Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVDcenter Multimédia Magazin
A Nothing Hill nagyon is jó film! Szerintem nagyon sok embernek bejött. Hiába van meg dvd-n tegnap még a tv-ben is néztem. A Mi kell a nőnek nagyon tuti melléklet, alig várom!
A Notting Hill nekem is a kedvenc vígjátékaim közé tartozik. Sokáig abban reménykedtem, hogy mellékletként követi a Mickey Blue Eyes is, ami szintén kihagyhatatlan.
És a Mi kell a nőnek is tetszett, bár még csak egyszer láttam. Sebaj, hamarosan bepótolhatom.
A Nothing Hill nagyon is jó film! Szerintem nagyon sok embernek bejött. Hiába van meg dvd-n tegnap még a tv-ben is néztem.
A Mi kell a nőnek nagyon tuti melléklet, alig várom!
irhatnal be surubben is...
Igyekezni fogok...
Egyébként a mellékleteitek is egyre jobbak! Az Álmatlanság és a Mi kell a nőnek mindegyik szuper választás! Nálam mindegyik rajt van a beszerzendő filmek listáján.
De! Nem hallgatom el a negatívumot sem: 2-3. szám melléklete nagyon gyengére sikerült! A Notting Hillnél laposabb filmet nem láttam mostanában (a "Sztárom a párom" elnevezés miatt szerintem jó eséllyel pályázhatna "az év legrosszabb magyar címmel rendelkező filmje" díjra, ha lenne ilyen); a Wonder Boys meg... hááát, egyszer meg lehet nézni... de semmi több...
Persze, ez csak az én véleményem, nem zárom ki annak lehetőségét, hogy valakinek tetszettek ezek a filmek.
Hát a Notting Hill minden csak nem lapos. Nézzd meg mégegyszer ha az sem segít ne nézz több romantikus filmet, vagy szerezz be egy nőt.
Persze, ez csak az én véleményem, nem zárom ki annak lehetőségét, hogy valakinek tetszettek ezek a filmek.
Sőt.... nem is kevesen vannak olyanok....
- Torzonborz
- Fórumlakó

- Értékelés: 0
Bocs, az előbb én voltam, csak kidobott a rendszer...
Üdv:
Torzonborz
-
Vendég
Igyekezni fogok...
Egyébként a mellékleteitek is egyre jobbak! Az Álmatlanság és a Mi kell a nőnek mindegyik szuper választás! Nálam mindegyik rajt van a beszerzendő filmek listáján.
De! Nem hallgatom el a negatívumot sem: 2-3. szám melléklete nagyon gyengére sikerült! A Notting Hillnél laposabb filmet nem láttam mostanában (a "Sztárom a párom" elnevezés miatt szerintem jó eséllyel pályázhatna "az év legrosszabb magyar címmel rendelkező filmje" díjra, ha lenne ilyen); a Wonder Boys meg... hááát, egyszer meg lehet nézni... de semmi több...
Amúgy a lap tényleg egyre jobb, szerintem már most verik az egyetlen viszonylag épkézláb újságot - viszont időnként rémes DVD-mellékleteket - produkáló konkurrenciát!
o v e r p o w e r e d
- Torzonborz
- Fórumlakó

- Értékelés: 0
A Kern/Gálvölgyi cikk nekem sem tetszett tartalmilag, de ez egyrészt nem a ti hibátok, másrészt sajnáltam volna ha kimarad. Azt le lehet vonni, hogy komoly "önkéntes népművelőnek" ismert emberek, akiknek a hivatásuk igenis kötődik a házimozizáshoz flegmán állnak a témához. Sajnos még mindíg azzal dicsekszik a humán műveltségű emberek egy csoportja, hogy milyen hülyék a technikához.
Szerintem az általános műveltséghez némi műszaki műveltség is hozzá tartozik. Sokszor hallani nyilatkozatokat művész emberektől, amint büszkén emlegetik, hogy majdnem megbukott fizikából és úgy általában ezek a dolgok nem érdeklik, lenézik ezeket. Ezzel szemben, ha egy fizika professzor mondjuk bejelentené, hogy ő irodalomból majdnem megbukott és a szakkönyveken kívűl soha nem olvasott mást, akkor egyből "leszakbarbároznák". Nekem ez a sajátságos "értékrend" tükröződött a cikkben.
