Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Nemzetközi DVD Magazin
Nemzetközi DVD Magazin
Ez egy iszonyat jó film. Ne hagyja ki senki.
Hááát... én amit olvastam róla a honlapon, az nem nagyon győzött meg. Horrorfantasy? Gyúrjunk egybe mindent és majd lesz belőle valami?
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 668
Nemzetközi DVD Magazin
most töltötték le nekem SVCD re
Ha ezt tudom,ha ezt tudom
megspórolok vagy 400 Ftot
igaz azt is megtudtam,hogy gond nélkül viszi a Thomson
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Nemzetközi DVD Magazin
A magazin ezen mellékletén a Farkasok szövetsége címû film lesz!
port.hu:
Farkasok szövetsége (Le pacte des loups) (színes feliratos francia thriller, 142 perc, 2001)
A farkasok szövetsége fordulatos és izgalmas üldözős kalandfilm, melynek XVIII. századi őrült hajszájában egymást kergeti szőke vértestvér természettudós, felvértezett afrikai oroszlán, irokéz sámán, kung-fuzó duhajok, szövetkező farkasok, római kurtizán, és XV. Lajos. Végül a leplek lehullanak s a jók jutalma többszörös feltámadás és egy afrikai körutazás.
! űrkutya powa !
Nemzetközi DVD Magazin
a macska rúgja meg, megint meg kell vennem
decemberi melléklet: Farkasok szövetsége
Gondolom az újságra értetted és nem a mellékletre.
Nagy királyság! Megint jó melléklet.
Bővebb infók:
Hamarosan megjelenik a 21., azaz az idei év legutolsó DVD Magazinja! A magazin internetes rendelése elkezdõdött, a megjelenés jövõhét elején várható!
A magazin ezen mellékletén a Farkasok szövetsége címû film lesz! A melléklet tulajdonságai:
Kép: 16:9
Hang: magyar, francia DD 5.1
Felirat: magyar
Extrák: werkfilm, tévészpot, trailer
Fôszereplôk: Samuel Le Bihan, Vincent Cassel, Mark Dacascos, Monica Bellucci
Rendezte: Christophe Gans
Elkúrtuk
Nemzetközi DVD Magazin
a macska rúgja meg, megint meg kell vennem
decemberi melléklet: Farkasok szövetsége
Nemzetközi DVD Magazin
A decemberiről van már valami hír?
- Enrico Benetti
- Fórumlakó
- Értékelés: -1
Nemzetközi DVD Magazin
Igen. Látom megfogtag a leírás lényegét.
vagy csak probalja kihamozni azt
Ha egy picit visszaolvasnátok, akkor már mások is írták, hogy a letterbox szerepel a borítón, de a kép anamorf. Mit nem lehet ezen érteni? A borítón még DTS hang sem szerepel.
A lényeg meg az, hogy a 4:3-asnak jobb a képe, csak azt nem tudom, hogy miért. A mellékletes kiadás bitrátája nagyobb, elvileg ez jobb képet jelentene. De valójában mégsem. Nem értem.
Nemzetközi DVD Magazin
vagy csak probalja kihamozni azt
o v e r p o w e r e d
- Enrico Benetti
- Fórumlakó
Nemzetközi DVD Magazin
2. Nemzetközi DVD Magazin kiadásaIPH Kft, csak magyar piacra szánt lemez.
Képarány: 16:9 letterbox
.....
A tények után egy szubjektív vélemény:
A mellékleten kép valóban anamorf és
Most akkor letterbox vagy anamorf?
Nemzetközi DVD Magazin
2. Nemzetközi DVD Magazin kiadásaIPH Kft, csak magyar piacra szánt lemez.
.....
A mellékleten kép valóban anamorf és
Most akkor letterbox vagy anamorf?
gordon314.fw.hu
- Enrico Benetti
- Fórumlakó
Nemzetközi DVD Magazin
Csak most tudtam időt szakítani, hogy leteszteljem a mellékletet. Az eredeti bolti kiadvány már régóta birtokomban van, így érdeklődésem is a kiadások közötti különbségekre irányult.
1. Bolti kiadás:
Best Hollywood, magyar és cseh piacra szánt lemez.
Képarány: 4:3
Hangok: Angol 5.1, Magyar 5.1, Cseh 2.0
Felirat: Magyar, Cseh
A lemez 1 rétegű és a film mellé VW reklám anyag is felfért a lemezre, amit csak PC-n lehet megnézni, hisz html file-okról van szó.
A filmhez egy egyszerű állóképes menüt készítettek. Extrák között van egy trailer és egy werkfilm.
A film egy Morgan Creek, majd egy Franchise Studios logóval indul.
