Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Nemzetközi DVD Magazin
Nemzetközi DVD Magazin
Láttam, hogy már hirdetik az újságot buszmegállókban óriásplakátokon, január közepétől lesz kapható,-írják.
TV: Samsung PS58B850, DVD: Primare V25, BLU-RAY: Pioneer BDP320, Előerősítő˝: Marantz AV9000, Végerősítő: Marantz MM9000 HANGFALAK: Mordaunt Short 906 (front), 905c (center), 902 (surround), 907w (sub) Kábelek: Audioquest Type 4 (front), Black&White LS-1002 (center), Fejes: Sennheiser HD555
Nemzetközi DVD Magazin
Hogy ezt a héber feliratot minek így erőltetni mindenfelé? Az angolnak nagyobb hasznát tudná venni sok ember szerintem.
Egyetértek! Lehet, hogy ezt a magazin szerkesztőségével is közölni kellene?
Nemzetközi DVD Magazin
"
A paraméterek:
képarány: 16:9 (1,78:1)
játékidö: 116 perc
hang: magyar 5.1, magyar DTS, angol 5.1
felirat: magyar + héber
és még sok-sok nyalánkság az extrák között: több íz többet lát; jelmeztervezés; látványtervezés; kimaradt jelenetek; eredeti elözetes
"
Hogy ezt a héber feliratot minek így erőltetni mindenfelé? Az angolnak nagyobb hasznát tudná venni sok ember szerintem.
Nemzetközi DVD Magazin
Tudja már vki a Csokoládé specifikációit akkor..? 5.1 magyar szinkron, magyar és angol felirat leaglább remélem lesz! Egyébként tegnap ment TV-ben, néztem, és tényleg nagyon aranyos egy film, meghozta a kedvem hozzá hogy megvegyem:)
http://dvdmagazin.hu/forum/forum_main.p ... &ehhez=268
Nemzetközi DVD Magazin
Tudja már vki a Csokoládé specifikációit akkor..? 5.1 magyar szinkron, magyar és angol felirat leaglább remélem lesz! Egyébként tegnap ment TV-ben, néztem, és tényleg nagyon aranyos egy film, meghozta a kedvem hozzá hogy megvegyem:)
Nemzetközi DVD Magazin
Ez tényleg olyan jó kis film, mint ahogy mondják? Olvasgattam a tartalmát, és jónak találom, illetve rossz kritikát sem sikerült begyűjtenem róla.
Ha szereted a régebbi (A Karib-tenger kalózai előtti) Johnny Depp filmeket, vagy Juliette Binoche-t, akkor biztosan ez is bejön. Alapvetően romantikus (de nem csöpögős) kellemesség, amit évente egyszer nyugodtan meg lehet nézni, és nem veszít az értékéből, mint némelyik, gyorsan avuló számítógépes trükkökkel feltuningolt akciófilm. Egyébként itthon megvan már DVD-n (tőlünk nyugatabbra meg lehet venni), és azon semmi extra nincs, csak maga a film. (Persze -- ellentétben az Olaszországban meg Belgiumban árusított James Bond filmekkel -- a magyar szinkron hiányzik róla. Igaz, hogy reklám sincs előtte. A lényeg, hogy ha megspékelik egy magyar szinkronnal -- és miért ne tennék --, akkor mindenképp érdemesebb itthon beszerezni.)
Nemzetközi DVD Magazin
Ez tényleg olyan jó kis film, mint ahogy mondják? Olvasgattam a tartalmát, és jónak találom, illetve rossz kritikát sem sikerült begyűjtenem róla.
Biztosan van olyan hangulat, hogy ez a film sem jön be...
Velem nem így történt, szerintem nagyon kellemes darab!
24-én az RTL-en csekkolhatod, ha van türelmed a reklámokhoz. Én inkább kivárom a megjelenést!
Képtelen vagyok kertévén filmet nézni. Lehet, hogy inkább én is megvárom a megjelenést vagy videjóra vétellel csekkolom. (Ott legalább át lehet tekerni a "másik mosóport" és társait.)
- Pink Panther
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
Nemzetközi DVD Magazin
Biztosan van olyan hangulat, hogy ez a film sem jön be...
Velem nem így történt, szerintem nagyon kellemes darab!
24-én az RTL-en csekkolhatod, ha van türelmed a reklámokhoz. Én inkább kivárom a megjelenést!
PP
Víg kedély, jó egészség!
Nemzetközi DVD Magazin
Nemzetközi DVD Magazin
Utcai hírdetésben láttam, hogy január közepén megjelenik egy Nemzetközi DVD Magazin különkiadás, mely a 2003-as év DVD kiadványait foglalja össze egy lapban.Természetesen melléklettel jelenik meg, ez pedig a Csokoládé lesz.
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Nemzetközi DVD Magazin
A bájosságot amit sokan az Amelie csodálatos élete kapcsán emlegetnek én a Csokoládéban találtam meg.
Aki szereti a "nyugis" filmeket amik szólnak is azért valamiről, annak erősen ajánlott.
- Pink Panther
- Nincs visszaút
Nemzetközi DVD Magazin
Utcai hírdetésben láttam, hogy január közepén megjelenik egy Nemzetközi DVD Magazin különkiadás, mely a 2003-as év DVD kiadványait foglalja össze egy lapban.Természetesen melléklettel jelenik meg, ez pedig a Csokoládé lesz.
PP
Víg kedély, jó egészség!
Nemzetközi DVD Magazin
Aki pedig még nem látta a Csokoládét, az Szentestemegnézheti az RTL Klubon!
Nemzetközi DVD Magazin
Utcai hírdetésben láttam, hogy január közepén megjelenik egy Nemzetközi DVD Magazin különkiadás, mely a 2003-as év DVD kiadványait foglalja össze egy lapban.
Természetesen melléklettel jelenik meg, ez pedig a Csokoládé lesz.
TV: Thomson 29DF400G, Receiver: Yamaha RX-V459, Front: Wharfedale Diamond 8.4, Center: Wharfedale WH-20, Surround: Wharfedale WH-20, DVD Player: Pioneer DV-696AV
Nemzetközi DVD Magazin
Nem tudom, észrevette-e valaki, de a FARKASOK SZÖVETSÉGE extrái között az "Így készült" menüpontra kattintva a werkfilm bő 10. perce után megszűnik a magyar hangalámondás és a megkérdezetteket a továbbiakban csak franciául halljuk, felirat sincs (az mellesleg addig se volt). A távirányító "audio" gombja szerint viszont még ekkor is a magyar hang-beállítás van érvényben, vagyis valamit itt nagyon elrontott a kiadó.
A film szerintem nem egy nagy durranás: főleg a vizualitásra helyezi a hangsúlyt, de abban sem túl eredeti, hiszen az újabb francia közönségfilmek (Vidocq, Jeunet rendezései stb.) képi világa köszön vissza. A cselekmény részben zavaros, részben vontatott, és igazából számos motívum teljesen feleslegesnek tűnik, mert nincs igazán tisztázva a karakterek egymáshoz fűződő viszonya.
Nemzetközi DVD Magazin
Nekem úgy tünt, hogy a magyar hangnál túl erőteljes a háttér sugárzókra kevert hang. Másnak nem tünt fel?
Szerintem is. Le is kellett halkítanom a hátsókat mert szinte csak az esőt lehetett hallani az elején (még csak belenéztem).
Következő mellékletnek mondjuk egy Pulp Fiction-t el bírnék viselni!
A francba! Elfelejtettem bejelentkezni. Ez én voltam.
Nemzetközi DVD Magazin
Nekem úgy tünt, hogy a magyar hangnál túl erőteljes a háttér sugárzókra kevert hang. Másnak nem tünt fel?
Szerintem is. Le is kellett halkítanom a hátsókat mert szinte csak az esőt lehetett hallani az elején (még csak belenéztem).
Következő mellékletnek mondjuk egy Pulp Fiction-t el bírnék viselni!
Nemzetközi DVD Magazin
A föszerkesztö azt irja a bevezetöben,hogy a mostani mellékletet ha lehet még túl is szárnyalják januárban. Remélem ez azt jelenti,hogy az Ötödik elemet adják majd a januári számhoz.
/tau ba
Őszintén szólva, azért ez a FARKASOK SZÖVETSÉGE -bár mellékletek viszonylatában nem tartozik a rossz húzások közé-, nem akkora csúcsmozi, amit ne lenne viszonylag könnyű túlszárnyalni egy következő melléklettel.
