön a szokásos figyelmeztető szöveg, majd megjelenik, egy felirat, hogy a Csajok a csúcson lesz a következő melléklet, majd jön a Csajok a csúcson előzetese, ráadásul ezek mind átugorhatatlanok, felgyorsíthatatlanok. Ez idáig három percet vesz igényben, mire megjelenik a főmenü. Szerintem ez kicsit sok. A menük animáltak, jól néznek ki. A film kép- és hangminőségével nincs semmi gond, jó a minősége. Ráadásul még van a lemezen 70-80 percnyi magyar feliratos extra is, vannak verkfilmek, kihagyott jelenetek. Szóval egész korrekt DVD-t sikerült összehozniuk, meg vagyok vele elégedve, csak az elején azt a három percet tartom soknak, de még szerintem így is megéri az árát.
A megvett belphegor amit megvettél,az gondolom a legutóbbi film,ami ebben a témában készült?mert ha az,szerintem!egy eléggé el* film,tele logikai bakikkal. de nagyon feltünôen....
Az egyetlen jó "poén" a filmben,a régi FF tv sorozatból a jelenetek és az akkori fôszereplô szerepeltetése kb 2 mp-ig...
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
DVD Poszter Magazin
Megvettem a Belphegort, ez az első DVD Poszter Magazin, amit megvettem. Egy dolog kivételével meg vagyok a DVD-vel elégedve. Amikor berakom a DVD-t, először jön a szokásos figyelmeztető szöveg, majd megjelenik, egy felirat, hogy a Csajok a csúcson lesz a következő melléklet, majd jön a Csajok a csúcson előzetese, ráadásul ezek mind átugorhatatlanok, felgyorsíthatatlanok. Ez idáig három percet vesz igényben, mire megjelenik a főmenü. Szerintem ez kicsit sok. A menük animáltak, jól néznek ki. A film kép- és hangminőségével nincs semmi gond, jó a minősége. Ráadásul még van a lemezen 70-80 percnyi magyar feliratos extra is, vannak verkfilmek, kihagyott jelenetek. Szóval egész korrekt DVD-t sikerült összehozniuk, meg vagyok vele elégedve, csak az elején azt a három percet tartom soknak, de még szerintem így is megéri az árát.
DVD Poszter Magazin
Most megfogtál. Ha jól emlékszem, a simával.
Kösz! Majd kinyitom a szememet.
lehel téren a metroból feljövet az újságosnál szembeötlött ma
offtopic: én most láttam fordítottat :smile35: hehehe
üdv.
Sly
TV: LG Flatron 29", Erölködö: Yamaha RXV-530, (Titán)
DVD: Yamaha S520, (Titán)
Hangfalak: Yamaha SW-45 Sub, Wharfedale Diamond 8.4 front, NS-90 Rear, NS-P60 Center. (mind fekete)
+ két macska /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" />
- GTomi
- V.I.P.
DVD Poszter Magazin
lehel téren a metroból feljövet az újságosnál szembeötlött ma
DVD Poszter Magazin
DVD Poszter Magazin
Melyikkel? :smile47:
DVD Poszter Magazin
A Belphegort már láttam a poszterrel. Már, ha valakit érdekel.
Melyikkel? :smile47:
DVD Poszter Magazin
A Belphegort már láttam a poszterrel. Már, ha valakit érdekel.
DVD Poszter Magazin
A Yamakasi már régóta várat magára, mint melléklet... NIncs róla infód?
Türelem...
Az van. Bőven.
- Ginger Ale
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
DVD Poszter Magazin
Türelem...
DVD Poszter Magazin
Az az újság amiben a Lakótársat Keresünk lesz a melléklet nem tudja valaki mikorra várható?
Április közepe felé...
Köszi, de jó az már a következő fizetésből megy
Örülök, hogy segíthettem...