Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DVD mellékletes magazinokról vegyesen

Igc
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

Hozzászólás Szerző: Igc »

Ha beleolvasnál a Cinema magazin topicba, akkor ott olvashattad (illetve az újságban is megemlítették), hogy Francia és Magyar 5.1-es hanggal, immáron szélesvásznú képpel, felirattal és több mint 60 percnyi extrával adják ki az extra változatot. Milyen lebutított hangról beszélsz???
Ez nekem még nem elég, az, hogy mivel hirdetik egy dolog a Nyomás utána az egyik jó példa erre.. majd ha megjelenik elhiszem..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

Dhanny
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Dhanny »

Bár az Asrerix eredeti kiadása sem volt nagy eresztés ami a képet illeti, gondolom ebben az esetben még a hangot is lebutítják; így meg kell a fr@ncnak..
Ha beleolvasnál a Cinema magazin topicba, akkor ott olvashattad (illetve az újságban is megemlítették), hogy Francia és Magyar 5.1-es hanggal, immáron szélesvásznú képpel, felirattal és több mint 60 percnyi extrával adják ki az extra változatot. Milyen lebutított hangról beszélsz???

Igc
V.I.P.
V.I.P.

Az a kölcsönkérős vicc jut eszembe, mikor útközben folyamatosan hergeli magát, hogy úgysem adja oda és mikor odaér, már eleve ezt is mondja:"Tudod mit, B*d meg a xxx-dat!"

Szerintem várjuk meg a tényleges paramétereit, addig meg legalább bizakodjunk a legjobbakban!

Igazad van de azt hiszem nem ok nélkül van roszz előérzetem; eddig nem igazán voltunk elkényeztetve ami a mellékleteket illeti de nem akarok ebből újabb vitát kerekíteni..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

Pink Panther
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: Pink Panther »

Bár az Asrerix eredeti kiadása sem volt nagy eresztés ami a képet illeti, gondolom ebben az esetben még a hangot is lebutítják; így meg kell a fr@ncnak..
Az a kölcsönkérős vicc jut eszembe, mikor útközben folyamatosan hergeli magát, hogy úgysem adja oda és mikor odaér, a kérés helyett már eleve ezt is mondja:
"Tudod mit, B*d meg a xxx-dat!"

Szerintem várjuk meg a tényleges paramétereit, addig meg legalább bizakodjunk a legjobbakban!

PP
Víg kedély, jó egészség!

Igc
V.I.P.
V.I.P.

Pink Panther
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Cinema-t nem lehet online megrendelni?
Bénák - 2003-ban sincs honlapjuk!!!
(Legalábbis néhány hete még nem volt.)

Viszont jelentős példányszámot hoznak ki a lapból, ezért nagy valószínűséggel sikerül megvenned.
Bár az is igaz, hogy ennek a filmnek a várható sikere össze sem mérhető az eddigi "Könnyező harcos"-os szériával...

A Vox számomra még mindig talány. Már több lapszámon is túl vannak, mégis nevetségesen alacsony darabszámot adnak ki film-melléklettel.
Hogy ez miért jó?!

PP
Víg kedély, jó egészség!

Igc
V.I.P.
V.I.P.

Összeszedegettem az aktuális mellékletes cuccokat (kihagyva a Vox-ot, a Cinema 06-ot és a CP 07-et, mert ezeket már nem látom a standokon): 
Cinema 08: Asterix és Obelix (a film)

Cinema-t nem lehet online megrendelni?

cs-robert
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 13

Hozzászólás Szerző: cs-robert »

Most látom, hogy a CP következő számának film-melléklete, a Gene Hackman, Terence Hill, Max von Sydow főszereplésével készült Menni vagy meghalni című film tegnap éjjel ment a királyi televízióban. 
Sajnos nem tudtam belekukkantani - látta közületek Valaki?
Ha igen, vélemények?

Elég gyengécske volt, fél óráig néztem, azután ráhagytam. Ezt sem fogom megvenni.

Pink Panther
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Összeszedegettem az aktuális mellékletes cuccokat (kihagyva a Vox-ot, a Cinema 06-ot és a CP 07-et, mert ezeket már nem látom a standokon):

DVD Filmcsillag 06: Mélyen az erdőben
DVD Filmcsillag 07: Blackjack/Leszámolás felsőfokon
Nemzetközi DVD 06: Hatodik
Nemzetközi DVD 07: Nyomás utána
T3 06: Bízd a hackerre
T3 07: Vatel
Házimozi 06: Hetedik érzék
Cinema 07: A púpos

Megjelenés előtt:
Computer Panoráma 08: Menni vagy meghalni
Cinema 08: Asterix és Obelix (a film)
Vox 08: ??? + ???
Házimozi 08: ???

A kérdőjeleket jó lenne mielőbb feltölteni - nem tudtok valamit?

