Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Fangória

Fangoria
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Fangória

Hozzászólás Szerző: Fangoria »

Hmmm... "Ha ...., az a baj, ha ...., az a baj." 
Elnézést, nem akarok másolni senkit, és szerintem nem is másoltam semmit és senkit. Mivel évekig az 576-nál írtam, és mivel korosztályunkra anno nagyon nagy hatással volt az 576 stílusa, elkerülhetetlen, hogy legyen némi kapcsolódás. Azonban én bizonyos dolgokat nem szeretnék átvinni a jelenlegi 576-ból, illetve lényegében összefoglalva: nem másolás az, ha jó dolgokat megtartunk egy ismert egészből, és megpróbáljuk új dolgokkal mégjobbá gyúrni.
Legalábbis én ezen próbálkozom. Biztos voltam benne, hogy már csak korábbi munkám miatt is beárnyékol majd az 576-név, csak idő kellett, hogy ez felbukkanjon.

Azért bízom benne, hogy a Fangoria minőségi változását tartjátok majd szem előtt, és nem azt, hogy esetleg ebben-abban hasonlít az 576-ra. Én egy jó lapot szeretnék Nektek készíteni, persze ha van más ötletetek a jobbá varázsolással kapcsolatban, akkor nyugodtan várom a javaslatokat.

Szerintem elkerülhető lett volna, például a Társalgóban történő közbeszúrásaid, stílusod egy az egyben a Csevegőre emlékeztetnek (Asszem CoVboy volt az egyetlen, aki tudott változtatni ezen egy picit).

Amúgy én abszolút mértékig értékelem az erőfeszítést, hogy minél hazaibb lappá próbáljátok gyúrni a Fangoriát, sőt, a néhai igazi Gurutól átvett tábor ötlet sem rossz.

Szinte az elejétől fogva tudtam, hogy Te az 576-nál/-ban dolgoztál korábban, de álmomban nem gondoltam volna, hogy a Fangóban visszaköszönek 576-os elemek. Szerintem nem áll a lapnak, de ez csak az én véleményem.

A levelezési rovat nem csak az 576-nál megy így, és én ezt a formát sokkal barátságosabbnak és emberibbnek tartom, mint azt, hogy a levelet bedobjuk, a végére odadörmögünk valamit, és ezzel ki is fújt. Közvetlenebb és jobb.

A Guru-t meg nem olvastam, a tábor ötlete egyáltalán nem átvett.

Daemiaen
Törzsvendég
Törzsvendég

Fangória

Hozzászólás Szerző: Daemiaen »

Elnézést, nem akarok másolni senkit, és szerintem nem is másoltam semmit és senkit. Mivel évekig az 576-nál írtam, és mivel korosztályunkra anno nagyon nagy hatással volt az 576 stílusa, elkerülhetetlen, hogy legyen némi kapcsolódás. Azonban én bizonyos dolgokat nem szeretnék átvinni a jelenlegi 576-ból, illetve lényegében összefoglalva: nem másolás az, ha jó dolgokat megtartunk egy ismert egészből, és megpróbáljuk új dolgokkal mégjobbá gyúrni.
Legalábbis én ezen próbálkozom. Biztos voltam benne, hogy már csak korábbi munkám miatt is beárnyékol majd az 576-név, csak idő kellett, hogy ez felbukkanjon.

Azért bízom benne, hogy a Fangoria minőségi változását tartjátok majd szem előtt, és nem azt, hogy esetleg ebben-abban hasonlít az 576-ra. Én egy jó lapot szeretnék Nektek készíteni, persze ha van más ötletetek a jobbá varázsolással kapcsolatban, akkor nyugodtan várom a javaslatokat.

Szerintem elkerülhető lett volna, például a Társalgóban történő közbeszúrásaid, stílusod egy az egyben a Csevegőre emlékeztetnek (Asszem CoVboy volt az egyetlen, aki tudott változtatni ezen egy picit).

Amúgy én abszolút mértékig értékelem az erőfeszítést, hogy minél hazaibb lappá próbáljátok gyúrni a Fangoriát, sőt, a néhai igazi Gurutól átvett tábor ötlet sem rossz.

Szinte az elejétől fogva tudtam, hogy Te az 576-nál/-ban dolgoztál korábban, de álmomban nem gondoltam volna, hogy a Fangóban visszaköszönek 576-os elemek. Szerintem nem áll a lapnak, de ez csak az én véleményem.
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."

