Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Házimozi magazin

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 0

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: mszaby »

A BUFI próbálkozik.
Most veheted meg,
Most eheted meg,
újságmelléklet.

Ezt tuti, hogy megveszem. És kukorica és kóla helyett újságot kapunk hozzá.
Elkúrtuk

Guy
Fórumlakó
Fórumlakó

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Guy »

A decemberi melléklet:  U-571     

Kowi

Könnyen elképzelhető, mivel Budapest Film, és mostanában az ő filmjeiket szórják, ráadásul az utóbbi kettő, plusz az U-571 is volt Most vedd meg! akcióban. Gondolom a maradék kerül terítésre. Azért jó, hogy 1598 pénzért jutunk hozzá és nem 2990-ért Nem olyan rossz film, és hangügyileg nagyon rendben van.

Ha igaz a megjelenés,akkor az összképet csak egy rettenetes reklám árnyékolja be a boríton és a film előtt.Le velük!
INTERNETES SZINKRON ADATBÁZIS: http://iszdb.hu/

DVD: Panasonic DVD-RV20

Detonátor
Fórumlakó
Fórumlakó

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Detonátor »

rátaláltam véletlenül ha nem is a HM-nek,de mégiscsak lesz melléklet a taxi1 csak várni kell
A taxit én sem vettem meg eddig. De már csak 1-2 hónapot kell aludni.

Khaosz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 23

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Khaosz »

Ej de jol jönne egy kis magazin most hetvegere. Nem unatkoznek. Nem gondoltkodtam elöre .

Nemet nyelvü magazint meg nincs kedvem olvasgatni
Projektor: Vászon:VnX Black Horizon BrightTV 126" Proci: Lexicon MC-10 Végfok: Rotel RMB-1585+Pronomic XA800 Font: Elac Vela FS 409 Center: Elac Vela CC401 Surround: Elac WS1665 Sub:2db XTZ SUB 1X12 Edge + 2DB DIY 15" Ultimax

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 706

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: GTomi »

Pro és kontra !<br />

<br />
Elöljáróban annyit, nincs se Onkyo-m se B&W-m se Jamo-m. Az Annex-ba a lábam sem tettem még be.
<br />
A házimozi magazint (ezt, nem a digitálist) az elsö két évében olvastam, de leszoktam róla, mert eléggé felületes volt benne a készülék teszt (meg más is). Ennek ellenére volt, hogy kissé ugyan de fikázták az Onkyot! Volt azért egy két nagyon óvatos, de udvarias kritika is hardverröl-szoftverröl egyaránt.
<br />
A lemezkritikáikat hagyjuk, mert a filmek 80%-a neki "jó" volt úgy tecnikailag mint tartalmilag. Ez az igénytelenség jele (nálam).
<br />
Miután az angol válozatot fordítják, a tesztek jórészét nem is ök csinálják. Ez a baj!
<br />
Dehát ez a lap is meg a "digitális" is a szponzorokból él, tehát lebaltázó kritikát nem fognak írni mert akkor lehúzhatják a rolót. A két lap közül még mindíg ez a jobbik. A kereskedelmi újságírástól, senki ne várjon többet.
<br />
Korrekt értékeléseket, csak független újság adna közre, az meg nincs mert éhenhal. :smile42: Vagy a gyártók, még a szerk. nadrágját is leperelnék hitelrontásért.
<br />
Maga az a tény hogy ezerért adnak egy DVD filmet, meg újságot is, az uttörö a hazai szaklapkiadásban. Ezt kell nézni, nem kizárólag a tartalmat. Azt azért remélem senki nem gondolta hogy, :smile2: mondjuk a Ronint, vagy a Taxit fogják odaadni mellékletnek!

rátaláltam véletlenül ha nem is a HM-nek,de mégiscsak lesz melléklet a taxi1 csak várni kell
Rega Brio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PaulPang/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc

GTomi
V.I.P.
V.I.P.

Házimozi magazin

Azért jó, hogy 1598 pénzért jutunk hozzá és nem 2990-ért
Ne cukkolj! :kiraly:

éreztem, hogy várnom kell még vele!!! és még újságom is lesz hozzá!!!
Rega Brio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PaulPang/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc

Detonátor
Fórumlakó
Fórumlakó

Házimozi magazin

Azért jó, hogy 1598 pénzért jutunk hozzá és nem 2990-ért
Ne cukkolj!

