Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVDcenter Multimédia Magazin
bevallom nemtom mikor jovunk ki a kov szammalvalamikor ho kozepe fele varhato
a filmrol hamarosan lesz publik info
az uj szam egyik erdekessege lesz, hogy egy hazimozis kaland-kepregeny indul benne...
Mármint június közepe? Ez egészen jó hír! Köszi a tájékoztatást!
bevallom nemtom mikor jovunk ki a kov szammal
valamikor ho kozepe fele varhato
a filmrol hamarosan lesz publik info
az uj szam egyik erdekessege lesz, hogy egy hazimozis kaland-kepregeny indul benne...
o v e r p o w e r e d
T-Boy! Megint csak nyaralsz valamerre? Mondj már valamit a következő számmal kapcsolatban... Az is infó ha azt mondod, hopgy fogalmad sincs, hogy összevont szám lesz-e vagy sem...
Infó éhségünk van!
Mert már kiolvastuk, megnéztük, áttanulmányoztuk, stb. ... az utolsó számot és mellékletét.
Na, egye kutya ... ... akkor sem kerülünk lincs-hangulatba, ha azt mondod, hogy csak augusztusban lehet kezünkben a következő szám.
... Vagy mégis? ... :vazeg:
T-Boy! Megint csak nyaralsz valamerre? Mondj már valamit a következő számmal kapcsolatban... Az is infó ha azt mondod, hopgy fogalmad sincs, hogy összevont szám lesz-e vagy sem...
Mi kell a nőnek.
Megnéztem a filmet, őszintén azzal az előítélettel, hogy ez egy csajos film lesz, de kellemesen csalódtam. Végig élvezetes, szórakoztató volt.
system
Lenne egy kérdésem. Mikor lehet megtudni, hogy mi lesz a következő melléklet? Az újságban nem találtam efelől infót.
Még arról sincs infó, hogy mikor várható a következő szám. Összevontan júliusban, vagy valamikor június vége környékén... ?
Remélem érdemes lesz várni, mert őszintén megmondva a két utolsó számtól még a lélegzetem is elállt :vazeg: Soha nem vártam ilyen filmeket mellékletnek, mint a Sztárom a párom, és a Mi kell a nőnek Ha a következő szám is ilyen kaliberű lesz, akkor le a kalappal az újság előtt
Lenne egy kérdésem. Mikor lehet megtudni, hogy mi lesz a következő melléklet? Az újságban nem találtam efelől infót.
Még arról sincs infó, hogy mikor várható a következő szám. Összevontan júliusban, vagy valamikor június vége környékén... ?
Én még tegnap este láttam a Duna Plaza 3. emeletén lévő Smart centerben..
Köszönöm a tippet, még sikerült elcsípnem egy példányt!
TV: Panasonic TH-42PV80PA; Blu-ray/konzol: Sony PS3 Slim; Médialejátszó: Apple TV 1080p (3. gen.); Erősítő: Harman/Kardon AVR 230; Hangdoboz: polkaudio RTi6
Sajna lemaradtam az előző számról. A minap akartam megvenni (felbuzdulva a legutóbbi számon), de már visszavitték a kiadóba a maradékot. Pesti lévén nincs kedvem a postának fizetni azért, amit magam is meg tudok tenni. Szóval, hogyan juthatok az előző számhoz egyszerűen (gondolok itt arra, hogy beballagok a kiadóba, kicsengetem a kp-t és elhozom a lapot)? :smile47: T-Boy?
Én még tegnap este láttam a Duna Plaza 3. emeletén lévő Smart centerben..
Sajna lemaradtam az előző számról. A minap akartam megvenni (felbuzdulva a legutóbbi számon), de már visszavitték a kiadóba a maradékot. Pesti lévén nincs kedvem a postának fizetni azért, amit magam is meg tudok tenni. Szóval, hogyan juthatok az előző számhoz egyszerűen (gondolok itt arra, hogy beballagok a kiadóba, kicsengetem a kp-t és elhozom a lapot)? :smile47:
T-Boy?
TV: Panasonic TH-42PV80PA; Blu-ray/konzol: Sony PS3 Slim; Médialejátszó: Apple TV 1080p (3. gen.); Erősítő: Harman/Kardon AVR 230; Hangdoboz: polkaudio RTi6
Üdv. Mindenkinek
Nagy bajban vagyok az újsággal kapcsolatban. Én magazint mindig filmmelléklet alapján választok, és lassan anyagi csődhöz közeledek Mindenesetre őszintén gratulálok, hogy az elmúlt számban, és a jelenlegiben is olyan nagy mozisiker van, ami nekem igazi kedvenceim :vazeg: A Született gyilkosok nekem nem stílusom, de el kell ismernem, hogy az is egy isteni film a saját stílusában, és az is nagy sikkerrel futott nálam, még videó tékás koromban Én is gratulálok a filmekhez, amiket sikerült megszerezni, és remélem, hogy ez a nagyon jól induló tendencia nem fog csökkenni, és hasonló színvonalú fílmek lesznek minden napszám mellett.
Sziasztok.
