Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVD mellékletes magazinokról vegyesen
-
Vendég
Új akció a Napi Ász-ban: a szombatonként megjelenő számból kivágott kupon + 599 Ft ellenében az Emanuelle sorozat darabjait kaphatjuk az újságostól DVD-n, tokban.
Melyik Emmanuelle? A mozifilmsorozat vagy a nyugdíjas nagyi nosztalgiázásai tévésorozat formájában?
Új akció a Napi Ász-ban: a szombatonként megjelenő számból kivágott kupon + 599 Ft ellenében az Emanuelle sorozat darabjait kaphatjuk az újságostól DVD-n, tokban.
"A konklúzió akkor keletkezik, ha már lusták vagyunk tovább gondolkodni."
---------------------------------------------------------------------------------------
TV: Panasonic TX-P42G30, DVD: Nintaus N9808, DVDR: Sony RDR-HX780, CD: Pioneer PD-201, A/V Erősítő#1: Denon 1705, A/V Erősítő#2: Onkyo TX-SV 454, Front: JBL TLX-10, Center+Surr: Denon Overture Effect 100, Sub: Yamaha YST-SW315, Video#1: Panasonic NV HD-625, Video#2: Thomson VTH-6320, Phono: még keresem a megfelelőt...
Hogy visszaestek a mellékletes topikok. Szerencsére.
Olyan dvd dömping van a boltokban 500-2000Ft-ig, hogy nincs szükség rájuk. Sokan gondolták, hogy a mellékletes magazinok nem lesznek hosszú életűek, de talán azt már kevesen, hogy azért mert olcsóbbak lesznek a dvd-k újság nélkül.
Igen, ilyen okokra biztos senki sem gondolt.
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
-
Vendég
Olyan dvd dömping van a boltokban 500-2000Ft-ig, hogy nincs szükség rájuk. Sokan gondolták, hogy a mellékletes magazinok nem lesznek hosszú életűek, de talán azt már kevesen, hogy azért mert olcsóbbak lesznek a dvd-k újság nélkül.
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
-
Vendég
Hali!! Én itt új vagyok és arra lennék kíváncsi hogy a Kapa, KAsza Fakanál fő szereplője tényleg ilyen farmon lakik????Ja és valakinek nincs meg mind az ösz.rész, m-peg formátumban?? ( pc-re kellene ) !!
Köszönöm !!
Én megrendeltem a Kapa kasza fakanál DVD 2-3-4. részét, befizettem a csekket még július közepén, de még eddig a lemezeket nem kaptam meg. Kezdek aggódni. Megjegyzem, én szívesen laknék ilyen farmon.
NZS
Nekem nagyrészt megvan kissebb nagyobb lukakkal, de VHS vettem fel és arról tettem PC re így a minőségét nem minősítem
Napi Ász mellékletekkel foglalkozó oldal itt!
Katalogizálóknak is segíthet
szép munka, sajnos az "" első 3-4 borítóján levő összevisszaságot az új dvd-tokos borítók sem javították.
system
Napi Ász mellékletekkel foglalkozó oldal itt!
Katalogizálóknak is segíthet
Elkúrtuk
Az ismerősöm elzarándokolt a Gerónia Kft.-hez, ahol közölték vele, h. az eladatlan példányok még nem érkeztek vissza a szerkesztőségbe. Így nem tudnak adni egy darabot sem. Az volt a javaslatuk, h. küldjek kb. 2-3 hét múlva egy felbélyegzett válaszborítékot a kéréseimmel (melyik filmeket szeretném) és postázzák a filmeket.
Az egész sztori hihetetlen és az ismerősömnek is az volt az érzése, h. csak rövid úton le akarják szerelni. Ezek után nem sok esélyt látok arra, h. a Gerónia Kft. egy lelkiismeretes munkatársa kérésemet szem előtt tartva csak arra fog várni, h. mikor küldheti az időközben visszaérkezett VCD-ket. Én vidéken lakom, az ismerősömet pedig nem fogom tudni mégegyszer rávenni, h. elmenjen oda.