Sajnos ez a két színészóriás nem ismerte fel, hogy ez a technika teszi lehetővé, hogy a munkájuk gyümölcsét minnél több ember, minnél színvonalasabban élvezhesse. Pont a házimozi teszi lehetővé, hogy a mozikból kiszorított, kevésbé tömegfilmnek számító alkotásokat is teljes értékkel lehessen élvezni és ne a homályos, csonkolt kép, a sercegő hang legyen a maradandó "katarzis". Aki szerint meg a színészek alkotása a technikai körülményektől függetlenül átjön, az menjen el egy koncertre, ahol a legjobb művészek játszanak csak épp a hangszerek nincsenek behangolva.
Összeségében sokkal több a pozitívum, mint az apró hibák.
Kicsit megkésett a hozzászólásom, de csak most olvastam el az utóbbi egy hónap termését, és nem tudom megállni szó nélkül. Gordon, a szívemből beszéltél, pontosan ugyanez járt a fejemben, mikor olvastam az interjút, de nem tudtam volna ilyen jól megfogalmazni... Erről a hozzáállásról persze nem a lap tehet. Nekem is óriási csalódást jelentettek Gálvölgyi/Kern megnyilvánulásai, holott őket úgy általában kedvelem...
Amúgy a lap tényleg egyre jobb, szerintem már most verik az egyetlen viszonylag épkézláb újságot - viszont időnként rémes DVD-mellékleteket - produkáló konkurrenciát!
Tegnap sikerült megvennem a tarcsai ósanban a februári számot, egy pszihopata újságostól.
Na, mér volt olyan?
koszonjuk
a kov. mellekletunk a Mi kell a nonek (What Women Want) c. Mel Gibson film lesz
a korabban kereskedelmi forgalomban is megjelent valtozat egy az egybe
(nem volt mod/ido/kapacitas ujramasterelni, ne is kezdjetek el a szokasos szoveget)
5.1 magyar, 5.1 angol+felirat, extrak, anamorf kep
megjelenes aprilis 20-25 kozott
az ujsag tartalmarol hamarosan...
arra, hogy: "Mi kell a nőnek" csak egy mondást tudnék idézni.........
money talks.... bullshit walks.....
:-))))
p.s.: na jó ez csak vicc volt :-)
(nem volt mod/ido/kapacitas ujramasterelni, ne is kezdjetek el a szokasos szoveget)
Nagyon jó számnak ígérkezik,de midőn megvettem anno a DVD megjelenéskor sajnos most kihagyom,Álmatlanságot is csak tegnap sikerült megvennem,alig találtam rá,sok-sok helyen elfogyott...
Ha full Intecom féle dvd lesz,akkor Orosz és Litván hangsávra is lehet számolni
üdv!
Személy szerint zenei dvd-nek is örülnék a közeljövőben...
A WWW jó választás , tuti megveszem
üdv.
Sly
TV: LG Flatron 29", Erölködö: Yamaha RXV-530, (Titán)
DVD: Yamaha S520, (Titán)
Hangfalak: Yamaha SW-45 Sub, Wharfedale Diamond 8.4 front, NS-90 Rear, NS-P60 Center. (mind fekete)
+ két macska /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/[email protected] 2x" width="20" height="20" />
Tegnap sikerült megvennem a tarcsai ósanban a februári számot, egy pszihopata újságostól.
De mi helyzet, a múlthavi melléklet nélküli akciótokkal? Számíthatunk ilyenre ismét?
nehez megmondani
jelentos koltseget ro rank
1700 lenne utanvetellel, ha nem akarunk rajta bukni
egyelore nem valaszolnek konkretan se nemmel se igennel
o v e r p o w e r e d
Jó választás, már mióta gondolkodom a film megvételén. Én is megveszem a következő számot!!!
Én nem tudom mia szar van a forummal ,de nem tudok bejelentkezni!A jelszavam elfelejtettem és a rendszer által küldött emilt nem kapom meg.mi a gáz?
jelszo nelkul nehez bejelentkezni
ezt ne a forum hibajanak tudjuk be
ha jo email cimet adtal meg, akkor meg kell kapnod a mailt is
de ez nem ebbe a topicba valo, a kavehazban beszeljuk meg
koszi
o v e r p o w e r e d
-
Vendég
Én nem tudom mia szar van a forummal ,de nem tudok bejelentkezni!A jelszavam elfelejtettem és a rendszer által küldött emilt nem kapom meg.mi a gáz?
- Enrico Benetti
- Fórumlakó

- Értékelés: -1
listat sajnos nincs modunkban publikalni
Ez mondjuk érthető, nem is baj.