Eléggé meglepődtem, hogy a Mi kell a nőnekre bukkantam az új magazinban, magam részéről nagyon örültem, és csak remélni tudom, hogy a jövőben nem süllyed a színvonal. Hogy sikerült egyáltalán intercomos filmre megállapodást kötni, a legtöbb magazin pont azért nyafog, mert szerintük ez csak akkora áron lehetne, ami már a bolti árat is elérné. Ti nem gondoltataok még arra, hogy előre beharangozzátok a következő mellékletet?
Sikerült végigolvasnom.
noha érdekesek voltak a high-end cikkek, én is szivesebben látnék az előző szám erősítős tesztjéhez hasonlóakat. Kicsit sok volt a Matrixból is, főleg, hogy érdemi új információt nem hozott. Az interjú OK, hasonlókat szívesen olvasok. Nem lehetne a netpiac.hu vagy az xpress.hu működéséről, logisztikájáról is olvasni? Tudom nem kiadó, de a magyar dvd vásárlások egy meghatározó része zajlik rajtuk keresztül.
összességében az előző számtól egy paraszthajszállal maradt csak el, soha rosszabbat! További jó munkát!
(filmet talán hétvégén nézem)
system
végigolvasva az újságot végülis egészséges a kommersz-csillivilli arány benne. Csak így tovább!
Én inkább úgy érzem, hogy a csilivili jóval többször fordul elő. Én személy szerint szivesen látnék pl. olcsóbb szélesvásznú TV teszteket (ha volt már ilyen, akkor üssetek, vágjatok ). A plazma még mindig nem érhető el az átlagos embereknek. Ezzel most nem arra célzok, hogy ne legyenek benne ilyen tesztek, sőt! De kicsit többet lehetne foglalkozni az olcsóbb (elérhetőbb) cuccokkal.
Véleményem az újságról:
A Sztárom a párommal megjelenő 2. szám nem tetszett csak átlapozni lehetett.
A 3. nincs meg, a 4. viszont fantasztikus, bibliaként olvasgattam az erősítős tesztet meg sok mást is. Az 5.(az uj) hál istennek folytatta a 4. színvonalát. Számomra kicsit sok benne az elit cucc (3 milkás kábel ) de végigolvasva az újságot végülis egészséges a kommersz-csillivilli arány benne. Csak így tovább!
TV: Panasonic TX-32PS11 Erősítő: Onkyo TX-SR 501E Front: Celestion F30 Center: Celestion F35C Surround: Celestion F10 mélynyomó: MS 907 DVD: Pioneer DV-2750S Kábelek: Jamo
Én inkább a gyártó stúdio felől közelíteném meg a dolgot. A kulcsszó: Ablo
Ennek ehhez semmi köze.
Rendeben. Ezen már nem veszünk össze.
Ennek ehhez semmi köze.
Ahogy néztem a Mi Kell a Nőnek egy Intercomos film!!Hogy sikerült velük megállapodni??Ezek után számithatunk arra is hogy a közeljövőben a dvdcenter csak Intercomos kiadványokat ad ki mellékletnek???
Az Álmatlanság is Intercom film volt.
Ahogy néztem a Mi Kell a Nőnek egy Intercomos film!!Hogy sikerült velük megállapodni??Ezek után számithatunk arra is hogy a közeljövőben a dvdcenter csak Intercomos kiadványokat ad ki mellékletnek???
Az Álmatlanság is Intercom film volt.
- balukapitány
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 0
TV:Samsung SP-43R1HL1X
Home Movie:Panasonic SC-PT160
Videó:Samsung SV-671GX
Konzol:Playstation 2 SCHP 70004
Hifi:LG FFH-515A
Tudom, hogy Isten én vagyok, mert ha hozzá imádkozom, én hallom az imát.
T-boy
a következő is összevont szám lesz? Azaz majd csak valamikor június vége - július elején várható új lap?
Reméljük, hogy nem.
Tényleg, mit is irtál T-Boy, mi lesz a melléklet, nem akarok visszaolvsni...
(ez régi filmes zsarutrükk, remélem bejön)
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
T-boy
a következő is összevont szám lesz? Azaz majd csak valamikor június vége - július elején várható új lap?
- mai nap kaptam kezhez.., a parom nezte at elsonek es kapasbol reklamalt, hogy miert vannak a jatekoknal ilyen szuk rovid hataridok??? foleg ugy hogy az ujsag neha csuszik is, es par nap van csak a megfejtesek bekuldesere. :vazeg:
- ezen illene kicsit valtoztani.., hacsak azokkal nem akartok direkt kiszurni akik nem tudjak a megjelenes napjan megvenni, elolvasni..
26. es a 48. oldalakra vonatkozoan.
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 668
a 7vége a dvdcenter olvasásával és a film nézésével (is) telt
csak dicsérni tudom az újáságot,igaz nekem úgy tünt néhány cikknél inkább komolyabb olvasóknak tünö informácóval van tele,de megtaláltám a "nekem való" cikkeket is.
hát a film egynek jó,de lehet,hogy nem egy polanski horror után kellett volna megnézni. :vazeg:
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