Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sikeres, boldog új évet kíván mindenkinek az AVX team!

Házimozi magazin

HoGa
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: HoGa »

"és ami sokak számára a legfontosabb – reklámspot-mentesen (!!!) "

Ezt remélhetjük a 2005-ös mellékletek esetében is, vagy ez csak egy karácsonyi "ajándék" a decemberi számhoz?

HoGa

GoldSun
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: GoldSun »

Én is birtokba vettem egy példányt. Érdekes módon a dvd kritikáknál pont az ellenkező a véleményem egypár filmnél: ami nekem marhára bejött, nem nagyon dicsérik, amit viszont én nem szeretek, dicsérik. Ilyen az élet...és az ízlés...
TV: Samsung PS58B850, DVD: Primare V25, BLU-RAY: Pioneer BDP320, Előerősítő˝: Marantz AV9000, Végerősítő: Marantz MM9000 HANGFALAK: Mordaunt Short 906 (front), 905c (center), 902 (surround), 907w (sub) Kábelek: Audioquest Type 4 (front), Black&White LS-1002 (center), Fejes: Sennheiser HD555

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: mszaby »

Már van HM U571-gyel
Elkúrtuk

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 705

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: GTomi »

Tisztelt Fórumlátogató Olvasóink! 
Nagy-nagy örömünkre végre ezúton is értesíthetem minden Kedves Olvasónkat, hogy a HáziMozi magazin 2004 decemberi számát a mai napon minden Elo˝fizeto˝nk részére elpostáztuk, a magazin pedig 18-án, azaz szombaton az újságos standokon is megjelenik.

Mint ahogyan arról többféle fórumon keresztül bizonyára értesültek már, e havi DVD film mellékletünk az U-571.
A háborús filmdráma HáziMozi DVD melléklet verziója magyar és angol DD 5.1, valamint angol DTS hanggal, 2.35:1 képpel, és ami sokak számára a legfontosabb ? reklámspot-mentesen (!!!) került magazinunk mellé.

Valamennyi munkatársam nevében ezúton is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Esztendo˝t kívánok valamennyi Olvasónknak!

Üdvözlettel

Herceg János

a HáziMozi magazin fo˝szerkeszto˝je

RegaBrio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PaulPang/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc

gemini
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: gemini »

most kaptam meg a hirlevelet. reggel az ujságosnál kezdek

Igc
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Igc »

Köszönjük, és hasonló jókat!
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

HáziMozi főszerkesztő
Isten Hozott! :)

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: HáziMozi főszerkesztő »

Nagy-nagy örömünkre végre ezúton is értesíthetem minden Kedves Olvasónkat, hogy a HáziMozi magazin 2004 decemberi számát a mai napon minden Előfizetőnk részére elpostáztuk, a magazin pedig 18-án, azaz szombaton az újságos standokon is megjelenik.

Mint ahogyan arról többféle fórumon keresztül bizonyára értesültek már, e havi DVD film mellékletünk az U-571.
A háborús filmdráma HáziMozi DVD melléklet verziója magyar és angol DD 5.1, valamint angol DTS hanggal, 2.35:1 képpel, és ami sokak számára a legfontosabb – reklámspot-mentesen (!!!) került magazinunk mellé.

Valamennyi munkatársam nevében ezúton is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Esztendőt kívánok valamennyi Olvasónknak!

Üdvözlettel

Herceg János

a HáziMozi magazin főszerkesztője

LouiS
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: LouiS »

Mikor jelenik már meg?!

Posza
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 278

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Posza »

Még jó, hogy megvettem a nyáron az U-571-et 2990-ért.
Így jártam a Kaptárral is, csak annál eladtam az eredetit, (nem tetszik a film), de visszajött melléklet gyanánt.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.

LouiS
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Házimozi magazin

Az U-571 paramétereit hol lehet megtalálni a házimozi oldalán????Csak én vagyok ilyen láma, vagy erről nagyon nagy a hallgatás?

Én sem találom seholt, de az utóbbi 2 melléklet esetében sem volt..

Igen emlékszem, hogy a kísértetháznál is csak találgattunk, és reménykedtünk....

Nem kell találgatni, az utóbbi számok mind BuFi filmek voltak és teljes egészében megegyeztek a "gyári" kiadással - mindössze a borítóra került rá a Házimozi logója. Ráadásul az U-571 egy vagy két hónapja volt a Most vedd meg! akcióban, szóval szerintem szimplán a megmaradt készletet adják a magazinhoz. Az már más kérdés, hogy 2990 helyett 1598-ért jutunk hozzá

A BuFi kiadása a következő speckók szerint alakult:

Képformátum: 16:9, 2.35:1

magyar 5.1
angol 5.1
angol DTS

magyar felirat

EXTRÁK:

Audiókommentár - a rendező közreműködésével- MAGYAR FELIRATTAL
Werkfilm (így készült) (kb. 15 p.) - MAGYAR FELIRATTAL

