Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVDcenter Multimédia Magazin
WA filmekkel kapcsolatban lehet, hogy lesz majd jo hirem, de nem mint dvdcenter melleklet
A részemről:
A lényeget, meg elfelejtettem megkérdezni:
Ha nem mint melléklet, akkor milyen jó hír?
T-BoYJó volt a hang beállító teszt. Olyat nem tudnátok prezentálni valamelyik melléklethez, ahol a frontok és a mélysugárzó egymáshoz hangolását lehetne pontosítani? Ez nekem nem megy. Vágás, fázis eltolás, stb. Vagy az erősítőmet kéne lecserélni, vagy a fülemet, vagy mindkettőt... Esetleg a hangrendszert?
NZS
A sub.-ot nagyon szépen be lehet lőni a többi hangsugárzóhoz manuálisan is..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
T-BoY
Jó volt a hang beállító teszt. Olyat nem tudnátok prezentálni valamelyik melléklethez, ahol a frontok és a mélysugárzó egymáshoz hangolását lehetne pontosítani? Ez nekem nem megy. Vágás, fázis eltolás, stb. Vagy az erősítőmet kéne lecserélni, vagy a fülemet, vagy mindkettőt... Esetleg a hangrendszert?
NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...
WA filmekkel kapcsolatban lehet, hogy lesz majd jo hirem, de nem mint dvdcenter melleklet
A részemről:
T-Boy!
- Akkor jogos az a feltételezés, hogy alapvetően a BpFilm kínálatából várhatók a mellékletek?
- Lesz hardver teszt a 2. számban? (Nem HTPC, hanem asztali készülék)
T-BoY, ugye a decemberi lapban is meg lesz említve majd a januári szám melléklete?
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
- Enrico Benetti
- Fórumlakó
- Értékelés: -1
Hála annak a jó égnek! Ki nem állhatom WA-t.
o v e r p o w e r e d
Bár WA nem játszott benne, szerintem jellegzetesen WA-s film volt. Kellemes darab. De azért én is tudnék értékelni 1-2 WA klasszikust. (Rádió aranykora, stb...)
Hát igen. Számomra azért az egy "igazi" W.A. film, amiben W.A. szerepel...
Nekem a már említett Rádió aranykora a kedvenc WA filmem. Ha jól tudom abban sem szerepel, de önéletrajzi ihletésű a film. Én is boldogan látnám mellékletként.
No azért a Fogd a pénzt és fuss! is jöhetne!
gordon314.fw.hu
Bár WA nem játszott benne, szerintem jellegzetesen WA-s film volt. Kellemes darab. De azért én is tudnék értékelni 1-2 WA klasszikust. (Rádió aranykora, stb...)
Hát igen. Számomra azért az egy "igazi" W.A. film, amiben W.A. szerepel...
- sztrovacsek
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: -6
Sziasztok !
A hétvégén végre el tudtam olvasni a magazint, benyomásaim vegyesek. Formai gondjaimról már írtam, félig-meddig ehhez tartozik, hogy nem ártana egységesíteni a filmekről szóló technikai paramétereket. Könnyebbség lenne, ha nem a szövegből kellene kibogarászni egy-egy korong jellemzőit. volt ahol nem írtátok ki a hangokat/feliratokat, máshol a film rendezője nem szerepelt,stb. Amúgy a filmekről szerintem egy filmrajongó sok mindent megtudhat más forrásból is, engem inkább a kiadvány technikai színvonala érdekelne (hang- és képminőség, feliratozás/szinkron minősége, extrák).
A cikkek közül toronymagasan kiemelkedett a Keresztapáról szóló, még ha aktualitását korábban megkérdőjelezték is, én szívesen olvastam. A skála másik végén a Két toronyról szóló erősen pr-szagú valami áll, ami esetleg a Pesti Műsorba mehetne el kedvcsinálóna, semmi köze az elfogulatlan kritikához.
Most ennyi jutott eszembe.
Igen? Bővebben?
Igen, volt már Woody Alen által rendezett film filmmellékletként.
Na jó ettől nem lettél okosabb. Sajnos én sem emlékszem már a címére és, hogy melyik újság melléklete volt, de ha emlékeim nem csalnak, akkor egy olyan film volt, amiben WA nem játszott, de Leonardo DiCaprio igen.
A Cinema 2003 júniusi melléklete volt. Címe: Sztárral szemben. Kenneth Branagh, DiCaprio és Winona Ryder főszereplésével.
Carnivoor honlapja (fényképek)
DVD "rendszer": Samsung Plano 21", Pioneer DVR-440H DVD-író, Panasonic S-75 DVD, Philips MZ-7 stereo mini-torony
Számítógép: FuSi Amilo M3438G + Creative Inspire 2100
Fényképezőgép: Nikon D80 + Nikkor 18-200 VR
Igen? Bővebben?
Igen, volt már Woody Alen által rendezett film filmmellékletként.
Na jó ettől nem lettél okosabb. Sajnos én sem emlékszem már a címére és, hogy melyik újság melléklete volt, de ha emlékeim nem csalnak, akkor egy olyan film volt, amiben WA nem játszott, de Leonardo DiCaprio igen.
gordon314.fw.hu
De pl. egy Woody Allen film biztos sok embernek bejön, és nem tudom, volt-e már mellékletben.
Igen volt már.
