Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DVD mellékletes magazinokról vegyesen

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Új akció a Napi Ász-ban: a szombatonként megjelenő számból kivágott kupon + 599 Ft ellenében az Emanuelle sorozat darabjait kaphatjuk az újságostól DVD-n, tokban.
Melyik Emmanuelle? A mozifilmsorozat vagy a nyugdíjas nagyi nosztalgiázásai tévésorozat formájában?

Rozetti
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Rozetti »

Új akció a Napi Ász-ban: a szombatonként megjelenő számból kivágott kupon + 599 Ft ellenében az Emanuelle sorozat darabjait kaphatjuk az újságostól DVD-n, tokban.

"A konklúzió akkor keletkezik, ha már lusták vagyunk tovább gondolkodni."
---------------------------------------------------------------------------------------
TV: Panasonic TX-P42G30, DVD: Nintaus N9808, DVDR: Sony RDR-HX780, CD: Pioneer PD-201, A/V Erősítő#1: Denon 1705, A/V Erősítő#2: Onkyo TX-SV 454, Front: JBL TLX-10, Center+Surr: Denon Overture Effect 100, Sub: Yamaha YST-SW315, Video#1: Panasonic NV HD-625, Video#2: Thomson VTH-6320, Phono: még keresem a megfelelőt...

Daemiaen
Törzsvendég
Törzsvendég

Hozzászólás Szerző: Daemiaen »

Hogy visszaestek a mellékletes topikok. Szerencsére. 
Olyan dvd dömping van a boltokban 500-2000Ft-ig, hogy nincs szükség rájuk. Sokan gondolták, hogy a mellékletes magazinok nem lesznek hosszú életűek, de talán azt már kevesen, hogy azért mert olcsóbbak lesznek a dvd-k újság nélkül.

Igen, ilyen okokra biztos senki sem gondolt.
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."

Vendég

Olyan dvd dömping van a boltokban 500-2000Ft-ig, hogy nincs szükség rájuk. Sokan gondolták, hogy a mellékletes magazinok nem lesznek hosszú életűek, de talán azt már kevesen, hogy azért mert olcsóbbak lesznek a dvd-k újság nélkül.

Daemiaen
Törzsvendég
Törzsvendég

"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."

Vendég

Hali!! Én itt új vagyok és arra lennék kíváncsi hogy a Kapa, KAsza Fakanál fő szereplője tényleg ilyen farmon lakik????Ja és valakinek nincs meg mind az ösz.rész, m-peg formátumban?? ( pc-re kellene ) !!
Köszönöm !!        

Én megrendeltem a Kapa kasza fakanál DVD 2-3-4. részét, befizettem a csekket még július közepén, de még eddig a lemezeket nem kaptam meg. Kezdek aggódni. Megjegyzem, én szívesen laknék ilyen farmon.
NZS

Nekem nagyrészt megvan kissebb nagyobb lukakkal, de VHS vettem fel és arról tettem PC re így a minőségét nem minősítem

close652
Beköltözött
Beköltözött

Hozzászólás Szerző: close652 »

Napi Ász mellékletekkel foglalkozó oldal itt! 
Katalogizálóknak is segíthet

szép munka, sajnos az "" első 3-4 borítóján levő összevisszaságot az új dvd-tokos borítók sem javították.
system

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

Hozzászólás Szerző: mszaby »

Autósmagazin + Nagy zűr Korzikán 1490 Ft
Elkúrtuk

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

Napi Ász mellékletekkel foglalkozó oldal itt!

Katalogizálóknak is segíthet
Elkúrtuk

kolobel
Isten Hozott! :)

Hozzászólás Szerző: kolobel »

Az ismerősöm elzarándokolt a Gerónia Kft.-hez, ahol közölték vele, h. az eladatlan példányok még nem érkeztek vissza a szerkesztőségbe. Így nem tudnak adni egy darabot sem. Az volt a javaslatuk, h. küldjek kb. 2-3 hét múlva egy felbélyegzett válaszborítékot a kéréseimmel (melyik filmeket szeretném) és postázzák a filmeket.
Az egész sztori hihetetlen és az ismerősömnek is az volt az érzése, h. csak rövid úton le akarják szerelni. Ezek után nem sok esélyt látok arra, h. a Gerónia Kft. egy lelkiismeretes munkatársa kérésemet szem előtt tartva csak arra fog várni, h. mikor küldheti az időközben visszaérkezett VCD-ket. Én vidéken lakom, az ismerősömet pedig nem fogom tudni mégegyszer rávenni, h. elmenjen oda.

