Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Házimozi magazin
Házimozi magazin
tippeket kérek, mondjuk negyedéves pontossággal, hogy mikor látható majd először MM szórólapon 99999 Ft-ért projektor
aki eltalálja....az vehet majd egyet
Nem tőlem hallottad, de akár idén is lehetne ilyen. Csak az a kérdés, hogy kinek kellene? Ha úgy kérdezed mikor lesz 100 ezerért használható házimozi projektor az MM-ben akkor az jövőre lesz, ha gondolod előtte egy héttel dobok egy privát mailt-t hogy melyikbe menjél.
köszi, majd lehet, hogy igényt tartok a jelzésre, de mivel Debrecenen kívűl bajosan vásárlok ezért elég ha csak akkor szólsz, ha itt lesz :vazeg:
szerintem maga a tény lesz lélektani jelentőségű, hogy projektor 100ezer allatt, mert hogy milyen a jó projektor az ugye elég szubjektív tényező.
őszintén szólva nem ástam még bele túlságosan magam a projektorok világába, de abból a kevésből amit láttam működni a Pana PT AE500 (remélem jól írtam), volt az egyetlen amire azt mondtam, hogy igen ennek szép képe van. tehát nekem ez jelenti a képzeletbeli jó projektor határát. ha ez lesz száz rugó alatt akkor jöhet a mél
Házimozi magazin
tippeket kérek, mondjuk negyedéves pontossággal, hogy mikor látható majd először MM szórólapon 99999 Ft-ért projektor :vazeg:
Nem tőlem hallottad, de akár idén is lehetne ilyen. Csak az a kérdés, hogy kinek kellene? Ha úgy kérdezed mikor lesz 100 ezerért használható házimozi projektor az MM-ben akkor az jövőre lesz, ha gondolod előtte egy héttel dobok egy privát mailt-t hogy melyikbe menjél.
Én megvárom a "Tecso Gazdaságos Projektort".
Microsoft is not an answer, it's a question. The answer is: NO!
TV: NEW Lg 32LC2RR (80Gb HDD) Erősítő: Sony STR-DB 780QS; Video: AIWA HV-FX8200; DVD: Philips 729 + Sony PS2; Hangfal: Wharfedale Zaldek front: 2000 háttér: 300 + Centre
Házimozi magazin
tippeket kérek, mondjuk negyedéves pontossággal, hogy mikor látható majd először MM szórólapon 99999 Ft-ért projektor
Nem tőlem hallottad, de akár idén is lehetne ilyen. Csak az a kérdés, hogy kinek kellene? Ha úgy kérdezed mikor lesz 100 ezerért használható házimozi projektor az MM-ben akkor az jövőre lesz, ha gondolod előtte egy héttel dobok egy privát mailt-t hogy melyikbe menjél. :vazeg:
Házimozi magazin
Házimozi magazin
Szerintem a HDTV elterjedésének akkor lesz nagy esélye, ha bitosítja a visszafelékompatibilitást. Bár a gyártóknak az lenne az igazi, hogy nagynehezen összegyűjtött DVD-inket most vegyük meg HDDVD-n is.
Házimozi magazin
A Pio 575-ösre én is pályázom. Ez lesz az első valóban univerzális lejátszó. Ráadásul PAL progresszív képességekkel. Ami jól jön majd az év végéig tervezett olcsó projektorhoz.
Szerintem ez a Pio lesz a dvd lejátszó korszak "végének kezdete". Ezt követően a többi cég is ki fogja hozni a hasonló képességü készülékeit, aztán már csak dvd felvevökről beszélhetünk a jövőben.
A Pioneer nagyon okosan csinálja, hogy univerzális lejátszót hoz ki. Szerintem a legtöbb vevőnek az számít, hogy minden hozzáférhető médiumot le tudjon játszani.
