Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVDcenter Multimédia Magazin
nem tudom,de valahogy nagyobb az élmény,ha először dvd-n látok 1 filmet
ezzél néha én is így vagyok..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Nekem az említett leendő mellékletek (Femme Fatale, A Tökös,a Török...) is szimpatikusak, a Kémkölykök 3D már kevésbé.
Pont tegnap volt az HBO-n a FEMME FATALE.Még nem láttam,elkjezdtem nézni néhány perdig,elég izgalmas volt,mondom akkor megvárom a DVD-t ,nem tudom,de valahogy nagyobb az élmény,ha először dvd-n látok 1 filmet
Holnap kipróbálom másik asztaliban is, ha ott jó lesz akkor vmi összeférhetetlenségről lesz szó, mert más lemezzel megy a lejátszóm.
Valószínűleg a lemez kicserélése sem segítene. Most pc-ről megnézem, aztán az asztali cseréje meg úgyis tervbe van véve.
Szóval egy ismerősöm kipróbálta az LG-jében és gond nélkül ment.
Bár a hozzászólások alapjánm, hogy senkinek sem volt vele gondja, erre számítottam. Ezúton is köszi mindenkinek aki reagált
Most vehetek egy új játékost
Egyébként is tervben volt, de ez egy újabb lökést adott
Kicsit elszomorít hogy pont kedvenc házimozi és film magazinommal jártam így de mivel úgy tűnik egyedi az eset így nem hibáztathatom őket.
Egyébkénz az újság nagyon klassz! Már jónéhány cikken átrágtam magam, de van még mit olvasgatni.
Csak így tovább. :vazeg:
Nekem az említett leendő mellékletek (Femme Fatale, A Tökös,a Török...) is szimpatikusak, a Kémkölykök 3D már kevésbé.
TV: Panasonic TX-32PS11P, DVD: ONKYO DV-SP500 , VHS: Panasonic NV-FJ612, Erősítő: ONKYO TX-DS 494, Hangfalak: Jamo E430, E4CEN, E4SUR, E4SUB.4; PC: ASUS P4P800Deluxe -- P4 2.8/800 -- 2x512/400DDR.
hétvégén ujra megnéztem a filmet. a magyar szinkron egész jora sikeredett - mondtam volna ha nem hallgatok bele az eredetibe. mivel én mindig szinkronnal nézem a filmeket és amikor először láttam akkor sem volt vele problémám. de most az audio gombra tévedt az ujjam és sajnos elkeseredtem egy kicsit. az eredetihez képest nagyon silányra sikeredett. a film még mindig nagyon jo. eddig azt hittem hogy értem a film végét, de most felmerült bennem egy ujabb kérdés. talán a következőnél majd választ kapok arra is
- Endor (ex-Blasio)
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 0
A K-PAX DVD-n, ha az extrák közül a Jelenetek a forgatásból címűt választjuk, akkor az Összes lejátszása ponttal indítva jóval több jelenetet láthatunk, mint a felsoroltak, amiket egyesével is ki lehet választani.
- Endor (ex-Blasio)
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 0
A DVD nekem is kiesett a pattintós részből és ott lötyögött a tokban, de szerencsére nem lett semmi baja.
Ezt már annyian írtátok, hogy én már megráztam az újságosnál a magazint, mielőtt kifizettem volna. :vazeg: Kicsit furcsán nézett az eladó rám.
Tényleg nagyon jól szerkesztett a lap tematikailag is. A magyarázó ábrák is kiválóak, nagyon jól illusztrálják a leírtakat.
Ma megvettem a lapot. Nagyon jó kézbefogni, a borító is ötletes és jól elrendezett. A cikkekbe még nem volt időm beleolvasni, de már most látom, hogy nem fogok unatkozni.
A DVD nekem is kiesett a pattintós részből és ott lötyögött a tokban, de szerencsére nem lett semmi baja.
imadom hogy milliofelekeppen el tudjatok irni az ujsag nevet
DVDcenter
nagy DVD es kicsivel center egybe
tessek megszokni
Mindeki írja le büntiből százszor:
DVDcenter, DVDcenter, DVDcenter, DVDcenter, DVDcenter, DVDcenter, DVDcenter ....
Microsoft is not an answer, it's a question. The answer is: NO!
