Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Házimozi magazin

N°1
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 0

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: N°1 »

Nekem már 3 éve az össze szám megvan. Sosem a DVD miatt vettem az újságot. Már egyszer régebben írtam, hogy nosztalgiából veszem, mert ez a lap volt az első, amit megvettem kezdő házimozisként.  Iagzából csak emiatt veszem, haragudtam magamra remdesen, hogy mért adok ki pénzt ilyen minőségért.  De talán most valami elidult pozitív irányba...
Hát egy darabig én is nosztalgiáztam a magazinnal, de mikor jöttek a többiek, és volt, amelyik lekörözte minőségben, akkor úgy döntöttem, hogy válogatok, és csak a jobbakat veszem meg. Hát az biztos, hogy most már van miből válogatni
Mondjuk azt nem értem, miért lenne baj, hogy egyre több mellékletes magazin jelenik meg. Egyáltalán nem kényszerítenek a kiadók senkit arra, hogy megvegyék. Ha meg valakinek tetszik valamelyik, had vegye. :vazeg:
Most én is megvettem a HM-t, és reménykedem abban, hogy a következőt is meg KELL vennem.

cosmo
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: cosmo »

Nekem már 3 éve az össze szám megvan. Sosem a DVD miatt vettem az újságot. Már egyszer régebben írtam, hogy nosztalgiából veszem, mert ez a lap volt az első, amit megvettem kezdő házimozisként.  Iagzából csak emiatt veszem, haragudtam magamra remdesen, hogy mért adok ki pénzt ilyen minőségért.  De talán most valami elidult pozitív irányba...
Az újság minőségével elégedett vagyok, 2 szám van meg. És néha (!!!) a melléklet is nagyon jó mint Traffic vagy Angol beteg. A mellékletek minősége már nem mindig ilyen jó. A cimborám pedig megrendelte és soha nem kapja meg rendesen. Mindig be kell mennie panaszkodni.

Na én ezért nem fizetek elő semmilyen újságra.

bonsai
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: bonsai »

Nekem már 3 éve az össze szám megvan. Sosem a DVD miatt vettem az újságot. Már egyszer régebben írtam, hogy nosztalgiából veszem, mert ez a lap volt az első, amit megvettem kezdő házimozisként. Iagzából csak emiatt veszem, haragudtam magamra remdesen, hogy mért adok ki pénzt ilyen minőségért. De talán most valami elidult pozitív irányba...
Az újság minőségével elégedett vagyok, 2 szám van meg. És néha (!!!) a melléklet is nagyon jó mint Traffic vagy Angol beteg. A mellékletek minősége már nem mindig ilyen jó. A cimborám pedig megrendelte és soha nem kapja meg rendesen. Mindig be kell mennie panaszkodni.

Sly
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Sly »

Ha a továbbiakban is hasonló minőségű mellékleteket adnak hozzá, árban meg fogja verni a többi újságot.
bizony most már csak ár/minőséggel lehet nyerni...
az atomcsapdába tegnap belenéztem, az eredeti hangsáv elég kircsi
azt a jelenetet néztem meg amikor gyakorlatoznak...

üdv.
Sly

TV: LG Flatron 29", Erölködö: Yamaha RXV-530, (Titán)
DVD: Yamaha S520, (Titán)
Hangfalak: Yamaha SW-45 Sub, Wharfedale Diamond 8.4 front, NS-90 Rear, NS-P60 Center. (mind fekete)
+ két macska /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" />

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

Házimozi magazin

Nekem már 3 éve az össze szám megvan. Sosem a DVD miatt vettem az újságot. Már egyszer régebben írtam, hogy nosztalgiából veszem, mert ez a lap volt az első, amit megvettem kezdő házimozisként. Iagzából csak emiatt veszem, haragudtam magamra remdesen, hogy mért adok ki pénzt ilyen minőségért. De talán most valami elidult pozitív irányba...

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: vtb »

hát ha azt nézzük, hogy mióta van a prondon, ezen nincs mit csodálkozni. Viszont ez a tény még nem támasztja alá, hogy ennek vannak a legjobb mellékletei.

azért írtam, hogy arányosan.
tehát a megjelent számokhoz képest százalékosan ebből van a legtöbb és ebből a szempontból már sokkal nehezebb a feladata hiszen, ha lenne 2 dvd plakát magazinom, rögtön visszacsúszna a második helyre

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 3

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: (ex)Cat »

Ha még a botlásokat is beszámítjuk akkor is a HM-nek vannak messze a legjobb mellékletei. 
Baromság!
De ha dzsokijúing barátja vagy, akkor nem szóltam.

őszintén szólva arányosan nekem is ebből a magazinból van a legtöbb :vazeg:

hát ha azt nézzük, hogy mióta van a prondon, ezen nincs mit csodálkozni. Viszont ez a tény még nem támasztja alá, hogy ennek vannak a legjobb mellékletei.

bonsai
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: bonsai »

Ha még a botlásokat is beszámítjuk akkor is a HM-nek vannak messze a legjobb mellékletei. Sőt ha az árát is figyelembe vesszük akkor pláne vezet.
HM-nek? :vazeg: Ez jó volt.
Populáris kategóriában ÁLTALÁBAN a DVDcenter mellékletei a legjobbak.
Érték szempontjából a mozinet magaziné ha az elsőt elfelejtjük.
+A computer panoráma még jókat jelentet meg

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: vtb »

Ha még a botlásokat is beszámítjuk akkor is a HM-nek vannak messze a legjobb mellékletei. 
Baromság!