(Pl a mostani DVD lejátszóm is tudja az mp3-at, wma-t, jpeg-et. Ezeket egyszer kipróbáltam, azóta se sokat használtam, de ha egyszer kell, akkor jó tudni, hogy ott a lehetőség.)
Szerintem nem kell sokat várnunk, hogy a DiVX-ben kétrétegű DVD-re rögzíteni képes készülékeket is az üzletek polcain lássuk majd.
A minőségre vágyóknak majd ott lesz a Blu Ray, a HDDVD, amik már eleve felvevőként jönnek ki.
Ahogy a plazmák és a projektorok mennek le, úgy nyomják le a nagyképernyős tévék árát is. Épp tegnap láttam egy újságban egy 16:9-es 82-es JVC tévét 200 eFt alatt. Talán már sík is volt. Annak idején az én Thomsonom ára volt 220-240 eFt pedig ez csak 72 és nem sík képcsöves.
A projektoros tévék ár pedig mélyrepülésbe mentek át.
Ha hinnék a globális marketinges összesküvés elméletekben, akkor azt mondanám, hogy a gyártók még most akarnak "megszabadulni" a nem HDTV kompatibilis készülékeiktől. Főleg a "nem falra akaszthatóktól".
A HDTV felbontású megjelenítőt én sem használnám ki jó ideig, de lehet, hogy két év és már csak HDDVD-n fogjuk megvenni a filmeket. Persze két év mulva a HDTV megjelenítők ára többet esik, mint amekkora értékvesztéssel tudom majd eladni a mostanában vásárolandó projektort.
gordon314.fw.hu
Házimozi magazin
ha valakinek nincs különleges igényei, akkor már 250.000-400.000 Ft-ig nagyon jó projikat kaphat.
Ha azt veszed ezt fél évvel ezelőtt nehezen lehetett volna elmondani a félmillás katagória alatt.
Nekem nagyon tetszik a tendencia.
TV:Daewoo 82FWMS(DTA3220) DVD: Panasonic S-47 VHS:LG Af998 NY- HIFI St:Technics SA-200 Boschmann 3utas nagydobozok
Házimozi magazin
nagyjából végigböngésztem a lapot és egy érzés fogalmazódott meg bennem konkrétan: nem most kell lecserélni a rendszert majd minden téren a küszöbén állunk valminek (bár mikor nem) ami alapjaiban hoz majd (remélhetőleg) változást. HDMI, Blu-Ray, HDTV, növekvő átmérő az LCD tévéknél, zuhanó árú projektorok, miazmás
tudom, hogy ez nem egy szakmai vélemény és valszeg semmi újat nem közöltem vele, csak elgondolkoztam :vazeg:
Megjelenítő szinten igazad lehet. Egyébként én is most költözöm és szóba került a házimozi felülvizsgálat. Mire jutottam? A hangfalaimmal meg vagyok elégedve, ez egy olyan része a rendszernek amivel ha elégedett vagy nagyon sokáig nem kell hozzányúlni. Mivel 5.1-es rendszer kerül installálásra (ez kafán hangzott) ezért az erősítők piacán is bármit választhatok minőség és ár függvényében, évekig ki fog szolgálni (ha nem tovább) az elavulás legkisebb félelme nélkül. Az új dekóderek úgy néz ki a lejátszókba vannak és lesznek beépítve (pl. SACD) ez nem igényli az erősítő cseréjét. A DVD lejátszót én is cserélem, itt viszont olyan áresés következett be, hogy nem is érdemes drága modellt venni. A Pio 575-ös 50 ezerért SACD, DVD-A, Divx lejátszó PAL progresszív kimenettel és 108Mhz-es DAC-al például ha csak 1-2 évig megy sem kell felvágni az ereimet. A megjelenítő piac ami érdekes lehet. A plazma árak szépen lassan esnek. Ezt azt jelenti, hogy pár éven belül egy drágább TV szintjére esnek. Kérdés ki akar drága TV-t venni, mert 300 ezerért nem lesz jövőre 42-es plazma. Erre tehát lehet várni, kérdés, hogy érdemes-e. A projektor piac érdekesebb. 3-400 ezerért 480-as, 500 körül 720-as projektort lehet kapni. Ez annyira elgondolkoztatott, hogy én is veszek egyet. Persze idén már megjelennek az első 1080-as projektorok és jövőre mindenkinél lesz legalább egy ilyen modell, de szerintem ennek itthon szinte nincs jelentősége.
