Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DVDcenter Multimédia Magazin

Igc
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

Hozzászólás Szerző: Igc »

Következzenek a tartalmi információk:

Valahogy most pont egy ilyen lapra számítottam; megyek kitöltök egy lottot
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

Igc
V.I.P.
V.I.P.

dolgozunk a melleklet nelkuli ujsag problemajanegyreszt, hogy nektek legyen, masreszt mert ha majd egyszer vege lesz ennek a mellekletes magazin oruletnek, a dvdcenter melleklet nelkul is a piacon marad (ha ti is ugy akarjatok es megveszitek majd)

Ezt akartuk hallani Köszi T-BoY!
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: (ex)Cat »

Nem lesz ez rossz

Fura, hogy mostasnág úgy várom ezt a magazint, mint anno a hőskorban a Házimozimagazint.. Mármint azért fura, hogy így lelkesedni tudok még

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött

nem tudok jobb szót(csak durvábbat,de azt nem írom le):ez troger viselkedés!
Változatlanul nem bírom az ilyen stílust. Ha van véleményed, oké, mondd el, de tedd azt emberi módon, ez ide nem illik! :vazeg:

cosmo
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: cosmo »

Tartalmas lapot kapunk majd megint a kezünkbe! Már alig várom! :vazeg:

Schuerue
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Schuerue »

A DVDcenter 6. számában a prímet ismét Balagee kolléga viszi, most éppen a deinterlacerek működéséről írott anyagával, amit jó szokásunkhoz híven három készülék részletes bemutatója is kísér. Szintén a filmek megjelenítéséhez kapcsolódik a nézőkkel szembe elhelyezett projectoros megoldásokhoz gyártott speciális vetítő felületek tesztje. S mivel nem lehet szám vetítő nélkül a Domino20 képességei is górcső alá kerültek. Gyorstesztünkben pedig a lejátszás helyett a felvétel felé fordultunk, így öt asztali DVD rögzítő került terítékre.

Mivel a visszajelzésekből úgy tűnik sokan szeretik, a High-End zenehallgatásról is akad némi olvasni való. Egy akár referenciának is használható Marantz CD játszó részletes bemutatása mellett a kábelekre koncentráltunk. Elég sok érdekességet és nem kevés extrém megoldást mutat be a kábelek fejlődés-fejlesztés történetét átfogó cikk, ami egy konkrét Nordost teszt tesz teljessé, három készlet elemzésével.

Lemezes oldalainkon a Tarantinológiával kiegészült Kill Bill elemzés mellett Milos Forman és Bergman is jelentős helyet kapott, előbbi természetesen a Ragtime utóbbi pedig a három filmes díszdoboz megjelenésének apropóján. Persze nem kell lemondani az egyoldalas lemezbemutatókról sem. Ahogy a kiadói interjúk sorozata is folytatódik, most egy kicsit kontraszként a legnagyobbak után az Odeont kérdezgetve, akik nem versenyezni akarnak a tömegfilmek piacán, hanem szépen kipótolni a hiányokat a kisebb kör számára, de nekik roppant fontos filmek megjelentetésével.

Természetesen most is lesznek saroklevágós nyereményjátékok, illetve egy kérdőívet is talál mindenki a lapban, ami éppen a fent már említett visszajelzések számának növelésére szolgál. Utóbbinak a kitöltésére itt is kérnék mindenkit, egyrészt azzal is lehet nyerni, másrészt legalább annyira fontos és értékes nekünk az így kapott visszajelzés, mint amit a fórumban mondtok!

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

Hozzászólás Szerző: MoBBo »

dolgozunk a melleklet nelkuli ujsag problemajan
egyreszt, hogy nektek legyen, masreszt mert ha majd egyszer vege lesz ennek a mellekletes magazin oruletnek, a dvdcenter melleklet nelkul is a piacon marad (ha ti is ugy akarjatok es megveszitek majd)
o v e r p o w e r e d

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

Jól beszéltél, cosmo barátom, uff. 
Csak azt nem szabad elfelejteni, hogy 2 csoportra oszthatók a mellékletes magazinok vásárlói:
1. aki a magazin miatt veszi,
2. aki a melléklet miatt veszi.

:vazeg:

Én az első csoportba tartozom, ha a másodikba tartoznék nagyon kevés magazint vennék meg.

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég

Hozzászólás Szerző: Robotk@ »

mi kell a nönek pl.épp az a baj ,hogy nincs mértvárni!teljesen kiábrándíto,hogy sem a melléklet nem éri meg,sem a lap nem tartalmaz már uj infokat, a jelentös és mostmár igazán mondhatjuk,hogy állando csuszások miatt.hiszen aki több magazint is járat már rég értesült az idöben megjelent magazinokbol a legujabb gépek vagy dvd-k leírásárol.+arrol se feledkezzünk meg,hogy ez a legdrágább magazin a piacon.nem értem,hogy engedhetö meg ekkora luxus!