őszintén szólva arányosan nekem is ebből a magazinból van a legtöbb :vazeg:

z12
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: z12 »

Megvettem én is tegnap.
A filmert nem volt időm megnézni még végig...

A cikkek nagy része angol újságokból átvettek (fair , hogy a cikk végén megjelölik a forrást).
Az angol hifi újságok különben szerintem elég jók.
Érdeklődve olvastam őket.

Ha a továbbiakban is hasonló minőségű mellékleteket adnak hozzá, árban meg fogja verni a többi újságot.

z

Pink Panther
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Pink Panther »

Baromság!

PP
Víg kedély, jó egészség!

csodakaki
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: csodakaki »

Ha még a botlásokat is beszámítjuk akkor is a HM-nek vannak messze a legjobb mellékletei. Sőt ha az árát is figyelembe vesszük akkor pláne vezet.
Ezen azért lehetne vitatkozni...

Nem is adta a nevét ehhez a hülyeséghez.

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött

Házimozi magazin

Ezen azért lehetne vitatkozni...

Vendég

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Igc
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Igc »

Hosszú idő után újra megvettem a lapot, persze kizárólag a film miatt Szerintem a HM-nek jót tett az a kis változás amint átment, a lap sokkal jobb lett, jók a cikkek is. A melléklet pedig Amaray tokban van A melléklet minősége összességében egész jó lett, a képpel voltak apróbb hibák. Én is remélem, hogy most elindultak egy jó úton..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött

Házimozi magazin

És nem utolsó szempont, hogy tényleg ez a legolcsóbb a jelenlegi felhozatalból.  
Ha ilyen marad a lap, biztosan vissza fogok szokni rá.

Ne kiabáljuk el, de reménykedjünk...

Ezt most halkan írom: én is nagyon bízom abban hogy most jó irányba indult el.

tényleg halkan írtad, mert alig értettem, mit is ... :vazeg:

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

Házimozi magazin

Ezt most halkan írom: én is nagyon bízom abban hogy most jó irányba indult el.

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött

Házimozi magazin

ockham
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: ockham »

Most néztem meg a mellékletet. Ebben az esős borongós hangulatban nagyon jó volt. Nekem tetszett. Eddigi mellékletek közt a legjobbakk között van.   
HM csak így tovább!

Egyéként kivételesen maga az újság is tartalmas volt, szóval nem bántam meg a kiadott pénzt. Az meg azért tényleg nem mellékes, hogy ezen a téren még mindig a legolcsóbb olyan lap, amiben információ is van.

A magazin cikkeiről csak felsőfokon beszélhetek. A Roteles cikk informatív és közérthető (csak az a kár, hogy ilyen cuccom sose lesz ), de a tesztek és a megjelenésekről szóló ismertetők is remekbe sikerültek.

A melléklet külön téma, mert kifejezetten nagyszerű. 100%-ból 97-et adnék neki -- a vége kicsit nyálasra sikerült, de a sokak által agyondicsért U-571-hez képest két kategóriával jobb! :vazeg:

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött

Házimozi magazin

Most néztem meg a mellékletet. Ebben az esős borongós hangulatban nagyon jó volt. Nekem tetszett. Eddigi mellékletek közt a legjobbakk között van.  
HM csak így tovább!

Egyéként kivételesen maga az újság is tartalmas volt, szóval nem bántam meg a kiadott pénzt. Az meg azért tényleg nem mellékes, hogy ezen a téren még mindig a legolcsóbb olyan lap, amiben információ is van.

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

Házimozi magazin

HM csak így tovább!

N°1
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Házimozi magazin

Nagyon király, bár még csak egy-két dolgot tudtam benne megnézni.
Na, akkor most én is belelapozok, ...

Húha!
Ezt nem lehet csak úgy átlapozni!
Azt hiszem, egy időre van mit olvasgatnom!
:vazeg:

N°1
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Házimozi magazin

Nagyon király, bár még csak egy-két dolgot tudtam benne megnézni.
Na, akkor most én is belelapozok, de hová tegyem addíg a főnökömet?
(Legfeljebb majd kiveszi a kezemből. Csak hát ő nem olyan. )

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: mszaby »

Én is beszereztem az újságot. Nagyon király, bár még csak egy-két dolgot tudtam benne megnézni.

Csak így tovább HM-esek!
Elkúrtuk

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött

Házimozi magazin

Szerintem ilyen Rotel cuccokat még senki sem látott közülünk élőben. De lehet, hogy tévedek.
tetszik ez a szöveg: "még az ebbe a kategóriába tartozó, több mint egymillió forintba kerülő csúcsmodelleket is" Írják ezt ugye arra az elő- végfok kombóra ami >0.4 millióba kerül :vazeg: Mondjuk értem én, hogy mit akartak mondani, csak épp picit hülyén jött ki ez a szöveg.

Amúgy ezek a Rotel cuccok nagyon jók lehetnek. Remélem, lesz egyszer módom élőben is meghallgatni valahol, bár sajnos Szegeden nem sok ilyen készülék van

OFF
Különben - nem a cikk kapcsán - tervezem, hogy ha Pesten járok, megpróbálok összehasonlítani egy Rotel1055 (vagy most már 1056) integráltatk egy kisebb elő-végfok párossal, hogy mit mit mutat.

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”