Egyetértek veled.
Szerintem is megér a Pio 50.000-et. Most a projektorok "korszaka" jön el. Ma már relatíve olcsón lehet hozzájutni. És még mindig ezzel lehet a legnagyobb képet vetíteni. Az áraik mennek le nálunk is, de külföldön még olcsóbban juthatunk projektorhoz, ha valakinek nincs különleges igényei, akkor már 250.000-400.000 Ft-ig nagyon jó projikat kaphat.
Házimozi magazin
nagyjából végigböngésztem a lapot és egy érzés fogalmazódott meg bennem konkrétan: nem most kell lecserélni a rendszert majd minden téren a küszöbén állunk valminek (bár mikor nem) ami alapjaiban hoz majd (remélhetőleg) változást. HDMI, Blu-Ray, HDTV, növekvő átmérő az LCD tévéknél, zuhanó árú projektorok, miazmás
tudom, hogy ez nem egy szakmai vélemény és valszeg semmi újat nem közöltem vele, csak elgondolkoztam
Megjelenítő szinten igazad lehet. Egyébként én is most költözöm és szóba került a házimozi felülvizsgálat. Mire jutottam? A hangfalaimmal meg vagyok elégedve, ez egy olyan része a rendszernek amivel ha elégedett vagy nagyon sokáig nem kell hozzányúlni. Mivel 5.1-es rendszer kerül installálásra (ez kafán hangzott) ezért az erősítők piacán is bármit választhatok minőség és ár függvényében, évekig ki fog szolgálni (ha nem tovább) az elavulás legkisebb félelme nélkül. Az új dekóderek úgy néz ki a lejátszókba vannak és lesznek beépítve (pl. SACD) ez nem igényli az erősítő cseréjét. A DVD lejátszót én is cserélem, itt viszont olyan áresés következett be, hogy nem is érdemes drága modellt venni. A Pio 575-ös 50 ezerért SACD, DVD-A, Divx lejátszó PAL progresszív kimenettel és 108Mhz-es DAC-al például ha csak 1-2 évig megy sem kell felvágni az ereimet. A megjelenítő piac ami érdekes lehet. A plazma árak szépen lassan esnek. Ezt azt jelenti, hogy pár éven belül egy drágább TV szintjére esnek. Kérdés ki akar drága TV-t venni, mert 300 ezerért nem lesz jövőre 42-es plazma. Erre tehát lehet várni, kérdés, hogy érdemes-e. A projektor piac érdekesebb. 3-400 ezerért 480-as, 500 körül 720-as projektort lehet kapni. Ez annyira elgondolkoztatott, hogy én is veszek egyet. Persze idén már megjelennek az első 1080-as projektorok és jövőre mindenkinél lesz legalább egy ilyen modell, de szerintem ennek itthon szinte nincs jelentősége.
Házimozi magazin
tudom, hogy ez nem egy szakmai vélemény és valszeg semmi újat nem közöltem vele, csak elgondolkoztam
Nekem is ilyen érzésem volt/van már egy ideje. Én is úgy döntöttem várok, most egy jó darabig.
Jövőre költözés, addig ki kell bírnom mert úgy érzem most értelmetlen lenne fejlesztenem.
Hadd forrja ki magát ez a sok új dolog. Szépen essenek csak a projektor árak, stb....
Házimozi magazin
nagyjából végigböngésztem a lapot és egy érzés fogalmazódott meg bennem konkrétan: nem most kell lecserélni a rendszert
majd minden téren a küszöbén állunk valminek (bár mikor nem) ami alapjaiban hoz majd (remélhetőleg) változást. HDMI, Blu-Ray, HDTV, növekvő átmérő az LCD tévéknél, zuhanó árú projektorok, miazmás
Házimozi magazin
Olvasom ezt az újságot és sokszor kerekedett el a szemem. Az ilyen "sormentesítő" kifejezéseket fél óráig próbálom megfejteni (deinterlacer), a pontozási szisztéma teljességgel kiismerhetetlen, néhány durva hülyeséget is felfedeztem a cikkek szövegében és minden teszt egy apró seggnyalás. Az már csak a hab a tortán, hogy mi a fenének kell tesztelni a Pioneer 565-öst mikor ősrégi modell és három hét múlva hapható az utódja az 575-ös, vagy szintén miért kell tesztelni az Infocus 4800-at mikor szintén kint van már a 4805-ös. Na mindegy, nem az én világom ez.
azért, hogy ezeket még gyorsan el lehessen adni a készletből
gordon314.fw.hu
Házimozi magazin
OffEzt nem hagyhatom ki:
Az amcsik több 10 millió dollárt költöttek egy golyóstoll kifejlesztésésre, amellyel a súlytalanság állapotában is lehet írni.
A ruszkik meg feléküldtek egy grafit ceruzát a Mir-re.
Off
Azt a golyóstollat máig lehet kapni. Nem kellett milliós fejesztés, egyszerű túlnyomással működik.
A ruszkik sem hiszem, hogy szeretik az áramot jól vezető grafitport egy súlytalanságban működő elektromos kütyükkel teletömött űrhajóban.
Jó lesz az zsírkrétának is amit vittek!
Na puff.
Így születnek a modern városi legendák (urban legends)
Azért a túlnyomásos tollat nem tegnap fejlesztették ki, hanem a 60-as években....
Persze, hogy lehet kapni, hisz jó találmány, ahogy agrafit ceruza is...
Mondjuk ez nagyobb volt annak idején.
z
Házimozi magazin
Olvasom ezt az újságot és sokszor kerekedett el a szemem. Az ilyen "sormentesítő" kifejezéseket fél óráig próbálom megfejteni (deinterlacer), a pontozási szisztéma teljességgel kiismerhetetlen, néhány durva hülyeséget is felfedeztem a cikkek szövegében és minden teszt egy apró seggnyalás. Az már csak a hab a tortán, hogy mi a fenének kell tesztelni a Pioneer 565-öst mikor ősrégi modell és három hét múlva hapható az utódja az 575-ös, vagy szintén miért kell tesztelni az Infocus 4800-at mikor szintén kint van már a 4805-ös. Na mindegy, nem az én világom ez.
Házimozi magazin
épp most nézem a filmet
tök jó a zenéje
Házimozi magazin
Hogy pontosak legyünk, egy darab reklám van és az is még a menű elött.
Így van. Szerintem ez teljesen elviselhető, de viszont a film elött nincs.
Házimozi magazin
Régebben már láttam az Atomcsapdát (pfff, micsoda magyar cím...), és nekem is nagyon tetszett. Most elgondolkodtam rajta, hogy megvegyem-e a magazinnal együtt, de előbb lenne egy kérdésem: a film előtt vannak reklámok?
Igen, sajnos vannak. A rózsaszín frizbizős reklám.
Hogy pontosak legyünk, egy darab reklám van és az is még a menű elött.
Microsoft is not an answer, it's a question. The answer is: NO!
TV: NEW Lg 32LC2RR (80Gb HDD) Erősítő: Sony STR-DB 780QS; Video: AIWA HV-FX8200; DVD: Philips 729 + Sony PS2; Hangfal: Wharfedale Zaldek front: 2000 háttér: 300 + Centre
Házimozi magazin
Régebben már láttam az Atomcsapdát (pfff, micsoda magyar cím...), és nekem is nagyon tetszett. Most elgondolkodtam rajta, hogy megvegyem-e a magazinnal együtt, de előbb lenne egy kérdésem: a film előtt vannak reklámok?