LouiS
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: LouiS »

A decemberi melléklet: U-571  

Kowi

Könnyen elképzelhető, mivel Budapest Film, és mostanában az ő filmjeiket szórják, ráadásul az utóbbi kettő, plusz az U-571 is volt Most vedd meg! akcióban. Gondolom a maradék kerül terítésre. Azért jó, hogy 1598 pénzért jutunk hozzá és nem 2990-ért Nem olyan rossz film, és hangügyileg nagyon rendben van.

Ivan/
Fórumlakó
Fórumlakó

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Ivan/ »

Halál jó, máskor simán megvettem volna ha ezt mellékelik, de most kihagyom, mert annyi jó film van most akcióban...

kowi
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 2

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: kowi »

A Dvd Est Extra-ban van egy promó, onnan van az info.Sajna info nincs a filmről, gondolom lassan kiderül az is.

Kowi
Zene :
Amplifier : Audiolab 6000a, CD/Bluray : Oppo BDP-103eu, TIDAL hifi: Bluesound Node N130, Phono : NAD C588 (AT VM740ML), Tapedeck: Aiwa AD-F850, Loudspeakers : Bower & Wilkins CM8 (VdH cs122)

Mozi:
Tv : Panasonic TX-L55ET60, Media Player : Apple TV 4K, Hangfal: JBL Bar 5.0 MultiBeam

Detonátor
Fórumlakó
Fórumlakó

Házimozi magazin

Kowi

Ez most komoly? Én még sehol nem hallottam róla.

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Robotk@ »

A decemberi melléklet:  U-571   

Nekem már megvan; de gondolom sokan örülnek neki, hogy most mellékletként beszerezhetik 1600,- ajándék..

Nekem is van belőle egy SVCD változatom, de hát az nem ugyanaz!

Multkor szemeztem vele az MM-ben, de még jó hogy nem vettem meg!

Igc
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Igc »

Nekem már megvan; de gondolom sokan örülnek neki, hogy most mellékletként beszerezhetik 1600,- ajándék..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Robotk@ »

Kowi

Yessss!

Remélem a DTS-t nem buherálják le róla!

kowi
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 2

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: kowi »

Kowi
Zene :
Amplifier : Audiolab 6000a, CD/Bluray : Oppo BDP-103eu, TIDAL hifi: Bluesound Node N130, Phono : NAD C588 (AT VM740ML), Tapedeck: Aiwa AD-F850, Loudspeakers : Bower & Wilkins CM8 (VdH cs122)

Mozi:
Tv : Panasonic TX-L55ET60, Media Player : Apple TV 4K, Hangfal: JBL Bar 5.0 MultiBeam

Igc
V.I.P.
V.I.P.

Házimozi magazin

Nálam semmi gond a film-el, se pattogás, se akadás..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

Miami
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: -1

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Miami »

Én nem hallottam semmi pattanást, viszont nekem megakad a film az elején.

Rögtön akkor, amikor a kamera svenkel a puffra, majd a kötélre, akkor kétszer is
megakad a film. Másnál voét ilyen probléma?

Egyébkénet a szőke csaj az ki volt?

Microsoft is not an answer, it's a question. The answer is: NO!

TV: NEW Lg 32LC2RR (80Gb HDD) Erősítő: Sony STR-DB 780QS; Video: AIWA HV-FX8200; DVD: Philips 729 + Sony PS2; Hangfal: Wharfedale Zaldek front: 2000 háttér: 300 + Centre

GTomi
V.I.P.
V.I.P.

Házimozi magazin

csak a magyar szinkronnál a 9. kapunál 8perc 30mp.környékén van egy halkabb pattanás.nem erös, elméletben nem tesz kárt a hangfalban.csak jelzem.
Nálam nincs..

nagyon halk.elöször azthittem, hogy vmi hálózati pattanás,nem feltünö

Igc
V.I.P.
V.I.P.

Házimozi magazin

csak a magyar szinkronnál a 9. kapunál 8perc 30mp.környékén van egy halkabb pattanás.nem erös, elméletben nem tesz kárt a hangfalban.csak jelzem.
Nálam nincs..

