Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Fangória
Fangória
A sokadik melléklet javaslat: Szerintem nem lenne drága mint melléklet és nekem annak idején nagyon bejött a Dark side of the moon. Itthon meglepő módon a Hold sötét oldala címmel futott videotékákban. Kicsit sci-fi kicsit horror. Még valami zombi szerű is volt benne
Az Aki bújt aki nem 2. részét sem adták még itthon ki. (Bár lehet, hogy még az elsőtől is rosszabb? )
Fangória
no es az extrak keszulnek mar?
ki fogja kommentalni a filmet?
Kac-kac-kukac.
te?
vagy ez nem jelentkezes volt?
Fangória
no es az extrak keszulnek mar?
ki fogja kommentalni a filmet?
Kac-kac-kukac.
Fangória
Vismászter, vazze'... Most már az érdekelne, milyenek lehettek azok a filmek, amik kiestek a "mellékletek lesznek, avagy sem?" rostán?
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
- Társadalmi célú hirdetés
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
Fangória
Láttátok az első kettőt?
az elsőt igen, meg is vettem dvd-n.
persze nem azért, mert annyira tetszett, mikor videon néztem, akkor sem voltam tőle elszállva, nem is értettem, hogy mi a fenének csinálnak hozzá annyi folytatást. szóval az 1. rész a 999 Ft-ért még belefér kategória számomra, amúgy a szomszédasszonynak kölcsönadtam és tetszett neki.
a 2. részre még nem tudtam rávenni magam.
a 3. rész mint Fangória melléklet számomra is csalódás.
valami különlegesre számítottam.
Fangória
Nem érné meg jobban, mert maguk a jogok kerülnének annyiba,mint most a jog és a legyártás, meg a szinkron elkészítése egyben. És mivel így is éppen csak hogy nem megyünk veszteségbe, akkor biztos lenne a hasalás, és a magazin esetleges megszűnése egy-egy ilyen nagy név "megéri" kiadása. Ezt én elkerülném.
Befektetőt nem akartok?Esetleg egy nagyobb hazai forgalmazóval társulni?Mégha 1-2 cím erejéig is.
Farkasvér-hez létezik szinkron,talán egy logoért cserébe a film előtt(menü előtt), odaadja az illetékes
Lehet,hogy naív gondolatok(sőt biztos),de az az érzésem,hogy soha,egyik hazai kiadó sem fogja ezen filmeket kiadni.
- rosszkutyusz
- Nincs visszaút
- Értékelés: -44
Fangória
Na most tényleg.... Ha az Evil Dead 1. -et megmutatod, hol lehet 999-ért megvenni, kapsz egy hangszórót.
Mivel nem volt "grimasz",gondolom komolyan is gondold
Wishmaster 1-2-re gondolt Böjti.
Ha jól láttam a 2.rész nem 999,hanem 899Ft
Ja, szori. Én azt hittem a Evil Dead 1. -ről beszél.
Fangória
Na most tényleg.... Ha az Evil Dead 1. -et megmutatod, hol lehet 999-ért megvenni, kapsz egy hangszórót.
Mivel nem volt "grimasz",gondolom komolyan is gondold
Wishmaster 1-2-re gondolt Böjti.
Ha jól láttam a 2.rész nem 999,hanem 899Ft
- rosszkutyusz
- Nincs visszaút
- Értékelés: -44
Fangória
Titkon reméltem,hogy a saját tippem nem is,de az Evil Dead 1. vagy a Farkasvér lesz a befutó.Tudom,tudom a jogdíj sok lenne...,de talán még így is megérné.Hiszen ezen filmeknek jóval nagyobb az ismertsége és rajongótábora.
A mellékletes változatot így is megveszem(feltéve,ha hozzájutok az 1-2höz addig,mert még nem láttam őket,de mindenhol azt írják nem veszt sokat vele az ember).
Nem érné meg jobban, mert maguk a jogok kerülnének annyiba,mint most a jog és a legyártás, meg a szinkron elkészítése egyben. És mivel így is éppen csak hogy nem megyünk veszteségbe, akkor biztos lenne a hasalás, és a magazin esetleges megszűnése egy-egy ilyen nagy név "megéri" kiadása. Ezt én elkerülném.
Az első kettőt a www.netpiac.hu oldalról (darabonként) 990-ért megrendelheted. Szerintem megéri. Főleg az első, ami igen durva és agyament pár helyen.
Fangória
Fangoria, a Robert Englund féle Operaház fantomja mellékesedése mennyire eszement ötlet? Itthon tuti nem adták ki és szerintem igen jól sikerült (az imdb-s 4,5-öt messze alulértékelésnek tartom).
(Érdekes, hogy a történet a jól ismert vonalat követi, de a zenéje az nem a musicalből építkezik, de nagyon jó)
Fangória
Wishmaster 3. amúgy jó film, 4. már nem annyira
Fangória
Csalódott vagyok na...
Fangória
Szabi megnyerte az egérpadot.
áhh, köszönöm, szerdán át is venném Ringu vetítésen....
Fangória
Naés akkor mi lesz a 4. résszel?
Fangória
Titkon reméltem,hogy a saját tippem nem is,de az Evil Dead 1. vagy a Farkasvér lesz a befutó.Tudom,tudom a jogdíj sok lenne...,de talán még így is megérné.Hiszen ezen filmeknek jóval nagyobb az ismertsége és rajongótábora.
A mellékletes változatot így is megveszem(feltéve,ha hozzájutok az 1-2höz addig,mert még nem láttam őket,de mindenhol azt írják nem veszt sokat vele az ember).
Az első kettőt a www.netpiac.hu oldalról (darabonként) 990-ért megrendelheted. Szerintem megéri. Főleg az első, ami igen durva és agyament pár helyen.
Fangória
Titkon reméltem,hogy a saját tippem nem is,de az Evil Dead 1. vagy a Farkasvér lesz a befutó.Tudom,tudom a jogdíj sok lenne...,de talán még így is megérné.
Hiszen ezen filmeknek jóval nagyobb az ismertsége és rajongótábora.
Fangória
Akkor inkább SPI horrorok jöjjenek.... Vagy az Intersonicos Ju-on 1-2 vagy Borzongás.
Minek, amikor azokat 990-ért, illetve pár hónap után 1500 forintért megveheted? Ezeket nem.
Fangória
Láttátok az első kettőt?
Fangória
Wishmaster 3???????? imdb:3.1
Hát ez nem biztos, hogy nagy népszerűségnek fog örvendeni, de ne legyen igazam aztán! (én mindenesetre tuti kihagyom)
Most már értem a titkolózást. Az első részt még megvettem 990-ért, de a másodikat már nem. Én sem vagyok benne biztos, hogy a mellékletes kiadást fogom megvenni. Akkor inkább SPI horrorok jöjjenek.... Vagy az Intersonicos Ju-on 1-2 vagy Borzongás.
Fangória
Hát ez nem biztos, hogy nagy népszerűségnek fog örvendeni, de ne legyen igazam aztán! (én mindenesetre tuti kihagyom)
Fangória
Fangória
Fangória
Hétfő, Monday...