Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Házimozi magazin
Házimozi magazin
A BUFI próbálkozik.
Most veheted meg,
Most eheted meg,
újságmelléklet.
Ezt tuti, hogy megveszem. És kukorica és kóla helyett újságot kapunk hozzá.
Elkúrtuk
Házimozi magazin
A decemberi melléklet: U-571
Kowi
Könnyen elképzelhető, mivel Budapest Film, és mostanában az ő filmjeiket szórják, ráadásul az utóbbi kettő, plusz az U-571 is volt Most vedd meg! akcióban. Gondolom a maradék kerül terítésre. Azért jó, hogy 1598 pénzért jutunk hozzá és nem 2990-ért Nem olyan rossz film, és hangügyileg nagyon rendben van.
Ha igaz a megjelenés,akkor az összképet csak egy rettenetes reklám árnyékolja be a boríton és a film előtt.Le velük!
Házimozi magazin
rátaláltam véletlenül ha nem is a HM-nek,de mégiscsak lesz melléklet a taxi1 csak várni kell
A taxit én sem vettem meg eddig. De már csak 1-2 hónapot kell aludni.
- Khaosz
- V.I.P.

- Értékelés: 23
Házimozi magazin
Ej de jol jönne egy kis magazin most hetvegere. Nem unatkoznek. Nem gondoltkodtam elöre .
Nemet nyelvü magazint meg nincs kedvem olvasgatni
Projektor: Vászon:VnX Black Horizon BrightTV 126" Proci: Lexicon MC-10 Végfok: Rotel RMB-1585+Pronomic XA800 Font: Elac Vela FS 409 Center: Elac Vela CC401 Surround: Elac WS1665 Sub:2db XTZ SUB 1X12 Edge + 2DB DIY 15" Ultimax
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 706
Házimozi magazin
Pro és kontra !<br />
<br />
Elöljáróban annyit, nincs se Onkyo-m se B&W-m se Jamo-m. Az Annex-ba a lábam sem tettem még be.
<br />
A házimozi magazint (ezt, nem a digitálist) az elsö két évében olvastam, de leszoktam róla, mert eléggé felületes volt benne a készülék teszt (meg más is). Ennek ellenére volt, hogy kissé ugyan de fikázták az Onkyot! Volt azért egy két nagyon óvatos, de udvarias kritika is hardverröl-szoftverröl egyaránt.
<br />
A lemezkritikáikat hagyjuk, mert a filmek 80%-a neki "jó" volt úgy tecnikailag mint tartalmilag. Ez az igénytelenség jele (nálam).
<br />
Miután az angol válozatot fordítják, a tesztek jórészét nem is ök csinálják. Ez a baj!
<br />
Dehát ez a lap is meg a "digitális" is a szponzorokból él, tehát lebaltázó kritikát nem fognak írni mert akkor lehúzhatják a rolót. A két lap közül még mindíg ez a jobbik. A kereskedelmi újságírástól, senki ne várjon többet.
<br />
Korrekt értékeléseket, csak független újság adna közre, az meg nincs mert éhenhal. :smile42: Vagy a gyártók, még a szerk. nadrágját is leperelnék hitelrontásért.
<br />
Maga az a tény hogy ezerért adnak egy DVD filmet, meg újságot is, az uttörö a hazai szaklapkiadásban. Ezt kell nézni, nem kizárólag a tartalmat. Azt azért remélem senki nem gondolta hogy, :smile2: mondjuk a Ronint, vagy a Taxit fogják odaadni mellékletnek!
rátaláltam véletlenül ha nem is a HM-nek,de mégiscsak lesz melléklet a taxi1 csak várni kell
Rega Brio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PaulPang/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc
- GTomi
- V.I.P.

