Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Cinema magazin DVD melléklettel

sozs
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 753
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: sozs »

Pár kérdés, mivel én nemolyan régen vettem a házimozimat nem vettem még ilyen újságot, milyen árban vannak?
A Kleopátra küldetés jelenet váltásnál lefagyott a lejátszó, a tk-ban a no-name (szó szerint) lazán vitte, és ahogy néztem a felvétel más technikával készült, mint a Mátrix! (tk-ban néztem meg a borító hátulján, bár ez nem mindegyiken van rajta) Erről tud valaki valamit? Valami 5-ös volt a Kelo, a Mátrix meg 9-es?? Ez a melléklet (egyébként nagyon érdekelne) is 5-ös, lehet, hogy ezt nem bírja a lejátszó??
Várom válaszaitokat, előre is köszi!!!

Még mindig Dimarson dmr-400, sajna csak ennyi! Az autóm már nem Daewoo Matiz, hanem Chevrolet Matiz! R.I.P. Chevy Aveo Platinum!

BeerCan
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: BeerCan »

Őrülők akinek jo a lemez én nem tudom 1.óra 22.perctől nézni.Elvittem a cinemához és szo nélkül vissza adták a pénzt.Javaslom mindenkinek hogy akki nem tudja megnézni az vigye vissza.A cinemánál is mondták hogy nem mindegyik lejátszo játssza le.Én nem cserélem le a lejátszot azért mert egy filmet nem játszik le.De azért érdekes hogy minden filmhez vegyek egy lejátszot én szerintem a lejátszokhoz kéne gyártani a lemezeket és nem forditva hogy egyes lemezekhez kéne venni lejátszot./ilyen pl Harry Potter 2.extra lemeze azt se birtam lejátszani csak a filmet. Mellékletet nem valoszinü hogy tőbbet venni fogok.
Pontosan hová kell visszavinni?
Nagyon sajnálom visszavinni, mert egyik régóta várt kedvencem, de pont ezért vissza is viszem. Egy kedvenc legyen meg jól.

BeerCan

Ivan/
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Ivan/ »

Hát srácok egyre több melléklettel van gáz. Ott van a pupos most nem mindenkinél de páraknál az Asterix akkor ott van a BS és TH film ami full jó ugye de az akkoris kisssé bibis hogy mindenkinél lefagy a BS filmográfia.

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

szerintem nem kell ezért már rögtön a mellékleteket így elítélni, bár nem tudom más mellékletnél voltak-e már hasonló problémák, mondjuk a Púpos c. filmet hallottam (ami szintén Cinema melléklet volt), hogy egy idő múlva csúszik a kép és a hang, hát szívás... úgy látszik a Cinema ad ki ilyen gagyi lemezeket, más újságnál nekem még nem volt problémám, bár ennél az Asterix-nél sem igazából, szóval mindenki vegyen Pana RV-32-őt mert az a legkirályabb lejátszó, és az mindent hibátlanul lejátszik !!!
Volt már más mellékletekel is gond a DTS recseget /Házimozi.nem oly régi száma/Amivel még nem volt gondom DVD Magazin mellékletei csak hát a filmek olyanok amilyenek,csak ne kiabáld ki hogy az a lejátszo a legjobb érhetnek meglepetések bár ne adja Isten .De az idők változnak

assholeer
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Hozzászólás Szerző: assholeer »

szerintem nem kell ezért már rögtön a mellékleteket így elítélni, bár nem tudom más mellékletnél voltak-e már hasonló problémák, mondjuk a Púpos c. filmet hallottam (ami szintén Cinema melléklet volt), hogy egy idő múlva csúszik a kép és a hang, hát szívás... úgy látszik a Cinema ad ki ilyen gagyi lemezeket, más újságnál nekem még nem volt problémám, bár ennél az Asterix-nél sem igazából, szóval mindenki vegyen Pana RV-32-őt mert az a legkirályabb lejátszó, és az mindent hibátlanul lejátszik !!!

