Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Házimozi magazin

gemini
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: gemini »

Aztán amikor a lelkesedés és az újdonság varázsa elmúlt egyre csak csuktak be. Most beállt egy elfogadható szintre. Szerintem ez lesz a DVD mellékletes lapokkal is.
Igen, ez nagy valószínűséggel így lesz majd. Most még tart a láz, de szerintem mivel túl nagy a különböző posztermagazinok miatt a túlkínálat, rövidesen drasztiksan alábbhagy az érdeklődés. Főként, hogy tényleg egész jó kedvezménykekel kaphatók filmek különböző akciókban szinte minden hónapban, sőt néha hetente is.

Én eddig is csak két lapot vettem melléklettel (HM és DVD center) és ezután is ezeket fogom venni. Az biztos, hogy a melékletes lapok kényszerítették a nagy gyártókat az áraik csökkentésére. És ők felvették a kesztyűt. Itt egy nagyon szép verseny alakult ki, aminek mi DVD és filmszerető emberek nagyon örülünk. Kár, hogy nincs ilyen fordulat a CD fronton...

Szerintem leginkább a poszteres "magazinok" fognak kihullani, mert inkább ad az ember pénzt egy kis olvasnivaloért pluszban mint egy poszterért, ami személy szerint nálam az első utcai kukában végezte a csomagolással együtt. Bár csak két ilyet vettem, de mindkettőt megbántam. (felpörgetve, hangyák a gatyában).

Tegnap én is nézegettem CD-ket, hát nevetséges, hogy két DVD olcsóbban kijön mint egy CD :vazeg: Annak idején a HI-FI magazinoknak ki kellett volna jönniük CD-vel

De csak legyünk türelmesek és hamarosan mindent megtudunk, hogy kik fogják elbukni a harcot. Bár egy kicsit OFF, de azért ide is illik, hogy a bombaár, szuperár, stb. szinte mindig ugyanazzal jönnek már ki és egyre kevesebb az uj akcio. Ezt az üzletekben is észre lehet venni, mert már nem fogynak annyira mint régen. Még most is kint vannak az április-májusi akciosok, akcios áron. Az első akciók amikor lejártak, akkor egyből szedték le a matricát és visszakerültek régi, eredeti áron.

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: cosmo »

Aztán amikor a lelkesedés és az újdonság varázsa elmúlt egyre csak csuktak be. Most beállt egy elfogadható szintre. Szerintem ez lesz a DVD mellékletes lapokkal is.
Igen, ez nagy valószínűséggel így lesz majd. Most még tart a láz, de szerintem mivel túl nagy a különböző posztermagazinok miatt a túlkínálat, rövidesen drasztiksan alábbhagy az érdeklődés. Főként, hogy tényleg egész jó kedvezménykekel kaphatók filmek különböző akciókban szinte minden hónapban, sőt néha hetente is.

Én eddig is csak két lapot vettem melléklettel (HM és DVD center) és ezután is ezeket fogom venni. Az biztos, hogy a melékletes lapok kényszerítették a nagy gyártókat az áraik csökkentésére. És ők felvették a kesztyűt. Itt egy nagyon szép verseny alakult ki, aminek mi DVD és filmszerető emberek nagyon örülünk. Kár, hogy nincs ilyen fordulat a CD fronton...

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 3

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: (ex)Cat »

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

Házimozi magazin

Ne jöjjön több mellékletes magazin. Az árakat meg szerintem igencsak le fogják nyomni az akciók. Lásd bombaár 2990- reklám nélkül.
Én is ezzel értek egyet. Manapság már annyi akció van mindenfelé, hogy a francnak se hiányzik valami újabb gyenge minőségű, esetlegesen reklámoktól hemzsegő mellékletes kaidás. Régebben eprsze jó volt, újdonság volt, érdekes volt... de amikor lehetőség van normál kiadványokat is megvenni 2000 Ft-ért..

