Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Házimozi magazin

Vendég

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Kicsit csalódtam. Gondolom a DVD kiadvány megegyező lesz az annakidején a Fotexfilm által megjelentetett szörnyszülöttel (angol DPL hang magyar felirat nélkül + szinkron, 4:3 P&S kép).
Amennyiben ez nem így lenne -amit erősen kétlek- megkövetem az újságot.

Vendég

Házimozi magazin

Felkerult a tartalom az oldalra, es rovidesen a lemezt is bemutatjuk...

Vendég

Házimozi magazin

Egy hónapja előfizettem a lapra, azóta még egy mukkot sem hallottam felőlük :smile17:

Vendég

Házimozi magazin

995-forint az ujságosnál is az elöfizetöknek csak a dvd melléklet hez adnak valami dvd-tarto "bugyit" 6 db-ot vagy valami hsonló akármit!!!!! külonben én is várom már a postásbácsit kiváncsi vagyok a ful filmre , remélem örömöt hoz a meglepijük?!

Vendég

Házimozi magazin

Énis várom már. Ujságárusnál is 995 Ft vagy csak megrendelve?

Vendég

Házimozi magazin

Senki nem tudja, hogy mi lesz a mellékleten? Már a gyártósoron kell lennie. Nincs egy beépített ember sem? Vagy nem meri ideírni? Írja meg nekem e-mail-ben majd én ideírom.

Vendég

Házimozi magazin

beszeltem telefonon velük. jövö het utani heten jelenik meg. aszondják. :smile8:

Vendég

Házimozi magazin

Csak már lenne a kezemben :smile1: Szerintem a 18.-ai héten fog kijönni...

Vendég

Házimozi magazin

Irunk rola rovidesen... annyit eloljaroban, hogy a lemezen egy FULL film lesz. (legjobb tudomasom es a pletykak szerint) :smile15:

Vendég

Házimozi magazin

Csak nehogy promo DVD legyen. Egyébként szeritem a héten ne nagyon várjátok, én is meg szoktam vásárolni és hiába írkálják, hogy hónap eleje,az adott hónap 9. napján vagy utánna tudtam még csak megvásárolni.

Egyébként külföldi szaklapokat olvas valaki ?

Vendég

Házimozi magazin

"...honlapjukon azt írták,hogy február elején jelenik meg,már az van és sehol semmi..."

Hehe, mindig hó elejét írnak, de hozzám még sose jutott el előbb, mint hó közepe, pedig előfizető vagyok. :smile41:

Vendég

Házimozi magazin

Ez nem újdonság :smile1: ezeket az infókat már megtudhadtuk a decemberi számból...

Vendég

Házimozi magazin

Szia Johnny!

Amit tudok: február 3.-ra tervezték az első szám megjelenését.Ettől az évtől tehát újra két havonta fog megjelenni ez a kiváló kiadvány .(magyar nyelven az egyik legjobb).Közel 1000 forint lesz az ára,amiben benne foglaltatik a dvd melléklet is.Ez az igéretek szerint természetfilm,koncert,stb lehet.A terjedelme is változik,pár oldallal többet kapunk majd ezért a pénzért.

A csúszás tehát egyértelmű .A kérdés ,hogy mennyit kell még
várnunk? Remélhetőleg már nem sokat!

fazék

Vendég

Házimozi magazin

Hi!Az jó lenne.A honlapjukon azt írták,hogy február elején jelenik meg,már az van és sehol semmi.Az újágárust már kiakasztom minden nap.Ha tudtok valamit róla,írjátok meg! :smile7:

Vendég

Házimozi magazin

Sziasztok!

Most vettem fel a kapcsolatot az egyik illetékessel ,a dvd mellékletes házi mozi kiadójánál(Annex rt).Várom a válaszát.Ha megtudok vmit,azonnal megirom nektek.Kitartás!

fazék

Vendég

Házimozi magazin

A digitális Házimozi, nem az az újság!!!

VÁrj türelemmel, február közepe fele jelenik meg DVD melléklettel.

Vendég

Házimozi magazin

Ne tedd!

Az a ("digitális") Soltész reklám kft. szemete. Ennek a trükknek, minden hónapban bed?lnek új és új házimozisták? Már vagy két éve hogy ezt játszuk. :smile6:

Vendég

Házimozi magazin

Hi!Megjelent már a februári szám,a DVD-vel,vagy megint az lesz,mint tavaly is?Az újságosnál van egy Házimozi(digitális),de ez nem a régi-remélem,mert lemez nuku.
Mindegy,mert mindjárt megveszem azt is.

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”