Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVDcenter Multimédia Magazin
azt tudtatok, hogy tarantino irta a szuletett gyilkosokat?
rairhattuk volna mi is, hogy tarantino sorozat 1
:smile19:
o v e r p o w e r e d
Úristen, most megint itt tartunk?
-
Vendég
Sziasztok!Csiripelik a madarak, hogy a melléklet a Született gyilkosok lesz Oliver Stone-tól.
TÉNYLEG?
Miből gondolod?
Sziasztok!
Csiripelik a madarak, hogy a melléklet a Született gyilkosok lesz Oliver Stone-tól.
TÉNYLEG?
november 3-5 kozott utcan lesz
ha valami kozbe nem jon
akik elorendelik, elofizetik, vagy szemelyesen veszik at, azok mar 2-an talalkozhatnak vele
de ez nem 100%
o v e r p o w e r e d
van már végleges megjelenési dátum?
kép: Pioneer DV-444-K dvd, Sanyo PLV-Z1 projektor, 240 x 139 cm vászon
hang: Pioneer VSX-810S erölködô, Pioneer S-H510V front, Pioneer S-CR59 center + 3 szatelit, Pioneer S-W80S-QL mélynyomó
- stackpointer
- Nincs visszaút

- Értékelés: 0
peldakepunk a jo oreg CoV
Ahááááá! Akkor te nem T-Boy vagy, hanem CoVboy!!
hamarosan...
T-BoY! Én hétfőig nem leszek gépközelben (nem akarok számítógépet látni ), ugye addig nem kések le róla?
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Még mindíg semmi?!
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
T-BoY, akkor ugye a hétán már elő lehet rendelni?
kemeny kenyer ez
holnap menne nyomdaba az anyag, es most olvasgatjuk a kollegakkal, hogy az olvasoszerkeszto micsoda remekbeszabott, de a valosagtol (neadjisten a szakzsargontol) fenyevnyi tavolsagokra javitotta a szoveget tobb helyen is...
o v e r p o w e r e d
- sozs
- V.I.P.

- Értékelés: 753
- Kapcsolat:
a westendben nem hmplx van ha jol tudomde a tobbi jelzo kozul se tudnek olyat valasztani ami raillene az intercomra esetunkben
Westendben nem, de a Lurdyban igen, partner miért nem lehetne az IC?? A cinematrix is az ővék a tv2-őn??
sozs azt egyebkent tudod, hogy a mozin kivul is van elet a foldon?
Nem, mert a többi csak a mátrix része!
Még mindig Dimarson dmr-400, sajna csak ennyi! Az autóm már nem Daewoo Matiz, hanem Chevrolet Matiz! R.I.P. Chevy Aveo Platinum!
a westendben nem hmplx van ha jol tudom
de a tobbi jelzo kozul se tudnek olyat valasztani, ami raillene az intercomra esetunkben
sozs azt egyebkent tudod, hogy a mozi falain kivul is van elet a foldon?
o v e r p o w e r e d
- sozs
- V.I.P.

- Kapcsolat:
alternativa: valamelyik partnerunknel elhelyezunk nehany ujsagot kedvezmenyes aronpl. a westendben, es/vagy a lurdyban
Itt gondoltam!
Még mindig Dimarson dmr-400, sajna csak ennyi! Az autóm már nem Daewoo Matiz, hanem Chevrolet Matiz! R.I.P. Chevy Aveo Platinum!
- sozs
- V.I.P.

- Kapcsolat:
T-Boy!HMPLX nem lessz benn az értékesítési hállózatban???
nem tudok rola
egyebkent mozikban lehet kapni ujsagot? hol?
ha van erre egy bevalt rendszer tolem mehet
Csak mert írtad, hogy a Lurdyba lessz esetleg, és támogatót emlegettél, azt hittem az Intercom, vagy valamelyik mozis cégre gondoltál, és hát ezért, de lehet, hogy félreértetelek!
Akkor bocs!
De azért ne aggódj, ha szar lesz, akkor könyörtelenül ráhúzzuk a vizeslepedőt. :smile19:
Ha jó lesz, akkor is!
Különben is T-Boy-on megint sapka van!
gordon314.fw.hu
T-Boy!HMPLX nem lessz benn az értékesítési hállózatban???
nem tudok rola
egyebkent mozikban lehet kapni ujsagot? hol?
ha van erre egy bevalt rendszer tolem mehet
o v e r p o w e r e d
- sozs
- V.I.P.

- Kapcsolat:
T-Boy!
HMPLX nem lessz benn az értékesítési hállózatban???
De azért ne aggódj, ha szar lesz, akkor könyörtelenül ráhúzzuk a vizeslepedőt. :smile19:
efelol nem volt ketsegem
sajnos az elso szam nehez szules eredmenye, emiatt nem teljesen olyan mint terveztem/tuk
3. szam mar jo lesz
o v e r p o w e r e d
- Enrico Benetti
- Fórumlakó

- Értékelés: -1
akkor most johetnek a pozitiv hozzaszolasok...
Tök jó lesz az újság!
U.i.: kellene nekem ide egy olyan smiley amelyik egy pattanásos tinédzsert alakít. Hasonlót, amilyen Ace Ventura volt mikor autogramért állt sorban a profi focistánál.
annyi mindent tudnek meselni az ujsagrol, meg arrol hogy mik lesznek, de nem merek mert lenyuljak az otleteket...
Nem baj, T-BoY! Én megértem, nekem ennyi infó elég is. Biztosan megveszem az első számot, mert már nagyon érdekel.
Különbenis, a puding próbája az evés, tartja amondás. Sőt ha jó lesz még dicsérni is fogjuk
.
Tök jó lesz az újság!
U.i.: kellene nekem ide egy olyan smiley amelyik egy pattanásos tinédzsert alakít. Hasonlót, amilyen Ace Ventura volt mikor autogramért állt sorban a profi focistánál.
annyi mindent tudnek meselni az ujsagrol, meg arrol hogy mik lesznek, de nem merek mert lenyuljak az otleteket...
o v e r p o w e r e d
-
Vendég
Tök jó lesz az újság!
Mennyivel egyszerűbb lett volna "albániai utazást" írni
Egy csomó probléma megspórolható lett volna.
jovan
csak vicceltem
javitva van
o v e r p o w e r e d