Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVDcenter Multimédia Magazin
(a filmben nem merult fel semmi kriterium a gazdatest kpax-es alkalmazkodasrol ha jol emlexem)
a földön ugy nézünk ki mint egy ember a K-PAX-en mint egy K-PAX-i. nem pontos az idézet. Ez sem jelenti azt hogy nem tudna megmaradni egy emberi test, de ezt sejteti, mert ott máshogy használják fel az energiát. És ha gazdatestre lett volna szüksége, akkor hol van az a gazdatest amit a K-PAX-ről hozott?
pont ezt mondta, hogy 1 embert tud magaval vinniezek szerint mint gazdatestet
ez volt bess
es prot maradt itt
Pontosan erről van szó szerintem is!
Asszony pajtás is arra a megállapításra jutott, hogy a K-PAX-i gazdatestként használta Protot. Viszont Bess-t elintéztük egy "Biztos elszökött!"-tel.
pont ezt mondta, hogy 1 embert tud magaval vinniezek szerint mint gazdatestet
ez volt bess
es prot maradt itt
Pontosan erről van szó szerintem is!
végülis ez logikus, de akkor miért hagyta itt a testet amikor visszament a K-Paxra? hiszen azzal bizonyította volna végleg, hogy elment miközben Bess eltűnt. és mi van ha Bess teste nem tud alkalmazkodni a K-Paxhoz?
pont ezt mondta, hogy 1 embert tud magaval vinni
ezek szerint mint gazdatestet
ez volt bess
es prot maradt itt
(a filmben nem merult fel semmi kriterium a gazdatest kpax-es alkalmazkodasrol ha jol emlexem)
o v e r p o w e r e d
SPOILER
ertelmezesem szerint ha mar benne van a gazdatestben akkor tud teleportalni vele egyutt (erre utal az is amikor eltunt az intezetbol, a fan talaltak meg ujra es mittomen hol jart)
végülis ez logikus, de akkor miért hagyta itt a testet amikor visszament a K-Paxra? hiszen azzal bizonyította volna végleg, hogy elment miközben Bess eltűnt.
és mi van ha Bess teste nem tud alkalmazkodni a K-Paxhoz?
valaki megejegyezte, hogy a legvégén van egy rövid rész még ami sokmindent megmagyaráz. lehet, hogy én nem figyeltem jól, de semmi új infó nem jutott hozzám
Én nem tudom, hogy földönkívüli volt-e Prot, vagy sem, mindenesetre a film nagyon tetszett
(Zárójelben jegyzem meg, hogy én is a "testmegszállós földönkívüli" változatra tippelek. Végülis a csaj - Bess - is eltűnt a végén...)
ugyanis, azt mondja azt a Földön úgy néz ki mintegy ember, tehát vagy felveszi egy ember alakját vagy "belemászik" egybe. felveni nem veszi, hiszen a test ami a barátjáé, ottmarad a kórházban. ha viszont megszállta a testet akkor hogy jelent meg az állomáson hirtelen?
csak akkor állná meg a helyét, ha a koldus rosszúl látta és maga az ember már ott volt, de nem lehetett ott hiszen mozogni sem tudott miután prot kiszállt beőle így vélhetőleg előtte sem.
SPOILER
ertelmezesem szerint ha mar benne van a gazdatestben akkor tud teleportalni vele egyutt (erre utal az is amikor eltunt az intezetbol, a fan talaltak meg ujra es mittomen hol jart)
o v e r p o w e r e d
Én még régebben felajánlottam a segítségemet...De valahogy megragadtunk az ígérgetés szintjén...
orommel vesszuk a jelentkezeseket
mostmar DaVD mester is megjott a nyaralasbol, kozvetlen neki lehet kuldeni cikket (latnunk kell hogy ir a jelentkezo)
koszi
o v e r p o w e r e d
Szerintem Prot nem a K-PAX-ról jött, de nem vagyok benne egészen biztos.
Hát a filmből teljesen egyértelműen kiderül, hogy mi a helyzet.
Nem annyira egyértelmű az.
Szerintem a film 3/4-éig tényleg kétesélyes a dolog, de a végére már nem.
szerintem meg egyáltalán nem derül ki, hogy mi van :vazeg:
Spoiler on
ugyanis, azt mondja azt a Földön úgy néz ki mintegy ember, tehát vagy felveszi egy ember alakját vagy "belemászik" egybe.
felveni nem veszi, hiszen a test ami a barátjáé, ottmarad a kórházban. ha viszont megszállta a testet akkor hogy jelent meg az állomáson hirtelen?
csak akkor állná meg a helyét, ha a koldus rosszúl látta és maga az ember már ott volt, de nem lehetett ott hiszen mozogni sem tudott miután prot kiszállt beőle így vélhetőleg előtte sem.