Kisfilm - Az U-571 megépítése - A díszlettervezők beszámolója arról, hogyan készítették a filmben látható tengeralattjárót (kb. 6 p.) - MAGYAR FELIRATTAL

Kisfilm - Az Enigma titka - Egy kriptográfus-történész beavatja a nézőket a dekódoló készülék működési elvébe, illetve azt elemzi, milyen stratégiai szerepe volt a készüléknek a háborúban.- MAGYAR FELIRATTAL

Interjú - Egy tengerész háborús emlékei - interjú egy veteránnal, aki a második világháborúban egy tengeralattjárón szolgált - MAGYAR FELIRATTAL

Interjú - Az U-110 elfogása - Interjú egy angol veteránnal, aki részt vett az első német tengeralattjáró-elfogásban

Interjú - Az U-505 elfogása - korabeli amerikai filmdokumentum egy német tengeralattjáró elfogásáról

Szöveges információ

Filmográfiák

Előzetes

Azért ez nem rossz!

megyesa
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: megyesa »

ha valaki elő szeretne fizetni a lapra, de a hangfalra nincs szüksége, akkor írjon egy privátot én megvenném...
TV: Samsung  Erősítő: Yamaha RX-V630RDS Cd: Technics SL-PG480A
Dvd: LG Front: Kef C1 Kábel: Audiotechnik Dietz made in germany

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Robotk@ »

Az U-571 paramétereit hol lehet megtalálni a házimozi oldalán????Csak én vagyok ilyen láma, vagy erről nagyon nagy a hallgatás?

Igen emlékszem, hogy a kísértetháznál is csak találgattunk, és reménykedtünk....

Igc
V.I.P.
V.I.P.

Házimozi magazin

TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Robotk@ »

Az U-571 paramétereit hol lehet megtalálni a házimozi oldalán????
Csak én vagyok ilyen láma, vagy erről nagyon nagy a hallgatás?

Igc
V.I.P.
V.I.P.

Házimozi magazin

Lehet játszani
Ezzel csask az a baj, hogy a link nem müködik!

http://www.hazimozi.hu/kerdoiv/index.htm

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: cosmo »

Lehet játszani
Ezzel csask az a baj, hogy a link nem müködik!

Most nézem, hogy elirás miatt nem www.hazimozi.hu/kerdiov , hanem kerdoiv

Igc
V.I.P.
V.I.P.

Házimozi magazin

Már egy pár napja megy ez a játék, én már elküldtem..

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: mszaby »

Lehet játszani

Tisztelt Olvasónk,

Az Albion Press kiadó részére mindig fontos volt, hogy kiadványaink összeállításánál messzemenőkig figyelembe vegyük az Önök igényeit.
Annak érdekében, hogy tisztában legyünk elvárásaikkal, évente rendszeresen közzéteszünk lapjainkban egy kérdőívet. A kérdésekre kapott válaszokat kiértékeljük, és ennek alapján végezzük el magazinjaink tartalmi összeállítását.

2004-ben először a kérdőívet interneten tettük közzé a www.hazimozi.hu/kerdiov
oldalon.
Kérjük, hogy idén is segítse munkánkat az ív kitöltésével!

Azok között, akik a kérdőívet 2005. január 31-ig, hiánytalanul kitöltve elküldik részünkre, a következő nyereménytárgyakat sorsoljuk ki:

Fődíj: Eltax Mediabox DivX-kompatibilis házimozi szett
5 darab Shrek2 hátizsák
5 darab Shrek2 sapka
5 darab Shrek2 ébresztőóra
5 darab Shrek2 karóra
5 darab Shrek2 rádió

És amiért érdemes minél előbb kitölteni:
Az első 180 visszaküldő biztosan nyer!
Öntapadós Shrek füleket!

A weboldalon már részletes információt találhatnak a HáziMozi magazin decemberi számáról (2004/10), amely december közepétől lesz kapható az újságárusoknál.

A DVD mellékleten az U571 című film.

További részletek: www.hazimozi.hu
Elkúrtuk

Ákosking
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Ákosking »

Millennium Mini (Paar) 34,00 EUR
ami a Házimozi Magazinnál így fest"mi megajándékozzuk a dán Eltax cég Millennium Mini elnevezésű kisdobozaival, melyek fogyasztói értéke 15 980 Ft"

Akkor hogy is van ez valójában? 1EUR=470HUF?
amúgy az ötlet jó csak akkor tényleg ilyen értékű cuccot kellene adni.
Mozi: Projektor: Sanyo PLV Z1, Hang: Denon Avr X6300H, Monitor Audio Bronze 11.1, KLIPSCH KSW12 subwoofer, LD blu ray,
HiFi: NAD 545 Bee cd player, NAD C356 BEE stereo, NAD 5150 phono, Triangle Antal ES, AKG K100 headphone
Kábelek: Monitor interconnects, QED 25th silver anniversary speakercable

Hápkacsa

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Hápkacsa »