Ha vki arra járna és megtenné, h. megveszi és postai utánvétellel elküldi a 13. rész után a mai napig megjelent VCD-ket, annak nagyon örülnék!

Email: [email protected]

Előre is köszönöm mindenkinek!

kolobel

Hozzászólás Szerző: kolobel »

A Sherlock Holmes VCD-ket az Andrássy u. 14. sz. alatt lehet megvásárolni utólagosan. A kaputelefonon a Gerónia Kft.-t kell keresni, és a második emelet sarokban van a szerkesztőség. A telefonszámuk: 1/302-82-13.
Ma beszéltem velük telefonon, onnan van az információ.
A Gyilkosság az apátságban (Gyilkosság az Abbey Grange-ban ?) című részből a hölgy felvilágosítása szerint egy darab sincs.
Ezért az lenne a kérésem ha vkinek van egy eladó-megunt-felesleges példány, akkor legyenszíves nekem elküldeni. A 13. rész (amelyben "meghal" Holmes) után sajnos lemaradtam. Azóta mely részek jelentek meg? (Gyilkosság az apátságban, Ezüst csillag, A másik vérfolt - van még más?)
Privátilag mindent megbeszélünk a [email protected].
Előre is köszönöm a segítségeteket!

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

Fun magazin:
Sheriff és az idegenek (ha valaki nem 990Ft-ért akarja megvenni)

Ami még érdekes lehet:

990 Ft-os színes újság: Oligarkh
Elkúrtuk

rosszkutyusz
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: -44

Hozzászólás Szerző: rosszkutyusz »

Ezüst csillag: fekete csík stimmel. Lejátszó Pana s47.Mit lehet ilyenkor tenni?

ja enyim is pana, vmi házirendszerből

strato
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: strato »

Ezüst csillag: fekete csík stimmel. Lejátszó Pana s47.
Mit lehet ilyenkor tenni?

kowi
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 2

Hozzászólás Szerző: kowi »

Sziasztok! 
Sajnos én csak most értesültem róla, hogy a Napi Ász keddi mellékleteként megjelennek Sherlock Holmes kalandjai filmen. Nem tudna esetleg valaki segteni hogyan lehetne megszerezni az eddig megejelent összes részt az e heti kivételével?
Próbáltam felhívni a szerkesztőséget, de nem veszik fel 2 napja, faxoltam, írtam nekik e-mailt, de semmi választ. Tegnap délután elmentem az Andrássy úti szerkesztőségbe, igaz hogy munka után 3/4 5-kor értem oda, de ott be se tudtam menni a kapun.

Gyerekkorom óta rajongok a Scherlock Holmes történetekért, megvan minden könyv stb., és nagyon sajnálnám ha nem tudhatnám ezeket is a gyűjteményemben, -viszont nincs ötletem hogy lehetne hozzájutni a régebbi részekhez.

Minden infot, vagy részt szívesen fogadok, ha tudtok valamit kérlek írjatok.
Köszi: Anett

Az Andrássy út 14 alatt lehet megvenni a mellékleteket.
Kapucsengő van, sajna elfelejtettem hogy mi is van rá kiírva majd megnézem holnap( nem napiász, valami tök más név).

Kowi
Zene :
Amplifier : Audiolab 6000a, CD/Bluray : Oppo BDP-103eu, TIDAL hifi: Bluesound Node N130, Phono : NAD C588 (AT VM740ML), Tapedeck: Aiwa AD-F850, Loudspeakers : Bower & Wilkins CM8 (VdH cs122)

Mozi:
Tv : Panasonic TX-L55ET60, Media Player : Apple TV 4K, Hangfal: JBL Bar 5.0 MultiBeam

Vendég

Gyerekek! 
A múlt heti Sherlock, "Az ezüst csillag" nektek sem játszható le? Két játékoson is próbáltam, ill pc-n is, de nem megy! 

