Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DVDcenter Multimédia Magazin

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Valaki emlitette anno...
Sarkanyszivet akarok! )) De gondolom elegge megoldhatatlan

RoboGo
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: RoboGo »

És mi a helyzet egy esetleges "Jó reggelt Vietnám" szinkronos verzióval? Szerintem bejönne, ha el lehetne intézni a kiadóval

Ratman
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: Ratman »

karacsonyra karacsonyi filmmel, husvetkor nyuszis mesefilm lehetne, halottak napjan valami horror, augusztus 20-an valami tuzijatekos
Csak ezeket a sablonokat a tv-k már elkoptatták:

Karácsonykor és húsvétkor: valami bibliai történet, esetleg a "Kellemes húsvéti ünnepeket!" Belmondoval, de az már volt melléklet.
Aug. 20.: egy Koltai förmedvény
Szóval ne legyünk már televízió

Attis
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hozzászólás Szerző: Attis »

Nekem karácsonykor tele szokott lenni a t***m a karácsonyi filmáradattal. Úgyhogy én örülök a tervezett mellékletnek. Augusztusban viszont szívesen látom akármelyik karácsonyi filmet mellékletként...

TV: Sony KDL-37p3020 / DVD: Dimarson DM611 / Notebook: Toshiba A100 / Genius SW-5.1 Home Theater /
CD: Pioneer PD S-702 / Sztereó hangfal: Wharfedale 425
Ajánló: Brian élete DVD - olvasói teszt; Sting: Bring On The Night DVD

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Hozzászólás Szerző: vtb »

esetleg ha nem lenne aktualitása akkor a hónapok is jó támpontok

Márciusi mese
Április bolondja
Május 1. New Yorkban
Született július negyedikén
Augusztusi vasárnap
Szeptember 11
Októberi égbolt
Édes november
Decemberi menyasszony

Mester
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Mester »

Jaja!!!
Gyereknapon meg Toy Sztori

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

Hozzászólás Szerző: MoBBo »

Erre gondolsz?http://www.movieforum.com/movies/wallpa ... x768.shtml
Azért ha Karácsonyi film, akkor legyen már szines!

szerintem remek otleteid vannak
ideje lenne kiadnod egy sajat mellekletes ujsagot

karacsonyra karacsonyi filmmel, husvetkor nyuszis mesefilm lehetne, halottak napjan valami horror, augusztus 20-an valami tuzijatekos, valentin napjan szerelmes, a tobbi alkalommal meg mondjuk nevnapokhoz lehetne tarsitani
o v e r p o w e r e d

Mester
Fórumlakó
Fórumlakó

Erre gondolsz?
http://www.movieforum.com/movies/wallpa ... x768.shtml
Azért ha Karácsonyi film, akkor legyen már szines!

Delphijos
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: Delphijos »

Ha már karácsony, lehetne az "It's a Wonderful Life" is James Stewart-al. Ha jól tudom nálunk nem adták még ki, de ha igen az sem baj. Igaz régi fekete-fehér de akkor is remek film !
Clint Eastwood bekaphatja!

vtb
V.I.P.
V.I.P.

Úgyvan!!
Karácsonyi lidércnyomást nagy erővel!!!!

Mester
Fórumlakó
Fórumlakó

Mégsem lettem lehurrogva.
Karácsonyi filmet a decemberi dvdcenterhez!!!!!!!!!!!!!!!!

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Karácsonyi vakáció klasszikus:

- Fogadjunk, hogy nem találod ki mit hoztunk ajándékba!
- Igazán nem kellett volna semmit.
- A fenébe, kitaláltad.

RoboGo

Hozzászólás Szerző: RoboGo »

Hali *.*!

Lenne 1 ötletem, amiből egy, vagy akár egy egész cikksorozat is készülhetne. Már van hangfalbeállító teszt, de szomszédbeállító még nincs, és talán nem is lesz soha. Vagyis ezzel csak annyit akarok mondani, hogy mindenki azzal foglalkozik, hogy hogyan legyen a rendszere a legtökéletesebb, de arra csak később jön rá, ha nem családi házban él, az enyhe susmorgáson kívül úgysem hallgathatja hangosabban a 20 nm -re ajánlott 100-150W -os szettjét, mert a szomszéd átbontja a falat, és jobb esetben 8 napon belülivel megússza. Még egyetlen olyan magazint sem láttam, ami segítséget nyújtott volna a panel/társasházban élőknek, hogy hogyan tudnák hatásosan, esztétikusan, olcsón hangszigetelni a nappalit/moziszobát. Beleértve a padlót és mennyezetet is, mert ott is laknak, és sajna néha átkopognak. Lehetne írni a különböző (amatőr berkekben elterjedt) szokásokról, pl tojástartó, nikecell, padlószőnyeg a falra, stb... Majd néhány szóban a megfelelő tapéta kiválasztásáról. Szívesen írnék én is erről, de én sem értek hozzá. Még ötletem sincs, ki tudna érdemben nyilatkozni ilyen témában, talán egy lakberendező? Azért remélem elgondolkoztok a témán.

