Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Cinema magazin DVD melléklettel

Rozetti
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Rozetti »

Idézet az újság 95.oldaláról:
"Karácsonyi meglepetés DVD-k: Koldus és királyfi, Hegylakó 2. Olvasóinkat két filmmel ajándékozzuk meg decemberi számunk DVD mellékletében."

Most akkor lehet találgatni:
- két film lesz egy lemezen
- két film két lemezen egy újsághoz
- két film két lemezen két újsághoz?

Én a második lehetőséget favorizálnám!

"A konklúzió akkor keletkezik, ha már lusták vagyunk tovább gondolkodni."
---------------------------------------------------------------------------------------
TV: Panasonic TX-P42G30, DVD: Nintaus N9808, DVDR: Sony RDR-HX780, CD: Pioneer PD-201, A/V Erősítő#1: Denon 1705, A/V Erősítő#2: Onkyo TX-SV 454, Front: JBL TLX-10, Center+Surr: Denon Overture Effect 100, Sub: Yamaha YST-SW315, Video#1: Panasonic NV HD-625, Video#2: Thomson VTH-6320, Phono: még keresem a megfelelőt...

Rozetti
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Kezemben a novemberi Cinema a Zsoldoskatona DVD-vel.
Csak a cégnél tudtam belenézni, ez alapján: a kép egy hajszállal jobb, mint videominőség, képarány 4:3! Hang magyar és angol mono, magyar felirat van!
Film előtt bemutató: Fél lábbal a paradicsomban - angolul! - majd a film végén egy bíztató üzenet: "Bud Spencer újra akcióban a CBA hálózatokban".
A lemez festése egyébként kísértetiesen hasonlít a Tesco-féle Piedone-sorozatéra.

---------------------------------------------------------------------------------------
TV: Panasonic TX-P42G30, DVD: Nintaus N9808, DVDR: Sony RDR-HX780, CD: Pioneer PD-201, A/V Erősítő#1: Denon 1705, A/V Erősítő#2: Onkyo TX-SV 454, Front: JBL TLX-10, Center+Surr: Denon Overture Effect 100, Sub: Yamaha YST-SW315, Video#1: Panasonic NV HD-625, Video#2: Thomson VTH-6320, Phono: még keresem a megfelelőt...

Pink Panther
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: Pink Panther »

Amugy nem tudja valaki mi lesz a következő melléklet?
Kicsit lentébb: Zsoldoskatona.

PP
Víg kedély, jó egészség!

Ivan/
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Ivan/ »

Amugy nem tudja valaki mi lesz a következő melléklet?

Ivan/
Fórumlakó
Fórumlakó

Nem egy top a Super Mario film DE:-5.1-es magyar hangja van (legalább dolgoztak vele-az eredeti 2.0) !
-a kisfiam tátott szájjal nézte !

Talán gyerekeknek szánták , na meg fanatikus melléklet-gyűjtőknek !

Valószinüleg gyerekeknek szánták valóba, de akkor is adhatak volna inkább valami felnőttek számára is fogyaszthatobb filmeket, mert engem speciel ez a hellohalloelektorkalandorsupermariobros nem tud meghatni.

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Hozzászólás Szerző: vtb »

Még az előzőhöz tartozik, hogy a menüje csak erős idegzetű, életúnt, fanatikus rejtvényfeltőknek való ! Ugyanis egy eléggé gagyi GAMEPAD gombjaival kell navigálnunk a menüpontok között :smile19: ! Nekem kb 15 percbe tellett míg rájöttem mi micsoda, de azután már el is felejtettem, hogy mit hol találok. Szóval: KATASZTRÓFA!!!
de a gyerkőc gondolom 3 mp alatt megoldaná

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Még az előzőhöz tartozik, hogy a menüje csak erős idegzetű, életúnt, fanatikus rejtvényfeltőknek való ! Ugyanis egy eléggé gagyi GAMEPAD gombjaival kell navigálnunk a menüpontok között :smile19: ! Nekem kb 15 percbe tellett míg rájöttem mi micsoda, de azután már el is felejtettem, hogy mit hol találok. Szóval: KATASZTRÓFA!!!

Vendég

Nem egy top a Super Mario film DE:
-5.1-es magyar hangja van (legalább dolgoztak vele-az eredeti 2.0) !
-a kisfiam tátott szájjal nézte !

Talán gyerekeknek szánták , na meg fanatikus melléklet-gyűjtőknek !

z12
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: z12 »

Senki sem merte bevállalni Super Mariot?
Mért, Te sem?

Ivan/
Fórumlakó
Fórumlakó

Csodálod?

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

Hozzászólás Szerző: mszaby »

Elkúrtuk

Rozetti
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Egyébként ha ez a Bud Spencer féle zsoldoskatona akkor nem is olyan rossz melléklet, ellenbe ha a másik amiben nem tudom most hirtelen de talán Don "D"Wilson játszott, akkor az mélypont lenne.
A lap DVD-ismertető rovatából egyértelműen kiderül, hogy a Bud Spencer-féle Zsoldoskatonáról van szó. Sajna nem tartozik a legjobb filmjei közé, de azért ott a helye az életműben.

Ivan/
Fórumlakó
Fórumlakó

A melléklet a Super Mario bross.
Találtam egy pozitivumot: a film egyik betétdala a Roxette-től egészen élvezhető.
(Azért emiatt még nem fogom megvenni! )

Végülis zenéjét nézve 10 pontos, (Queen, Roxette, R.E.M.) de sajna nem a zene miatt nézek filmeket.

