Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cinema magazin DVD melléklettel
Megjelent a januári szám -- mellékletként ismét két egybepakolt filmmel. Már arra sem emlékszem, mik voltak, de külön-külön sem hatott meg egyik sem, egyben pedig főleg nem.
Reméljük, hogy a Hegylakó meglesz valamikor DVD-n is.
Örülni fogunk, ha újságmellékletként is lesz valamikor.
És reménykedünk, hogy nem a Cinema újsággal.
Elkúrtuk
Lehet szivatni nyugodtan, de sajna mint megrögzőt Hegylakó rajongó, ha fentartásokkal is de azért birom a 2-es részt is. Ezért is örültem neki, hogy ez lessz a melléklet. De nem így akarom, így nem kell. Biztos k*rva nagy sznob vagyok, de rühellem ezt az egy lemez két film dolgot. Inkább legyen az 1 film, egy lemez és normális körítés. Amugy biztos én vagyok a hülye, de mi köze a 2 filmnek egymáshoz, amiért párosítani lehetett?
A Hegylakó első része nincs meg véletlenül (DVD-n)?
Kölcsön kérném, ha megvan!
Bár meglenne, mily boldog ember lennék ha végre kiadnák már!
Lehet szivatni nyugodtan, de sajna mint megrögzőt Hegylakó rajongó, ha fentartásokkal is de azért birom a 2-es részt is. Ezért is örültem neki, hogy ez lessz a melléklet. De nem így akarom, így nem kell. Biztos k*rva nagy sznob vagyok, de rühellem ezt az egy lemez két film dolgot. Inkább legyen az 1 film, egy lemez és normális körítés. Amugy biztos én vagyok a hülye, de mi köze a 2 filmnek egymáshoz, amiért párosítani lehetett?
A Hegylakó első része nincs meg véletlenül (DVD-n)?
Kölcsön kérném, ha megvan!
Én nagyon meg akartam venni A medvét, de azt írták itt, hogy szörnyű a képminősége, ezért kihagytam.
HiEmlékszem a nyáron volt egy melléklete a Medve c filmmel de nem mertem megvenni mert nem tudtam mi az.Le tudná nekem vki írni hogy milyen dvd ez meg hogy érdemes e! Köszike
A medve nagyon jó kis film. Félig természetfilm, félig kalandfilm. Szöveg nem sok van benne, max amikor a vadászok szólnak vagy kettőt, de nem is ezen van a hangsúly. Szerintem szép kis mese.
Hi
Emlékszem a nyáron volt egy melléklete a Medve c filmmel de nem mertem megvenni mert nem tudtam mi az.Le tudná nekem vki írni hogy milyen dvd ez meg hogy érdemes e! Köszike
Sziasztok!Ezzel a Cinema magazinnal tele a hócipőm, egyre rosszab az újság és a dvd filmek minősége. Mese nincsen, egy módon lehetne őket észheztéríteni, ez a mód pedig az, hogy nem vásároljuk meg a jövőben az újságot. Nekem az a véleményem hogy amióta felkapott lett a Cinema a dvd meléklettel azóta a nagyobb haszon érdekében a minőségből engedtek (nem keveset) és a pénzre mentek rá. Ha a jövőben is ez fog menni akkor nem sok időt adok nekik és megszünnek, kár lenne mert egy időben nagyon jók voltak, de csak voltak.
Nem Fejes a vezetékneved?
- Pink Panther
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
Ilyet már csinált korábban a DVD Filmcsillag is, viszont arra, hogy két külön film legyen egy újsághoz még nem volt példa. Csak ezért mertem erre gondolni, és igazam is lett. Sajnos!
volt
a DVD Magazinhoz...
A Filmcsillag volt a Blackjack/Leszámolás felsőfokon párosítással, de ott megvolt a kapocs: John Woo, s vele együtt a filmek műfaja!
a DVD Magazinhoz volt a Barb Wire és egy másik, külön lemez, külön borító, külön tok. Igaz, hogy az a két film külön-külön is megelent mellékletként.
