Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
T3 magazin DVD-vel
T3 magazin DVD-vel
Nem akarok találgatni, de most eze a filmek fognak megjeleni, és idővel szerintem ezek lesznek mellékesítve:
http://cinemania.hu/index.php?cont=hama ... ae225da5fd
T3 magazin DVD-vel
"Remélem, hogy IPH végre ráébredt, hogy inkább egy jó, mintsem két szar filmet kell a népnek! "
Ez így van csatlakozom...
Sajnos az "ARIELES" filmek is kezdenek elfogyni,vajon ezután milyen mellékletek jönnek?
T3 magazin DVD-vel
Bizony, 1495 forint. Talán azért lett olcsóbb, mert nem két film jár hozzá, hanem egy (de az legalább jó minőségű, és a speckói is elfogadhatókak). Remélem, hogy IPH végre ráébredt, hogy inkább egy jó, mintsem két szar filmet kell a népnek!
T3 magazin DVD-vel
Az újság ára is mérséklődött,ha jól tudom...Megerősítené valaki?
Mintha 1490 Ft-ot láttam volna kiírva a kirakatba, de azért nem vennék rá mérget...
Hirtelen nem kapcsoltam hol olvastam.
De tényleg így van: 1495ft,most néztem a TELEHOLD jövő heti számában a reklámot.
köszi (ex)Cat,tényleg jól emlékeztél!
T3 magazin DVD-vel
Az újság ára is mérséklődött,ha jól tudom...Megerősítené valaki?
Mintha 1490 Ft-ot láttam volna kiírva a kirakatba, de azért nem vennék rá mérget...
T3 magazin DVD-vel
Az újság ára is mérséklődött,ha jól tudom...
Megerősítené valaki?
T3 magazin DVD-vel
Megjelent az új szám. A mellékleten a Haláli fegyver című film található. A borító szerint: 16:9, 1:1.85, 5.1 angol és 5.1 magyar + magyar felirat. Belenéztem, semmi probléma. Indításkor megnézhetjük a Ferraris Vodafone reklámot...
T3 magazin DVD-vel
a T3nál fôleg a DVD jó, még csak a Vaskeresztet vettem meg itt, de legalább az Arcnélküli Ember bemutatója átrepülhetô! Éljen!
T3 magazin DVD-vel
A dvdmagazin.hu-n azt írják 4:3 (1.85:1) a képaránya a Haláli fegyvernek, ez így volt már a régi Ariel-es kiadás esetében is?
Igen, így volt!
T3 magazin DVD-vel
A dvdmagazin.hu-n azt írják 4:3 (1.85:1) a képaránya a Haláli fegyvernek, ez így volt már a régi Ariel-es kiadás esetében is?
T3 magazin DVD-vel
"Novenber 16-tól megvásárolható az újságárusoknál. A magazin melléklete a Haláli fegyver címû vígjáték."
Nem rossz,lehet benevezek rá nagy kedvencem,remélem a szinkronja is a régi.
Nekem már megvan. Árkád MM nyitóakciójában már beszereztem. Meglepően jó mellékletet találtak.
Örvendetes lenne ha megtartanák ezt a színvonalat. Inkább egy jó és nézhető film, mint két Csák Norisz borzadály
T3 magazin DVD-vel
"Novenber 16-tól megvásárolható az újságárusoknál. A magazin melléklete a Haláli fegyver címû vígjáték."
Nekem már megvan. Árkád MM nyitóakciójában már beszereztem. Meglepően jó mellékletet találtak.
Elkúrtuk
T3 magazin DVD-vel
T3 magazin DVD-vel
Aktuális szám:
http://www.dvdabc.hu/index.php?cont=cik ... 75c900a1a1
majd megdoglik erte: majd fél év kellett mire részletekben a végére értem. a HM tán legrosszabb melléklete volt. a másikat sajnos nem ismerem, de ebben a formában ugyis kihagyom.
én egyben néztem 2x egy héten belül
Kidman nagyot alakít, én bátran ajánlom!
Az Arizónai álmodozók még jobb, kár, hogy a mellékletesedés miatt esetleg b-movie-nak tartják néhányan (ami olcsó az sz@r)
system
T3 magazin DVD-vel
Aktuális szám:
http://www.dvdabc.hu/index.php?cont=cik ... 75c900a1a1
majd megdoglik erte: majd fél év kellett mire részletekben a végére értem. a HM tán legrosszabb melléklete volt. a másikat sajnos nem ismerem, de ebben a formában ugyis kihagyom.
T3 magazin DVD-vel
Köv szám 2 dvd-vel:
- Sötét kiút
- Arizónai álmodozók
Istenem!meddig lesz még melléklet az arizónai???azt hittem,hogy a harc mestere lesz e csúcs :smile19:
Amíg el nem fogy a raktárból... :-/
T3 magazin DVD-vel
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
T3 magazin DVD-vel
Istenem!meddig lesz még melléklet az arizónai???azt hittem,hogy a harc mestere lesz e csúcs :smile19:
de jobb film mint a harc mestere
system
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 713
T3 magazin DVD-vel
Köv szám 2 dvd-vel:
- Sötét kiút
- Arizónai álmodozók
Rega Brio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PaulPang/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc
T3 magazin DVD-vel
T3 Magazin (17.) + 2 DVD: Tökös srác + Utolsó belövés
http://www.netpiac.hu/display/index.pht ... ek_id=5320
utolsó belövés volt a filmcsillag első száma
Remek kiadvány.
Gagyi újság + egy régi melléklet + egy noname film.
Nem lesz eladási csúcs döntés, az biztos.
Elkúrtuk
T3 magazin DVD-vel
T3 Magazin (17.) + 2 DVD: Tökös srác + Utolsó belövés
http://www.netpiac.hu/display/index.pht ... ek_id=5320
utolsó belövés volt a filmcsillag első száma
T3 magazin DVD-vel
Köv szám 2 dvd-vel:
- Sötét kiút
- Arizónai álmodozók
- balukapitány
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 0
T3 magazin DVD-vel
Tiszta hullámvasút ez a magazin!Egyszer tök normális a melléklet,máskor meg tök gagyi mellékletet tesznek bele.Nem értem!
TV:Samsung SP-43R1HL1X
Home Movie:Panasonic SC-PT160
Videó:Samsung SV-671GX
Konzol:Playstation 2 SCHP 70004
Hifi:LG FFH-515A
Tudom, hogy Isten én vagyok, mert ha hozzá imádkozom, én hallom az imát.
- Társadalmi célú hirdetés
- Nincs visszaút

- Értékelés: 0
T3 magazin DVD-vel
hát igen. ez még a "délutáni kikapcsolódós lövöldözős" filmnek sem megy el a leírás alapján. legalábbis nálam.
T3 magazin DVD-vel
Ja és itt a tartalma a filmnek:
Nem mintha a cím alapján érdekelt volna a film,d e így legalább biztosan a közelbe se megyek