Nem kell ennyire felkapni a vizet. Nem az életem függ attól, hogy megjelenik-e vagy sem. Ha meg nem tetszik a melléklet nem kötelező megvenni a magazint.

Jól beszéltél, cosmo barátom, uff.

Csak azt nem szabad elfelejteni, hogy 2 csoportra oszthatók a mellékletes magazinok vásárlói:
1. aki a magazin miatt veszi,
2. aki a melléklet miatt veszi.

Nekem megvan sajna a K-Pax, de akkor is megveszem, mert a lap érdekel, nem a film. Nálam 2 magazin van, amit a melléklettől függetlenül megveszek, a DVDCenter, és a HM.

A többi "mutáns" kiadványnál egyértelműen, csak a melléklet érdekel, de szerintem senki nem azért veszi a poszter magazin-t, mert az "újságot" akarja elolvasni! :vazeg:

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

mi kell a nönek pl.épp az a baj ,hogy nincs mértvárni!teljesen kiábrándíto,hogy sem a melléklet nem éri meg,sem a lap nem tartalmaz már uj infokat, a jelentös és mostmár igazán mondhatjuk,hogy állando csuszások miatt.hiszen aki több magazint is járat már rég értesült az idöben megjelent magazinokbol a legujabb gépek vagy dvd-k leírásárol.+arrol se feledkezzünk meg,hogy ez a legdrágább magazin a piacon.nem értem,hogy engedhetö meg ekkora luxus!

Nem kell ennyire felkapni a vizet. Nem az életem függ attól, hogy megjelenik-e vagy sem. Ha meg nem tetszik a melléklet nem kötelező megvenni a magazint.

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég

Őszintén szólva én kicsit mindig derülök ezen a felfokozott várakozáson, mivel ha a lap egy hónappal késöbb jelenik meg akkor sem dől össze a világ. Ha megjelenik megveszem és kész. Ennél számomra vannak ezerszer fontosabb dolgok is. Egyébként ha valakinek kell a k-pax akkor eladó, ha megveszem az újságot. Nem tudom megállni, hogy ne mondjam, de megőrülök ettől a melléklet dömpingtől. Állandóan azzal kell bajlódnom, hogy a számomra felesleges mellékleteket értékesítsem. Ez pl. engem sokkal jobban zavar.
Erre megoldást jelentene végre az oly sokak által (Általam is) többször kért melléklet nélküli változat, de erőfeszítéseink rendre kudarcba fulladnak...

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

Hozzászólás Szerző: MoBBo »

koszonjuk a lelkesito szavakat (pro es kontra is )
melozunk rajta, hogy mielobb utcan legyen (nekunk is ez az erdekunk)
teny, hogy kicsit csuszunk, nem is eloszor
de egy jo ujsagot megcsinalni nem kis melo
mi nem forditasbol dolgozunk, es nem csak azert irunk be valamit a lapba, hogy a hirdetesek kozott legyen szoveg is

tettunk lepeseket, hogy mar a kozeljovoben napra pontosan erkezzen a lap
talan mar a szeptemberi szamtol megszunnek az ilyen kesesek

egyebkent a napokban bekoltoztunk a belvarosba az arany janos utca-oktober 6 sarkara, es ugyanitt igyekszunk kialakitani valami helyet arra is, hogy a szemelyes atvetel egyszerubbe valjon

schuerue rovidesen felrakja a tartalmat, en pedig szallitom a cimlapot

a mellekletrol: sajnalom, hogy az eladasaval kell foglalkoznod
csak azt tudom erre mondani, mas ujsagoket lehet, hogy el se tudnad adni...
o v e r p o w e r e d

Gandalf
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 8

Hozzászólás Szerző: Gandalf »

Őszintén szólva én kicsit mindig derülök ezen a felfokozott várakozáson, mivel ha a lap egy hónappal késöbb jelenik meg akkor sem dől össze a világ. Ha megjelenik megveszem és kész. Ennél számomra vannak ezerszer fontosabb dolgok is. Egyébként ha valakinek kell a k-pax akkor eladó, ha megveszem az újságot. Nem tudom megállni, hogy ne mondjam, de megőrülök ettől a melléklet dömpingtől. Állandóan azzal kell bajlódnom, hogy a számomra felesleges mellékleteket értékesítsem. Ez pl. engem sokkal jobban zavar.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W

gemini
Törzsvendég
Törzsvendég

Hozzászólás Szerző: gemini »

most gyorsan átlapoztam az ujságot, de valahogy nem találtam semmit a megjelenés dátumát illetően. szal akkor mihez képest is késnek? T-Boy is csak egy kb időpontot mondott. a kb-ba meg belefél +/- pár nap.
nem ez az egyetlen legmagasabb árral rendelkező lap. azt meg mindenki maga döntö el hogy ennyiért megveszi vagy sem.
De szerintem teljesen felesleges minden egyes alkalommal felhoznod ezt a témát. Ha késnek is, már azt is kitárgyaltuk, hogy milyen okai lehetnek. Ha egy héttel később kapod meg, abbol mi bajod lehet. Nem fognak addig elavulni azok a termékek amikről olvasni tudsz benne, illetve nem fog egy távirányito egy hét alatt infra helyett bluetooth-szal működni.