Házimozi magazin
Azért jó, hogy 1598 pénzért jutunk hozzá és nem 2990-ért
Ne cukkolj! :kiraly:
éreztem, hogy várnom kell még vele!!! és még újságom is lesz hozzá!!!
Rega Brio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PaulPang/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc
Házimozi magazin
Azért jó, hogy 1598 pénzért jutunk hozzá és nem 2990-ért
Ne cukkolj!
Házimozi magazin
Kowi
Könnyen elképzelhető, mivel Budapest Film, és mostanában az ő filmjeiket szórják, ráadásul az utóbbi kettő, plusz az U-571 is volt Most vedd meg! akcióban. Gondolom a maradék kerül terítésre. Azért jó, hogy 1598 pénzért jutunk hozzá és nem 2990-ért Nem olyan rossz film, és hangügyileg nagyon rendben van.
Házimozi magazin
Halál jó, máskor simán megvettem volna ha ezt mellékelik, de most kihagyom, mert annyi jó film van most akcióban...
Házimozi magazin
A Dvd Est Extra-ban van egy promó, onnan van az info.Sajna info nincs a filmről, gondolom lassan kiderül az is.
Kowi
Zene :
Amplifier : Audiolab 6000a, CD/Bluray : Oppo BDP-103eu, TIDAL hifi: Bluesound Node N130, Phono : NAD C588 (AT VM740ML), Tapedeck: Aiwa AD-F850, Loudspeakers : Bower & Wilkins CM8 (VdH cs122)
Mozi:
Tv : Panasonic TX-L55ET60, Media Player : Apple TV 4K, Hangfal: JBL Bar 5.0 MultiBeam
Amplifier : Audiolab 6000a, CD/Bluray : Oppo BDP-103eu, TIDAL hifi: Bluesound Node N130, Phono : NAD C588 (AT VM740ML), Tapedeck: Aiwa AD-F850, Loudspeakers : Bower & Wilkins CM8 (VdH cs122)
Mozi:
Tv : Panasonic TX-L55ET60, Media Player : Apple TV 4K, Hangfal: JBL Bar 5.0 MultiBeam
Házimozi magazin
Kowi
Ez most komoly? Én még sehol nem hallottam róla.
Házimozi magazin
Nekem már megvan; de gondolom sokan örülnek neki, hogy most mellékletként beszerezhetik 1600,- ajándék..
Nekem is van belőle egy SVCD változatom, de hát az nem ugyanaz!
Multkor szemeztem vele az MM-ben, de még jó hogy nem vettem meg!
Házimozi magazin
Nekem már megvan; de gondolom sokan örülnek neki, hogy most mellékletként beszerezhetik 1600,- ajándék..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Házimozi magazin
Kowi
Yessss!
Remélem a DTS-t nem buherálják le róla!
Házimozi magazin
Kowi
Zene :
Mozi:
Mozi:
Házimozi magazin
Nálam semmi gond a film-el, se pattogás, se akadás..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Házimozi magazin
Én nem hallottam semmi pattanást, viszont nekem megakad a film az elején.
Rögtön akkor, amikor a kamera svenkel a puffra, majd a kötélre, akkor kétszer is
megakad a film. Másnál voét ilyen probléma?
Egyébkénet a szőke csaj az ki volt?
Microsoft is not an answer, it's a question. The answer is: NO!
TV: NEW Lg 32LC2RR (80Gb HDD) Erősítő: Sony STR-DB 780QS; Video: AIWA HV-FX8200; DVD: Philips 729 + Sony PS2; Hangfal: Wharfedale Zaldek front: 2000 háttér: 300 + Centre
- GTomi
- V.I.P.

Házimozi magazin
csak a magyar szinkronnál a 9. kapunál 8perc 30mp.környékén van egy halkabb pattanás.nem erös, elméletben nem tesz kárt a hangfalban.csak jelzem.
Nálam nincs..
nagyon halk.elöször azthittem, hogy vmi hálózati pattanás,nem feltünö
Házimozi magazin
csak a magyar szinkronnál a 9. kapunál 8perc 30mp.környékén van egy halkabb pattanás.nem erös, elméletben nem tesz kárt a hangfalban.csak jelzem.
Nálam nincs..
- GTomi
- V.I.P.