Nemzetközi DVD Magazin
A föszerkesztö azt irja a bevezetöben,hogy a mostani mellékletet ha lehet még túl is szárnyalják januárban. Remélem ez azt jelenti,hogy az Ötödik elemet adják majd a januári számhoz.
/tau ba
Vagy folytatják a Belmondo vagy Tarantino sorozatot.
Elkúrtuk
Nemzetközi DVD Magazin
TV: JVC 28' Erősítő:Denon AVR-1705 DVD:Pana RV32 Vidijó: Aiwa FX 5200 Mély: WH210 Hang: Wharfedale Valdus 400, 200, Center:WH20, BCenter:Valdus
- stackpointer
- Nincs visszaút
Nemzetközi DVD Magazin
A film a lejátszóm szerint 137 perc.
Így már stimmöl...De kár, hogy engem nem érdekel ez a film
Nemzetközi DVD Magazin
[Az IMDb szerint a film mozis verziója 142 perces, és van egy 152 perces director's cut. A 97 perc sehogyan sem jön ki.
Hello stackpointer!
Pont ezt kérdezem én is. A melléklet borítóján az szerepel, hogy lejátszási idő, 97 perc.
Az itthon kiadott kereskedelmi változat hossza 140 perc felett volt. Azon csak magyar sztereo szinkron és francia DD5.1 illetve DTS hang van.
Megnézné esetleg valaki ezt a mellékletet, hol van a gyakorlati igazság?
Köszönöm!
A film a lejátszóm szerint 137 perc. A francia és a magyar hang is DD 5.1. A magyarba csak éppen belenéztem (nem volt gond vele),de a francia elég ütösen szólt. Az egyetlen apró problémám az volt,hogy a rétegváltás után csúszott a felirat 1-2 másodpercet (ez persze lehet egyéni probléma is)
/tau ba
Projektor: Infocus SP 4805, TV: Philips 32PW8504, DVD: Pioneer DV-575A, Sony DVP-NS400D, DVD író: Pioneer DVR-433H-S, Receiver: Onkyo TX-SR600E, Front: Quadral QLX-205, Back: Quadral QLX-105, Center: Quadral QLX Base, Sub: Yamaha YST-SW90
Nemzetközi DVD Magazin
[Az IMDb szerint a film mozis verziója 142 perces, és van egy 152 perces director's cut. A 97 perc sehogyan sem jön ki.
Hello stackpointer!
Pont ezt kérdezem én is. A melléklet borítóján az szerepel, hogy lejátszási idő, 97 perc.
Az itthon kiadott kereskedelmi változat hossza 140 perc felett volt. Azon csak magyar sztereo szinkron és francia DD5.1 illetve DTS hang van.
Megnézné esetleg valaki ezt a mellékletet, hol van a gyakorlati igazság?
Köszönöm!
- stackpointer
- Nincs visszaút
Nemzetközi DVD Magazin
Hello Rajongók!Egy kérdésem lenne a Farkasok szövetsége melléklettel kapcsolatban.
A DVD borítóján a film hossza 97 percnek van feltüntetve. Ismereteim szerint ez a film bőven meghaladta a 2 órát.
Hol van a hiba? A borítón elírták a játszási időt, vagy az IPH kiadó erősen megvágta az anyagot?
Legyen szives valaki ellenőrizze le egy lejátszóban és a tapasztaltakat tegye itt közzé! Köszönöm!
Kellemes csalódást!
Az IMDb szerint a film mozis verziója 142 perces, és van egy 152 perces director's cut. A 97 perc sehogyan sem jön ki.
Nemzetközi DVD Magazin
Hello Rajongók!
Egy kérdésem lenne a Farkasok szövetsége melléklettel kapcsolatban.
A DVD borítóján a film hossza 97 percnek van feltüntetve. Ismereteim szerint ez a film bőven meghaladta a 2 órát.
Hol van a hiba? A borítón elírták a játszási időt, vagy az IPH kiadó erősen megvágta az anyagot?
Legyen szives valaki ellenőrizze le egy lejátszóban és a tapasztaltakat tegye itt közzé! Köszönöm!
Kellemes csalódást!