Szerintem a film 3/4-éig tényleg kétesélyes a dolog, de a végére már nem.
a megnott igenyeknek eleget teveszeretnenk boviteni a dvdcenter online szerkesztoi gardajat!
aki erez magaban tehetseget, elszantsagot, ert a filmekhez vagy a technikahoz, vagy csak egyszeruen sok ide kapcsolodo kulfoldi hirt olvas es szivesen reszt venne a dvdcenter alakitasaban az irjon nekem egy privat uzenetet vagy emailt (info@dvdcenter.hu)
honorariumkent megallapodas szerinti fizetest es -termeszetesen- dvdcenter elofizetest adunk a kollegaknak, vagy akar az offline dvdcenter szerkesztosegebe is bekerulhetsz!
Én még régebben felajánlottam a segítségemet...
De valahogy megragadtunk az ígérgetés szintjén...
gondolom elárulható, hogy a borító színes lesz, :vazeg:és kis dobozban lesz mellette egy korong is
kémek kereszttüzébe kerültünk...
Ez a melléklet "Istenkirály"! (Az újságot még nem olvastam.) Szerintem Prot nem a K-PAX-ról jött, de nem vagyok benne egészen biztos. Kedvelem az ilyen agyalós filmeket. :vazeg: Prot szerepére nem is találhattak volna jobb személyt, mint Spaceyt azzal a bárgyú mosolyával.
Nézd meg még egy párszor az elejétől tüzetesebben. Rájössz az igazságra!
kiszivárogtatok valamit:
gondolom elárulható, hogy a borító színes lesz,
és kis dobozban lesz mellette egy korong is
system
Van valami megszellőztethető infó az új számról?
Mikor, milyen filmmel, milyen lesz a borító és tartalom?
Első körben ennyi pont jó is lenne.
kiszivárogtatok valamit: szerintem a tartalom legalább olyan erős lesz, mint a mostani számé.
a többit majd T-BoY, ha eljön az ideje...
Van valami megszellőztethető infó az új számról?
Mikor, milyen filmmel, milyen lesz a borító és tartalom?
Első körben ennyi pont jó is lenne.
Elkúrtuk
Na megvettem ma az újságot. Ez eddig a legjobb
Lassanként várhatjuk az új számot... vagy ismét csak két havonta jelenik majd meg?
Ez a melléklet "Istenkirály"! (Az újságot még nem olvastam.) Szerintem Prot nem a K-PAX-ról jött, de nem vagyok benne egészen biztos. Kedvelem az ilyen agyalós filmeket. :vazeg: Prot szerepére nem is találhattak volna jobb személyt, mint Spaceyt azzal a bárgyú mosolyával.
Holnap kipróbálom másik asztaliban is, ha ott jó lesz akkor vmi összeférhetetlenségről lesz szó, mert más lemezzel megy a lejátszóm.
Valószínűleg a lemez kicserélése sem segítene. Most pc-ről megnézem, aztán az asztali cseréje meg úgyis tervbe van véve.
Amennyiben csak a mi lemezunkkel csinalja, akkor egyedi hiba, en kiprobaltam a sajat peldanyomat Sony PS2-ben is, abban is met, pedig az eleg finnyas darab.
Schuerue
Köszi a reagálást
Mint már írtam, másik lejátszóban (LG) gond nélkül ment, és az én lejátszómban is megy a többi lemez (akár a Ti korábbi mellékleteitek is) Remélem a következőkkel sem lesz gond.
Amikor először nem tetszett neki, kicsit rosszul esett, de pc-ről meg tudtam nézni a filmet, az asztali meg úgyis kicserélődik remélem nem soká, így azután azon is nézhetem.
SchJohny
Valószínűleg a lemez kicserélése sem segítene. Most pc-ről megnézem, aztán az asztali cseréje meg úgyis tervbe van véve.
Amennyiben csak a mi lemezunkkel csinalja, akkor egyedi hiba, en kiprobaltam a sajat peldanyomat Sony PS2-ben is, abban is met, pedig az eleg finnyas darab.
Schuerue
Köszi a reagálást
Mint már írtam, másik lejátszóban (LG) gond nélkül ment, és az én lejátszómban is megy a többi lemez (akár a Ti korábbi mellékleteitek is) Remélem a következőkkel sem lesz gond.
Amikor először nem tetszett neki, kicsit rosszul esett, de pc-ről meg tudtam nézni a filmet, az asztali meg úgyis kicserélődik remélem nem soká, így azután azon is nézhetem.
SchJohny
TV: Panasonic TX-32PS11P, DVD: ONKYO DV-SP500 , VHS: Panasonic NV-FJ612, Erősítő: ONKYO TX-DS 494, Hangfalak: Jamo E430, E4CEN, E4SUR, E4SUB.4; PC: ASUS P4P800Deluxe -- P4 2.8/800 -- 2x512/400DDR.
Holnap kipróbálom másik asztaliban is, ha ott jó lesz akkor vmi összeférhetetlenségről lesz szó, mert más lemezzel megy a lejátszóm.
Schuerue
Schuerue
hogy te milyen kárörvendő vagy :vazeg:
- Hulla/Serpico
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 0