Fangoria
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Az újság egyre jobban "el576osodik"...
Azért jobban már nem kéne. Ez mégiscsak a fangoria! Remélem nem a playstation kritikák jönnek most

Igen. Én sem pozitívumként emeltem ki az "el576osodást", ugyanis az egykori zseniális, Áprili Zoltán főszerkesztette lapot kár utánozni.

Daemiaen
Törzsvendég
Törzsvendég

Fangória

Azért jobban már nem kéne. Ez mégiscsak a fangoria! Remélem nem a playstation kritikák jönnek most

Igen. Én sem pozitívumként emeltem ki az "el576osodást", ugyanis az egykori zseniális, Áprili Zoltán főszerkesztette lapot kár utánozni.
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."

bonsai
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Hozzászólás Szerző: bonsai »

Daemiaen
Törzsvendég
Törzsvendég

Fangória

Már kapható az ötödik Fangoria DVD-s változata. Mellékleten: Pumpkinhead - A bosszú démona.

Nagyon jó a magazin, a filmet még nem volt időm megnézni, de majd tesztelem a Filmajánló topicban. Az újság nagyon jó, mondhatni egyre jobb. Csak így tovább!

Az újság egyre jobban "el576osodik", de eddig tényleg ez volt a legjobb szám. És még Martin is belefér...

"L"
Fórumlakó
Fórumlakó

Fangória

Hozzászólás Szerző: "L" »

Már kapható az ötödik Fangoria DVD-s változata. Mellékleten: Pumpkinhead - A bosszú démona.

Nagyon jó a magazin, a filmet még nem volt időm megnézni, de majd tesztelem a Filmajánló topicban. Az újság nagyon jó, mondhatni egyre jobb. Csak így tovább!

Fangoria
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

És igen... Következő számunk melléklete: Mutánsok, a Hellraiser kettő rendezőjének filmje.

Daemiaen
Törzsvendég
Törzsvendég

Fangória

Ha minden igaz, a következő Fango melléklete a Mutánsok (Infested / Ticks, 1993) lesz.

Vendég

Fangória

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Én spec. nem örülök, hogy más újságok is rákaptak a SPI mellékletekre. Amit a házimozival megvehettem volna kb 1500Ft-ért most más újságokkal 2500Ft-ért lesz elérhető. Pl: Aki bújt aki nem, K-Pax. Pont amiket vártam a Házimozi újságtól már kiestek. Pl az Aki bújt 1500Ft nekem megérne, de 2500-öt már nem biztos 
Természetesen ennek az új újságnak nem tudom az árát, de gyanítom... Viszont az elgondolkodtató, hogy a Dvdcenter magazin miért kér 1000Ft-val többet egy azonos értékű mellékletért mint pl a Házimozi. A HM-nek valószínű 1500-ért is marad haszna.
A mai sok akció láttán egyre kevesebb jövőt látok a mellekletes magazinokban. Legalábbis 2500Ft-ért. Ma már a 990Ft-s DVD-k fölött is elmerengek, hogy kell-e ez nekem még ennyiért is.

....

Guy
Fórumlakó
Fórumlakó

Fangória

Hozzászólás Szerző: Guy »

Volt szerencsém beszerezni még pénteken,de mivel az újságosoktól visszavonták a Shell-ben bíztam,kaptam is.
Magazinra még nemsok időm volt,a filmet tegnap este megnéztem.
Szinkron király,jó,hogy a régi került a lemezre és nem egy új.
Képen lehet vitatkozni,de annyira nem rossz.
Viszont nekem a felirat nem jött be.
1.szó szerinti koppintása a szinkronnak.
2.lehetetlen olvasni,mivel annyira gyorsan vált,ilyet még nem láttam

Mivel a film nagy kedvenc,így nem vitás,hogy a hibák ellenére jó kiadvány,s ami fő,hogy hiánypotló!

A magazinról majd később
INTERNETES SZINKRON ADATBÁZIS: http://iszdb.hu/

DVD: Panasonic DVD-RV20

bonsai
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

A magazin honosításra már nem lehet panaszunk és a mi a legjobb,hogy magyar írók-horrorfanok is résztvesznek az újság szerkesztésében!
Sőt mi több! Most már magyar nyelvű fordítók is

A dvd spect köszi! Aztán az a magyar mosmá tényleg 5.1 legyen!

horror.gif horror.gif horror.gif horror.gif horror.gif

Guy
Fórumlakó
Fórumlakó

Fangória

Hozzászólás Szerző: Guy »

A héten megvásárolható 690-ért:
Április 20 környékétől pedi ezzel is (2190-ért):

Hála az égnek!

