Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVD mellékletes magazinokról vegyesen
Hogy ezek miért nem folytatják a Belmondo sorozatot?? Nem értem....
Talán majd a következő hónapban, vagy az is lehet, hogy szivatják a potenciális vásárlókat
ha így van, szerintem rossz taktika, mert csak azért nem vesszük meg, hogy foggyon.........
Cuccos: TV: Panasonic TX-29PS1P, Eladtam mindent. Újon töröm a fejem.... Pioneer A05
Belmondo filmet akarok....
Én meg a Leon a profi-t !!! De jöhet a Nikita is ha már francia filmnapokat tartunk
Belmondo filmet akarok....
z
Talán majd a következő hónapban, vagy az is lehet, hogy szivatják a potenciális vásárlókat
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
- Enrico Benetti
- Fórumlakó
- Értékelés: -1
már látta valaki a filmet?Vélemény?
nézhető..
Bugyuta, francia sorozatgyilkosos film nem szokványos (nem amerikai) befejezéssel. De talán épp ezért nem is olyan jó.
Egyszer azért meg lehet nézni.
viszont jön az új szám:
http://dvdmagazin.hu/hirek.php?id=266
a paraméterei alapján ez lesz az eddigi legtutibb melléklet
De tényleg csak a paraméterei alapján és nem a film miatt
Hi
már látta valaki a filmet?
Vélemény?
z
Nem olyan régen ment a TV-ben.
Egyébként egyszer már ingyen osztogatták az elöfizetőknek, tehát ez is egy duplázás.
már látta valaki a filmet?Vélemény?
nézhető..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
viszont jön az új szám:
Hi
már látta valaki a filmet?
Vélemény?
z
Én anno nem vettem meg az újságot, de most elgondolkoztam ezen a Profi-n. Valóban olyan jó film? Érdemes megvenni?
Mindenképpen érdemes megvenni; de nekem kicsit gyanús ez az újrakiadás, mivel sehol (hivatalos honlapon) sem szólnak róla egy büdös szót sem..
viszont jön az új szám:
ooz, most megnéztem otthon, a Hyppolit a lakály a 2002 júniusi Chip magazinban volt, azt nem tüntetted fel.
Én anno nem vettem meg az újságot, de most elgondolkoztam ezen a Profi-n. Valóban olyan jó film? Érdemes megvenni?
Mindenképpen érdemes megvenni; de nekem kicsit gyanús ez az újrakiadás, mivel sehol (hivatalos honlapon) sem szólnak róla egy büdös szót sem..
viszont jön az új szám:
- Enrico Benetti
- Fórumlakó
- Értékelés: -1
Nekem tetszik, meg is vettem. A zenéje Ennio Morricone, annak idején nagy sláger volt.
Maga a film Magyarországon kult film kategóriába tartozik.
Csakhát majdnem húsz éves. Meg francia. Meg nem happy end.
Meg csak 2 csatorna.
De a topicban van róla info egy csomó lentebb.
Ezeket vedd figyelembe.
üdv
z
Köszi Z! Tudom, hogy már sokat írtak róla, de még így is bizonytalan voltam. A zenéje jó lehet. Meg kellene vennem.
Ezt a pozitív oldaláról kell nézni. Egy picit kiforgatva z12 szavait az érvek a következők.
Meg kell venned, mert:
1. Ennio Moricone zene, gyönyörű
2. Nagyon jó film, hatalmas siker volt Magyarországon.
3. Még csak 20 éves, de már klasszikusnak számít
4. Ráadásul francia (európai), nem a "már megint egy amcsi film" kategória
5. Nem happy end, tehát nem szirupos. Igaz a mai akció filmekhez képest egy kicsit lassúbb tempójú film.
6. Sztereó! Lehetne monó is, de ez már sztereó. A jó képhez kiváló sztereó hangzás párosul.
De viccet félre téve: ha csak arra gondolsz, hogy ez az első Belmondo film a sorozatból, sőt az első Belmondo film ami valaha Magyaországon megjelent DVD-n, akkor már ez is elég érv kell hogy legyen. Ráadásul tényleg nem drága.
Különben meg jöhetne a magazin a többi Belmondo filmmel, vagy akár Jean Gabin vagy Alain Delon sorozatokat is lehetne indítani.
Jogdíjat fogok szedni a „Kiskakas” után.
Bocs, idézőjel nem megy át…
Bocsi Kiskakas, hogy akkor éppen ezen a néven regisztráltam a geocities-en, de akkor még fogalmam sem volt, hogy létezik itt egy ilyen nick. Felőlem meg szedjél jogdíjat ;-)
Nekem tetszik, meg is vettem. A zenéje Ennio Morricone, annak idején nagy sláger volt.
Meg csak 2 csatorna.
Ezeket vedd figyelembe.
üdv
z
Köszi Z! Tudom, hogy már sokat írtak róla, de még így is bizonytalan voltam. A zenéje jó lehet. Meg kellene vennem.
Have a nice day!
Maverick of Top Gun
Nekem tetszik, meg is vettem.
A zenéje Ennio Morricone, annak idején nagy sláger volt.
Meg csak 2 csatorna.
Ezeket vedd figyelembe.
üdv
z
Have a nice day!
Maverick of Top Gun
ooz, jó gyorsan kijavítottad.
Bocs, idézőjel nem megy át…
A dvd mellékletes listán megtalálhatjátok az összes eddig megjelent filmet.http://www.geocities.com/kiskakas1/
Közben rájöttem, és már ki is javítottam.És még pluszban belinkeltem a filmek leírását.
ooz, - én is felfedeztem egy elírást:
DVD-Filmcsillag 6. nem a Balhé Bronxban, hanem A harc mestere volt!
Irígylem szorgalmadat - de igazságod van, így valóban van egy biztos pont, amire támaszkodni lehet!
Hali!
Ezt eléggé egyszerre sikerült beírnunk.
Közben rájöttem, és már ki is javítottam.És még pluszban belinkeltem a filmek leírását.
A DVD Filmcsillag májusi melléklete a Harc mestere volt, nem a Balhé Bronxban. Ezt is javítsd ki.
ooz, - én is felfedeztem egy elírást:
DVD-Filmcsillag 6. nem a Balhé Bronxban, hanem A harc mestere volt!
Irígylem szorgalmadat - de igazságod van, így valóban van egy biztos pont, amire támaszkodni lehet!
Hali!
Víg kedély, jó egészség!
Közben rájöttem, és már ki is javítottam.
És még pluszban belinkeltem a filmek leírását.
A dvd mellékletes listán megtalálhatjátok az összes eddig megjelent filmet.http://www.geocities.com/kiskakas1/
A Sztárral szemben nem a T3, hanem a Cinema júniusi kiadványa. Egyébként szuper az összefoglalás.
Carnivoor honlapja (fényképek)
DVD "rendszer": Samsung Plano 21", Pioneer DVR-440H DVD-író, Panasonic S-75 DVD, Philips MZ-7 stereo mini-torony
Számítógép: FuSi Amilo M3438G + Creative Inspire 2100
Fényképezőgép: Nikon D80 + Nikkor 18-200 VR
A dvd mellékletes listán megtalálhatjátok az összes eddig megjelent filmet.
http://www.geocities.com/kiskakas1/