GTomi
V.I.P.
V.I.P.

Házimozi magazin

GTomi
V.I.P.
V.I.P.

Házimozi magazin

Aki már megvette az aktuális számot írjon pár konkrétumot a melléklet (paraméterei)ro˝l. Köszi!
kötelezo˝ reklám van (úgy látszik sikerfilmek mellé kell feltétlen)
jó kis menü,rendkívül kevés extra felirat nélkül,elo˝zet+kisfilm
Filmet elo˝ször láttam teljes egészében,HBO-n csak részletekbo˝l építkeztem.Igencsak jó film.Kép is elég meggyo˝zo˝.Néha 1-1 kisebb kosz látható volt,de összességében tiszta,jó transzfer.Angol és Magyar 5.1 van.Szinkronhangok igen jók,bár Depp-et sohasem lehet jól szinkronizálni csak eredetiben érdemes hallgatni állítólag .Feliratról most nem tok nyilatkozni,mivel szinkronnal néztem meg.
TOk megint AMARAY.
Nekem annyi bajom van a lemezzel,hogy kissé koszosnak látszik,nem sima,mint a tükör :kiraly: ,megfogalmazni nem tudom,olyan,mintha rárakodott volna sok-sok porszem.Végülis mind1,mert szinte az összes melléklet ilyen,már amit én vettem,azért vannak kivételek.

gratulálok az újabb melléklethez és az újsághoz.
nagyon örültem a fülhallgató tesztnek, mintha megérezte volna az újság, hogy tervezem egy ilyen eszköz megvásárlását. :-))

a film rendben van (igaz csak belenéztem,már 2* láttam) a dvd felülete- nekem inkább úgy tünt - hogy a szivárvány minden színében pompázik,nem egyenletesen.(mint ahogy guy megjegyezte,nem olyan mint a tükör)
nekem sikerült a reklámot is "átugranom" visszafelé. amint elkezdo"dött a reklám a távirányítón a program gombbal nem a + , hanem a - irányba nyomtam egyet.nem a fömenühöz ugrott rögtön, hanem az extrák részhez.
(ezt már sikerült egypár ilyen reklámos mellékletes filmnél megoldanom)

Igc
V.I.P.
V.I.P.

Házimozi magazin

Köszi Guy!

Guy
Fórumlakó
Fórumlakó

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Guy »

Aki már megvette az aktuális számot írjon pár konkrétumot a melléklet (paraméterei)ről. Köszi!
kötelező reklám van (úgy látszik sikerfilmek mellé kell feltétlen)
jó kis menü,rendkívül kevés extra felirat nélkül,előzet+kisfilm
Filmet először láttam teljes egészében,HBO-n csak részletekből építkeztem.Igencsak jó film.Kép is elég meggyőző.Néha 1-1 kisebb kosz látható volt,de összességében tiszta,jó transzfer.Angol és Magyar 5.1 van.Szinkronhangok igen jók,bár Depp-et sohasem lehet jól szinkronizálni csak eredetiben érdemes hallgatni állítólag .Feliratról most nem tok nyilatkozni,mivel szinkronnal néztem meg.
TOk megint AMARAY.
Nekem annyi bajom van a lemezzel,hogy kissé koszosnak látszik,nem sima,mint a tükör :kiraly: ,megfogalmazni nem tudom,olyan,mintha rárakodott volna sok-sok porszem.Végülis mind1,mert szinte az összes melléklet ilyen,már amit én vettem,azért vannak kivételek.
INTERNETES SZINKRON ADATBÁZIS: http://iszdb.hu/

DVD: Panasonic DVD-RV20

Igc
V.I.P.
V.I.P.

Házimozi magazin

Aki már megvette az aktuális számot írjon pár konkrétumot a melléklet (paraméterei)ről. Köszi!

Vendég

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Vigyázat!
A borító ellenére az extrák nincsennek feliratozva, így valószínűleg az eredeti gyári kiadással van dolgunk. Egyszerű álló menü fogad bennünket, a filmbe belenézve a kép és a hang szép, az angol felirat azonban ezúttal is lemaradt.
Extrák:Audiokommentár a rendezővel, Igy készült, Előzetes.
Tesztelni sajnos csak este tudom, amikor a szomszéd már alszik. :smile19:

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”