De mi helyzet, a múlthavi melléklet nélküli akciótokkal? Számíthatunk ilyenre ismét?
hat nem...
de ezeket mastol se
listat sajnos nincs modunkban publikalni
o v e r p o w e r e d
én is jobban örültem volna egy sci-finek már végre, vígjáték mellékletből már Dunát lehetne rekeszteni
ettől függetlenül a film jó, de a tény tény marad
Most vettél kaptárot "odaát". Megfeküdné a gyomrod az a sok sci-fi?
a kaptár nem szigoruan vett sci-fi ember :smile34:
de igazi jó sci-fi nem is igazán jelenik meg mostanában(néha egy-egy) . a horrorral egybegyúrva nem igazán az. ettôl persze még nem biztos,hogy rossz.
klasszikus sci-fi nekem a startrek,3.tipusú tal.,szárnyas fejv.,esetleg alien,támad a mars ,13.emelet stb.én ilyeneket szeretnék
én még kiegészíteném: Űrkommandó (nagyon lehúzták, de nekem tetszett), Final Fantasy, Az imposztor, A dolog (bár ez is inkább horror/sci-fi), Galaktitkos küldetés, Gattaca, Armageddon (a nyáladzást leszámítva egész jó film), A.I., Függetlenség napja (mellékletként még elmenne), A mélység titka
de ezexerint nem a dvdcentertől fogom megkapni őket
Jól van no! Azért nem kell egyből a fenekembe harapni.
koszonjuk
5.1 magyar, 5.1 angol+felirat, extrak, anamorf kep
megjelenes aprilis 20-25 kozott
az ujsag tartalmarol hamarosan...
Tökéletes választás, már régóta szemezek a filmmel.
Microsoft is not an answer, it's a question. The answer is: NO!
TV: NEW Lg 32LC2RR (80Gb HDD) Erősítő: Sony STR-DB 780QS; Video: AIWA HV-FX8200; DVD: Philips 729 + Sony PS2; Hangfal: Wharfedale Zaldek front: 2000 háttér: 300 + Centre
Hogy konstruktív kritika is legyen:
- a DLP cikkben a szivárvány effektus egymás után kétszer lett kivesézve (14.o.)
A DLP cikkben nem lett 2x kivesezve a szivarvany effekt.
Eloszor az az RGB szekvencia magyarazatanal van rola szo. De itt nem a szivarvany a lenyeg, hanem hogy hogyan epiti fel a kepet. Utana valoban reszletesebben ki van vesezve a szivarvany.
Persze ettol fuggetlenul elismerem hogy nincs tokeletesen felepitve a cikk.
Én is erre gondoltam. A cikket olvasva deja vu-m volt
Mint laikus olvasó vettem észre, hogy valami nem stimmel, ezért említettem meg.
Meg persze valami negatívat is kell írni. Ne hogy nyalizásnak tünjön.
Microsoft is not an answer, it's a question. The answer is: NO!
TV: NEW Lg 32LC2RR (80Gb HDD) Erősítő: Sony STR-DB 780QS; Video: AIWA HV-FX8200; DVD: Philips 729 + Sony PS2; Hangfal: Wharfedale Zaldek front: 2000 háttér: 300 + Centre
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 737
én is jobban örültem volna egy sci-finek már végre, vígjáték mellékletből már Dunát lehetne rekeszteni
ettől függetlenül a film jó, de a tény tény marad
Most vettél kaptárot "odaát". Megfeküdné a gyomrod az a sok sci-fi?
de igazi jó sci-fi nem is igazán jelenik meg mostanában(néha egy-egy) . a horrorral egybegyúrva nem igazán az. ettôl persze még nem biztos,hogy rossz.
klasszikus sci-fi nekem a startrek,3.tipusú tal.,szárnyas fejv.,esetleg alien,támad a mars ,13.emelet stb.én ilyeneket szeretnék
Brio,DacMagic 200M + TMP táp,PC/PP V2/Audirvana,Revox B226,Hivox monitor,HiDiamond D3 hfkábel+D3 rca,IsoTek Premier/Initium/Hivox táp,Oyaide Neo usb a-b,QED QE6200 koax,AQ Forest RJ/E Ethernet,ifi LAN iSilencer,Viablue absorber+HS spike disc,NAD C552+AT120Eb+Hivox phono
pl. az Álmatlanságból biztosan nem bolti verziót veszem meg, ha előre tudom, hogy melléklet is lesz belőle.
Szerintem - pont ezért is - T-Boy ezt nem teheti meg.
Vagy tévednék?