Én sem tudtam lejátszani az Ezüst Csillagot. Tervezem, hogy jelzem az újságnak is.

Az én gépem lejátssza, csak a kép alsó harmada egy fekete csík, ergó összetolja 2-3-ra a képet. Meg szaggat. Nem kéne reklamálni egy újért?

Ja, és a Moképes se ördög...-ömet viszont még az én gépem se játssza le, ha valaki venne.

A Se ördög nálam se megy, 4 gépen próbáltam.

Sziasztok!

Sajnos én csak most értesültem róla, hogy a Napi Ász keddi mellékleteként megjelennek Sherlock Holmes kalandjai filmen. Nem tudna esetleg valaki segteni hogyan lehetne megszerezni az eddig megejelent összes részt az e heti kivételével?
Próbáltam felhívni a szerkesztőséget, de nem veszik fel 2 napja, faxoltam, írtam nekik e-mailt, de semmi választ. Tegnap délután elmentem az Andrássy úti szerkesztőségbe, igaz hogy munka után 3/4 5-kor értem oda, de ott be se tudtam menni a kapun.

Gyerekkorom óta rajongok a Scherlock Holmes történetekért, megvan minden könyv stb., és nagyon sajnálnám ha nem tudhatnám ezeket is a gyűjteményemben, -viszont nincs ötletem hogy lehetne hozzájutni a régebbi részekhez.

Minden infot, vagy részt szívesen fogadok, ha tudtok valamit kérlek írjatok.
Köszi: Anett

Daemiaen
Törzsvendég
Törzsvendég

Gyerekek! 
A múlt heti Sherlock, "Az ezüst csillag" nektek sem játszható le? Két játékoson is próbáltam, ill pc-n is, de nem megy! 

Én sem tudtam lejátszani az Ezüst Csillagot. Tervezem, hogy jelzem az újságnak is.

Az én gépem lejátssza, csak a kép alsó harmada egy fekete csík, ergó összetolja 2-3-ra a képet. Meg szaggat. Nem kéne reklamálni egy újért?

Ja, és a Moképes se ördög...-ömet viszont még az én gépem se játssza le, ha valaki venne.

Így legalább nincs se ördög, se :taps:.

Vendég

Gyerekek! 

Vendég

Gyerekek! 

Az esetet szerintem magának Mr. Holmes-nak kéne most már kivizsgálnia...

rosszkutyusz
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: -44

Hozzászólás Szerző: rosszkutyusz »

Gyerekek! 

Vendég

Gyerekek! 

DocBrown
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: DocBrown »

Gyerekek!

NZS
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 14

Hozzászólás Szerző: NZS »

Ma megérkezett, még nem láttam, csak rámcsörgött a család. Két lemez van egy tokban. NZS

Bocs a félrevezetés miatt, a családomból van aki szerint a 2. lemez felirat jelezte, hogy két lemezt kaptam egy tokban, (adatvédelmi okokból nem mondom meg, hogy a feleségem volt) valójában 1 db-ot, konkrétan a másodikat. Ezek alapján egyesével küldik.
NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...

NZS
V.I.P.
V.I.P.

Ma megérkezett, még nem láttam, csak rámcsörgött a család. Két lemez van egy tokban.
NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...

NZS
V.I.P.
V.I.P.

Hali!! Én itt új vagyok és arra lennék kíváncsi hogy a Kapa, KAsza Fakanál fő szereplője tényleg ilyen farmon lakik????Ja és valakinek nincs meg mind az ösz.rész, m-peg formátumban?? ( pc-re kellene ) !!
Köszönöm !! :taps:

Én megrendeltem a Kapa kasza fakanál DVD 2-3-4. részét, befizettem a csekket még július közepén, de még eddig a lemezeket nem kaptam meg. Kezdek aggódni. Megjegyzem, én szívesen laknék ilyen farmon.
NZS

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”