Ez olyan, mint amikor a mobilok jöttek be a piacra és ezzel párhuzamosan gombamód elszaporodtak a mobilos üzletek (adás-vétel, csere, kiegészítők) Majdnem minden utcasarkon volt egy. Aztán amikor a lelkesedés és az újdonság varázsa elmúlt egyre csak csuktak be. Most beállt egy elfogadható szintre. Szerintem ez lesz a DVD mellékletes lapokkal is.

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

Házimozi magazin

Az újság szerint a köv. szám július 30-án jelenik meg. Lesz egy kis szünet náluk is.
Nyáron mindig kéthavonta jönnek. Egy évben összesen 10 szám jelenik meg.

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 0

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: mszaby »

Az újság szerint a köv. szám július 30-án jelenik meg. Lesz egy kis szünet náluk is.
Elkúrtuk

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 3

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: (ex)Cat »

Ne jöjjön több mellékletes magazin. Az árakat meg szerintem igencsak le fogják nyomni az akciók. Lásd bombaár 2990- reklám nélkül.
Én is ezzel értek egyet. Manapság már annyi akció van mindenfelé, hogy a francnak se hiányzik valami újabb gyenge minőségű, esetlegesen reklámoktól hemzsegő mellékletes kaidás. Régebben eprsze jó volt, újdonság volt, érdekes volt... de amikor lehetőség van normál kiadványokat is megvenni 2000 Ft-ért..

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

Házimozi magazin

Én is azt mondtam,hogy ennyi pénzt bQven megér ez a lap.Gondold el 1600 ft é egy igazán jó film(de valóban csak ezért az árért) és egy nagyon jónak számító ujság.Szerintem az 1600 ft egy ilyen színvonalú mellékletért és lapért nagyon méltányos.A frász tör ki attol ha valam trágya mellékletet árulnak , a trágya lapjukhoz 2500 ftért.Szerintem a házi mozi -nak az a nagy elQnye,hogy nem értékeli túl magát és nem veszi pali(k)ra    a vásárlokat.
Én a konkurens lapoknál(plána ahol a disc reklámoktól tobzódik) már rég árat csökkentettem volna.
Csak az a gáz,hogy egy fecske nem csinál nyarat.Az lenne a legjobb ha olcsó mellékltese magazinok jönnének be a piacra és leszorítanák az árakat.

Meg a sok DVD, amit mapság 1990-éert lehet kapni. Pl.: Armageddon.

gemini
Törzsvendég
Törzsvendég

Házimozi magazin

Én is azt mondtam,hogy ennyi pénzt bQven megér ez a lap.Gondold el 1600 ft é egy igazán jó film(de valóban csak ezért az árért) és egy nagyon jónak számító ujság.Szerintem az 1600 ft egy ilyen színvonalú mellékletért és lapért nagyon méltányos.A frász tör ki attol ha valam trágya mellékletet árulnak , a trágya lapjukhoz 2500 ftért.Szerintem a házi mozi -nak az a nagy elQnye,hogy nem értékeli túl magát és nem veszi pali(k)ra a vásárlokat.
Én a konkurens lapoknál(plána ahol a disc reklámoktól tobzódik) már rég árat csökkentettem volna.
Csak az a gáz,hogy egy fecske nem csinál nyarat.Az lenne a legjobb ha olcsó mellékltese magazinok jönnének be a piacra és leszorítanák az árakat.