TV: NEW Lg 32LC2RR (80Gb HDD) Erősítő: Sony STR-DB 780QS; Video: AIWA HV-FX8200; DVD: Philips 729 + Sony PS2; Hangfal: Wharfedale Zaldek front: 2000 háttér: 300 + Centre
DVDcenter
tessek megszokni
Bocs, legalább most már tudom! :vazeg:
DVDcenter
tessek megszokni
Ha Te mondod; ám legyen..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
A K-PAX lemezre is rákerült a logo. (Mármint szoftveresen)
Tehát mégsem teljesen megegyező a kereskedelmi forgalomban levő kiadással.
Elkúrtuk
DVDcenter
tessek megszokni
még jó hogy a logó viszont dvdcenter-t formáz
DVDcenter
tessek megszokni
o v e r p o w e r e d
ma végre megkaptam! Én is megkaptam!!! :vazeg:
ma végre megkaptam! Én is megkaptam!!! :vazeg:
Benne vagyok az újságban Meglepődve olvastam saját reagálásomat a Mi kell a nőnek? kritikájánál. Médiasztár lettem!
Gratula!
Köszi!
Ma este 6-7 között adok autogrammot és dedikálom a Dvd center ehavi számát!
Te lettél a DVDCenter sztárja! :vazeg:
Benne vagyok az újságban Meglepődve olvastam saját reagálásomat a Mi kell a nőnek? kritikájánál. Médiasztár lettem!
Gratula! :vazeg:
Köszi!
Ma este 6-7 között adok autogrammot és dedikálom a Dvd center ehavi számát!
TV: Panasonic TX-32PS11 Erősítő: Onkyo TX-SR 501E Front: Celestion F30 Center: Celestion F35C Surround: Celestion F10 mélynyomó: MS 907 DVD: Pioneer DV-2750S Kábelek: Jamo
Gratula! :vazeg:
Benne vagyok az újságban Meglepődve olvastam saját reagálásomat a Mi kell a nőnek? kritikájánál.
Médiasztár lettem!
TV: Panasonic TX-32PS11 Erősítő: Onkyo TX-SR 501E Front: Celestion F30 Center: Celestion F35C Surround: Celestion F10 mélynyomó: MS 907 DVD: Pioneer DV-2750S Kábelek: Jamo
Ezek a postások elég bosszantóak; bár a miénk normális, ha olyan dolog jön és nem vagyok otthon akkor bedobja, hogy ne kelljen fölöslegesen bemenni érte a postára..
A lap viszont nagyon jó lett, már másodszorra olvasom..
T-BoY, mikor jön a következő szám?
Kíváncsi vagyok, hogy ma megkapom-e a magazint... Nagyon várom már!!!
Hoppá, tényleg, Te kimaradtál a szórásból..
ja.. valószínűleg a postás úgy döntött, hogy neki nagyobb szüksége van a magazinra mint nekem. :vazeg: Most elküldték nekem mégegyszer, de kissé félve várom, mert míg a múlthéten legalább végig itthon voltunk, szóval csak be kellett volna adnia, most nem leszünk. Tehát vagy bedobja a kutyához, ami számomra nem tűnik jó megoldásnak, vagy hagy valami értesítőt, vagy ismét elteszi...
Hoppá, tényleg, Te kimaradtál a szórásból..
Azt észrevettétek, hogy a K-PAX végén a stáblista után van még egy kis jelenet? Ad némi pluszt filmhez. Én már minden film stáblistáját végigpörgetem, nehogy lemaradjak valamiről. Kitűnő választás volt ez a DVD mind a film, mind pedig a techniai paraméterek tekintetében is.
Igen, ez nekem is bagyon bejött. Örülök, hogy végülis megvettem a lapot a filmmel, mert amennyire anno nem jött be, most már rá tudtah hangolódni; köszi T-BoY, hogy rábeszéltél..
Azt észrevettétek, hogy a K-PAX végén a stáblista után van még egy kis jelenet? Ad némi pluszt filmhez. Én már minden film stáblistáját végigpörgetem, nehogy lemaradjak valamiről. Kitűnő választás volt ez a DVD mind a film, mind pedig a techniai paraméterek tekintetében is.
Igen, van egy kis plussz!
Én is áttekerek mindíg
Én szeretem végignézni, valahogy kell nekem a film levezetéséhez. :vazeg:
Nem mindig kell tekerni,mert sokszor a stáblista alatt vannak a legjobb zenék.Arról nem beszélve,ha végig sikerül bakikat beiktatni(régebben az összes Jackie Chan filmben stáblistakor voltak a rontott jelenetek).
K-Paxnak ad valami kis jó feelinget az a néhány másodperc,semmi sem lehetetlen