Igen? Bővebben?
De pl. egy Woody Allen film biztos sok embernek bejön, és nem tudom, volt-e már mellékletben.
Igen volt már.
gordon314.fw.hu
Valaki emlitette anno...Sarkanyszivet akarok! )) De gondolom elegge megoldhatatlan
Én voltam, én voltam!!
Akarjuk eggyütt és így nyomást gyakorlunk T-boyra
Én is örülnék neki, T-Boy van-e rá valami esély?
Valszeg T-Boyéknak megvan már jónéhány hónapra, hogy mik lesznek mellékletben, persze lehet, hogy tévedek.
Hát szerintem is, ha T-Boy-ék nem vakrepülés szinten vágtak bele a magazinkiadásba, akkor legalább fél évre előre le vannak fixálva a mellékletek. (nagy vonalakban biztos).
És ha van valami együttműködésük a Budapest Filmmel, akkor lehet számítani szinvonalas filmekre. Meg persze lehet saccolni, hogy mi nem lesz biztosan. Pl. gondolom nem lesz egyetlen Hal Hartley film sem, mert elég szűk a közönsége. De pl. egy Woody Allen film biztos sok embernek bejön, és nem tudom, volt-e már mellékletben.
De nem akarok agyalni. Lesz ami lesz
Másképpen már nem is lehet eladni ezeket az újságokat?
Biztos el lehetne adni ha elég érdekes, de nyilván úgy gondolja minden kiadó, hogy nagyobb példányszámban el tudja adni 2000 ft körüli áron, ha ad hozzá egy filmet, mint film nélkül 5-600 ft.-ért. Mert így tényleg van olyan, aki csupasz magazint nem venné meg, de meglátja, hogy milyen mellékletet adnak hozzá, és csak a film miatt veszi meg. Még ha nincs is igazán szüksége a filmre, de működésbe lép a ha-ilyen-olcsón-adják-akkor-veszek-belőle effektus. Persze ennek a célközönségnek mindegy, hogy egy magazint vesz-e azért, hogy hozzájusson az olcsó dvd-hez, vagy pizza-kóla menüt vesz-e hipermarketben, stb.
Ez sajnos jellemzi a magyar életszinvonalat és a dvd filmek árszinvonalát, hogy nem azt veszi az ember normál áron, amire tényleg szüksége van, hanem a mellékletekre vadászik.
Érdemes lenne visszamenőleg egy statisztikát készíteni, hogy a dvdcenter megjelenése előtt a fórumon a hozzászólások hány százaléka foglalkozott azzal, hogy mi lesz a filmmelléklet, és hány százaléka azzal, hogy milyen cikkek, rovatok lesznek, hány oldalas lesz, milyen lesz a stílusa, ki lesz az újság célközönsége stb.
Ezexerint... vagy legalább lenne mellékletes és melléklet nélküli kiadás.
Én nem CSAK a melléklet miatt veszem, de ha már jó sok pénzt kiadok rá, akkor ne legyen már mindegy hogy mire költök...
Persze, ez egyértelmű! A gond itt inkább az, hogy szinte csak mellékletes magazinokat látni a piacon. Másképpen már nem is lehet eladni ezeket az újságokat?
Én nem CSAK a melléklet miatt veszem, de ha már jó sok pénzt kiadok rá, akkor ne legyen már mindegy hogy mire költök...
Én meg szívesen látnék mellékletben:
Titanic, Rettenthetetlen, Gladiátor, Gyűrűk Ura (persze a bővített, DTS-ES magyarral), Pearl Harbour, Mátrix, meg egyéb "B kategóriás" kis csöppségeket , persze tudom, hogy nem lesznek ilyen filmek mellékletben! Szerintem a téma kicsit elkalandozott, hogy ki mit szeretne mellékletként. Valszeg T-Boyéknak megvan már jónéhány hónapra, hogy mik lesznek mellékletben, persze lehet, hogy tévedek. Kicsit szomorúnak tartom, hogy egy újságot mindenki csak a melléklet miatt vesz meg, és ezt nyomja az összes magazin is. Pedig nagyon kiváncsi lennék az újságra, de a Született Gyilkosok nem az én műfajom. Attól függetlenül úgyis megveszem, mert tetszik az online változat is, meg a kultúrált társasága a fórumnak is nagyon bejön ugyanúgy, mint T-Boy közvetlensége az olvasókkal szemben. Lehet, hogy tényleg el kellene gondolkodni egy melléklet-nélküli újságon is.
Srácok ne hagyjátok magatokat. Nem hiszem hogy a Notting Hillhez hasonló kaliberű film megjelent újság mellékletként. Habár tudom ízlések és pofonok. Cak így tovább
Nekem egy Ford Fairlane kalandjai is megfelelne...
Valaki emlitette anno...Sarkanyszivet akarok! )) De gondolom elegge megoldhatatlan
Én voltam, én voltam!!
Akarjuk eggyütt és így nyomást gyakorlunk T-boyra
esetleg ha nem lenne aktualitása akkor a hónapok is jó támpontok
Márciusi mese
Április bolondja
Május 1. New Yorkban
Született július negyedikén
Augusztusi vasárnap
Szeptember 11
Októberi égbolt
Édes november
Decemberi menyasszony
Egy született júlis negyedikén-t sokra tudnék értékelni, még akkár júliusban is!