Hulla/Serpico
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hozzászólás Szerző: Hulla/Serpico »

mi kell a nönek pl.
épp az a baj ,hogy nincs mértvárni!teljesen kiábrándíto,hogy sem a melléklet nem éri meg,sem a lap nem tartalmaz már uj infokat, a jelentös és mostmár igazán mondhatjuk,hogy állando csuszások miatt.hiszen aki több magazint is járat már rég értesült az idöben megjelent magazinokbol a legujabb gépek vagy dvd-k leírásárol.+arrol se feledkezzünk meg,hogy ez a legdrágább magazin a piacon.nem értem,hogy engedhetö meg ekkora luxus!

gemini
Törzsvendég
Törzsvendég

ráadásul azt hittem, hogy ez egyszer már ki lett tárgyalva. Viszont egy megközelítő időpont tényleg jó lenne, meg egy kisebb ismertető, ahogy az már megszokott

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég

ez már tényleg botrány!lassan itt van a julius és egy összevont szám után még mindíg nincs a pultokon a juniusi szám!mégis mennyi idQ kell,hogy összehozzatok egy lapot ,ha nem is a ho elejére de legalább a meghirdetett dátumra?abban reménykedtem,hogy az elözö trogerságot(!!!)már nem meritek megismételni de tévedtem.
ez szerintem egyik olvasonak sem éri meg.a melléklet 1990 ft-ért beszerezhetö(ahogy az elözö szám melléklete is)a lap meg ilyen csuszás következtében közel sem nevezhetQ majd naprakésznek.

Érdekelne, hogy melyik melléklet szerezhető be 1.990 Ft-ért???

Egyébként, ha meg csak azért veszed a magazint, akkor meg minek várod???
Vedd meg a mellékletet külön és kész!
Szvsz az ilyen hozzászólásokkal az ég világon semmit nem érsz el...
esetleg magadat járatod le.

Hulla/Serpico
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

nem tudok jobb szót(csak durvábbat,de azt nem írom le):ez troger viselkedés!

Hulla/Serpico
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

ez már tényleg botrány!lassan itt van a julius és egy összevont szám után még mindíg nincs a pultokon a juniusi szám!mégis mennyi idQ kell,hogy összehozzatok egy lapot ,ha nem is a ho elejére de legalább a meghirdetett dátumra?
abban reménykedtem,hogy az elözö trogerságot(!!!)már nem meritek megismételni de tévedtem.
ez szerintem egyik olvasonak sem éri meg.a melléklet 1990 ft-ért beszerezhetö(ahogy az elözö szám melléklete is)a lap meg ilyen csuszás következtében közel sem nevezhetQ majd naprakésznek.

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött

Helyzetjelentést kérünk!
Az a helyzet, hogy csak ülünk és várunk...

N°1
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: N°1 »

Helyzetjelentést kérünk!

Igc
V.I.P.
V.I.P.

Talán a héten már lesz valami bővebb infó?

gusson
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: gusson »

...    A 20%-ot arra értettem,hogy film végén,amennyiben jól emléxem,nem 100%ra derül ki az igazság,mert Jeff Bridges sem biztos benne,hogy Prot egy másik bolygóról érkezett és ha valaki vele ért egyet,akkor erősödik a drámai rész. (20%)
...

Prot (Kevin Spacey) arca mindent elárul a film végén, szvsz. Tessék jól megnézni!

még szerencse, mert beszélni már nem tud

Majd a második részben újra fog...
:smile19:
TV: Panasonic TH-42PV80PA; Blu-ray/konzol: Sony PS3 Slim; Médialejátszó: Apple TV 1080p (3. gen.); Erősítő: Harman/Kardon AVR 230; Hangdoboz: polkaudio RTi6

gemini
Törzsvendég
Törzsvendég

...    A 20%-ot arra értettem,hogy film végén,amennyiben jól emléxem,nem 100%ra derül ki az igazság,mert Jeff Bridges sem biztos benne,hogy Prot egy másik bolygóról érkezett és ha valaki vele ért egyet,akkor erősödik a drámai rész. (20%)
...

Prot (Kevin Spacey) arca mindent elárul a film végén, szvsz. Tessék jól megnézni!

még szerencse, mert beszélni már nem tud

gusson
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: gusson »

...

TV: Panasonic TH-42PV80PA; Blu-ray/konzol: Sony PS3 Slim; Médialejátszó: Apple TV 1080p (3. gen.); Erősítő: Harman/Kardon AVR 230; Hangdoboz: polkaudio RTi6

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”