Ha vki arra járna és megtenné, h. megveszi és postai utánvétellel elküldi a 13. rész után a mai napig megjelent VCD-ket, annak nagyon örülnék!
Email: [email protected]
Előre is köszönöm mindenkinek!
A Sherlock Holmes VCD-ket az Andrássy u. 14. sz. alatt lehet megvásárolni utólagosan. A kaputelefonon a Gerónia Kft.-t kell keresni, és a második emelet sarokban van a szerkesztőség. A telefonszámuk: 1/302-82-13.
Ma beszéltem velük telefonon, onnan van az információ.
A Gyilkosság az apátságban (Gyilkosság az Abbey Grange-ban ?) című részből a hölgy felvilágosítása szerint egy darab sincs.
Ezért az lenne a kérésem ha vkinek van egy eladó-megunt-felesleges példány, akkor legyenszíves nekem elküldeni. A 13. rész (amelyben "meghal" Holmes) után sajnos lemaradtam. Azóta mely részek jelentek meg? (Gyilkosság az apátságban, Ezüst csillag, A másik vérfolt - van még más?)
Privátilag mindent megbeszélünk a [email protected].
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Fun magazin:
Sheriff és az idegenek (ha valaki nem 990Ft-ért akarja megvenni)
Ami még érdekes lehet:
990 Ft-os színes újság: Oligarkh
Elkúrtuk
- rosszkutyusz
- Nincs visszaút

- Értékelés: -44
Ezüst csillag: fekete csík stimmel. Lejátszó Pana s47.Mit lehet ilyenkor tenni?
ja enyim is pana, vmi házirendszerből
Ezüst csillag: fekete csík stimmel. Lejátszó Pana s47.
Mit lehet ilyenkor tenni?
Sziasztok!
Sajnos én csak most értesültem róla, hogy a Napi Ász keddi mellékleteként megjelennek Sherlock Holmes kalandjai filmen. Nem tudna esetleg valaki segteni hogyan lehetne megszerezni az eddig megejelent összes részt az e heti kivételével?
Próbáltam felhívni a szerkesztőséget, de nem veszik fel 2 napja, faxoltam, írtam nekik e-mailt, de semmi választ. Tegnap délután elmentem az Andrássy úti szerkesztőségbe, igaz hogy munka után 3/4 5-kor értem oda, de ott be se tudtam menni a kapun.
Gyerekkorom óta rajongok a Scherlock Holmes történetekért, megvan minden könyv stb., és nagyon sajnálnám ha nem tudhatnám ezeket is a gyűjteményemben, -viszont nincs ötletem hogy lehetne hozzájutni a régebbi részekhez.
Minden infot, vagy részt szívesen fogadok, ha tudtok valamit kérlek írjatok.
Köszi: Anett
Az Andrássy út 14 alatt lehet megvenni a mellékleteket.
Kapucsengő van, sajna elfelejtettem hogy mi is van rá kiírva majd megnézem holnap( nem napiász, valami tök más név).
Kowi
Zene :
Amplifier : Audiolab 6000a, CD/Bluray : Oppo BDP-103eu, TIDAL hifi: Bluesound Node N130, Phono : NAD C588 (AT VM740ML), Tapedeck: Aiwa AD-F850, Loudspeakers : Bower & Wilkins CM8 (VdH cs122)
Mozi:
Tv : Panasonic TX-L55ET60, Media Player : Apple TV 4K, Hangfal: JBL Bar 5.0 MultiBeam
Amplifier : Audiolab 6000a, CD/Bluray : Oppo BDP-103eu, TIDAL hifi: Bluesound Node N130, Phono : NAD C588 (AT VM740ML), Tapedeck: Aiwa AD-F850, Loudspeakers : Bower & Wilkins CM8 (VdH cs122)
Mozi:
Tv : Panasonic TX-L55ET60, Media Player : Apple TV 4K, Hangfal: JBL Bar 5.0 MultiBeam
-
Vendég
Gyerekek!