Köszönettel,

RoboGó

Mykee

Hozzászólás Szerző: Mykee »

Na ha már Karácsonyi vakáció: engem a régi szinkronnal érdekelne, mert a TV2-é... khm... Szóval ha nem az kerülne fel a lemezre (ha egyáltalán megjelenik itthon), akkor megvan valakinek a HBO-ról?

Mester
Fórumlakó
Fórumlakó

Na ugye! Az is jó film !
VHS-en párszor meg lett nézve az is.. De mértne lehetne még karácsonyi film? Vagy már nem lehet változtatni a mellékleten? Pedig biztos sokan vennék meg karácsonyi stílusban a magazint...
Egyik ismerősöm meghallotta a mellékelt film címét.... "Született gyilkosok??? Hol adok már azért pénzt". Mondom de a magazin az jóó... "Annyiért akkor is sok, ráadásul nem is érdekel cím alapján se a film". Na szép...

xmaster
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hozzászólás Szerző: xmaster »

Egyébként mértnem lehet valami alkalomhoz illő dvd mellékletet adni? Pl. valami karácsonyi film. Reszkessetek betörőket ki se adták szinkronnal, hát hajrá! Meg még van egy pár ilyen videokazin rongyosra nézett film... Télapu.. stb. Most úgyis mindenki le fog hurrogni, de romantikkus filmeken néha elalszok. You've got mail egész jó volt, de néha az is unalmas volt. Ami most lesz melléklet azt nem ismerem, de tavasszal szivesebben adnék ki pénzt rá.
igazad van Mester.
vagy jó lenne a Karácsonyi vakáció Chevy Chase-el (a legrégebbi szinkronnal, nem az új tv2-n futtottal). mondjuk a warner kiadja decemberben úgy tudom...
a karácsonyi témájú film jövôre kötelezô!

kép: Pioneer DV-444-K dvd, Sanyo PLV-Z1 projektor, 240 x 139 cm vászon
hang: Pioneer VSX-810S erölködô, Pioneer S-H510V front, Pioneer S-CR59 center + 3 szatelit, Pioneer S-W80S-QL mélynyomó

Mester
Fórumlakó
Fórumlakó

Egyébként mértnem lehet valami alkalomhoz illő dvd mellékletet adni? Pl. valami karácsonyi film. Reszkessetek betörőket ki se adták szinkronnal, hát hajrá! Meg még van egy pár ilyen videokazin rongyosra nézett film... Télapu.. stb. Most úgyis mindenki le fog hurrogni, de romantikkus filmeken néha elalszok. You've got mail egész jó volt, de néha az is unalmas volt. Ami most lesz melléklet azt nem ismerem, de tavasszal szivesebben adnék ki pénzt rá.

xmaster
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hozzászólás Szerző: xmaster »

a kovetkezo szamhoz a forum hozzaszolasaibol is valogatunkakinek kifogasa van a forumos nick nevenek/hozzaszolasanak publikalasaval kapcsolatban, az legyen szives irja be ide, vagy kuldjon mailt!

koszi

figyelmedbe ajánlom az 576 konzol (kedvenc lapjaim egyike) csevegô című rovatát. mindig végigbogarászom bôtűrôl-bôtűre egyszerűen zseni a rovat (már-már kultikus magaságokba emelkedik). ha valami ilyesmit sikerül összehozni akkor
és mivel ez egy nyomtatott lap ezért érdemes lenne hagyományos levelezést is beletenni.
+lehetne indítani egy-egy izgalmas témakörre a hozzászólókat:
(pld.: Mi van a képen c. kávéházi fórum vagy hogy szerinted miért lett Simon dvdcenter-függô
stb.)

kép: Pioneer DV-444-K dvd, Sanyo PLV-Z1 projektor, 240 x 139 cm vászon
hang: Pioneer VSX-810S erölködô, Pioneer S-H510V front, Pioneer S-CR59 center + 3 szatelit, Pioneer S-W80S-QL mélynyomó

Ratman
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: Ratman »

csak ebbol a topicbol ideznenk...
online verziora tudunk adni elofizetest

A dícsérő vagy az elmarasztaló kritikákat?
Vagy a kiegyensúlyozott tájékoztatás érdekében mindkettőből?
Az online előfizetés jó dolog, és kapjuk hozzá az online filmmellékletet is?

Delphijos
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Ez az! Ö volt az. Elrettentésképpen lehetne tőle idézni a magazinban. A "csak erős idegzetűeknek" rovatban. Egyébként lenne még egy-két ötletem mi mehetne még ebbe a rovatba. (Már ha lenne.)

vtb
V.I.P.
V.I.P.

Ha már a fórumból való idézésekről van szó akkor elsőnek mindjárt ajánlanám Strojkuss és Gordon remek vitáját a "Terminator és a kultfilmek" témakörben, valamint a "leszbikus csajokra bukik-e Brian De Palma a Femme Fatale című film szemszögéből". Mindkét szemkápráztató dialóg a Filmajánlóban olvasható. Szerintem simán meghozza bárki kedvét a fórumhoz.
Én inkább annak az idiótának a a hozzászólásait javaslom (esküszöm nem jut eszembe a neve) aki aki a Kickboxer 1100, Amerikai Ninja 134, meg hasonló filmek mellett tört lándzsát. Biztos van akinek beugrik a figura... (még külön topic is volt a szentemnek)

Jockey Ewing volt a nickje, ha jól emlékszem

FFeri
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Hozzászólás Szerző: FFeri »

Egyébként elég suta ötletnek tartom az igen terjedelmes FAQ-t 2 oldalanként leközölni.  Van rá valamilyen számítás, hogy mennyi ideig tart a közlése? Én úgy 100-150 évre saccoltam.
Van. Egyébként nem 2, hanem 3 oldal. Nem lesz az egész leközölve. Pl. már a köv. számban is lesz minimális vágás. Sok olyan rész kimarad, ami számunkra nem annyira érdekes v. tipikusan a netre való.

FFeri
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Hozzászólás Szerző: FFeri »

Nem tudom szerencsés-e a FAQ-t leközölni folytatásokban, elég gyakran frissül a neten is, és megkockáztatom, hogy aki legalább belépő szinten dvd-zik annak van netelérése, legalább annyira, hogy  lementse és offline a gépén tartsa, ahogy én is teszem.
Távol álljon tőlem, hogy megsértselek, de ez tipikus netes hozzáállás. Gondold csak végig: ha mindenki így gondolná, akkor egyetlen egy számítástechnikai magazin sem jelenne meg (pedig van egy pár hardveres és gamer lap Mo-on is), hiszen minden ott van a neten, el lehet olvasni teljesen ingyen. És akinek számítógépe van, annak még nagyobb eséllyel van netelérése. Mondhatnád még: a legtöbb számtech. infó angolul van, úgy meg nem tud mindenki. Ez is igaz, de az amerikai nagy lapok is mind kivétel nélkül szépen megélnek, pedig aztán azon a nyelven van cikk bőven a neten...
Szóval hidd csak el, aki belépő szinten DVD-zik, azoknak nagy részének nemhogy netelérése nincs, de még számítógépe sem... (Jelenleg a háztartások 8-10%-ban van DVD-lejátszó, és kb. 20%-ban, ha a konzolokat, PC-ket is számítjuk. Netelérése kb. 25%-nak van. A két halmaz pedig korántsem fedi egymást...)
Végül pedig: nagyon sokan vannak, akik nem szeretnek képernyőről olvasni, ezért vagy kinyomtatják a cikkeket v. el sem olvassák őket. Nekik is nagy segítség egy nyomtatott verzió.

Delphijos
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Ha már a fórumból való idézésekről van szó akkor elsőnek mindjárt ajánlanám Strojkuss és Gordon remek vitáját a "Terminator és a kultfilmek" témakörben, valamint a "leszbikus csajokra bukik-e Brian De Palma a Femme Fatale című film szemszögéből". Mindkét szemkápráztató dialóg a Filmajánlóban olvasható. Szerintem simán meghozza bárki kedvét a fórumhoz.
Én inkább annak az idiótának a a hozzászólásait javaslom (esküszöm nem jut eszembe a neve) aki aki a Kickboxer 1100, Amerikai Ninja 134, meg hasonló filmek mellett tört lándzsát. Biztos van akinek beugrik a figura... (még külön topic is volt a szentemnek)

vtb
V.I.P.
V.I.P.

Ha már a fórumból való idézésekről van szó ...
csak ebbol a topicbol ideznenk

De azért megemlíthetnétek a fórumozó keménymagot akiknek nem sok írása van pont ebben a topikban. Legalább a v betűsöket lécci

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”