2. Nemzetközi DVD Magazin kiadása
IPH Kft, csak magyar piacra szánt lemez.
Hangok: Angol 5.1, Magyar 5.1, Magyar DTS
Felirat: Magyar
A lemez 2 rétegű. A kötelező Magazin és Suzuki reklámot nem lehet átugrani.
A menü animált, de nem kell megvárni, hogy végig játsza a filmet, már közben is ki lehet választani, a menüpontokat. Extrák között van egy Best Hollywoodos (!) előzetes és néhány szereplő filmográfiája.
A film egy 20th Century Fox, majd egy Franchise Studios logóval indul.
A mellékleten kép valóban anamorf és van rajta DTS hang. Továbbá a bitrátát összehasonlítva: míg a bolti kiadás bitrátája 3-4 MBit/s körül mozog, de afölé sosem megy, addig a mellékleté ennél jóval magasabb, 5-8 MBit/s között ingadozik. További előnye a mellékletes változatnak, hogy lejátszás közben szabadon lehet a hangsávok között kapcsolgatni és a felirat is ki-be kapcsolható. A bolti változatnál ez nem lehetséges, ott mindent menüből kell választani.
Ezzel ki is merültek a mellékletes kiadás előnyei.
Amiben a bolti egyértelműen jobb az az angol hangminőség és a képminőség. Az angol hang sokkal tisztábban és érthetőbben szól, a magyar DD5.1 kb. ugyanaz. A mutató szerint a 443 kbit/s áll szembe a 338 kbit/s bitrátával.
Nem értem, hogy miért, de amíg a bolti kiadás képe tű éles, addig a magazinos kiadás képe jóval homályosabb, elmosódottabb. Persze nem nagyon zavaró ez a különbség, ha messzebbről nézi az ember. A magas bitráta (átlag 6.5) valahogy nem jön ki, nem érzékelhető. Sokkal jobbat kellene produkálnia.
Végül: Reménykedhetünk, hogy lesz még Bérgyilkos a szomszédom 2. a közeljövőben és akkor egy díszdobozos kiadásba majd beletesznek egy jobban sikerült változatot.
Nemzetközi DVD Magazin
képarány milyen ? 16:9, vagy 4:3 mint a bolti verzión ?
Képarány:
a borító szerint 16:9 (1.85:1) letterbox,
a lemezen pedig anamorf 16:9 van átlagban 7Mb/s bitrátával
(a tv-m át kell kapcsolni 16:9-be, mert 4:3 módban tojásfejű a Tulipán Jimmi )
TV: Panasonic TH-42PV80PA; Blu-ray/konzol: Sony PS3 Slim; Médialejátszó: Apple TV 1080p (3. gen.); Erősítő: Harman/Kardon AVR 230; Hangdoboz: polkaudio RTi6
Nemzetközi DVD Magazin
"... de a lemezen van magyar dts hangzas???..."
Van magyar DTS. A három hangsáv közül ez szól a legjobban, leghangosabban. Az angol hang elég gyenge, mintha kissé tompa lenne.
Szia,
képarány milyen ? 16:9, vagy 4:3 mint a bolti verzión ?
Nemzetközi DVD Magazin
"... de a lemezen van magyar dts hangzas???..."
Van magyar DTS. A három hangsáv közül ez szól a legjobban, leghangosabban. Az angol hang elég gyenge, mintha kissé tompa lenne.
TV: Panasonic TH-42PV80PA; Blu-ray/konzol: Sony PS3 Slim; Médialejátszó: Apple TV 1080p (3. gen.); Erősítő: Harman/Kardon AVR 230; Hangdoboz: polkaudio RTi6
Nemzetközi DVD Magazin
Hali
En megvettem a bérgyilkos a szomszedom dvd-t a boritón magyar+angol Dolby Digital 5.1 van de a lemezen van magyar dts hangzas???Minősége jó a menüt lehetett volna nagobb betuvel irni mert még egy 70cm-es tv-n is elég kicsinek tünik,a kijelölés pedig a 2 lövésnyommal éleg gáz először kb fél percig kerestem hogy hol áll a kijelölés,de összességében nem rossz kiadvány.
Üdv MR.T
Nemzetközi DVD Magazin
Gondolom már mindenki tudja, hogy az aktuális számhoz a Bérgyilkos a szomszédom jár..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Nemzetközi DVD Magazin
Üdv Mindenkinek!
Én is megvettem ezt a nagyszerű kiadványt:-)
A minőségével nincs bajom, de hát a felirat minősége egyszerűen botrányos. Még viccnek is rossz. Ezeket a kiadványokat nem nézi meg valaki, mielött sokszorosítani kezdenék? Vagy ha igen, akkor ez a forma megfelelőnek találtatott???