Én valahogy mindig 1 hónappal levagyok maradva az aktuális megjelenéshez képest,nem szándékosan csak pénz és idő hiányában.
Így amikor sokan az új számot bújják már én az előző havit kezdem lapozni nagy-nagy örömmel!Őrült Stone a hétre lett betervezve,remélem összejön.
Addig is a 3. számról,amit melléklet nélkül vettem meg,mivel már megvolt a film
Drakula sztori nagyon jóó,a Cápa összeállítás is bejött.
A magazin honosításra már nem lehet panaszunk és a mi a legjobb,hogy magyar írók-horrorfanok is résztvesznek az újság szerkesztésében!
INTERNETES SZINKRON ADATBÁZIS: http://iszdb.hu/

DVD: Panasonic DVD-RV20

Fangoria
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Magyar felirat is lesz a filmhez?Kösz a választ

Természetesen lesz rajta.

Fangoria
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

A történetről tudnál valamit mesélni Gábor? Sajnos nem ismerem ezt a filmet és nagyon kíváncsi lennék a történetre.
Az ajánlója:

1957. Ed Harley ekkor látta először a vidéki mendemondák bosszúszomjas démonát, miközben az elvégezte szörnyű feladatát.
1988. Közel harminckét évvel később Ed saját karjai közt hal meg egyetlen gyermeke, aki egy véletlen baleset áldozata lett. Harley dühe azonban iszonyatos méreteket ölt… nem érdeklik a baleset körülményei, hiszen azt vesztette el, aki a számára a legfontosabb volt a világon. Ekkor jutnak eszébe gyermekkori emlékei a titokzatos démonról és annak kötelességeiről, amelyek teljesen alá vannak rendelve az őt megidézők akaratának. A bosszú lassan beteljesedni látszódik, de amíg a nem evilági teremtmény a szabadban tombol, addig senki sem lehet biztonságban. Kezdetét veszi a rémálom.
Stan Winston Magyarországon csak speciális effektjei révén (Terminator 1-3, Jurassic Park, A bolygó neve halál) vált ismertté, ám ezzel a filmmel már több mint tizenöt éve bebizonyította, hogy a rendezéshez is nagyon ért. A Pumpkinhead rendkívül nyomasztó hangulata és időnként Tim Burton munkásságát idéző látványvilága abszolút sikerre számíthat hazánkban is a horrorrajongók körében… Már csak azért is, mert nálunk ezt a klasszikus művet még soha nem mutatták be hivatalosan!

Fangoria
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Azért, mert hetedikére készül el a szinkron, és utána még le is kell gyártani azt a sok-sok szép DVD-t.
De megéri a várakozást...

Hűha, ki lesz Lance Henriksen magyar hangja?

Nahh... megfogtál, erre még én sem tudom a választ.
Megkértem az illetékeseket, hogy lehetőleg ne válasszanak új hangot számára, de nem garantáltak semmit.

szetib2
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)

Fangória

Hozzászólás Szerző: szetib2 »

Magyar felirat is lesz a filmhez?
Kösz a választ

Vendég

Fangória

Hozzászólás Szerző: Vendég »

A történetről tudnál valamit mesélni Gábor? Sajnos nem ismerem ezt a filmet és nagyon kíváncsi lennék a történetre.

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Fangória

Hozzászólás Szerző: vtb »

Azért, mert hetedikére készül el a szinkron, és utána még le is kell gyártani azt a sok-sok szép DVD-t.

Hűha, ki lesz Lance Henriksen magyar hangja?

Fangoria
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

DVD specifikációk vannak?
A címlap elég jól sikerült. Mi ez a 8 oldal novella?

16:9-es kép
Magyar 5.1 és Angol 2.0
Lance Henriksen biográfia, eredeti trailer

Persze mindez magyarul.

A melléklet a korábban lezajlott novellapályázat legjobbjait tartalmazza (vagyis egy részét, a következő számban lesz a többi).

Fangoria
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

De miért csak április 20-tól?

bonsai
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

DVD specifikációk vannak?
A címlap elég jól sikerült. Mi ez a 8 oldal novella?

Daemiaen
Törzsvendég
Törzsvendég

Fangória

Amúgy nagyon király a DVD borítója.

Daemiaen
Törzsvendég
Törzsvendég

Fangória

De miért csak április 20-tól?

Fangoria
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fangória

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”