PP
Víg kedély, jó egészség!

assholeer
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Hozzászólás Szerző: assholeer »

Tegnap én is megnéztem a filmet, a minőség teljesen elfogadható. A probléma amit észrevettem, hogy lefagy minden opció, ha a Bud Spencer filmográfia 1991-nél tart. Másnál is van ilyen gond, vagy csak az én lemezem rossz? Megpróbáltam a PC-ben is, és ott is ez volt az eredmény.

Ez nálam is meg volt, csak az újraindítás segített, és már több embertől is hallottam ezt, úgy látszik az összes lemezzel ez a baj, és eddig még - lejátszótól függetlenül - mindenkinél jelentkezett

Igc
V.I.P.
V.I.P.

Menni vagy meghalni[/b] című film tegnap éjjel ment a királyi televízióban. 

Sajna én is elaludtam rajta, de a király(i) TV-től messze van még az ex @2, ami manapság már csak (2)

Miami
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: -1

Hozzászólás Szerző: Miami »

Én csak pár percet láttam belőle, de az nem nagyon fogott meg. Szokásos légiós-tevehajcsár háborús film. A végén csak kevesen maradnak és ennyi.

Microsoft is not an answer, it's a question. The answer is: NO!

TV: NEW Lg 32LC2RR (80Gb HDD) Erősítő: Sony STR-DB 780QS; Video: AIWA HV-FX8200; DVD: Philips 729 + Sony PS2; Hangfal: Wharfedale Zaldek front: 2000 háttér: 300 + Centre

Pink Panther
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Most látom, hogy a CP következő számának film-melléklete, a Gene Hackman, Terence Hill, Max von Sydow főszereplésével készült Menni vagy meghalni című film tegnap éjjel ment a királyi televízióban.

Sajnos nem tudtam belekukkantani - látta közületek Valaki?
Ha igen, vélemények?

PP
Víg kedély, jó egészség!

Miami
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: -1

Hozzászólás Szerző: Miami »

Tegnap én is megnéztem a filmet, a minőség teljesen elfogadható.
A probléma amit észrevettem, hogy lefagy minden opció, ha a Bud Spencer filmográfia 1991-nél tart. Másnál is van ilyen gond, vagy csak az én lemezem rossz? Megpróbáltam a PC-ben is, és ott is ez volt az eredmény.

Microsoft is not an answer, it's a question. The answer is: NO!

TV: NEW Lg 32LC2RR (80Gb HDD) Erősítő: Sony STR-DB 780QS; Video: AIWA HV-FX8200; DVD: Philips 729 + Sony PS2; Hangfal: Wharfedale Zaldek front: 2000 háttér: 300 + Centre

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Hozzászólás Szerző: vtb »

Végre nekem is megvan
Nekem nem tűntek fel tömörítési hibák, inkább a "szöszök" szembeötlőek, viszont így van egy kis analógos érzete. "alatta" viszont szép éles a kép.
A film jó és a BS/TH pároson kívül K1 figurája is nagyon jó

A újság maga viszont hihetetlenül semmitmondó, reklámtól reklámig tartó szűkszavú dvd ismertetések. Gyakorlatilag egy épkézláb cikk nincs az egész újságban.

Pink Panther
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Annyira nem vagyok oda a Bud Spencer - Terence Hill filmekért bár tény, hogy én is ezeken nőttem fel!

A kereskedelmi TV-k +40 perc reklámmal idegörlővé varázsolt változatait nem tudnám végigszenvedni, de nosztalgiából ezt a filmet meg fogom venni!

PP
Víg kedély, jó egészség!

NiCE
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 35

Hozzászólás Szerző: NiCE »

Na végre megjelent vidéken is az újság. Első benyomások: A kép éles, nem zajos, viszont tele van tömörítési hibával, mintha egy denoiser filtert engedtek volna rá és minden keyframe-n látszik egy kis ugrás. A hang szépen szól, viszont zajos, szinte már zavaró. Simán ki tudták volna szűrni. Pozitívum viszont, hogy az első BSTH film DVD-n és ez mindent kárpótól. Remélem a többi is megjelenik és azokra majd több gondot fordítanak.

cs-robert
Nincs visszaút
Nincs visszaút

És 4:3-as Letterbox, vagy 4:3-as Pan Scan a kép?
Egyik sem.
4:3 FF (full frame)
Tudod, ahol 4:3-ban forgatták a filmet és a moziban letakarták a tetejét és az alját.

Ez már így mindjárt jobban hangzik, hogy FF, mintha P/S lenne.

