Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DVDcenter Multimédia Magazin

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: MoBBo »

stackpointer: az elso szamban 2 oldalas anyag foglalkozik a masodik szam mellekletevel szoval nem lesz titok

igc: nem otletbol van hiany, hanem megszerezheto ertekes, jo hanggal/keppel rendelkezo filmekbol
de persze, orommel veszunk minden javaslatot

amugy meg profi hirdetesszervezot keresunk!
o v e r p o w e r e d

Igc
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

Hozzászólás Szerző: Igc »

Tudom, hogy elleneztem a következő melléklet találgatását, de ez a rohadék kíváncsi kisördög :smile19: nem hagy nyugodni. Lehet találgatni?
Én is benne lennék egy újabb barkobában.. T-BoY, játszhatunk?
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

stackpointer
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: stackpointer »

Tudom, hogy elleneztem a következő melléklet találgatását, de ez a rohadék kíváncsi kisördög :smile19: nem hagy nyugodni. Lehet találgatni?

Igc
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

Hozzászólás Szerző: Igc »

Az, hogy esetlegesen maradnak hibák a lapban, engem annyira nem zavar. Az előrendelési ár korrekt
T-BoY, el vannak már döntve fix-re a következő számok mellékletei? Csak azért kérdem, mert ha adunk tippeket, hogy mit szeretnénk mellékleten látni, akkor azt figyelembe veszitek e ill. van e rá esély, hogy megszerzitek mellékletnek?
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

ajaj
gyorsan szogezzuk le: van lektora a lapnak, es van korrektura is
a cimlap azert tartalmazhatott hibakat, mert mindezeket megkerulve "kerult ki" a rendszerbol
(hetfon rakok fel vegleges cimlapot)

azert be kell vallanom, hogy rengeteg hibat tartalmaztak a belso oldalak is, remelem sikerul oket 100%ban kijavitani, de elore elnezest kerek minden elutesert ami a lapban megjelenik

back issue - korabban irtam volt, hogy egy olyan lehetoseg is felmerult, hogy x honap utan pdf-ben letoltheto lenne a teljes ujsag (ez kb. 2-3 megas file), de ugyanigy a nyomtatott verzio is olcsobban elerheto lesz majd (viszont nem tudok garanciat adni arra, hogy marad nyomtatott ujsag)

elorendelesben 2790ft lesz
ez az osszeg tartalmazza az utanvetes postazast (590ft) is

papirtasak projekt kezd hatterbe szorulni, egyelore kockazatosnak tartom "eldugni" a lapot nem ismero vasarlo elol a mellekletet

rikito szinek viszont lesznek, a cimlapon a narancs UV lesz, ami szerintem is kicsit harsany, de szep lesz
ez tegnap dolt el a nyomdaban, addig sima narancs volt tervezve
remelem nektek is tetszeni fog

elso szammal szemben ne legyetek tul szigoruak, sajat mercenk szerint se lesz 100%-os
nagyon bizom benne hogy a 3. szam mar olyan lesz amilyennek lennie kell
o v e r p o w e r e d

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

2. nyelvi lektor:Legalább olyan fontos, mint a tartalom. Meggyőződésem, hogy minden erre költött fillér megtérül, még ha alkalmas belső munkatárs hiányában - ugye, egy szerkesztőségben nem árt, ha vannak bölcsészek - külső megbízásra lesz is szükség.
A szememben nagyon lerontja egy lap hitelességét, ha nem tud legalább úgy magyarul, mint én - nem mintha a "projektorakciót" én egybe írnám.

Abszolút off.

1. Nem igazán értem, miért nélkülözhetetlen egy vagy több bölcsész egy szerkesztőségben?

2. Abban a formában, ahogy Simon emliti, a "projektorakció" tényleg egybeirandó: magam könyvkiadónál dolgozom, s bizony a helyesirás olyan formákat is előir, amik szokatlannak tűnnek, vagy másképp rögzültek bennünk. (Pláne, hogy bizonyos szavak, szókapcsolatok helyesirása a szövegkörnyezettől is függ!) Az már más kérdés, hogy ilyen tévedés miatt max. figyelmeztetni illene a hirdetőt: taplóság visszadobni a teljes hirdetést. Azért a HVG se egy helyesirási nonplusultra!

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

1. back issue:
Szerintem, a betérő új olvasókkal szembeni udvariasságról ill. a megtakarított terjesztési díj megosztása révén, üzleti korrektségről tanúskodna, ha régebbi számokat - 4-5-6 hónaposakat - címlapár alatt lehetne beszerezni a kiadótól. Mondjuk, a szerkesztőségben megvásárolva 2490 helyett pl. 2190, postán keresztül pedig címlapár, esetleg valamivel kevesebb, viszont inc. p/s. Biztos lesznek majd, akik erre utaznak, de ha az újság jó, az ilyen kuncsaftoknak is bele kell férniük!

2. nyelvi lektor:
Legalább olyan fontos, mint a tartalom. Meggyőződésem, hogy minden erre költött fillér megtérül, még ha alkalmas belső munkatárs hiányában - ugye, egy szerkesztőségben nem árt, ha vannak bölcsészek - külső megbízásra lesz is szükség.
A szememben nagyon lerontja egy lap hitelességét, ha nem tud legalább úgy magyarul, mint én - nem mintha a "projektorakciót" én egybe írnám.

3. címlap:
Remélem, idővel az újság stabilizálódik a piacon és a címlapon is kevesebb, de főleg kisebb felirat lesz - ami megint a tartalom minőségére utal: Van olyan színvonalas, hogy nincs szüksége túl sok külső harsányságra.
A két fotó egyébként, nem rossz.

Az ára nekem elfogadható, de, mivel a film miatt vásárolok, az előfizetés túl kockázatos lenne.
(A másik dolog a Posta fogaskerekei: nem tudom, szeretnék-e rendre átpréseltetni rajtuk egy csicsás magazint + egy DVD-t.)

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

Enrico "the répa" Benetti: hat megbocsass, de mi nem volt egyertelmu? elofizetok papirtasakban kapjak azt amit az ujsagosnal foliaban lehet majd megvenni
a tartalom mindket esetben ugyanaz

Megbocsátok, csak neked téboj, de csak akkor ha rendesen válaszolsz.
Ezek szerint az első kép csak a papírtasak képe és a második kép a tényleges újság címlapja? Furcsállom a dolgot.

hat en rendesen valaszolok, de kerdesedre a valasz ott van a kep folott
mi a furcsa amit furcsallsz? furcsallnam ha nem furcsallna valaki valamit ami egyebkent nem furcsa, hanem adott, de en mar nem furcsallok semmitse
o v e r p o w e r e d

Enrico Benetti
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: -1

Hozzászólás Szerző: Enrico Benetti »

Enrico "the répa" Benetti: hat megbocsass, de mi nem volt egyertelmu? elofizetok papirtasakban kapjak azt amit az ujsagosnal foliaban lehet majd megvenni

Megbocsátok, csak neked téboj, de csak akkor ha rendesen válaszolsz.
Ezek szerint az első kép csak a papírtasak képe és a második kép a tényleges újság címlapja? Furcsállom a dolgot.

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: Tami »

....sokfele szempont letezhet, mindenki a sajatjai alapjan valaszthat ezek kozul

- Igy van a piac eldonti ugyis...
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

T-Boy! 
Egészen pontosan, melyek azok a házimozis újságok (!), amelyekkel össze kéne hasonlítanunk, mert én csak egy kimondottan házimozisról tudok (aminek a linkje épp a napokban tűnt el - gondolom stratégiai okokból - a nyitóoldalról).

hazimozis alatt ertem az osszes dvd filmekkel, eszkozokkel foglalkozo ilyen olyan ujsagot
melleklettel vagy anelkul (van ami szamitogepes ujsag de dvd filmmel jelenik meg, azt is)

sokfele szempont letezhet, mindenki a sajatjai alapjan valaszthat ezek kozul
o v e r p o w e r e d

Krinyo
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hozzászólás Szerző: Krinyo »

- Hat nemtudom de nekem az ara kicsit huzos-nak tunik.

Szerintem meg pont elfogadhato.

- Ez a valasz ertheto reszedrol

Miert is?

Krinyo
| Orion T3215 STX | Samsung DVD-6E (DVD+VHS kombó) | Panasonic DMR-E50 DVD-Recorder | honlap |

Santino
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Hozzászólás Szerző: Santino »

T-Boy!

Egészen pontosan, melyek azok a házimozis újságok (!), amelyekkel össze kéne hasonlítanunk, mert én csak egy kimondottan házimozisról tudok (aminek a linkje épp a napokban tűnt el - gondolom stratégiai okokból - a nyitóoldalról).

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

Enrico "the répa" Benetti: hat megbocsass, de mi nem volt egyertelmu?
elofizetok papirtasakban kapjak azt amit az ujsagosnal foliaban lehet majd megvenni

tami: vannak olcsobb hazimozis ujsagok a piacon, hasonlitsd ossze veluk sajat szempontjaid alapjan es valassz
a dontes a te kezedben van, ennek ennyi az ara
o v e r p o w e r e d

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

- Ez a valasz ertheto reszedrol
T A M I . H U

Ratman
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: Ratman »

Jelzem már elég régóta van ilyen progi. Még arra használták annak idején, hogy a tvcsatornák logóit kiszedjék.
És milyen hatásfokkal működött?

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Hozzászólás Szerző: vtb »

Jelzem már elég régóta van ilyen progi. Még arra használták annak idején, hogy a tvcsatornák logóit kiszedjék.

xmaster
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hozzászólás Szerző: xmaster »

Karikaszűrésen akkor kezdjen el valaki dolgozni.
Én egy olyan opciót hiányolok néha a filmekbôl, ami
kiírná az aktuális soundtrack címét. Egy külön felirat sávra lehetne rakni
és mindig meg lehetne nézni, hogy milyen zene szól.
Mondjuk ez abszolút nem ide tartozik.
na csá

kép: Pioneer DV-444-K dvd, Sanyo PLV-Z1 projektor, 240 x 139 cm vászon
hang: Pioneer VSX-810S erölködô, Pioneer S-H510V front, Pioneer S-CR59 center + 3 szatelit, Pioneer S-W80S-QL mélynyomó

Ratman
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: Ratman »

A korhatár karikákról meg már nem is beszélve. 
Kíváncsi vagyok, - hogyha nem változik az ORTT szemlélete, és maradnak a karikák hosszú évtizedekig - akkor mikor jelenik meg egy olyan szoftver, amely képes kiszűrni a képből a karikát? Szvsz elvileg nem lehetetlen, mert a karikák egy picit átlátszóak, látszik alattuk a kép, tehát megvan az infó. Csak kéne valami sárga színszűrő

ooz
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: ooz »

De mivel ez DVD ezért opcionálisan menüből lehet(ne) választani karikát, színt és méretet, helyzetet
->a korhatár karikákról beszélve...

Enrico Benetti
Fórumlakó
Fórumlakó

lesz reklám a film előtt?
Erre egyszer már válaszolt T-BoY: nem lesz.

Viszont azt még senki nem kérdezte, hogy magát a filmet hány perces reklámblokkok szakítják meg és hányszor.

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Hozzászólás Szerző: vtb »

lesz reklám a film előtt?

Krinyo
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hozzászólás Szerző: Krinyo »

Ja és az ára is egész korrekt lesz: 2490,-

Krinyo
| Orion T3215 STX | Samsung DVD-6E (DVD+VHS kombó) | Panasonic DMR-E50 DVD-Recorder | honlap |

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Ja és az ára is egész korrekt lesz: 2490,-
T A M I . H U

Enrico Benetti
Fórumlakó
Fórumlakó

Szerintem meg az, hogy nem olvasod el a kérdést?  
"Mi az oka ....?"

Értettem a kérdésedet.. gondolom igen egyszerű reklámfogás az "oka"; kedveskedni akarnak az előfizetőknek egy plusz papírcsomagolással; mellékletet az ujságosnál is kapsz hozzá.

Mindenesetre, azért várom T-BoY válaszát is!

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”