Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Nemzetközi DVD Magazin
- Szeptember
- Újonc fórumos
- Értékelés: 2
Nemzetközi DVD Magazin
HiMegvette valaki a mostani számot a Dűnével? Milyen a film, mármint a dvd minőségét illetően?
Sz
Én ma vettem meg.
A Dűne nem 4:3-as hanem 16:9-es (2.35:1)
Még a borítón is rosszul szerepel.
Nemzetközi DVD Magazin
MOst mi van????DE én a 2.0 szinkronról beszélek!!!
nem a csoda DTS-ről,annak amúgysincs sok érteleme,ebben az esetben.
Jaaaaaaaaaaaaaaaaa! Te a VHS-hez készült surround szinkront hiányolod... Mert nem tetszik a Sound Forge 5.1 és DTS Meg tudom érteni. Ezért kell eredeti nyelven, magyar felirattal nézni.
Na igen,tanulni kellene a nyelvet,de engem rettenetesen idegesít az olyan 5.1 szinkron(Traffic c. filmnél pont fordítva,az angol hangsáv)ami úgy szól,mint egy kongó csővezeték...
hiába én szinkronpárti vagyok
Nemzetközi DVD Magazin
Biztos, hogy így van, mert néhány ARA Recordos filmdobozon láttam .il végű URL-t.
A rejtély megoldódott. Ha lesz néhány szabad percem, a céghírekben utánanézek a két cég mögött álló befejtetőnek.
Nemzetközi DVD Magazin
MOst mi van????DE én a 2.0 szinkronról beszélek!!!
Jaaaaaaaaaaaaaaaaa! Te a VHS-hez készült surround szinkront hiányolod... Mert nem tetszik a Sound Forge 5.1 és DTS Meg tudom érteni. Ezért kell eredeti nyelven, magyar felirattal nézni.
Nemzetközi DVD Magazin
Amugy örömmel láttom az IPH újra visszatért ahoz a jó szokásához, hogy rak héber felíratott is a filmekre
Szerintem a cég mögött izraeli befektetői kör állhat, esetleg onnan is szerezhetnek kópiákat (gondolok a feljavított kiadásokra), és ez megmagyarázza a héber (helyesebb ivrit) feliratokat. Persze semmi sem biztos.
Biztos, hogy így van, mert néhány ARA Recordos filmdobozon láttam .il végű URL-t.
Elkúrtuk
Nemzetközi DVD Magazin
Lényeg,hogy most kapunk szinkront is,viszont a jó öreg 2.0 szinkront lefelejtik...
Kb. 2 üzenettel lejjebb ott virít: magyar 5.1 és DTS - ráadásul mindkét filmnél.
MOst mi van????
DE én a 2.0 szinkronról beszélek!!!
Nemzetközi DVD Magazin
nem azt mondtam hogy sonderbergh és patrow az ultragagyi benne, hanem azt hogy a film. mert tôlem szerepelhet a filmben Allentôl kezdve Zeta-Jonesig mindenki, nem fogom megvenni, ha egyszer a történet ultragagyi. Majd ha valaki képes lesz megvenni, meglátja hogy igazam volt a filmeket illetôen...
OK Ízlések és pofonok. Szerintem a Flört a fellegekben egy aranyos kis vígjáték (elismerem, hogy nem Oscar-díjas , de pl. Mike Myers zseniálisat alakít benne.
Nemzetközi DVD Magazin
Amugy örömmel láttom az IPH újra visszatért ahoz a jó szokásához, hogy rak héber felíratott is a filmekre
Szerintem a cég mögött izraeli befektetői kör állhat, esetleg onnan is szerezhetnek kópiákat (gondolok a feljavított kiadásokra), és ez megmagyarázza a héber (helyesebb ivrit) feliratokat. Persze semmi sem biztos.
Nemzetközi DVD Magazin
Lényeg,hogy most kapunk szinkront is,viszont a jó öreg 2.0 szinkront lefelejtik...
Kb. 2 üzenettel lejjebb ott virít: magyar 5.1 és DTS - ráadásul mindkét filmnél.
Nemzetközi DVD Magazin
két ultragagyi miramaxos film, sok internetes dvdpiacon lehetett darabonként 900 forintért elvinni...
Sajnálom, ha szerinted Steven Soderbergh egy "ultragagyi" rendező, és Gwyn Paltrow egy "ultragagyi" színésznő.
nem azt mondtam hogy sonderbergh és patrow az ultragagyi benne, hanem azt hogy a film. mert tôlem szerepelhet a filmben Allentôl kezdve Zeta-Jonesig mindenki, nem fogom megvenni, ha egyszer a történet ultragagyi. Majd ha valaki képes lesz megvenni, meglátja hogy igazam volt a filmeket illetôen...