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 4

Hozzászólás Szerző: Gordon314 »

Egyik sem.
4:3 FF (full frame)
Tudod, ahol 4:3-ban forgatták a filmet és a moziban letakarták a tetejét és az alját.
gordon314.fw.hu

assholeer
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Na, megjött az újság. Egyik szemem sír, másik nevet, hiszen a beígért 16:9/2.35:1-es kép ellenére 4:3-as a kép, de annak ellenére szebb, mint a régi, agyonnézett vhs-felvételem, szóval azért ez már nálam jó pont :-), a hang pedig angol és magyar 2.0, nem kell tőle nagy effekteket elvárni, mindkettő nagyon egyszerű kis keverés, inkább már mono, de ez nem is volt mérvadó. Extrának filmográfiák vannak, ezzel csak az a bajom, hogy ha Bud Spencer-ét akarom megnézni a végén kiakad a dvd, semmire nem reagál és újra kell indítani a filmet, ami pedig azzal jár, hogy a film előtti Jupiter logót, figyelmeztetést és kötelező reklámot újra meg kell nézni, mert ugyebár nem lehet eltekerni  . Ami még tetszett az a borító dizájn, nagyon bejön, a tok pedig kék színű . Összegezve aki szereti a filmet, és azt gondolja hogy jó neki a vhs is, téved, mert szerintem megéri azt a 2490 Ft-ot, hogy utána unokáknak is megmutathasd majd ezt a filmet.

4:3 P/S, mondom ugyanaz mintha a vhs-t néznéd, csak azért sokkal szebb a képe a régi videófelvételnél.

cs-robert
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Na, megjött az újság. Egyik szemem sír, másik nevet, hiszen a beígért 16:9/2.35:1-es kép ellenére 4:3-as a kép, de annak ellenére szebb, mint a régi, agyonnézett vhs-felvételem, szóval azért ez már nálam jó pont :-), a hang pedig angol és magyar 2.0, nem kell tőle nagy effekteket elvárni, mindkettő nagyon egyszerű kis keverés, inkább már mono, de ez nem is volt mérvadó. Extrának filmográfiák vannak, ezzel csak az a bajom, hogy ha Bud Spencer-ét akarom megnézni a végén kiakad a dvd, semmire nem reagál és újra kell indítani a filmet, ami pedig azzal jár, hogy a film előtti Jupiter logót, figyelmeztetést és kötelező reklámot újra meg kell nézni, mert ugyebár nem lehet eltekerni . Ami még tetszett az a borító dizájn, nagyon bejön, a tok pedig kék színű . Összegezve aki szereti a filmet, és azt gondolja hogy jó neki a vhs is, téved, mert szerintem megéri azt a 2490 Ft-ot, hogy utána unokáknak is megmutathasd majd ezt a filmet.

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

A Kincs ami nincs lehetne a következő melléklet. Csak így tovább!

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Új T3 Magazin; nem ismerem a filmet, de a színészek jók, zene pedig Morricone
Igen, némi szünet után -egész pontosan: érdektelen mellékletek után- végre megint egy igényesebb film lesz DVD mellékleten, ezúttal a T3 magazinhoz. Némileg mosolyt fakasztó, hogy az újság honlapján még a színészek nevét sem képesek hibátlanul leírni, pedig ismert művészekről van szó: Gerard Depardieu-ből Gerald lett, Uma Thurmanből pedig Thruman.

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Hozzászólás Szerző: vtb »

a film előtti Jupiter logót, figyelmeztetést és kötelező reklámot újra meg kell nézni, mert ugyebár nem lehet eltekerni
Nekem még a Profinál működött, hogy a reklám közben stop és a menübe ugrott, ahonnan indítva már nem játszotta a reklámot.

Valaki vette már meg vidéken? Mert itt szombaton még nem volt

assholeer
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Na, megjött az újság. Egyik szemem sír, másik nevet, hiszen a beígért 16:9/2.35:1-es kép ellenére 4:3-as a kép, de annak ellenére szebb, mint a régi, agyonnézett vhs-felvételem, szóval azért ez már nálam jó pont :-), a hang pedig angol és magyar 2.0, nem kell tőle nagy effekteket elvárni, mindkettő nagyon egyszerű kis keverés, inkább már mono, de ez nem is volt mérvadó. Extrának filmográfiák vannak, ezzel csak az a bajom, hogy ha Bud Spencer-ét akarom megnézni a végén kiakad a dvd, semmire nem reagál és újra kell indítani a filmet, ami pedig azzal jár, hogy a film előtti Jupiter logót, figyelmeztetést és kötelező reklámot újra meg kell nézni, mert ugyebár nem lehet eltekerni . Ami még tetszett az a borító dizájn, nagyon bejön, a tok pedig kék színű . Összegezve aki szereti a filmet, és azt gondolja hogy jó neki a vhs is, téved, mert szerintem megéri azt a 2490 Ft-ot, hogy utána unokáknak is megmutathasd majd ezt a filmet.

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”