Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Mozinet Magazin (már DVD nélkül)
Kölyök. Pesti Riport. Mai nap, Playboy, Reform és Penthouse első nekifutásra. Magyarország. Számítógépes újságok. Total Film. Soroljam?
Teszt magazin. Elő voltam fizetve rá, és egyszer csak megkaptam az értesítést, hogy vége.)
Én a Budapesti Napra fizettem elő, egyszer csak jött az értesítés, hogy megszünnek, de visszafizetik a maradék fél éves előfizetést. Azóta is küldik. Kétszer írtam, de eszükbe se jutott válaszolni. Szili Nóra főszerk asszony elslattyogott 5000 Ftommal.
Egy DVD-s újságnál egy ilyen akció kicsit költségesebb volna.
Úgy néz ki, olyan ez, mint az utazási irodák, ha kimondják: csőd, övék a pénzünk.
Kölyök. Pesti Riport. Mai nap, Playboy, Reform és Penthouse első nekifutásra. Magyarország. Számítógépes újságok. Total Film. Soroljam?
Teszt magazin. Elő voltam fizetve rá, és egyszer csak megkaptam az értesítést, hogy vége.)
Egyébként kiváncsi lennék, melyek voltak ezek a "földbeállt" ujságok...
Esti Hirlap. (mert ennek sem volt dvd melléklete)
Egy kicsit több optimizmust emberek! Egyébként kiváncsi lennék, melyek voltak ezek a "földbeállt" ujságok...
Én több újságot láttam földbeállni mint nem. 1enlőre nem úgy látom hogy az újság a reklámokból élne meg, akkor viszont gondolom el kell tudni adni. Nem mintha hiányoznának a reklámok de ha ezen múlik hogy fennmaradjatok akkor nem zavarnának.
Azt mondják egy újság hét éven át bármikor könnyen megbukhat és azután lehet azt mondani, viszonylag biztos a helye a piacon. Ma megyek Relaybe és megveszem a MMt de ma 3 hírker üzletet vizsgáltam át töviről hegyire és az újság sehova nem volt kirakva
Egyébként kiváncsi lennék, melyek voltak ezek a "földbeállt" ujságok...
Esti Hirlap. (mert ennek sem volt dvd melléklete)
- spiderclone
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
Egy kicsit több optimizmust emberek! Egyébként kiváncsi lennék, melyek voltak ezek a "földbeállt" ujságok...
Sean Bateman: "Megoldjuk! Rock'n'Roll!"
Aki keres, az talál... :-)
Jó hogy tesztelni akarjátok ki veszi meg az újsit DVD nélkül de azt is tesztelitek hogy hányan keresik 1általán?
Ez így kockázatos. Nem akarom hogy tönkremenjen az újság!
Nem fog tönkremenni, ne aggódj.
Néhány száz évig megéltek az újságok DVD nélkül is, ezután is meg fognak.
most nem akarom sorolni a kedvenc újságaimat amik eddig a földbe álltak, szóval csak óvatosan
Jó hogy tesztelni akarjátok ki veszi meg az újsit DVD nélkül de azt is tesztelitek hogy hányan keresik 1általán?
Nem fog tönkremenni, ne aggódj.
Néhány száz évig megéltek az újságok DVD nélkül is, ezután is meg fognak.
Mozinet Magazin - már 80 oldalon!
- spiderclone
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
Én is Relay-ben vettem ma Reggel.
Kicsit el volt dugva a DVD-s újságok mögé.
Elkúrtuk
Tegnap megkapta a Lapker, ma reggeltől kapható (elvileg).
ott is kapható ahol eddig csak dvdvel vehettem meg? 1enlőre még nem láttam sehol cinema&tsai mellett.
Amit biztosan tudok mondani, hogy minden Relayben lehet kapni. Azt nem tudom, hogy a Lapker a mostani plusz példányokat hova vitte ki.
ott is kapható ahol eddig csak dvdvel vehettem meg? 1enlőre még nem láttam sehol cinema&tsai mellett.
(ez én voltam csak álnéven )
Az újság szeptember 1-én, vagy 2-án fog megjelenni,
Ma nem láttam. Holnap?
Az újság szeptember 1-én, vagy 2-án fog megjelenni,
Ma nem láttam. Holnap?
De ne hasonlítsátok magatokat más újságokhoz. Ti vagytok a legjobbak, nem elevickélni kéne, hanem tökéletességre törekedni. Egyébként a Cinema kap is eleget a pofijára a hektikussága miatt.