Hulla/Serpico
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Hulla/Serpico »

Én is azt mondtam,hogy ennyi pénzt bQven megér ez a lap.Gondold el 1600 ft é egy igazán jó film(de valóban csak ezért az árért) és egy nagyon jónak számító ujság.Szerintem az 1600 ft egy ilyen színvonalú mellékletért és lapért nagyon méltányos.A frász tör ki attol ha valam trágya mellékletet árulnak , a trágya lapjukhoz 2500 ftért.
Szerintem a házi mozi -nak az a nagy elQnye,hogy nem értékeli túl magát és nem veszi pali(k)ra a vásárlokat.

gemini
Törzsvendég
Törzsvendég

Házimozi magazin

Nekem majd az össze szám megvan, és azt kell mondjam, most kezd visszaérni a legelső számok szinvonalára. Ha a DVD kritikák a mostani 22 oldalról 10-12-re zsugorodnának, akkor lenne igazán tökéletes az arány.
A DVD kritikákat még én is sokallom, főleg ha azt vesszük hogy egy film két oldal, amiből másfél oldal csak kép és van hozzá egy kis szöveg. Ez viszont a tesztekre is vonatkozik. Nekem bejött a kisebb kép, több szöveg. Ráadásul a hátlapok még most is tulnyomo részt lemaradtak. Jo volt amikor elő és hátlap, illetve távrecsegő egyaránt ott díszelgett az oldalon.

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

Házimozi magazin

Nekem majd az össze szám megvan, és azt kell mondjam, most kezd visszaérni a legelső számok szinvonalára. Ha a DVD kritikák a mostani 22 oldalról 10-12-re zsugorodnának, akkor lenne igazán tökéletes az arány.
Itt a lényeg! Most kezed visszatérni az eredeti szinvonalához a lap. Szerintem már így is 2x annyi teszt van a lapban, mint eddig és nincsenek mobilok. Ez nagy előrelépés!

Miami
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: -1

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Miami »

Microsoft is not an answer, it's a question. The answer is: NO!

TV: NEW Lg 32LC2RR (80Gb HDD) Erősítő: Sony STR-DB 780QS; Video: AIWA HV-FX8200; DVD: Philips 729 + Sony PS2; Hangfal: Wharfedale Zaldek front: 2000 háttér: 300 + Centre

gemini
Törzsvendég
Törzsvendég

Házimozi magazin

na megnéztem a filmet. Az itteni kritikák alapján én sokkal többet vártam a filmtől. Egy bombaáras akció keretében biztos hogy nem vettem volna meg. Természetesen ennyi pénzt megért, de többet nem. Én egy U-571 féle kicsit akciódusabb filmre számítottam ehelyett két órán keresztül a ruszkik szerencsétlenkedésit mutatta be a film. A történet lényege tetszett is volna, de jobban is meg lehetett volna oldani. Középkategóriás filmnek tartom. Nálam továbbra is az angol beteg és a dogma viszi a pálmát a HM mellékletei közül. A lapot holnap komolyabban átnézem, de szerintem azzal sem lesz különösebb probléma.

gemini
Törzsvendég
Törzsvendég

Házimozi magazin

A center idáig 2 igazán jó melléklettel jött ki(a többi is jó csak nem 2500 ft-ért) az egyik a Született gyilkosok a másik pedig az álmatlnság.Aki régi magazinokat keres Pesten van egy tuti hely ahol mindent lehet kapni.A Westend elött van egy ujságos szerintem tuti,hogy van vagy 400-500 magazin kitéve.Ne a nyugati felQli bejáratra gondoljatok hanem pont a másik végén a lehel térrQl menjetek.

Itt még láttam belőle vmelyik nap.

Ma megvettem végre én is magazint. csak belelapozni volt időm a filmet viszont ma megnézem. Érezhető igy első nekifutásra is a változás.

Hulla/Serpico
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Házimozi magazin

A center idáig 2 igazán jó melléklettel jött ki(a többi is jó csak nem 2500 ft-ért) az egyik a Született gyilkosok a másik pedig az álmatlnság.
Aki régi magazinokat keres Pesten van egy tuti hely ahol mindent lehet kapni.A Westend elött van egy ujságos szerintem tuti,hogy van vagy 400-500 magazin kitéve.Ne a nyugati felQli bejáratra gondoljatok hanem pont a másik végén a lehel térrQl menjetek.