Az a legnagyobb vesztes az, aki nem veszi észre, hogy nyert!
Nemzetközi DVD Magazin
Sziasztok!
Megvenném a DVD mellékletet ( Jackie Brown ) ha valakinek esetleg nem az esete vagy csak egyszerűen másra számított.
Zene :
Amplifier : Audiolab 6000a, CD/Bluray : Oppo BDP-103eu, TIDAL hifi: Bluesound Node N130, Phono : NAD C588 (AT VM740ML), Tapedeck: Aiwa AD-F850, Loudspeakers : Bower & Wilkins CM8 (VdH cs122)
Mozi:
Tv : Panasonic TX-L55ET60, Media Player : Apple TV 4K, Hangfal: JBL Bar 5.0 MultiBeam
Amplifier : Audiolab 6000a, CD/Bluray : Oppo BDP-103eu, TIDAL hifi: Bluesound Node N130, Phono : NAD C588 (AT VM740ML), Tapedeck: Aiwa AD-F850, Loudspeakers : Bower & Wilkins CM8 (VdH cs122)
Mozi:
Tv : Panasonic TX-L55ET60, Media Player : Apple TV 4K, Hangfal: JBL Bar 5.0 MultiBeam
- stackpointer
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
Nemzetközi DVD Magazin
Hát, a film az okés, csak kár, hogy ilyen gagyi újságot adnak hozzá ajándékba.
Nemzetközi DVD Magazin
A kép valóban elég sötét:
projektoron is egy elég speckó világos beállítással nézhetô, úgy hogy közben a dvd-n az animációs filmekhez beálított képjellemzôk jönnek ki, amik szintén sokat világosítanak a képen.. Ja és elég sok a kosz a képen. (z1 projekor, pio dvd)
De a film kárpótol mindenért. HTPC-n is megfigyelem késôbb, habár a hibák ott még jobban kijönnek, fôleg egy 240 cm széles képen.
Jöjjön a Kutyaszorítóban, csak figyeljenek oda a minôségre. Tarantino egy kicsit többet érdemel.
kép: Pioneer DV-444-K dvd, Sanyo PLV-Z1 projektor, 240 x 139 cm vászon
hang: Pioneer VSX-810S erölködô, Pioneer S-H510V front, Pioneer S-CR59 center + 3 szatelit, Pioneer S-W80S-QL mélynyomó
Nemzetközi DVD Magazin
Csak belenéztem, ez alapján:
- a kép valóban szép, de szerintem kicsit sötétre sikerült
- hang kafa, a magyar picit tompább, de nem zavaróan
- a több, mint 2 órás film 8 (nyolc! ) fejezetre van osztva
- a felirat valóban kicsit nagyra sikerült, de az igazi probléma, hogy ráadásnak (fél)kövér betűtípussal nyomták
"A konklúzió akkor keletkezik, ha már lusták vagyunk tovább gondolkodni."
---------------------------------------------------------------------------------------
TV: Panasonic TX-P42G30, DVD: Nintaus N9808, DVDR: Sony RDR-HX780, CD: Pioneer PD-201, A/V Erősítő#1: Denon 1705, A/V Erősítő#2: Onkyo TX-SV 454, Front: JBL TLX-10, Center+Surr: Denon Overture Effect 100, Sub: Yamaha YST-SW315, Video#1: Panasonic NV HD-625, Video#2: Thomson VTH-6320, Phono: még keresem a megfelelőt...
Nemzetközi DVD Magazin
Akkor jöjjön a JB DVD kritika:
A hang rendben van
A képpel van a legtöbb gondom, először is az egész el van csúszva balra (ez főleg a képen megjelenő kiírásoknál látszik) ami azért elég zavaró.
Extra nincs, de nekem annyira nem is hiányzik.
Miért kellett így Lb@szni a képet? Vagy csak nekem van vele gondom?
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Nemzetközi DVD Magazin
Gondolom a fél ország várta már, hogy héber felirattal megnézhesse...
Főleg az angol helyett.
system
Nemzetközi DVD Magazin
Én ma meg is vettem az Árkád MM-ban, DD5.1 Angol és DD5.1 Magyar hang van rajta Magyar és Héber felirattal. A Felirat eléggé "gagyi" mármint ahogy kinéz (óriási betűkkel majdnem a kép közepén)De ez a film mindenért kárpótol. A képminőségről csak anyit, hogy 6.2GB csak a képanyag!!!
Gondolom a fél ország várta már, hogy héber felirattal megnézhesse...