Az az eladatlan készletek kifuttatását célzó akció volt, két korábbi lap és a hozzájuk tartozó filmek összecsomagolása.
Egy laphoz két film a John Woo-son kívül nem volt.
PP
Víg kedély, jó egészség!
Ilyet már csinált korábban a DVD Filmcsillag is, viszont arra, hogy két külön film legyen egy újsághoz még nem volt példa. Csak ezért mertem erre gondolni, és igazam is lett. Sajnos!
volt
a DVD Magazinhoz...
A Filmcsillag volt a Blackjack/Leszámolás felsőfokon párosítással, de ott megvolt a kapocs: John Woo, s vele együtt a filmek műfaja!
a DVD Magazinhoz volt a Barb Wire és egy másik, külön lemez, külön borító, külön tok. Igaz, hogy az a két film külön-külön is megelent mellékletként.
Elöző hozzászólásomból kihagytam hogy ma voltam bent a MM-ban (nem akarom ezt a műszaki üzletet reklámozni, ezért nem írtam ki a nevüket) és ott Cinema magazin nélkül árulják a magazinban megjelent DVD mellékleteket (Asterix és Obelix, lehet hogy volt másik is, nem emlékszem rá.) ami kicsit meglepő az az ára, ugyanis a natur dvd 2990.- No comment
Sziasztok!
Ezzel a Cinema magazinnal tele a hócipőm, egyre rosszab az újság és a dvd filmek minősége. Mese nincsen, egy módon lehetne őket észheztéríteni, ez a mód pedig az, hogy nem vásároljuk meg a jövőben az újságot. Nekem az a véleményem hogy amióta felkapott lett a Cinema a dvd meléklettel azóta a nagyobb haszon érdekében a minőségből engedtek (nem keveset) és a pénzre mentek rá. Ha a jövőben is ez fog menni akkor nem sok időt adok nekik és megszünnek, kár lenne mert egy időben nagyon jók voltak, de csak voltak.
volt
a DVD Magazinhoz...
"A konklúzió akkor keletkezik, ha már lusták vagyunk tovább gondolkodni."
---------------------------------------------------------------------------------------
TV: Panasonic TX-P42G30, DVD: Nintaus N9808, DVDR: Sony RDR-HX780, CD: Pioneer PD-201, A/V Erősítő#1: Denon 1705, A/V Erősítő#2: Onkyo TX-SV 454, Front: JBL TLX-10, Center+Surr: Denon Overture Effect 100, Sub: Yamaha YST-SW315, Video#1: Panasonic NV HD-625, Video#2: Thomson VTH-6320, Phono: még keresem a megfelelőt...
- Pink Panther
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
volt
a DVD Magazinhoz...
???
PP
Víg kedély, jó egészség!
volt
a DVD Magazinhoz...
Hat gyerekek.... Le vagyok sujtva, a lemezzel csak problemak vannak.A koldus es kiralyfi miatt megvettem, mert szeretem az ilyen temaju filmeket (A Hegylako 2 csak egy vicc), de...
Amint beraktam a lejatszoba a lemezt, elindult a rajta levo egyik promo video, valami idoita rockzene klippje. Csak a fomenube valo lepessel tudtam leloni, azthittem ez a reklam az elejen. De miutan kivartam 3 percet, rajottem hogy nem.
A masik oldal se jobb. A lemezt berakva valahova a film kozepebe ugrik be a lejatszas, szinten mehetek a fomenube. Ahol viszont nincs lejatszas menupont! De a menu cserebe legalabb csunya mint az allat.
En megfogadtam hogy tobb DVD-s Cinemat nem veszek, mig nem valtoztatnak a mellekletek minosegen. Egy ilyen szinvonalu magazintol ez egyenesen felhaborito szerintem! Jol meg is irom majd nekik.
Nekem a maci bejött. Igaz, hogy mást még nem vettem a Cinemától.
Pedig hogy leszóltatok, amikor megtippeltem két-három hete, hogy így fog kijönni a két film. Ilyet már csinált korábban a DVD Filmcsillag is, viszont arra, hogy két külön film legyen egy újsághoz még nem volt példa. Csak ezért mertem erre gondolni, és igazam is lett. Sajnos!