A múlt heti Sherlock, "Az ezüst csillag" nektek sem játszható le? Két játékoson is próbáltam, ill pc-n is, de nem megy!
Én sem tudtam lejátszani az Ezüst Csillagot. Tervezem, hogy jelzem az újságnak is.
Az én gépem lejátssza, csak a kép alsó harmada egy fekete csík, ergó összetolja 2-3-ra a képet. Meg szaggat. Nem kéne reklamálni egy újért?
Ja, és a Moképes se ördög...-ömet viszont még az én gépem se játssza le, ha valaki venne.
A Se ördög nálam se megy, 4 gépen próbáltam.
Sziasztok!
Sajnos én csak most értesültem róla, hogy a Napi Ász keddi mellékleteként megjelennek Sherlock Holmes kalandjai filmen. Nem tudna esetleg valaki segteni hogyan lehetne megszerezni az eddig megejelent összes részt az e heti kivételével?
Próbáltam felhívni a szerkesztőséget, de nem veszik fel 2 napja, faxoltam, írtam nekik e-mailt, de semmi választ. Tegnap délután elmentem az Andrássy úti szerkesztőségbe, igaz hogy munka után 3/4 5-kor értem oda, de ott be se tudtam menni a kapun.
Gyerekkorom óta rajongok a Scherlock Holmes történetekért, megvan minden könyv stb., és nagyon sajnálnám ha nem tudhatnám ezeket is a gyűjteményemben, -viszont nincs ötletem hogy lehetne hozzájutni a régebbi részekhez.
Minden infot, vagy részt szívesen fogadok, ha tudtok valamit kérlek írjatok.
Köszi: Anett
Gyerekek!
A múlt heti Sherlock, "Az ezüst csillag" nektek sem játszható le? Két játékoson is próbáltam, ill pc-n is, de nem megy!
Én sem tudtam lejátszani az Ezüst Csillagot. Tervezem, hogy jelzem az újságnak is.
Az én gépem lejátssza, csak a kép alsó harmada egy fekete csík, ergó összetolja 2-3-ra a képet. Meg szaggat. Nem kéne reklamálni egy újért?
Ja, és a Moképes se ördög...-ömet viszont még az én gépem se játssza le, ha valaki venne.
Így legalább nincs se ördög, se :taps:.
-
Vendég
Gyerekek!
-
Vendég
Gyerekek!
Az esetet szerintem magának Mr. Holmes-nak kéne most már kivizsgálnia...
- rosszkutyusz
- Nincs visszaút

- Értékelés: -44
Gyerekek!
-
Vendég
Gyerekek!
Gyerekek!
Ma megérkezett, még nem láttam, csak rámcsörgött a család. Két lemez van egy tokban. NZS
Bocs a félrevezetés miatt, a családomból van aki szerint a 2. lemez felirat jelezte, hogy két lemezt kaptam egy tokban, (adatvédelmi okokból nem mondom meg, hogy a feleségem volt) valójában 1 db-ot, konkrétan a másodikat. Ezek alapján egyesével küldik.
NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...
Ma megérkezett, még nem láttam, csak rámcsörgött a család. Két lemez van egy tokban.
NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...
Hali!! Én itt új vagyok és arra lennék kíváncsi hogy a Kapa, KAsza Fakanál fő szereplője tényleg ilyen farmon lakik????Ja és valakinek nincs meg mind az ösz.rész, m-peg formátumban?? ( pc-re kellene ) !!
Köszönöm !! :taps:
Én megrendeltem a Kapa kasza fakanál DVD 2-3-4. részét, befizettem a csekket még július közepén, de még eddig a lemezeket nem kaptam meg. Kezdek aggódni. Megjegyzem, én szívesen laknék ilyen farmon.
NZS