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

Házimozi magazin

Na tegnap én is megvettem a lapot és a film tényleg szuper.Ez megérte az árát.Viszont az újság nekem nem mondott sajnos semmit.Szerintetetk a Kaptárt még lehet kapni?
Náluk (mármint a szerkesztőségben igen). nagyon sok újságosnál vannak régi magazinok is érdemes körülnézni.

Ákosking
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Ákosking »

Na tegnap én is megvettem a lapot és a film tényleg szuper.Ez megérte az árát.Viszont az újság nekem nem mondott sajnos semmit.Szerintetetk a Kaptárt még lehet kapni?
Mozi: Projektor: Sanyo PLV Z1, Hang: Denon Avr X6300H, Monitor Audio Bronze 11.1, KLIPSCH KSW12 subwoofer, LD blu ray,
HiFi: NAD 545 Bee cd player, NAD C356 BEE stereo, NAD 5150 phono, Triangle Antal ES, AKG K100 headphone
Kábelek: Monitor interconnects, QED 25th silver anniversary speakercable

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

Házimozi magazin

Igazad van!szerintem is ez a két magazin viheti még valamire,de szerintem a centernek még van mit bizonyítani.
Viszont szerintem a DVD center már bizonyított! Nagyon jó és tartalmas lap.

Hulla/Serpico
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Házimozi magazin

Igazad van!szerintem is ez a két magazin viheti még valamire,de szerintem a centernek még van mit bizonyítani.

gemini
Törzsvendég
Törzsvendég

Házimozi magazin

Nekem már 3 éve az össze szám megvan. Sosem a DVD miatt vettem az újságot. Már egyszer régebben írtam, hogy nosztalgiából veszem, mert ez a lap volt az első, amit megvettem kezdő házimozisként. Iagzából csak emiatt veszem, haragudtam magamra remdesen, hogy mért adok ki pénzt ilyen minőségért. De talán most valami elidult pozitív irányba...
Én is kb két éve veszem rendszeresen. Az angol beteg volt az első. Azóta nem tudok kihagyni egy számot sem. Igaz, az előző és jelenlegi szám még nincs meg, de csak holnapig.
Számomra két értékelhető magazin van mostz piacon és ha nem irnám le, hogy ez a HM és a DVDCenter, szerintem akkor is tudná mindenki.
Kiváncsi vagyok már nagyon erre a számra, annyira dicséri mindenki. Örülnék ha tényleg ki tudnának mászni abból a mély szakadékból amibe év elején belekeröltek.

Hulla/Serpico
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Házimozi magazin

Nekem is ebböl a magazin/mellékletböl van a legtöbb.Amikor a Misszioval jelent meg azt hittem azonnal le......... magam.Az volt az évf legjobbja.

balukapitány
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: balukapitány »

És még mindig nem tudtam meg, hogy van-e rajta magyar felirat...
Van magyar is meg angol is!!

TV:Samsung SP-43R1HL1X
Home Movie:Panasonic SC-PT160
Videó:Samsung SV-671GX
Konzol:Playstation 2 SCHP 70004
Hifi:LG FFH-515A

Tudom, hogy Isten én vagyok, mert ha hozzá imádkozom, én hallom az imát.

Vendég

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Vendég »

És még mindig nem tudtam meg, hogy van-e rajta magyar felirat...

balukapitány
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: balukapitány »

Én nem tudom ki hogy van ezzel,de szerintem Harrison Fordnak most már a Végvári Tamás a nagyon jó szinkron!Elég idös már nem??
JÓ ez a Csernák János féle szinkron is,de szerintem ha hallgatja valaki van egy kis Indiana Jones feelingje!

TV:Samsung SP-43R1HL1X
Home Movie:Panasonic SC-PT160
Videó:Samsung SV-671GX
Konzol:Playstation 2 SCHP 70004
Hifi:LG FFH-515A

Tudom, hogy Isten én vagyok, mert ha hozzá imádkozom, én hallom az imát.

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”