Hát asszem ez a dolog fordítva sült el
Nincs az a valamilyen rendszerbe foglalt gyüjtemény ahova beférne így a film
Hat gyerekek.... Le vagyok sujtva, a lemezzel csak problemak vannak.
A koldus es kiralyfi miatt megvettem, mert szeretem az ilyen temaju filmeket (A Hegylako 2 csak egy vicc), de...
Amint beraktam a lejatszoba a lemezt, elindult a rajta levo egyik promo video, valami idoita rockzene klippje. Csak a fomenube valo lepessel tudtam leloni, azthittem ez a reklam az elejen. De miutan kivartam 3 percet, rajottem hogy nem.
A masik oldal se jobb. A lemezt berakva valahova a film kozepebe ugrik be a lejatszas, szinten mehetek a fomenube. Ahol viszont nincs lejatszas menupont! De a menu cserebe legalabb csunya mint az allat.
En megfogadtam hogy tobb DVD-s Cinemat nem veszek, mig nem valtoztatnak a mellekletek minosegen. Egy ilyen szinvonalu magazintol ez egyenesen felhaborito szerintem! Jol meg is irom majd nekik.
Cső
Én még nem vettem meg mert nem igazán jó filmek ezek, meg ez a megoldás sem tetszik hogy egy lemezen van.Talán ha kettőn lenne...asszem akkor sem.Egyébkénrt milyenek a hangok meg a kép.Megérné az árát azért?
Ha valakinek a kritikák ellenére is kellene a film a magazin nélkül, annak szívesen átadom 1600 pénzért.
---------------------------------------------------------------------------------------
TV: Panasonic TX-P42G30, DVD: Nintaus N9808, DVDR: Sony RDR-HX780, CD: Pioneer PD-201, A/V Erősítő#1: Denon 1705, A/V Erősítő#2: Onkyo TX-SV 454, Front: JBL TLX-10, Center+Surr: Denon Overture Effect 100, Sub: Yamaha YST-SW315, Video#1: Panasonic NV HD-625, Video#2: Thomson VTH-6320, Phono: még keresem a megfelelőt...
Már megjelent de drágább mint szokott a dvds változat.És egyben van a két film.
Hááát, nemtom Te hol láttad, az én bevált újságosaim még a korábbi számot árulják, márpedig az a Cinema esetében azonnali remittenda, amint megjön az új...
Eszerint még nincs itt az új.
Most néztem bele. DVD10, kétoldalas, egyrétegű. A Hegylakó minősége kb. videokazetta lehet, a hang 5.1 angol, magyar. A hossza 86 perc, nem a renegát, hosszabb változat. A boritó kivül Hegylakó 2, belül Koldus és királyfi.
Egyik film sem érdekelt igazán, de ebben az öszvér megoldásban
ténylegesen felejtős.
Felindultságomban elfelejtettem beírni: következő (januári) számhoz ismét dupla melléklet:
Arlette szerencséje (még az életben nem hallottam róla - bár ez lehet, hogy az én hibám -, C.Lamber főszereplésével) valamint A zsaru szava (emlékeim szerint jó-átlagos akció-krimi Delonnal).
Sajnos csak megerősíteni tudom az előzőeket, azzal a kiegészítéssel, hogy a Koldus és királyfi nem a "klasszikus" változat, hanem a Hallmark-féle 2002-es, csak magyar hanggal (képtől itt sem lehet elájulni).
Igazából azt sem értem, hogy' párosították össze ezt a két filmet egy lemezre, azon meg külön kiadkadtam, hogy 400 pénzzel drágábban adják.
CINEMA SUX :smile22:
Ráadásul a borítót úgy nyomtatták, hogy az egyik oldala Hegylakó, a másik a Koldus, véletlenül se lásd a polcodon, hogy mit is tartalmaz a lemez (mondjuk ha egyszer már megvette vki ezt a sz@rt, szerintem tudni fogja!)
Létezik vajon külön-külön változat is?!