Nemzetközi DVD Magazin
két ultragagyi miramaxos film, sok internetes dvdpiacon lehetett darabonként 900 forintért elvinni...
Azt nem hinném, mert eddig csak VCD-n léteztek ezek.
Mindegyiket kiadták dvd-n szokás szerint szinkron nélkül...
999ért és 1990ért láttam online boltokban,hiszen UIP pucolta ki a készleteket,sőt még lehet,hogy pucolja most is,annyi van nekik.Offline szinte nem is láttam ezeket a filmeket.
Ami nekem leginkább szemet szúrt az az,hogy a borítók inkább egy bérelhető reklámfelületre hasonlítnak,ami mégszomorúbb,hogy a lemezre is valószínű rákerül 1-2reklám.
Nemzetközi DVD Magazin
Sajnálom, ha szerinted Steven Soderbergh egy "ultragagyi" rendező, és Gwyn Paltrow egy "ultragagyi" színésznő.
Nemzetközi DVD Magazin
Decemberi szám:
Szembôl telibe
Kép: 16:9 (1.78:1)
Felirat:: magyar, angol, héber
Hang: Magyar 5.1 Dolby Digital és DTS, Angol 5.1 Dolby Digital
Extrák: Színfalak mögött, Interjúk: Julia Roberts, Steven Soderbergh
Hossza: kb. 97 perc
+
Flôrt a fellegekben
Kép: 16:9 (2.35:1)
Felirat:: magyar, héber
Extrák: A forgatásról
Hossza: 84 perc
Azt nem hinném, mert eddig csak VCD-n léteztek ezek.
Nemzetközi DVD Magazin
Decemberi szám:
Szembôl telibe
+
Flôrt a fellegekben
Nemzetközi DVD Magazin
Decemberi szám:
Szembôl telibe
+
Flôrt a fellegekben
Nemzetközi DVD Magazin
Hi
Megvette valaki a mostani számot a Dűnével? Milyen a film, mármint a dvd minőségét illetően?
Sz
front:CAV DP288F, center:CAV DC28, surr.:CAV DS28, sub: CAV W320, av: h/k avr255, HDMI: Furutech Fah 1.2, hd: Toshiba hd-xe1, lcd: Samu 40A656
Nemzetközi DVD Magazin
Újraterjesztve a Chicago-s szám 1500 Ft.
Én is láttam az újságosnál, úgyhogy biztos nem kacsa.
Szoktam én kacsa híreket közölni?
Nem. Csak megerősítés volt, hogy nem csak egy kóbor remittendát láttál.
Nemzetközi DVD Magazin
én már csak arra lennék kiváncs hogy ujság nélkül mikor lehet végre megvenni 999-ért.
Nemzetközi DVD Magazin
Szoktam én kacsa híreket közölni?
Elkúrtuk
Nemzetközi DVD Magazin
Bárbajnokok minőségileg milyen?aki megvette 1-2 sort írjon róla lécci,kösz!
Nemzetközi DVD Magazin
Nemzetközi DVD Magazin
A Nemzetiközi DVD Magazin nál az a baj hogy olyan drága, bár tény hogy az újság tartalma messze felülmulja az összes többiét eggyütvéve :kiraly:
Kifejtenéd? Ill felsorolnád, hogy melyeket sorolod be "az összes többiét együttvéve" kategóriába?
mozinet, ArtDVD, Cinema és dvdcenter. Nameg a DVDposztermagazin.
Hogy ne OFFoljuk szét ezt a topicot, ITT kifejtenéd, hogy mi a bajod a DVDcenterrel?
OFF
... Na meg a MoziNET-tel (és a másik kettővel)!??
Nem is hasonlíthatók össze!! De ha már hasonlítunk, akkor ...
(egyébként meg tudod: ízlések és pofonok ...)
... de akkor is nagy hülyeséget mondtál! :taps:
End
Bocs gemini, ezt mégsem írhattam a dvdcenter topicba
Nemzetközi DVD Magazin
A Nemzetiközi DVD Magazin nál az a baj hogy olyan drága, bár tény hogy az újság tartalma messze felülmulja az összes többiét eggyütvéve :kiraly:
Kifejtenéd? Ill felsorolnád, hogy melyeket sorolod be "az összes többiét együttvéve" kategóriába?
Erre nem tudok mit mondani
Nemzetközi DVD Magazin
A Nemzetiközi DVD Magazin nál az a baj hogy olyan drága, bár tény hogy az újság tartalma messze felülmulja az összes többiét eggyütvéve
Hogy ne OFFoljuk szét ezt a topicot, ITT kifejtenéd, hogy mi a bajod a DVDcenterrel?