Vendég

Őrülők akinek jo a lemez én nem tudom 1.óra 22.perctől nézni.Elvittem a cinemához és szo nélkül vissza adták a pénzt.Javaslom mindenkinek hogy akki nem tudja megnézni az vigye vissza.A cinemánál is mondták hogy nem mindegyik lejátszo játssza le.Én nem cserélem le a lejátszot azért mert egy filmet nem játszik le.De azért érdekes hogy minden filmhez vegyek egy lejátszot én szerintem a lejátszokhoz kéne gyártani a lemezeket és nem forditva hogy egyes lemezekhez kéne venni lejátszot./ilyen pl Harry Potter 2.extra lemeze azt se birtam lejátszani csak a filmet. Mellékletet nem valoszinü hogy tőbbet venni fogok.

z12
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: z12 »

Hi
DM300 csont nelkul viszi
z

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Hozzászólás Szerző: vtb »

Yamada 2100-assal semmilyen gondom nem volt a lejátszással. 
Ezzel egyébként minden előzetest reklámot át lehet ugorni (azokat is, amelyeknél le van tiltva az ugrás, hál istennek figyelmen kívül hagyja).

ÁÁÁ tudtam, hogy annak idején a minőséget kellett volna választanom

Dhanny
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hozzászólás Szerző: Dhanny »

Yamada 2100-assal semmilyen gondom nem volt a lejátszással.

Ezzel egyébként minden előzetest reklámot át lehet ugorni (azokat is, amelyeknél le van tiltva az ugrás, hál istennek figyelmen kívül hagyja).

Doki
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Doki »

Na, megnéztem, itthon is jó (lejátszót lásd lent). Valószínűleg a rétegváltással lehetnek gondok. Viszont ha a disc info betöltése előtt megnyomom a next track gombot, nem kell megvárni az első előzetes végét, átugorja.
Thomson DPL2000 erőlködő, JBL NSP1 szet, Heco Spirit sub,HTPC, Sanyo PLV-Z1 (BARCO HDTV 1600 projektor-talonban /emoticons/default_sad3.gif" alt=":(" data-emoticon="" srcset="/emoticons/sad@2x.png 2x" width="15" height="15" /> )

assholeer
Újonc fórumos
Újonc fórumos

ja, és akkor legközelebb jöhetne már a 2. rész is, legalább ugyanilyen specifikációkkal

assholeer
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Na, Pana RV-32, és semmi gond, én is megnéztem a filmet, mosolyogtam néhányat , de nem nagy szám. Azért jó hogy nem vettem meg a régi változatot.

Attis
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hozzászólás Szerző: Attis »

Dimarson DM-350
Végignéztem a filmet, és megint jókat röhögtem. Hiba nélkül ment a lejátszás. Azfix.

TV: Sony KDL-37p3020 / DVD: Dimarson DM611 / Notebook: Toshiba A100 / Genius SW-5.1 Home Theater /
CD: Pioneer PD S-702 / Sztereó hangfal: Wharfedale 425
Ajánló: Brian élete DVD - olvasói teszt; Sting: Bring On The Night DVD

Vendég

A Cinemánál se indult el a film a menű se jőtt be ,igy megint kicserélték,ez még nem tudom hogy milyen.

Vendég

Én végignéztem a filmet Panasonic S75-ös lejátszóval gond nélkül. A megfelelő képmérethez át kellett kapcsolni a lejátszót PAN-SCAN 4:3 módból Letterbox módba.

Vendég

Nagyon őrűlők aki le tudja játszani a filmet, én sajnos nem nintaus 9739,Panasonics75

Attis
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hozzászólás Szerző: Attis »

Dimarson DM-350

A DVD indításakor az első filmelőzetest valóban kénytelen voltam megnézni, a másodiknál már sikerült a főmenübe ugrani. Nálam is össze-vissza váltogat 16:9 és 4:3 között, a menü is helytelenül jelent meg. Gyógymód rá: bekapcsoltam a DVD lejátszó menüjében a 16:9-es TV Képet. Az extrák között kellemes meglepetés a francia és olasz nyelvű videóklipp illetve dal mellett a magyar nyelvű betétdal klippje is. Talán egy-vagy két interjúnál nem volt felirat illetve szinkron, más hibát itt nem találtam. Az így készült is furcsa kb. 4:4-es formátumú képben nézhető, de ez valószínüleg eredetileg így került már a lemezre. A beállítások menüben nem igazán egyértelmű, de a francia és magyar hang mellett, csak magyar felirat található, francia nem. A filmet most kezdtem el nézni, és jó magyar szokáshoz híven, ismét jóval hangosabb az eredeti hangsáv, mint a magyar. A magyar felirat azonban jónak tűnik. Tutihogyfix. Többet később...

TV: Sony KDL-37p3020 / DVD: Dimarson DM611 / Notebook: Toshiba A100 / Genius SW-5.1 Home Theater /
CD: Pioneer PD S-702 / Sztereó hangfal: Wharfedale 425
Ajánló: Brian élete DVD - olvasói teszt; Sting: Bring On The Night DVD

Doki
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Doki »

A céges Pana RA82-n nincs vele gond. Majd megnézem otthon a Thomsonon is.
Thomson DPL2000 erőlködő, JBL NSP1 szet, Heco Spirit sub,HTPC, Sanyo PLV-Z1 (BARCO HDTV 1600 projektor-talonban /emoticons/default_sad3.gif" alt=":(" data-emoticon="" srcset="/emoticons/sad@2x.png 2x" width="15" height="15" /> )

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 4

Hozzászólás Szerző: Gordon314 »

Ide is beírom:
Én is kipróbáltam az 1 óra 20 és 1 óra 25 perc közti részt játszattam le. Nálam ment gond nélkül.
Javaslom, hogy írjátok le, hogy milyen típusú lejátszóval próbáltátok!
(és ha lehet ne csak márkát, de konkrét típust is!)
Hátha okosodunk belőle.
gordon314.fw.hu

BeerCan
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Hozzászólás Szerző: BeerCan »

Nekem az Asterix meléklet 1.óra 21.perckor lefagy utána elinditani nem lehet.Ez már a harmadik lemez ,és ugyanezt csinálja.A dvd kitten meg el sem indul.Nagyon jó meléklet.A kővetkező egyébként A medve cimű film lesz.
A film nagyon jó. Kép és hang is ennyiért nagyon jó vétel. Meg is néztem volna, de nálam is lefagy a végén. Azt hiszem ez volt az utolsó DVD melléklet, amit megvettem. Maradok a "normális" kiadásoknál.

BeerCan

Vendég

Nekem az Asterix meléklet 1.óra 21.perckor lefagy utána elinditani nem lehet.Ez már a harmadik lemez ,és ugyanezt csinálja.A dvd kitten meg el sem indul.Nagyon jó meléklet.A kővetkező egyébként A medve cimű film lesz.

Vendég

Dhanny
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Ma jelent meg az újság benne az ígéretek szerint az 'Asterix & Obelix' DVD melléklettel. Az újság tartalma és a film is elfogadható.
Neked már megvan? Ha igen, mesélj már, milyen a dvd, kép, hang, van rajta akkor felirat, francia meg magyar hang is ugye? Extrák? A beígértek? stb...

A francia és magyar 5.1-es hang + a beígért extrák is megvannak, van magyar felirat is. Az extrák között vannak amik az eredeti kiadáson is rajta voltak (interjúk a szereplőkkel), de vannak újak is (a végecímdal videóklippje 3 nyelven, werkfilm, előzetes, fotóalbum, stb...). Sajnos a lemez indításánál vannak előzetesek (amiket az asztaliban át tudtam ugrani a számítógépben nem).

Nekem viszont furcsa dolgokat csinált, nem kapcsolt át 16:9-re, elkezdte játszani 4:3-ban csak amikor a feliratokhoz ért láttam, hogy kilógnak a szélei (a menüben is!!!) és ha manuálisan átállítottam, OK volt minden - a hiányzó részek is megvoltak

Mint már említettem összeségében elfogadható, ennyit (nekem) megért.

assholeer
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Ma jelent meg az újság benne az ígéretek szerint az 'Asterix & Obelix' DVD melléklettel. Az újság tartalma és a film is elfogadható.
Neked már megvan? Ha igen, mesélj már, milyen a dvd, kép, hang, van rajta akkor felirat, francia meg magyar hang is ugye? Extrák? A beígértek? stb...

Dhanny
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”