Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DVD Filmcsillag

Enrico Benetti
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: -1

DVD Filmcsillag

Hozzászólás Szerző: Enrico Benetti »

Ó, hogy az a rézfánfütyülős kénköves ménykű szakadjon bele!
A múlt hónapban fizettem elő egy évre erre a magazinra, erre tessék, mindjárt az első hónapban egy olyan filmmel jönnek ki amit ugyanez a cég már réges-régen kiadott. Persze anno én is megvettem már ezt a filmet. Most meg mi a fenét kezdjek még egy ugyanolyannal.
Amúgy nem egy csúcskategóriás film, de nem is a legrosszabbak közül való. Mondjuk egy Steven Seagalnál nagyságrendekkel jobb, csakhát minek belőle kettő?
OK, ez egyszer még elmegy, lenyelem a békát, de mi lesz, ha a jövő hónapban megint kijönnek egy ugyanolyan filmmel, amit már egyszer kiadtak és elég érdekes volt ahhoz, hogy megvegyem? Nem szívesen tartanék a polcomon egynél több Belmondo sorozatot ugyanazokkal a filmekkel.

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 4

DVD Filmcsillag

Hozzászólás Szerző: Gordon314 »

Íme eljött a 20. szám:http://www.dvdabc.hu/index.php?cont=fcsillag20&sid=0

Az eddigi bíztató jelek után egy ilyen filmmel kijönni... 
Lesz majd barb wire és fekete maszk is?

ooz

Nem jött ki ez a film már egyszer valamelyik magazin mellékleteként? Mert nekem nagyon úgy rémlik. Ráadásul rossz anamoprh képaránnyal, mert mindenkinek tojásfeje volt. Jelzem így ment valamelyik kereskedelmi TV-ben is mostanság.

A nemzetközi dvd magazin első számához ez volt a melléklet.
Úgy emlékszem nem volt baj a képaránnyal! Sőt úgy általában a technikai minőséggel. Csak hát a tartalmival...
gordon314.fw.hu

Vendég

DVD Filmcsillag

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Íme eljött a 20. szám:http://www.dvdabc.hu/index.php?cont=fcsillag20&sid=0

ooz

Nem jött ki ez a film már egyszer valamelyik magazin mellékleteként? Mert nekem nagyon úgy rémlik. Ráadásul rossz anamoprh képaránnyal, mert mindenkinek tojásfeje volt. Jelzem így ment valamelyik kereskedelmi TV-ben is mostanság.

ooz
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 0

DVD Filmcsillag

Hozzászólás Szerző: ooz »

Íme eljött a 20. szám:
http://www.dvdabc.hu/index.php?cont=fcsillag20&sid=0

ooz

Degeczi
Nincs visszaút
Nincs visszaút

DVD Filmcsillag

Hozzászólás Szerző: Degeczi »

nagyon sok lehetséges buktatója lett volna egy ilyen történetnek, de ügyesen elkerülték őket és a humor is meglepően jó (egyik kedvencem volt ahogy a kórházban fogadta a barátnő a srácot) egy jó példa arra, h az előítéletek ("németeknek nincs humora") mennyire hamisak tudnak lenni

qwas
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

DVD Filmcsillag

Hozzászólás Szerző: qwas »

szerintem aranyos volt a "Mindenki másképp kívánja" vagy milyen cimmel futott német film isjópofa történet, jó színészekkel
asszem HBO-n ment néhány éve

Ez tényleg nagyon tuti kis film volt. Pláne amikor a bevadult homokos hentes a fűrdőkádban nyomatta a lányt miközben a Til Sweiger (asszem így írják) által alakított srác pucéran gugolt az asztalon, nagyon emlékezetes .

Vetítő: Hitachi PJ-TX100;
TV: Philips 32PF5321-10;
Erősítő: Onkyo TX-SR600E;
DVD: Sony RDR-HX510;
Front: Mission M72i, Center: M7C2, Rear: Mission M72i, Sub: MS-907W;
Bluray: PS3.

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

DVD Filmcsillag

Hozzászólás Szerző: vtb »

És akkor ne maradjon már ki a Go Trabi go! sem

Degeczi
Nincs visszaút
Nincs visszaút

DVD Filmcsillag

szerintem aranyos volt a "Mindenki másképp kívánja" vagy milyen cimmel futott német film is
jópofa történet, jó színészekkel
asszem HBO-n ment néhány éve

Doki
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 1

DVD Filmcsillag

Hozzászólás Szerző: Doki »

Volt egy szintén német film ami nagyon tetszett, valami "Manta" volt a címe.
Annak maga a címe is Opel Manta volt nem? Mintha derengene valami plakát képe a gyerekkoromból. Az a 10 év meg van már 15

Manta Manta volt a címe. Ha nem csalódom.
Thomson DPL2000 erőlködő, JBL NSP1 szet, Heco Spirit sub,HTPC, Sanyo PLV-Z1 (BARCO HDTV 1600 projektor-talonban /emoticons/default_sad3.gif" alt=":(" data-emoticon="" srcset="/emoticons/sad@2x.png 2x" width="15" height="15" /> )

vtb
V.I.P.
V.I.P.

DVD Filmcsillag

Volt egy szintén német film ami nagyon tetszett, valami "Manta" volt a címe.
Annak maga a címe is Opel Manta volt nem? Mintha derengene valami plakát képe a gyerekkoromból. Az a 10 év meg van már 15

qwas
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

DVD Filmcsillag

Hozzászólás Szerző: qwas »

Volt egy szintén német film ami nagyon tetszett, valami "Manta" volt a címe. Lehet azért mert
Opel Mantákkal száguldoztak benne . Nagyon jó volt. Az öcsémmel még mostanában is
idézünk néha belőle pedig jó 10 éve, hogy játszották.

qwas

Vetítő: Hitachi PJ-TX100;
TV: Philips 32PF5321-10;
Erősítő: Onkyo TX-SR600E;
DVD: Sony RDR-HX510;
Front: Mission M72i, Center: M7C2, Rear: Mission M72i, Sub: MS-907W;
Bluray: PS3.

vtb
V.I.P.
V.I.P.

DVD Filmcsillag

Nekem bejött mégegy német film. Az az eredeti címe, hogy Crash, boom, bang. A magyar címét elfelejtettem (talán Nyomás!, de lehet, hogy nem). Kicsit olyan germán Guy Richie hangulata van
Halál Balhé a film címe! és nagyon kúl!

AAAZAAAAAZ

Vendég

DVD Filmcsillag

Nekem bejött mégegy német film. Az az eredeti címe, hogy Crash, boom, bang. A magyar címét elfelejtettem (talán Nyomás!, de lehet, hogy nem). Kicsit olyan germán Guy Richie hangulata van
Halál Balhé a film címe! és nagyon kúl!

Degeczi
Nincs visszaút
Nincs visszaút

DVD Filmcsillag

Már kapható a Nő kétszer c. melléklettel megjelent szám!
s egy roppant kellemes meglepetés: teljesen el is felejtettem, h jófiúként John Hannah szerepel, méghozzá ismét gyönyörű ízes skót kiejtéssel! (a TV-ben sajnos szinkronnal adták, ott ebből persze semmi nem maradt)

a "4 esküvő"-ben figyeltem föl rá ugyanezért (a temetésen nagyon szépen mondta el a beszédét), a Múmiában azonban akcentus nélkül beszélt (gondolom egyszerűbb volt így illeszteni a szerephez - ha ő hallhatóan skót, akkor hülyén veszi ki magát ha a húga nem az) most pedig szerencsére megint hozza önmagát

eredeti hang tehát rulez, ha vki ért vmennyire angolul, okvetlenül érdemes meghallgatnia

Vife
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

DVD Filmcsillag

Hozzászólás Szerző: Vife »

Már kapható a Nő kétszer c. melléklettel megjelent szám!
Víg kedély, jó egészség!

vtb
V.I.P.
V.I.P.

DVD Filmcsillag

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött

DVD Filmcsillag

Gordon : milyen igazad van Szerintem egyik sem lopott a másiktól, mind2 film jó a maga nemében. a Lola sem igénytelen, bár az alacsony költségvetés picit látszik Viszont zeneileg számomra mindenképpen jelentősebb
Én csak a Lolát láttam és soha se gondoltam, hogy német film tetszeni fog, de az nagyon bejött! Kicsit rosszúl fejeztem ki magam az elöbb. Arra szerettem volna célozni, hogy a Lola inkább "müvész" film, míg ez a leírás alapján inkább limonádé. Ettöl persze lehet jó.
A Lolának nekem is a zenéje fogott meg elöször, meg a nyitójelenet!
Most már két jó német filmet is tudok mondani: A lé meg a Lola, Das Boot (rossz nyelvek szerint lesz folytatása is Reboot néven )
gordon314.fw.hu

arty
Törzsvendég
Törzsvendég

DVD Filmcsillag

Hozzászólás Szerző: arty »

Gordon : milyen igazad van Szerintem egyik sem lopott a másiktól, mind2 film jó a maga nemében. a Lola sem igénytelen, bár az alacsony költségvetés picit látszik Viszont zeneileg számomra mindenképpen jelentősebb

Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött

DVD Filmcsillag

Valaki írja már le, hogy mi a tartalma, mert még nem láttam, nem tudom, hogy érdemes-e megvenni.
Már amennyire ez tartalom:
"A film egy kicsit a sorsról, egy kicsit az időről és nagyon a szerelemről szól. Napjainkban, amikor annyi véletlen találkozás, és folyamatosan válaszutak előtt állunk, néhány perc egy nő és egy férfi egész életét megváltoztatja.
Mi minden múlik egy becsukódó metróajtón! Jóllehet, Helen kicsit ideges, mert éppen elvesztette az állását, de ha ügyes, még sikerül becsusszannia a kocsiba. És éppen idejében érkezik haza, hogy férjét rajtakapja újfent felbukkanó régi szeretőjével. Ha viszont lemarad a szerelvényről, elkerülik egymást a vetélytárssal, és minden marad a régiben? Vagy mégsem? Az Oscar-díjas Gwyneth Paltrow briliáns alakítása teszi örökre emlékezetessé ezt a csavaros, dupla fenekű történetet."
Cinematrix

Nem ez volt az alapötlete igényesben a Lé meg a Lolának? :smile19:
gordon314.fw.hu

Vendég

DVD Filmcsillag

Valaki írja már le, hogy mi a tartalma, mert még nem láttam, nem tudom, hogy érdemes-e megvenni.
Már amennyire ez tartalom:
"A film egy kicsit a sorsról, egy kicsit az időről és nagyon a szerelemről szól. Napjainkban, amikor annyi véletlen találkozás, és folyamatosan válaszutak előtt állunk, néhány perc egy nő és egy férfi egész életét megváltoztatja.
Mi minden múlik egy becsukódó metróajtón! Jóllehet, Helen kicsit ideges, mert éppen elvesztette az állását, de ha ügyes, még sikerül becsusszannia a kocsiba. És éppen idejében érkezik haza, hogy férjét rajtakapja újfent felbukkanó régi szeretőjével. Ha viszont lemarad a szerelvényről, elkerülik egymást a vetélytárssal, és minden marad a régiben? Vagy mégsem? Az Oscar-díjas Gwyneth Paltrow briliáns alakítása teszi örökre emlékezetessé ezt a csavaros, dupla fenekű történetet."
Cinematrix

cs-robert
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 13

DVD Filmcsillag

Hozzászólás Szerző: cs-robert »

arty
Törzsvendég
Törzsvendég

DVD Filmcsillag

Hozzászólás Szerző: arty »

nekem kimondottan tetszett a film, az alapötlet óriási lehet h már előtte lelőtték másik filmben, de én ebben láttam először ilyet

Többet a filmről ne is beszéljünk, amig nem látta mindenki

Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)

z12
Nincs visszaút
Nincs visszaút

DVD Filmcsillag

Hozzászólás Szerző: z12 »

[Azt tapasztaltam, hogy a Shell kutakon meglehetősen sokáig lehet kapni, Budapesten kívül ez méginkább igaz!

Hi!
Ez egy jó infó.
KÖSZI
Z

Vife
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

DVD Filmcsillag

Hozzászólás Szerző: Vife »

köszi!cserébe itt a titok nyitja:

Én köszi!
Víg kedély, jó egészség!

Degeczi
Nincs visszaút
Nincs visszaút

DVD Filmcsillag

Azt tapasztaltam, hogy a Shell kutakon meglehetősen sokáig lehet kapni, Budapesten kívül ez méginkább igaz!

köszi!
cserébe itt a titok nyitja: egy ".com" kiterjesztést tegyél a névhez, s máris a legnagyobb internetes filmadatbázisnál (innen könnyű megjegyezni a nevet: Internet Movie DataBase) találod magad

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”