Pink Panther
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: Pink Panther »

A melléklet a Super Mario bross.
Találtam egy pozitivumot: a film egyik betétdala a Roxette-től egészen élvezhető.
(Azért emiatt még nem fogom megvenni! )

PP
Víg kedély, jó egészség!

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Hozzászólás Szerző: vtb »

A melléklet a Super Mario bross.  Gratulálok Cinema a us.imdb szerint minden idők 80. legrosszab filmje.
az a lista azért nem teljesen objektív szerintem
benne van 4 Rendőrakadémia is, valamint az Arthur 2
és nincs benne sok olyan ami pedig hajjaaaj

Ivan/
Fórumlakó
Fórumlakó

Sziasztok! 
Megmondom őszintén hogy 3 hónapja vettem meg az első Cinema magazint, ma ott tartok hogy a novemberi kiadást már nem fogom megvenni . Nem elég hogy a mostani számban is egy ősrégi filmet adnak "ajándékba" de a novemberi újsághoz is egy régi film kerül: A zsoldoskatona.
Abban reménykedek hogy a decemberi számhoz Karácsony révén valami jó melléklet kerül, de azért nem vetem magam hiú ábrándokba.

U.i.: remélem hogy a Cinema szerkesztőségéből néha-néha elolvassák az itt megjelenő kritikákat legye az jó vagy rossz rájuk nézve.

Egyébként ha ez a Bud Spencer féle zsoldoskatona akkor nem is olyan rossz melléklet, ellenbe ha a másik amiben nem tudom most hirtelen de talán Don "D"Wilson játszott, akkor az mélypont lenne.

Ivan/
Fórumlakó
Fórumlakó

Sziasztok! 
Megmondom őszintén hogy 3 hónapja vettem meg az első Cinema magazint, ma ott tartok hogy a novemberi kiadást már nem fogom megvenni . Nem elég hogy a mostani számban is egy ősrégi filmet adnak "ajándékba" de a novemberi újsághoz is egy régi film kerül: A zsoldoskatona.
Abban reménykedek hogy a decemberi számhoz Karácsony révén valami jó melléklet kerül, de azért nem vetem magam hiú ábrándokba.

U.i.: remélem hogy a Cinema szerkesztőségéből néha-néha elolvassák az itt megjelenő kritikákat legye az jó vagy rossz rájuk nézve.

Engem az baromira nem érdekel, ha régi filmet adnak, ha az jó. Töllem akár adhatnak 50 éves Gregory Peck filmet is mert az jó és megveszem, ellenbe ezek nem, hogy nem jók, hanem egyenesen szarok!

Vendég

Sziasztok!

Ivan/
Fórumlakó
Fórumlakó

ez minden eddigi mellékletet alulmúl.egy nemzetközi filmes magazintól nem vártam volna.

Azért ne tulozzunk. A Jet Li féle Fekete Maszk förmedvényt, azért nem mulja alul.

xmaster
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hozzászólás Szerző: xmaster »

ez minden eddigi mellékletet alulmúl.
egy nemzetközi filmes magazintól nem vártam volna.

kép: Pioneer DV-444-K dvd, Sanyo PLV-Z1 projektor, 240 x 139 cm vászon
hang: Pioneer VSX-810S erölködô, Pioneer S-H510V front, Pioneer S-CR59 center + 3 szatelit, Pioneer S-W80S-QL mélynyomó

Rozetti
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Ez az a film, amit 10 éve szívesen megnéztem volna, - de csak a bécsi moziplakátokban gyönyörködhettem - most viszont már egyáltalán nem érdekel, és gondolom ezzel nem vagyok egyedül.
A filmről bővebben: Super Mario Bros.

Egyébként valószínűleg ez az első magyarországi megjelenési formája a mozinak, amit "fantasztikus ősbemutató"-ként jelez a borító.

Vendég

A melléklet a Super Mario bross. Gratulálok Cinema a us.imdb szerint minden idők 80. legrosszab filmje.

trollcsi
Isten Hozott! :)

Hozzászólás Szerző: trollcsi »

Az én Medve lemezem is hibás volt, írtam egy e-mailt a szerkesztőségnek a cinema@motorpresse.hu címre és ők megadták hová küldjem. 
Itt a cím: 1033 Budapest, Hajógyári-sziget 307.

köszönöm, elkocog akkor arra.
! űrkutya powa !

Vendég

a én Macim hibás, egy körívben mintha hiányozna a 'foncsor' a lemezről, nem is működik . az ujságot kidobtam már, a weboldalon meg nem működik az impresszum. beírná valaki hogy hova vigyem kicseréltetni? előre is kösz. másrészt tényleg rossz is, hogy ilyen filmek így jelennek meg, másrészt jó is, mert megjelennek, és több emberhez jutnak el.jókat!

Az én Medve lemezem is hibás volt, írtam egy e-mailt a szerkesztőségnek a cinema@motorpresse.hu címre és ők megadták hová küldjem.

Itt a cím: 1033 Budapest, Hajógyári-sziget 307.

trollcsi

Hozzászólás Szerző: trollcsi »

a én Macim hibás, egy körívben mintha hiányozna a 'foncsor' a lemezről, nem is működik . az ujságot kidobtam már, a weboldalon meg nem működik az impresszum. beírná valaki hogy hova vigyem kicseréltetni? előre is kösz. másrészt tényleg rossz is, hogy ilyen filmek így jelennek meg, másrészt jó is, mert megjelennek, és több emberhez jutnak el.
jókat!
! űrkutya powa !

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”