Házimozi magazin
- GTomi
- V.I.P.

Házimozi magazin
Aki már megvette az aktuális számot írjon pár konkrétumot a melléklet (paraméterei)ro˝l. Köszi!
kötelezo˝ reklám van (úgy látszik sikerfilmek mellé kell feltétlen)
jó kis menü,rendkívül kevés extra felirat nélkül,elo˝zet+kisfilm
Filmet elo˝ször láttam teljes egészében,HBO-n csak részletekbo˝l építkeztem.Igencsak jó film.Kép is elég meggyo˝zo˝.Néha 1-1 kisebb kosz látható volt,de összességében tiszta,jó transzfer.Angol és Magyar 5.1 van.Szinkronhangok igen jók,bár Depp-et sohasem lehet jól szinkronizálni csak eredetiben érdemes hallgatni állítólag .Feliratról most nem tok nyilatkozni,mivel szinkronnal néztem meg.
TOk megint AMARAY.
Nekem annyi bajom van a lemezzel,hogy kissé koszosnak látszik,nem sima,mint a tükör :kiraly: ,megfogalmazni nem tudom,olyan,mintha rárakodott volna sok-sok porszem.Végülis mind1,mert szinte az összes melléklet ilyen,már amit én vettem,azért vannak kivételek.
gratulálok az újabb melléklethez és az újsághoz.
nagyon örültem a fülhallgató tesztnek, mintha megérezte volna az újság, hogy tervezem egy ilyen eszköz megvásárlását. :-))
a film rendben van (igaz csak belenéztem,már 2* láttam) a dvd felülete- nekem inkább úgy tünt - hogy a szivárvány minden színében pompázik,nem egyenletesen.(mint ahogy guy megjegyezte,nem olyan mint a tükör)
nekem sikerült a reklámot is "átugranom" visszafelé. amint elkezdo"dött a reklám a távirányítón a program gombbal nem a + , hanem a - irányba nyomtam egyet.nem a fömenühöz ugrott rögtön, hanem az extrák részhez.
(ezt már sikerült egypár ilyen reklámos mellékletes filmnél megoldanom)
Házimozi magazin
Köszi Guy!
Házimozi magazin
Aki már megvette az aktuális számot írjon pár konkrétumot a melléklet (paraméterei)ről. Köszi!
kötelező reklám van (úgy látszik sikerfilmek mellé kell feltétlen)
jó kis menü,rendkívül kevés extra felirat nélkül,előzet+kisfilm
Filmet először láttam teljes egészében,HBO-n csak részletekből építkeztem.Igencsak jó film.Kép is elég meggyőző.Néha 1-1 kisebb kosz látható volt,de összességében tiszta,jó transzfer.Angol és Magyar 5.1 van.Szinkronhangok igen jók,bár Depp-et sohasem lehet jól szinkronizálni csak eredetiben érdemes hallgatni állítólag .Feliratról most nem tok nyilatkozni,mivel szinkronnal néztem meg.
TOk megint AMARAY.
Nekem annyi bajom van a lemezzel,hogy kissé koszosnak látszik,nem sima,mint a tükör :kiraly: ,megfogalmazni nem tudom,olyan,mintha rárakodott volna sok-sok porszem.Végülis mind1,mert szinte az összes melléklet ilyen,már amit én vettem,azért vannak kivételek.
Házimozi magazin
Aki már megvette az aktuális számot írjon pár konkrétumot a melléklet (paraméterei)ről. Köszi!
-
Vendég
Házimozi magazin
Vigyázat!
A borító ellenére az extrák nincsennek feliratozva, így valószínűleg az eredeti gyári kiadással van dolgunk. Egyszerű álló menü fogad bennünket, a filmbe belenézve a kép és a hang szép, az angol felirat azonban ezúttal is lemaradt.
Extrák:Audiokommentár a rendezővel, Igy készült, Előzetes.
Tesztelni sajnos csak este tudom, amikor a szomszéd már alszik. :smile19: