Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DVDcenter Multimédia Magazin

ockham
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: ockham »

A Nothing Hill nagyon is jó film! Szerintem nagyon sok embernek bejött. Hiába van meg dvd-n tegnap még a tv-ben is néztem. A Mi kell a nőnek nagyon tuti melléklet, alig várom!

A Notting Hill nekem is a kedvenc vígjátékaim közé tartozik. Sokáig abban reménykedtem, hogy mellékletként követi a Mickey Blue Eyes is, ami szintén kihagyhatatlan.

És a Mi kell a nőnek is tetszett, bár még csak egyszer láttam. Sebaj, hamarosan bepótolhatom.

Kathrine
Isten Hozott! :)

Hozzászólás Szerző: Kathrine »

A Nothing Hill nagyon is jó film! Szerintem nagyon sok embernek bejött. Hiába van meg dvd-n tegnap még a tv-ben is néztem.
A Mi kell a nőnek nagyon tuti melléklet, alig várom!

daniba1
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Hozzászólás Szerző: daniba1 »

irhatnal be surubben is...

Igyekezni fogok...
Egyébként a mellékleteitek is egyre jobbak! Az Álmatlanság és a Mi kell a nőnek mindegyik szuper választás! Nálam mindegyik rajt van a beszerzendő filmek listáján.
De! Nem hallgatom el a negatívumot sem: 2-3. szám melléklete nagyon gyengére sikerült! A Notting Hillnél laposabb filmet nem láttam mostanában (a "Sztárom a párom" elnevezés miatt szerintem jó eséllyel pályázhatna "az év legrosszabb magyar címmel rendelkező filmje" díjra, ha lenne ilyen); a Wonder Boys meg... hááát, egyszer meg lehet nézni... de semmi több...
Persze, ez csak az én véleményem, nem zárom ki annak lehetőségét, hogy valakinek tetszettek ezek a filmek.

Hát a Notting Hill minden csak nem lapos. Nézzd meg mégegyszer ha az sem segít ne nézz több romantikus filmet, vagy szerezz be egy nőt.

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: (ex)Cat »

Persze, ez csak az én véleményem, nem zárom ki annak lehetőségét, hogy valakinek tetszettek ezek a filmek.
Sőt.... nem is kevesen vannak olyanok....

Torzonborz
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Torzonborz »

Bocs, az előbb én voltam, csak kidobott a rendszer...
Üdv:
Torzonborz

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Igyekezni fogok...
Egyébként a mellékleteitek is egyre jobbak! Az Álmatlanság és a Mi kell a nőnek mindegyik szuper választás! Nálam mindegyik rajt van a beszerzendő filmek listáján.
De! Nem hallgatom el a negatívumot sem: 2-3. szám melléklete nagyon gyengére sikerült! A Notting Hillnél laposabb filmet nem láttam mostanában (a "Sztárom a párom" elnevezés miatt szerintem jó eséllyel pályázhatna "az év legrosszabb magyar címmel rendelkező filmje" díjra, ha lenne ilyen); a Wonder Boys meg... hááát, egyszer meg lehet nézni... de semmi több...

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

Hozzászólás Szerző: MoBBo »

Amúgy a lap tényleg egyre jobb, szerintem már most verik az egyetlen viszonylag épkézláb újságot - viszont időnként rémes DVD-mellékleteket - produkáló konkurrenciát!

o v e r p o w e r e d

Torzonborz
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Torzonborz »

A Kern/Gálvölgyi cikk nekem sem tetszett tartalmilag, de ez egyrészt nem a ti hibátok, másrészt sajnáltam volna ha kimarad. Azt le lehet vonni, hogy komoly "önkéntes népművelőnek" ismert emberek, akiknek a hivatásuk igenis kötődik a házimozizáshoz flegmán állnak a témához. Sajnos még mindíg azzal dicsekszik a humán műveltségű emberek egy csoportja, hogy milyen hülyék a technikához.
Szerintem az általános műveltséghez némi műszaki műveltség is hozzá tartozik. Sokszor hallani nyilatkozatokat művész emberektől, amint büszkén emlegetik, hogy majdnem megbukott fizikából és úgy általában ezek a dolgok nem érdeklik, lenézik ezeket. Ezzel szemben, ha egy fizika professzor mondjuk bejelentené, hogy ő irodalomból majdnem megbukott és a szakkönyveken kívűl soha nem olvasott mást, akkor egyből "leszakbarbároznák". Nekem ez a sajátságos "értékrend" tükröződött a cikkben.
Sajnos ez a két színészóriás nem ismerte fel, hogy ez a technika teszi lehetővé, hogy a munkájuk gyümölcsét minnél több ember, minnél színvonalasabban élvezhesse. Pont a házimozi teszi lehetővé, hogy a mozikból kiszorított, kevésbé tömegfilmnek számító alkotásokat is teljes értékkel lehessen élvezni és ne a homályos, csonkolt kép, a sercegő hang legyen a maradandó "katarzis". Aki szerint meg a színészek alkotása a technikai körülményektől függetlenül átjön, az menjen el egy koncertre, ahol a legjobb művészek játszanak csak épp a hangszerek nincsenek behangolva.

Összeségében sokkal több a pozitívum, mint az apró hibák.

Kicsit megkésett a hozzászólásom, de csak most olvastam el az utóbbi egy hónap termését, és nem tudom megállni szó nélkül. Gordon, a szívemből beszéltél, pontosan ugyanez járt a fejemben, mikor olvastam az interjút, de nem tudtam volna ilyen jól megfogalmazni... Erről a hozzáállásról persze nem a lap tehet. Nekem is óriási csalódást jelentettek Gálvölgyi/Kern megnyilvánulásai, holott őket úgy általában kedvelem...
Amúgy a lap tényleg egyre jobb, szerintem már most verik az egyetlen viszonylag épkézláb újságot - viszont időnként rémes DVD-mellékleteket - produkáló konkurrenciát!

csodakaki
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: csodakaki »

Tegnap sikerült megvennem a tarcsai ósanban a februári számot, egy pszihopata újságostól.
Na, mér volt olyan?

wombat

Hozzászólás Szerző: wombat »

koszonjuk 
a kov. mellekletunk a Mi kell a nonek (What Women Want) c. Mel Gibson film lesz
a korabban kereskedelmi forgalomban is megjelent valtozat egy az egybe
(nem volt mod/ido/kapacitas ujramasterelni, ne is kezdjetek el a szokasos szoveget)

5.1 magyar, 5.1 angol+felirat, extrak, anamorf kep

megjelenes aprilis 20-25 kozott

az ujsag tartalmarol hamarosan...

arra, hogy: "Mi kell a nőnek" csak egy mondást tudnék idézni.........

money talks.... bullshit walks.....

:-))))

p.s.: na jó ez csak vicc volt :-)

Guy
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Guy »

(nem volt mod/ido/kapacitas ujramasterelni, ne is kezdjetek el a szokasos szoveget)

Nagyon jó számnak ígérkezik,de midőn megvettem anno a DVD megjelenéskor sajnos most kihagyom,Álmatlanságot is csak tegnap sikerült megvennem,alig találtam rá,sok-sok helyen elfogyott...
Ha full Intecom féle dvd lesz,akkor Orosz és Litván hangsávra is lehet számolni
üdv!
INTERNETES SZINKRON ADATBÁZIS: http://iszdb.hu/

DVD: Panasonic DVD-RV20

Sly
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: Sly »

Személy szerint zenei dvd-nek is örülnék a közeljövőben...
A WWW jó választás , tuti megveszem

üdv.
Sly

TV: LG Flatron 29", Erölködö: Yamaha RXV-530, (Titán)
DVD: Yamaha S520, (Titán)
Hangfalak: Yamaha SW-45 Sub, Wharfedale Diamond 8.4 front, NS-90 Rear, NS-P60 Center. (mind fekete)
+ két macska /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/[email protected] 2x" width="20" height="20" />

DocBrown
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: DocBrown »

Tegnap sikerült megvennem a tarcsai ósanban a februári számot, egy pszihopata újságostól.

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

De mi helyzet, a múlthavi melléklet nélküli akciótokkal? Számíthatunk ilyenre ismét?
nehez megmondani
jelentos koltseget ro rank
1700 lenne utanvetellel, ha nem akarunk rajta bukni

egyelore nem valaszolnek konkretan se nemmel se igennel
o v e r p o w e r e d

Dhanny
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hozzászólás Szerző: Dhanny »

Jó választás, már mióta gondolkodom a film megvételén. Én is megveszem a következő számot!!!

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

Én nem tudom mia szar van a forummal ,de nem tudok bejelentkezni!A jelszavam elfelejtettem és a rendszer által küldött emilt nem kapom meg.mi a gáz?
jelszo nelkul nehez bejelentkezni
ezt ne a forum hibajanak tudjuk be

ha jo email cimet adtal meg, akkor meg kell kapnod a mailt is

de ez nem ebbe a topicba valo, a kavehazban beszeljuk meg
koszi
o v e r p o w e r e d

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Én nem tudom mia szar van a forummal ,de nem tudok bejelentkezni!A jelszavam elfelejtettem és a rendszer által küldött emilt nem kapom meg.mi a gáz?

Enrico Benetti
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: -1

Hozzászólás Szerző: Enrico Benetti »

listat sajnos nincs modunkban publikalni
Ez mondjuk érthető, nem is baj.
De mi helyzet, a múlthavi melléklet nélküli akciótokkal? Számíthatunk ilyenre ismét?

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

hat nem...
de ezeket mastol se

listat sajnos nincs modunkban publikalni
o v e r p o w e r e d

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Hozzászólás Szerző: vtb »

én is jobban örültem volna egy sci-finek már végre, vígjáték mellékletből már Dunát lehetne rekeszteni   
ettől függetlenül a film jó, de a tény tény marad

Most vettél kaptárot "odaát". Megfeküdné a gyomrod az a sok sci-fi?

a kaptár nem szigoruan vett sci-fi ember :smile34:

de igazi jó sci-fi nem is igazán jelenik meg mostanában(néha egy-egy) . a horrorral egybegyúrva nem igazán az. ettôl persze még nem biztos,hogy rossz.
klasszikus sci-fi nekem a startrek,3.tipusú tal.,szárnyas fejv.,esetleg alien,támad a mars ,13.emelet stb.én ilyeneket szeretnék

én még kiegészíteném: Űrkommandó (nagyon lehúzták, de nekem tetszett), Final Fantasy, Az imposztor, A dolog (bár ez is inkább horror/sci-fi), Galaktitkos küldetés, Gattaca, Armageddon (a nyáladzást leszámítva egész jó film), A.I., Függetlenség napja (mellékletként még elmenne), A mélység titka

de ezexerint nem a dvdcentertől fogom megkapni őket

Detonátor
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Detonátor »

Jól van no! Azért nem kell egyből a fenekembe harapni.

Miami
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Miami »

koszonjuk 

5.1 magyar, 5.1 angol+felirat, extrak, anamorf kep

megjelenes aprilis 20-25 kozott

az ujsag tartalmarol hamarosan...

Tökéletes választás, már régóta szemezek a filmmel.

Microsoft is not an answer, it's a question. The answer is: NO!

TV: NEW Lg 32LC2RR (80Gb HDD) Erősítő: Sony STR-DB 780QS; Video: AIWA HV-FX8200; DVD: Philips 729 + Sony PS2; Hangfal: Wharfedale Zaldek front: 2000 háttér: 300 + Centre

Miami
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Miami »

Hogy konstruktív kritika is legyen:
- a DLP cikkben a szivárvány effektus egymás után kétszer lett kivesézve (14.o.)

A DLP cikkben nem lett 2x kivesezve a szivarvany effekt.
Eloszor az az RGB szekvencia magyarazatanal van rola szo. De itt nem a szivarvany a lenyeg, hanem hogy hogyan epiti fel a kepet. Utana valoban reszletesebben ki van vesezve a szivarvany.

Persze ettol fuggetlenul elismerem hogy nincs tokeletesen felepitve a cikk.

Én is erre gondoltam. A cikket olvasva deja vu-m volt
Mint laikus olvasó vettem észre, hogy valami nem stimmel, ezért említettem meg.

Meg persze valami negatívat is kell írni. Ne hogy nyalizásnak tünjön.

Microsoft is not an answer, it's a question. The answer is: NO!

TV: NEW Lg 32LC2RR (80Gb HDD) Erősítő: Sony STR-DB 780QS; Video: AIWA HV-FX8200; DVD: Philips 729 + Sony PS2; Hangfal: Wharfedale Zaldek front: 2000 háttér: 300 + Centre

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 737

Hozzászólás Szerző: GTomi »

én is jobban örültem volna egy sci-finek már végre, vígjáték mellékletből már Dunát lehetne rekeszteni   
ettől függetlenül a film jó, de a tény tény marad

Most vettél kaptárot "odaát". Megfeküdné a gyomrod az a sok sci-fi?

de igazi jó sci-fi nem is igazán jelenik meg mostanában(néha egy-egy) . a horrorral egybegyúrva nem igazán az. ettôl persze még nem biztos,hogy rossz.
klasszikus sci-fi nekem a startrek,3.tipusú tal.,szárnyas fejv.,esetleg alien,támad a mars ,13.emelet stb.én ilyeneket szeretnék
Brio,DacMagic 200M + TMP táp,PC/PP V2/Audirvana,Revox B226,Hivox monitor,HiDiamond D3 hfkábel+D3 rca,IsoTek Premier/Initium/Hivox táp,Oyaide Neo usb a-b,QED QE6200 koax,AQ Forest RJ/E Ethernet,ifi LAN iSilencer,Viablue absorber+HS spike disc,NAD C552+AT120Eb+Hivox phono

Mr_Rob
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: Mr_Rob »

pl. az Álmatlanságból biztosan nem bolti verziót veszem meg, ha előre tudom, hogy melléklet is lesz belőle.
Szerintem - pont ezért is - T-Boy ezt nem teheti meg.
Vagy tévednék?

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”