No, de többé már nem kritizálok, ígérem.
Kösz, kedves vagy.
Vannak más újságok is, amelyek egyszer DVD-vel, egyszer anélkül jelennek meg, mégis megélnek.
Köszi a választ.
De ne hasonlítsátok magatokat más újságokhoz. Ti vagytok a legjobbak, nem elevickélni kéne, hanem tökéletességre törekedni. Egyébként a Cinema kap is eleget a pofijára a hektikussága miatt.
No, de többé már nem kritizálok, ígérem.
Most is van beköszönő, amiben említjük, hogy nincs DVD az újsághoz, ne keressék hiába.
Aki a DVDs lapot keresi az ezt úgysem olvassa :vazeg:
De nem baj akkor nem kell olyan sokat költenem
Nagy kedvenceim az interjúk, kérdés, ezek átvett anyagok-e, vagy ti készítitek-é. /persze a külföldiekre gondolok/ Nincs jelentősége, csak érdekelne.....
mi van, ha vki megszeret titeket és újságosnál veszi a dvd-s verziótokat. Fél év alatt egyszer több hetes késéssel kapja meg a lapot a hibás dvd miatt, máskor egy hónapig hiába keresi az újságosnál, mert nem jelenik meg, most meg majd tamtamozhat a dvd-s számért, nem tudnak neki prezentálni.
Persze lehet hivatkozni arra, hogy felméritek, mennyien veszik meg így is a lapot, de magatok ellen is dolgoztok ezzel, mert sokan ráunhatnak a hercehurcára és átpártolnak egy másik laphoz.
Saját anyagok az interjúk, a Kaufman volt csak kivétel.
A májusi lapszámnál tényleg nem volt szerencsés a három hetes csúszás, de aki az újság miatt vesz minket, DVD nélkül időben beszerezhette azt a számot is. A többieket pedig igyekeztük kárpótolni a második lemezzel. Júliusban nem hiszem, hogy túl sokan kerestek minket az újságosoknál, az Orient Expresszes számon feltüntettük, hogy június-július és a beköszönőben is írtunk erről. Most is van beköszönő, amiben említjük, hogy nincs DVD az újsághoz, ne keressék hiába.
Vannak más újságok is, amelyek egyszer DVD-vel, egyszer anélkül jelennek meg, mégis megélnek.
Most fogtam csak föl.
A Magazin újabb 8 oldallal vastagodik, immár 52 oldalas lesz, az ára marad 295.-
Ami 48 oldal meg a borító ha jól alítom.
Kezd akkora lenni mint egy rendes újság! :vazeg: csak viccelek.
A topic alcíme kezd kissé idejétmúlt lenni
Opppsssz! Itt járt Mátyás király!
Le a kalappal, remek az új szám is, bár most a kedvenc Box officeomba is becsúszott egy kis magyartalanság,
Milyen magyartalanágra gondolsz? Eszemben sincs agresszívkodni , csak kíváncsivá tettél..
"...így a világ többi részén is komoly sikereket tudott aratni..." Szerintem ez csunyus. Simán aratott. Én is szövegírásból élek, amióta az eszemet tudom, és elég gyakran irkálok ennél nagyobb marhaságokat. Vagy az angol nyelv ront rajtunk, vagy, mint naponta látni riportokban intelligens emberektől, ez kezd válni a köznyelvvé, mindenesetre küzdeni kellene ellene. Pláne, hogy Molnár mester igencsak jó stílben ír.
Annyira nem érzem csúnyának, bár annak inkább, mint magyartalannak, ennek ellenére egyetértek, hogy simán az "aratott" szebb lett volna.
-_- A dicséretet pedig kösz...
Le a kalappal, remek az új szám is, bár most a kedvenc Box officeomba is becsúszott egy kis magyartalanság,
Milyen magyartalanágra gondolsz? Eszemben sincs agresszívkodni , csak kíváncsivá tettél..
"...így a világ többi részén is komoly sikereket tudott aratni..." Szerintem ez csunyus. Simán aratott, vagy arathatott. Én is szövegírásból élek, amióta az eszemet tudom, és elég gyakran irkálok ennél nagyobb marhaságokat. Vagy az angol nyelv ront rajtunk, vagy, mint naponta látni riportokban intelligens emberektől, ez kezd válni a köznyelvvé, mindenesetre küzdeni kellene ellene. Pláne, hogy Molnár mester igencsak jó stílben ír.