Sziasztok,

Akinek megvan a 9. szám, el tudná küldeni e-mailben a 82 cm-es tv-k csoporttsztjét.

hapkacsa@freemail.hu

előre is köszi

üdv

Hápi

Cucc: TV = PANASONIC TX-32PM11P; ERŐSÍTŐ = TECHNICS SA-AX540; PLAYER = PANASONIC DVD S75; ASZTALI ÍRÓ = PANASONIC DMR-EH50; VIDEÓ = SAMSUNG SV-651GX; FRONT = SONY SS-E471; SURROUND = SONY SS-H51; CENTER = TECHNICS SB-CA11; SUBWOOFER= PANASONIC SB-WA110

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 705

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: GTomi »

Ha igaz a megjelenés,akkor az összképet csak egy rettenetes reklám árnyékolja be a boríton és a film elo˝tt.Le velük!
Javíts ki, ha tévednék... De pl. a szintén Házimozis Kísértetház elo˝tt sem volt semmiféle reklám, és emlékeim szerint a borító is teljesen megegyezett a piaci kiadással - leszámítva a Házimozi logót. Ne riogass :kiraly:

hmmm
Koponyák?9.kapu?Házimozi melléklet?BUFI film?Reklám?Rémlik?U-571?Sikerfilm?NANÁ!Reklám?ki riogat?
1600 Ft-ért még így is megéri,ahogy írtátok,de reklám tényleg nem kellene
Legyen igazad LouiS!!!

Kísértetházra persze,hogy nem került reklám,mert akkor még így sem fogyott volna...Nem a film értéke,hanem a botrányos mino˝ség miatt...

de az, jó hogy a film értékét nem, de lemezt, hát azt lerontja
7végén néztük meg a filmet.biztos nem a HM tehet róla,de gondolom ilyen lehetett az eredeti kiadás is.magyar szinkronnal egyszerüen élvezhetetlen, so"t 3perc 20 környéken eltünik a magyar hang is egy-két mondat erejéig,( mig a feliratban, angolban megvan.)

(lehet ezért nem volt reklám elötte, nem volt aki szponzorálja ezt a kiadást :smile19: )

ez nem von le számomra semmit az újság értékébo"l és a mellékletek szinvonalából az utóbbi ido"ben pláne nem!

U-571 is nagyon örülök!
RegaBrio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PaulPang/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc

cs-robert
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 13

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: cs-robert »

csak a magyar szinkronnál a 9. kapunál 8perc 30mp.környékén van egy halkabb pattanás.nem erös, elméletben nem tesz kárt a hangfalban.csak jelzem.
Nálam is ott a pattanás a szinkronban, pedig nekem az első kiadás van meg három évvel ezelőttről. Egyébként nem olyan vészes, mert elég halk.

LouiS
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Házimozi magazin

Legyen igazad LouiS!!! 
Kísértetházra persze,hogy nem került reklám,mert akkor még így sem fogyott volna...Nem a film értéke,hanem a botrányos minőség miatt...

Reméljük, hogy így lesz Karácsony előtt jó lenne!

Egyébként a Kísértetház nem annyira vészes, mint ahogy azt lefestették - csak éppen nem kell a magyar szinkront bekapcsolni. Írom ezt úgy, hogy megvettem, megnéztem (sokadszorra is). Egy dolog viszont bosszant: létezik egy normális kiadás R2-ben, amin már 5.1-es angol hang van és ahogy gyenge holland tudásommal kihámoztam, a kép is tűrhető.

Guy
Fórumlakó
Fórumlakó

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Guy »

Ha igaz a megjelenés,akkor az összképet csak egy rettenetes reklám árnyékolja be a boríton és a film előtt.Le velük!
Javíts ki, ha tévednék... De pl. a szintén Házimozis Kísértetház előtt sem volt semmiféle reklám, és emlékeim szerint a borító is teljesen megegyezett a piaci kiadással - leszámítva a Házimozi logót. Ne riogass

hmmm
Koponyák?9.kapu?Házimozi melléklet?BUFI film?Reklám?Rémlik?U-571?Sikerfilm?NANÁ!Reklám?ki riogat?
1600 Ft-ért még így is megéri,ahogy írtátok,de reklám tényleg nem kellene
Legyen igazad LouiS!!!

Kísértetházra persze,hogy nem került reklám,mert akkor még így sem fogyott volna...Nem a film értéke,hanem a botrányos minőség miatt...
INTERNETES SZINKRON ADATBÁZIS: http://iszdb.hu/

DVD: Panasonic DVD-RV20

LouiS
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Házimozi magazin

Ha igaz a megjelenés,akkor az összképet csak egy rettenetes reklám árnyékolja be a boríton és a film előtt.Le velük!
Javíts ki, ha tévednék... De pl. a szintén Házimozis Kísértetház előtt sem volt semmiféle reklám, és emlékeim szerint a borító is teljesen megegyezett a piaci kiadással - leszámítva a Házimozi logót. Ne riogass

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”