Igen, sajnos vannak. A rózsaszín frizbizős reklám.
Házimozi magazin
Házimozi magazin
OffEzt nem hagyhatom ki:
Az amcsik több 10 millió dollárt költöttek egy golyóstoll kifejlesztésésre, amellyel a súlytalanság állapotában is lehet írni.
Off
Azt a golyóstollat máig lehet kapni. Nem kellett milliós fejesztés, egyszerű túlnyomással működik.
A ruszkik sem hiszem, hogy szeretik az áramot jól vezető grafitport egy súlytalanságban működő elektromos kütyükkel teletömött űrhajóban.
Jó lesz az zsírkrétának is amit vittek!
gordon314.fw.hu
- Torzonborz
- Fórumlakó
- Értékelés: 0
Házimozi magazin
A sok pozitív kritika hatására én is megvettem az új számot, az előfizetésem lejárta óta először. (amilyen pechem volt, az egyéves előfizetéssel pont beleszaladtam mindkét Zsánklód Vandál-remekműbe. Ráadásul a legutolsó szám, amit kaptam, az is Vandál-mellékletes volt :vazeg: )
Az új számot még csak átfutottam, de tényleg sokat javult a színvonal!
De soha többet nem fogom előfizetni, nem tudnak olyan akciót kitalálni, hogy rávegyenek! :smile19:
Házimozi magazin
Hello!Megvettem a magazint!
Az újság tényleg elég jó!Kicsit olcsóbb cuccokat is tesztelgethetnének!
Rotel teszt annyira nem tetszik , minek ha nekem nem lesz ilyen csak ha megnyerem a lottót.
Egész jó dolgok vannak benne!
Tartalmas az újság és színvonalas.
A film megérte!Jó anyag,igazi hiteles megtörtént sztory.
HTPC: Abit NF7, Ati 9550, XBMC , AV:Yamaha rx-v350,Hangf szett.: Cav dp880A (stereo)+jamos412 center+jamo surround (Theatre),monitor joker 2,5.Projektor:OptomaEp721
Házimozi magazin
Off
Ezt nem hagyhatom ki:
Nem mindig a komplikált high-tech dolgok a megoldás.
Néha segít a józan (paraszti) ész.
Igaz arra nem leget Capex-et igényelni
On
Az atomreaktort hűtőrendszerét is torpedóból kiszedett csövekkel szerelték meg.
Mondjuk hasonló esetet mutattak be az Apollo 13-ban is
(- azok pedig amcsik voltak - vagy németek?).
(ez másik nagy kedvencem - nem lesz melléklet véletlenül mostanság?)
z
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 677
Házimozi magazin
csak éppen a napokban derült ki róluk az új ürállomáson,hogy hibásak az ami ürruhák,igy a oroszokét kell(ett) használniuk....és ezt még a hírekben is bemondták
Minden elromolhat: az amcsi is , de az orosz is.
On:
Most néztem meg a werkfilmet és elég jó volt. Az újságba is most keztem beleolvasgatni és nagyon tetszenek az írások végre több teszt van. :vazeg:
Ja ! jut eszembe!!!az általam annyire megszeretett holnaputánban az ?rállomáson a legénység MIR(ciril betükkel) feliratú ruhákban "dzsesszel"
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Házimozi magazin
csak éppen a napokban derült ki róluk az új ürállomáson,hogy hibásak az ami ürruhák,igy a oroszokét kell(ett) használniuk....és ezt még a hírekben is bemondták
Minden elromolhat: az amcsi is , de az orosz is.
On:
Most néztem meg a werkfilmet és elég jó volt. Az újságba is most keztem beleolvasgatni és nagyon tetszenek az írások végre több teszt van. :vazeg: