Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Fangória
Fangória
Az utolsó számotokban úgy jelöltétek, hogy az első fogyott el.
Akkor nézz utána figyelmesebben...
Az én példányom így lett nyomva és kész! Ne vitatkozz velem, én jobban tudom.
A Fűrész-címlapos, Halálos Kitérő-mellékletes volt az első szám?
Nyugi, már csak poénkodtam. Egyébként, mikor megláttam a hirdetést, A Saw-címlapot láttam áthúzva, és mivel az volt nekem az első számom, így egyből kombináltam. Persze azóta visszamenőlegesen megrendeltem az első kettőt, nehogy rosszpontot kapjak.
Szóval az utolsó hozzászólásban már csak hülyéskedtem.
Nyugodt vagyok, azért is kacsintottam, mert viccesnek is találtam.
Fangória
"L"ég vicces fiú ez a Daemiaen.
Böjti szerint nem.
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
Fangória
"L"ég vicces fiú ez a Daemiaen.
Fangória
Nyugi, már csak poénkodtam. Egyébként, mikor megláttam a hirdetést, A Saw-címlapot láttam áthúzva, és mivel az volt nekem az első számom, így egyből kombináltam. Persze azóta visszamenőlegesen megrendeltem az első kettőt, nehogy rosszpontot kapjak.
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
Fangória
Fangória
Fangória
Fangória
Az elsőből még van úgy 50 darab, a másodikból úgy 10 darab.A harmadik fogyott el.
Lassan kitalálok valami áverést az utolsó példányokra.
Fangória
Egy rockmagazinban már hirdetik, melléklet a *** lesz.
(A címet kivettem, most láttam, hogy a Főszerk. nyereményjátékot hírdetett. Bocsi)
Elrontanád a játék izgalmát?
Nem áll szándékomban elrontani a játékot, utána olvastam vissza, sorry.
Amúgy én kiváncsi vagyok a filmre, bevallom, hogy eddig csak a mostani lapszámot nem vettem meg filmmel (na meg a Drakula 2000-t).
Van egy ötletem is: nem lehetne megszerezni mellékletként (vmilyen bonuszként) a magyar horror filmeket? Pl. Hasfalmetszők. Meg a múltkori számban is volt interjú azzal a fiatal filmes sráccal, aki csinált már pár horror rövidfilmet. Pl. extrának felrakhatnátok a filmek mellé.
Majd meglátjuk.
Utánajárok a dolognak.
Fangória
Elhangzott néhány hónapja, hogy régebbi lapszámokat meg lehet venni a szerkesztőségben 1690Ft-ért. Ez a lehetőség továbbra is él?
HoGa
Természetesen...
De az első már elfogyott, úgyhogy az már igazi érték.
Az elsőből még van úgy 50 darab, a másodikból úgy 10 darab.
A harmadik fogyott el.
Lassan kitalálok valami áverést az utolsó példányokra.
Fangória
(A címet kivettem, most láttam, hogy a Főszerk. nyereményjátékot hírdetett. Bocsi)
Nem áll szándékomban elrontani a játékot, utána olvastam vissza, sorry.
Amúgy én kiváncsi vagyok a filmre, bevallom, hogy eddig csak a mostani lapszámot nem vettem meg filmmel (na meg a Drakula 2000-t).
Van egy ötletem is: nem lehetne megszerezni mellékletként (vmilyen bonuszként) a magyar horror filmeket? Pl. Hasfalmetszők. Meg a múltkori számban is volt interjú azzal a fiatal filmes sráccal, aki csinált már pár horror rövidfilmet. Pl. extrának felrakhatnátok a filmek mellé.
Fangória
Elhangzott néhány hónapja, hogy régebbi lapszámokat meg lehet venni a szerkesztőségben 1690Ft-ért. Ez a lehetőség továbbra is él?
HoGa
Természetesen...
De az első már elfogyott, úgyhogy az már igazi érték.
Fangória
Fangória
Fangória
Tényleg, bepattinthatnátok a Tremors 1-et, végre szinkronnal, villámgyorsan kiszippantanám a lapot a bodegából.
Universal, UIP. El lehet felejteni, méregdrága.
Fangória
HoGa
Természetesen...
- rosszkutyusz
- Nincs visszaút
- Értékelés: -44
Fangória
Tényleg, bepattinthatnátok a Tremors 1-et, végre szinkronnal, villámgyorsan kiszippantanám a lapot a bodegából.
Fangória
HoGa
Fangória
Viszont a tippjeitek közt egy sincs, ami különösebben felkeltené érdeklődésem. Mimic? Halálosztó? :-(
Valóban "fantasztikus" címek.
Fangória
Több tippem is van:(előre közlöm,ha valami egyezés mutatkozik a későbbi megjelenésekkel előre is elnézést kérek,de ezeket a filmeket várnám szívesen )
1.Alkonyattól pirkadatig
2.Fortress (nem jöhet mivel 2.rész WARNER-é),de jó lett volna ,nem tudom van-e 3.része ,mindenesetre az első részt rengetegszer láttam
Az Alkonyattól pirakadatig Miramax-film, jelenleg kallódik a joga, ráadásul piszok drága.
A Fortress első része szintén Miramax, ex-Flamex-film, úgyhogy egyelőre esély sincs arra, hogy bármely kiadónál is felbukkanjon (vagy akár Böjtiéknél).
Alkonyattól pirkadatig, az egyik legeslegkedvencebb filmem.
Nem vagy vele egyedül.
Fangória
Viszont a tippjeitek közt egy sincs, ami különösebben felkeltené érdeklődésem.
Mimic? Halálosztó? :-(
Fangória
Több tippem is van:(előre közlöm,ha valami egyezés mutatkozik a későbbi megjelenésekkel előre is elnézést kérek,de ezeket a filmeket várnám szívesen )
1.Alkonyattól pirkadatig
2.Fortress (nem jöhet mivel 2.rész WARNER-é),de jó lett volna ,nem tudom van-e 3.része ,mindenesetre az első részt rengetegszer láttam
Az Alkonyattól pirakadatig Miramax-film, jelenleg kallódik a joga, ráadásul piszok drága.
A Fortress első része szintén Miramax, ex-Flamex-film, úgyhogy egyelőre esély sincs arra, hogy bármely kiadónál is felbukkanjon (vagy akár Böjtiéknél).
Alkonyattól pirkadatig, az egyik legeslegkedvencebb filmem.
Fangória
Én a Mimic 2-re tippelek. Örülnék neki, mert legalább teljes lenne a sorozatom. A másik két részt már megvettem.
Fangória
Ginger Snaps
Bzzzz...
Nem nyert.
ÖN a leggyengébb láncszem. Viszlát...
nem baj, megvan mindenkinek ajánlom! {kategóriájában}
system