Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVDcenter Multimédia Magazin
-
Vendég
lektorunk igy hagytaha jol tudom (de lehet hogy tevedek) ebben az esetben a magyar helyesiras 2 fele irasmodot tesz lehetove
mauritisi, es Mauritius-i
vagy ez vagy az, de nincs csak ez vagy csak az
lehetne irni kicsivel is, de igy is helyes
es mostmar igy marad, mert mi igy irtuk
Kedves T-Boy!
Rosszul tudod, s ezek szerint a lektorotok is: a helyesírás ebben az esetben NEM tesz lehetővé kétféle alternatívát. A field által írt forma a helyes: mauritiusi. (Ld. Magyar Helyesírási Szótár, Akadémiai Kiadó, 343. oldal)
Ettől függetlenül úgy írjátok, ahogy akarjátok: bízom benne, hogy ennél nagyobb, főleg szakmai szarvashiba nem lesz a lapban!
profi authoring ceggel dolgozunk, az auth. tesztlemezeket tobben is atneztuk
a kesz anyagot a sony dadc-ben gyartatjuk, akik kuldenek nyomas elott tesztlemezt, de ok maguk is ellenorzik a kompatibilitast
ennel tobbet tenni nem lehet
o v e r p o w e r e d
- Enrico Benetti
- Fórumlakó

- Értékelés: -1
T-BoY!
Kérlek ne érts félre, nem cikizni akarlak, pusztán jobbító szándékú a kérdésem.
A házimozi magazin példájából okulva mit fogtok csinálni a hasonló bakik elkerülése érdekében? Gondolok itt a lejátszhatatlan lemezekre, elcsúszó szinkronokra, hibás feliratokra, stb. Lesz-e megjelenés előtti minőségi kontrol vagy teljesen megbíztok a gyártóban? Esetleg esztekbe sem jutott?
Köszi.
- Enrico Benetti
- Fórumlakó

3 honapra tudjuk most elore hogy mi lesz tutira mellekletes van par cim ami eselyes
es van egy csomo amit hajtunk
1 evre elore most megtervezni lehetseges lenne, de butasag, mert folyamatosan lesznek ajanlatok, lehet hogy jobbak, mint amik a tervben (illetve akkor mar publikalt listaban) lennenek
most is targyalunk egy erdekel lehetosegrol, ha eljutunk az eloszerzodesig fel fogjuk dobni itt a forumban is a temat, hogy lassuk erdemes e foglalkozni vele vagy sem
Jó-jó, csak minél előbb, ha kérhetem, mert nagyon fúrja az oldalam a kiváncsiság.
Amerikai Historia X legyen! Majd valamikor .. legalább Roninban én nem reménykedem, az tul populáris film, gondolom megszerezhetetlen.
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
Hi
Az nem lenne jó, szerintem, ha egy évre megadnátok az összes melékletet...
(nem mintha nem lennék kíváncsi..)
Miről beszélgetnénk itt azután?
Mármint a lista egyszeri fikázása után....
Így mindegyiket külön-külön meg lehet tárgyalni, s szerintem ez reklámnak sem kutya.
Üdv.
z
Mi lenne, ha tippelnék a következő mellékletre, és ha eltalálom, akkor én mennék
Mauritiusra vagy
Mauritius-ra vagy egy
mauritius(-)i pihire ...
Kedves T-Boy!
Távol álljon tőlem, hogy kötözködjek, hiszen tudom, hogy mennyi nehézséggel és problémával jár egy-egy újság, könyv stb. végleges formába öntése, és mennyi a hibalehetőség.
De ha már a szörnyű "Exluziv" szó miatt javitva lett a cimlap, akkor ugyanott javithattátok volna a "mauritiusi"-t is: kötőjel csak akkor lenne szükséges, ha az utolsó mássalhangzó beszédben ki nem ejtett (néma) hang, vagy maga a név több tagból áll: pl. San Marinó-i. Ráadásul Simon Templar erre a hibára is felhivta a figyelmet.
Ráadásul a "mauritiusi" a mondat része, tehát még a nagy kezdőbetű se kell!
lektorunk igy hagyta
ha jol tudom (de lehet hogy tevedek) ebben az esetben a magyar helyesiras 2 fele irasmodot tesz lehetove
mauritisi, es Mauritius-i
vagy ez vagy az, de nincs csak ez vagy csak az
lehetne irni kicsivel is, de igy is helyes
es mostmar igy marad, mert mi igy irtuk
o v e r p o w e r e d
-
Vendég
Kedves T-Boy!
Távol álljon tőlem, hogy kötözködjek, hiszen tudom, hogy mennyi nehézséggel és problémával jár egy-egy újság, könyv stb. végleges formába öntése, és mennyi a hibalehetőség.
De ha már a szörnyű "Exluziv" szó miatt javitva lett a cimlap, akkor ugyanott javithattátok volna a "mauritiusi"-t is: kötőjel csak akkor lenne szükséges, ha az utolsó mássalhangzó beszédben ki nem ejtett (néma) hang, vagy maga a név több tagból áll: pl. San Marinó-i. Ráadásul Simon Templar erre a hibára is felhivta a figyelmet.
Ráadásul a "mauritiusi" a mondat része, tehát még a nagy kezdőbetű se kell!
3 honapra tudjuk most elore hogy mi lesz tutira melleklet
es van par cim ami eselyes
es van egy csomo amit hajtunk
1 evre elore most megtervezni lehetseges lenne, de butasag, mert folyamatosan lesznek ajanlatok, lehet hogy jobbak, mint amik a tervben (illetve akkor mar publikalt listaban) lennenek
most is targyalunk egy erdekel lehetosegrol, ha eljutunk az eloszerzodesig fel fogjuk dobni itt a forumban is a temat, hogy lassuk erdemes e foglalkozni vele vagy sem
o v e r p o w e r e d
-
Vendég
cimlapunk evolucioja soran elerte a "valoszinuleg vegleges"* formajatigy fog kinezni
papirtasak valtozatlan
*azert irom ezt, mert ma pl. olyan otletem volt, hogy az indi keruljon vissza a lapba (mert 1 hete kivettuk mivel nem volt datum) mert ma meg lett datum, de aztan a tobbieknek sikerult lebeszelniuk...
sebaj, majd a karacsonyiban nagyobb anyag lesz rola
Kedves T-Boy!
- Enrico Benetti
- Fórumlakó

cimlapunk evolucioja soran elerte a "valoszinuleg vegleges"* formajatigy fog kinezni
papirtasak valtozatlan
*azert irom ezt, mert ma pl. olyan otletem volt, hogy az indi keruljon vissza a lapba (mert 1 hete kivettuk mivel nem volt datum) mert ma meg lett datum, de aztan a tobbieknek sikerult lebeszelniuk...
T-BoY, ez most már nekem is tetszik. (Gondolom nagy kő esett le a szívedről. )
Viszont lenne egy kérdésem: volt róla szó, hogy valamikor szóba kerül egy teljes évre, de lagalábbis fél évre előre a várható mellékletek kiléte. Lehet erről tudni valamit? Ha igen, akkor mikor, ha nem miért nem?
Csak azért kérdezem, mert legalább el tudnám dönteni, hogy előfizessek-e vagy sem. Engem csak a filmek érdekelnek, a sorsolás engem nem hoz lázba és nem is kívánok részt venni rajta. Viszont zsákbamacskát nem igazán akarok venni.
Most már csak jellenjen meg végleg azt megyek beruházni rá
cimlapunk evolucioja soran elerte a "valoszinuleg vegleges"* formajat
igy fog kinezni
papirtasak valtozatlan
o v e r p o w e r e d
Aminek én örülnék spec. mellékletnek azzok a következőek lennének:
Die Hard3
Hegylakó
István a király
Nixon
A veszélyes élet éve
Hová lettél drága völgyünk?
Egy becsületbeli ügy (szinkronnal)
13 nap - Az idegháború
Született julius 4-én
Emberek a havason (nem vicc)
Omen
Hamlet (Mel Gibson)
Palimadár
Lázadás a Bountyn (Mel Gibson)
Tűzszekerek
-
Vendég
"1. Nem igazán értem, miért nélkülözhetetlen egy vagy több bölcsész..."
A 2. pont pont meg is válaszolta a kérdést.
Filmek: Nem lehet könnyű a választás.
Nekem Elm st. ingyen sem kéne, viszont Roninért cserébe valami előfizetést is megfontolnék.
Felmerülhetnének európaiak is: angolok (a Help! ill, a Brazil lehet nevetségesen hangzik, az Emma (Paltrow) pocsék kiadásban jelent meg, Ha..., valami Ivory, A harmadik ember, A csábítás trükkje), franciák (Funes, Belmondo, Delon, P. Richard, esetleg Godard, Rohmer, Tati), ilyesmire mint a Rocco.. vagy a Nagyítás, Az édes élet biztos lenne érdeklődés, K-Eu-ból pl. A tizedes..., Megáll az idő, Sörgyári cap.
Nem tudom, mennyire drága ill. foglalt A keselyű..., A hallgatag ember, más westernek - pl. A törvényenkívüli, - Éjszakai rohanás, Annie Hall, Cassavetes-ek, Párbaj (Spielb.), Legénylakás, Grand Canyon, A nagy borzongás, Wonder Boys, A nagy balhé, Oscar (Stallone).
- sozs
- V.I.P.

- Értékelés: 753
- Kapcsolat:
en nem szeretnek a szerkesztosegbol atjarohazat csinalniujsagosnal ott lesz, kirakok majd egy listat az oldalra, hogy pontosan melyik hol ami tuti
alternativa: valamelyik partnerunknel elhelyezunk nehany ujsagot kedvezmenyes aron
pl. a westendben, es/vagy a lurdyban
Multiplex láncot ha bevennétek nem csak a Lurdy lenne elérhető, mivel a HMP mozik az Intercomhoz tartoznak, még vidéken is!
Tiszafilmmel kapcsolatban, a cégnek (ott is dolgoztam) az országos területén kevés a saját téka, vállalkozókon keresztül megy a kölcsönzés, és igazán tőlük függ, hogy mit árulnak még a filmek mellé! (csoki, üccsi, DVD magazin, stb...)
Még mindig Dimarson dmr-400, sajna csak ennyi! Az autóm már nem Daewoo Matiz, hanem Chevrolet Matiz! R.I.P. Chevy Aveo Platinum!
a korabbi valaszom arra a kerdesre volt, hogy szemelyes atvetel hol eszkozolheto (szerk. helyett lenne westend/lurdy)
az alternativ terjesztesi modok kozott szerepelnek a videotekak, de itt listaaron lesznek az ujsagok (legjobb tudomasom szerint)
a legjobb/legolcsobb megoldas a videken eloknek, ha tobben rendelnek 1 cimre tobb ujsagot elovetelben
majd ha mar mukodni fog az elorendeles
jovo het eleje korul
o v e r p o w e r e d
alternativa: valamelyik partnerunknel elhelyezunk nehany ujsagot kedvezmenyes aron
Hello T-BoY!
Arra azért szeretném felhívni a figyelmed, hogy nemcsak a fővárosban élnek DVD rajongók! Érdemes lenne vidéki alternatívában is gondolkoznod és nem csak a West End meg a Lurdy.
Az jó ötlet, hogy itt megadod azokat a helyeket, ahol megvásárolható lesz majd a kiadvány. De arra is legyen majd figyelemetek, hogy a lista ne csak budapesti címekből álljon és a példányszám is elegendő legyen!
Ne kelljen szükségszerűen előrendelni, több pénzt áldozva rá!
Csak egy ötlet: a Tisza videotékában, ami úgy tudom szintén sokfelé terjedt az országban gond nélkül lehet a társlapok többségét megvenni. Hozzájuk terjesztő szállítja ki.
Tegyél róla kérlek, hogy ne kelljen bosszankodni!
en nem szeretnek a szerkesztosegbol atjarohazat csinalni
ujsagosnal ott lesz, kirakok majd egy listat az oldalra, hogy pontosan melyik hol ami tuti
o v e r p o w e r e d
Személyes átvételre nem lesz lehetőség? Szerintem sokak számára gyorsabb lenne és postaköltség sincs.
Dehogynem, megteheted az ujságárusnál..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
-
Vendég
elorendelesben 2790ft lesz
ez az osszeg tartalmazza az utanvetes postazast (590ft) is
Személyes átvételre nem lesz lehetőség? Szerintem sokak számára gyorsabb lenne és postaköltség sincs.
az elso szamban 2 oldalas anyag foglalkozik a masodik szam mellekletevel szoval nem lesz titok
thats correct
kép: Pioneer DV-444-K dvd, Sanyo PLV-Z1 projektor, 240 x 139 cm vászon
hang: Pioneer VSX-810S erölködô, Pioneer S-H510V front, Pioneer S-CR59 center + 3 szatelit, Pioneer S-W80S-QL mélynyomó
- stackpointer
- Nincs visszaút

- Értékelés: 0
stackpointer: az elso szamban 2 oldalas anyag foglalkozik a masodik szam mellekletevel szoval nem lesz titok
Jóóóóó, addig valahogy nyugton tarotm a kis rohadékot!
igc: nem otletbol van hiany, hanem megszerezheto ertekes, jo hanggal/keppel rendelkezo filmekbolde persze, orommel veszunk minden javaslatot
amugy meg profi hirdetesszervezot keresunk!
Abban biztos voltam, hogy vannak jó ötleteitek. Sajnos én nem tudom, hogy egyes filmeknek hogy állnak a jogai, de amit szívesen vennék mellékletként (pl.):
Alkonyattól pirkadatig
Amerikai história X
Rémálom az Elm utcában
Ronin
most így hirtelen ennyi jutott eszembe..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline