Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

VOX magazin DVD-vel

stackpointer
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

VOX magazin DVD-vel

Hozzászólás Szerző: stackpointer »

Az árusokhoz nem a Vox teríti a lapokat, hanem a Hírker Rt.

Vife
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

VOX magazin DVD-vel

Hozzászólás Szerző: Vife »

szemelyes velemenyem, hogy a VOX jol csinalta...

Még mindig ez a véleményed?
Ok, mikor ezt leírtad, még nem lehetett sejteni ezt a koncepció nélküli terjesztést...

A Mammut egyszem újságárusa (a város eldugott pontja, nulla forgalommal, ugye?) nem is hallott a mellékletes változatról!
Persze az is lehet, hogy konfliktus-kerülendő állítja ezt, miután a kapott 3-5 db-ot ismerőseinek adta oda.
Mindkét változat negatív bizonyítvány a Vox-nak!

Felhívtam egy vidéki városi barátomat abban bízva, hogy ott lassabban mozdulnak rá a mellékletes lapokra - legalábbis eddig ez volt a gyakorlat.
A város három legnagyobb választékú árusa ma reggeli megkérdezésekor nem is hallott mellékletes Vox-ról!
Vagy így igaz, vagy letagadják (lásd Mammut) - mindkét verzió felháborító!
Ismételten csak gratulálni tudok a Vox Magazin stratégáinak!

Lehet, hogy sokan beszélnek a lapról, de nem pozitív összefüggésben - számomra egyre inkább káromkodás íze van a témának.
Az biztos, hogy ha ez így marad és nem löknek ki annyi mellékletes példányt az utcára, hogy még júniusban is azt árulják (vagy legalábbis utánjárás nélkül is hozzá lehessen jutni), ezek után soha nem szavazok bizalmat nekik!

Víg kedély, jó egészség!

stackpointer
Nincs visszaút
Nincs visszaút

VOX magazin DVD-vel

A mellékelt filmek valóban megegyeznek a kereskedelmi forgalomban levőkkel?
Ohhhhh yeeeaaaahhhh.

stackpointer
Nincs visszaút
Nincs visszaút

VOX magazin DVD-vel

Ha egy lappal elégedett vagy, hiába figyel a standon 5-6 utánérzés, nem fogsz váltani, legtöbb esetben egy-két gyenge próbálkozás-belelapozás után esélyt sem adsz arra, hogy az újabb számokat (az esetleges tartalmi fejlődést) megismerd. 
A lap miatt vettem a Cinemát, de a plusz 1000 Ft alapjában megér egy filmet, ha az nézhető. Az ehavi film-melléklet (bár nem ismerem) első ránézésre csalódásnak tűnt - emiatt a normál lapot is "bűntettem" volna - nem terveztem az újság megvásárlását.

Mint írtam, azt a lapot, amit helyette vettem volna meg, az utolsó betűig elolvastam volna - ezért érzem azt, hogy most lett volna esélyük "törzs"olvasónak megszerezniük.
Nem jött be.
És ezzel a hozzáállással nem is fog...

Na most el kellene dönteni, hogy az újságot a lap vagy a DVD melléklet miatt veszed. A Cinema és a Vox is kapható mezei változatban. Ha szereted a Cinemát, akkor megveszed melléklet nélkül.

Én az összes Cinemát megvettem eddig, de az utóbbi 1-2 évben már csak a gyűjtő szellem hajt. Az első 91 decemberében jelent meg, újdonság volt akkor a magyar égen. A mai gagyi kétsoros kritikákkal már nem tudok mit kezdeni, infók terén meg itt az internet, és pl. nem két hónappal ezelőtti Box office adatokat nézek.
Az utóbbi időben elég paraszt volt az újság hozzáállása az olvasókhoz, remélem ez a főszerkesztőváltással megtörik.
A Voxot meg sem akartam venni, úgyhogy kaptam két újságot a filmekhez. Régebben ez is jobb volt, egyszerűbb, személyesebb. Jók voltak a Tollpárbajok, de valamelyik agyas megszüntette. Szász Attila bevezetőit még jó volt olvasni, de ez az új srác baromira nem ért ehhez. A Cinemára és a Voxra is egyaránt vonatkozik, hogy az ún. sikerfilmeket nem látják időben, csak a köv. hónapban tudnak kritikát közölni róla. Ez pl. a forgalmazó hibája, de az újságon üt ki. És a Cinema 80%-ra értékelt Tomb Raider kritikájánál felmerül a gyanú a khmmm.....lefizetettségre.

Igc
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

VOX magazin DVD-vel

Hozzászólás Szerző: Igc »

A mellékelt filmek valóban megegyeznek a kereskedelmi forgalomban levőkkel?
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 4

VOX magazin DVD-vel

Hozzászólás Szerző: Gordon314 »

A két különböző dvd melléklet szerintem azért született, mert így (igazából így sem) tudhattak volna kellő számú mellékletes magazint kiadni.
Én egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy rendszeres lesz a dvd melléklet a VOX-nál. Az egész inkább csak egy kampánynak tűnik.
Láttunk már olyat, hogy egy újság csak különleges esetben ad dvd-s mellékletet. Pc World Csinibaba, vagy a Chip Hypolit teli találatok voltak egyértelmű pozitív fogadtatással. A VOX-nál szerintem többségében lesznek a bosszús potenciális vásárlók, de a negatív reklám is reklám!
gordon314.fw.hu

stackpointer
Nincs visszaút
Nincs visszaút

VOX magazin DVD-vel

Azon töprengtem, hogy vajon szükségem van-e ezekre a filmekre? Mindkettôt láttam már, a szörnyeket többször is, szinte biztos, hogy jódarabig csak ott állna a polcomon, a Jeleket szivesen menézném megint, de akármilyen jó most az ára, valószínűleg nem lesz a kedvenc lemezem.A két akciós melléklet áráért viszont már vehetek egy olyan lemezt, amit igazán szeretnék.

Ez mindenkinek a saját szoc baja. El kell dönteni, megér-e ennyi egy film. Akinek igen, az vegye. Egyszerű, nem? Ha egy film nekem nagyon kell, akkor kicsengetem rá a 10 rugót is. Pl. a Jelek nekem nem ért meg 6 ezret. 3-mat igen.

mv3
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 12

VOX magazin DVD-vel

Hozzászólás Szerző: mv3 »

Azon töprengtem, hogy vajon szükségem van-e ezekre a filmekre? Mindkettôt láttam már, a szörnyeket többször is, szinte biztos, hogy jódarabig csak ott állna a polcomon, a Jeleket szivesen menézném megint, de akármilyen jó most az ára, valószínűleg nem lesz a kedvenc lemezem.
A két akciós melléklet áráért viszont már vehetek egy olyan lemezt, amit igazán szeretnék.

Vife
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

VOX magazin DVD-vel

Vife: Azt írod, hogy "most meggyőzhettek, elcsábíthattak volna". Az ilyenek miatt találták ki az újság "natúr" kiadását!! Ha meg nem az újság érdekel, hanem csak a DVD, akkor nem értem miért favorizálod a Cinemát a sok ócska filmjükkel kitörölhetik. :smile19:
Ha egy lappal elégedett vagy, hiába figyel a standon 5-6 utánérzés, nem fogsz váltani, legtöbb esetben egy-két gyenge próbálkozás-belelapozás után esélyt sem adsz arra, hogy az újabb számokat (az esetleges tartalmi fejlődést) megismerd.

A lap miatt vettem a Cinemát, de a plusz 1000 Ft alapjában megér egy filmet, ha az nézhető. Az ehavi film-melléklet (bár nem ismerem) első ránézésre csalódásnak tűnt - emiatt a normál lapot is "bűntettem" volna - nem terveztem az újság megvásárlását.

Mint írtam, azt a lapot, amit helyette vettem volna meg, az utolsó betűig elolvastam volna - ezért érzem azt, hogy most lett volna esélyük "törzs"olvasónak megszerezniük.
Nem jött be.
És ezzel a hozzáállással nem is fog...
Víg kedély, jó egészség!

Vendég

VOX magazin DVD-vel

Hozzászólás Szerző: Vendég »

HELP! Ha láttatok már Pécsett bármelyik mellékletes változatból, akkor írjátok azt is, hogy merre, plz!! Minimum 10 helyen voltam és a normál kiadványon és kérdő tekinteteken kívül semmit sem találtam... Lassan több benzinem fogy, mint amennyit spórolnék a dolgon.

Remélem Andy Kaufman nem támadt fel és dolgozik a VOX-nak???

z12
Nincs visszaút
Nincs visszaút

VOX magazin DVD-vel

Hozzászólás Szerző: z12 »

Most már jöhet a Toy Story 2, és a Két Torony melléklet     
Szerintem, meg inkább jöjjenek az olcsóbb (és jobb) DVD-k újság melléklet nélkül.
Így nagyobb a választék.
z

Ez én voltam, csak a technika ördöge..
z

Vendég

VOX magazin DVD-vel

Szerintem, meg inkább jöjjenek az olcsóbb (és jobb) DVD-k újság melléklet nélkül.
Így nagyobb a választék.
z

stackpointer
Nincs visszaút
Nincs visszaút

VOX magazin DVD-vel

A Jeleket a Kálvin téri aluljáróban, Szörny Rt-set pedig a Ferenc körúti aluljáróban található Relay árusnál sikerült beszerezni.
A Kálvin térnél egy nagy tahó volt az árus, ő nem tud semmit, rengeteg magazin jelenik meg DVD melléklettel (lehet max. vagy tíz, ha ez neki rengeteg!!!), stb, stb.

Szóval általában kétfélével találkoztam: még nem kaptak, vagy már elfogyott.

Nem tisztem védeni a Voxot, de ha egy újságárusnál nem kapható az újság, akkor talán a beszállítójával van a gond.
Ez a havi kétféle melléklet remélem csak egyszeri kivételes alkalom, nem tudom, a Vox vagy pedig a DVD forgalmazója a ludas, de irgum-burgum. Sokkal jobb lett volna a Jeleket egy hónappal eltolni.

Vendég

VOX magazin DVD-vel

Kiváncsi vagyok, a Szines RTV mikor ad DVD, vagy legalább VCD mellékletet ???
A legjobb akkor is a 'Fedél nélkül' c. újság hozzászólás volt, miszerint lassan annak is lesz dvd melléklete..

Ooz!
Azért maradjunk a realítás talaján...

A Barátok köztöt elég erősen ekezdhetnék nyomni DVD-n a tv újságokhoz.

Vendég

VOX magazin DVD-vel

A legjobb akkor is a 'Fedél nélkül' c. újság hozzászólás volt, miszerint lassan annak is lesz dvd melléklete..

Ooz!

A Barátok köztöt elég erősen ekezdhetnék nyomni DVD-n a tv újságokhoz.

Vendég

VOX magazin DVD-vel

Ooz!

Vendég

VOX magazin DVD-vel

tulajdonképpen sikerült valakinek olyan Vox-ot vennie, amiben a JELEK volt a melléklet????????????
persze, szerintem itt is írtam, h a szegedi Corában volt mindkettő szombaton

Jaa! Pécsen vettem és kb.:5-öt láttam eddig de csak Jelek-kel.

Ja és Kiskunhalason is láttam 1-et!

Vendég

VOX magazin DVD-vel

tulajdonképpen sikerült valakinek olyan Vox-ot vennie, amiben a JELEK volt a melléklet????????????

Jaa! Pécsen vettem és kb.:5-öt láttam eddig de csak Jelek-kel.

ooz
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

VOX magazin DVD-vel

Hozzászólás Szerző: ooz »

Degeczi
Nincs visszaút
Nincs visszaút

VOX magazin DVD-vel

Hozzászólás Szerző: Degeczi »

Vendég

VOX magazin DVD-vel

Lassan ez az ujságdolog olyan lesz, mint az Electroworld első áruházának a megnyitása, ahol millio ember már éjféltől sorbanállt, hogy másnap egymást püfölve, elhozhassa, a 3000 ft-os videót, vagy mikrosütőt.
Jellemzően a Vox jól csinálja azt a részét, hogy akinek ujság kell (mert már megvan neki a két film, vagy egyik sem érdekli) az vehet csak ujságot.
A Nemzetközi DVD Magazinra ezért haragszom, de piszkosul. Vagy kell a gagyi DVD film, vagy nincs ujság. Sajna az a gond, hogy én már vettem meg azért a DVD-vel, mert az ujság érdekelt, illetve kellett.
Most már jópár szám kimaradt, mert a kritikán aluli színvonal? miatt nem érdekel az egész. Pl. Barb Wire, de annak legalább a képe és a hangja elfogadható, de a Fekete Maszk ala Jet Li (hogy hívják a kinai szakácsot?? Krump Li ) Hát minden DVD kiadás szégyene!!!

A Vox viszont ott oriásit hibázott, hogy most egy csomó boldogtalan embert haragított magára. Sokkal jobb lett volna tisztességes darabszámban, és csak egy féle melléklettel kiadni, meg persze anélkül (lásd fentebb), és a másik filmet pedig a jövőhónapra hagyni. Ha kevés volt a darabszám, és így próbálták meg a számukra elegendő mennyiséget biztosítani, ez esetben oriási baklövést követtek el.

ooz
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

VOX magazin DVD-vel

Hozzászólás Szerző: ooz »

Én, mint már lentebb írtam, nem a mellékletért vettem meg, hiszen nekem egyik film sem kellett, viszont tulajdonképpen sikerült valakinek olyan Vox-ot vennie, amiben a JELEK volt a melléklet????????????
Hali

Mindennap megnézek kb. 5 újságost, amit utamba kerül. Többnyire mind belváros, de a 'sima' melléklet nélküli számon kívül nem sok vox van. Pedig mindkettőre vevő lettem volna, egyik sincs még meg, de így nem leszek az. Csak azt nem értem, hogy minek kell ilyen dolgokkal 10%-osan foglalkozni. Ugyanez volt nem is olyan rég pl. a Házimozival, Dvd Filmcsilaggal. Alig kaptak belőle az újságosok, mások pedig egyáltalán. Mostmár legalább azokat meg lehet venni megjelenés után akár hetekkel is.
ennyit a vox-ról.
Már látom, hogy nem lesz meg egyik újság sem. Leglább veszek az árán egy DVD-t.

Slash
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

VOX magazin DVD-vel

Hozzászólás Szerző: Slash »

Én, mint már lentebb írtam, nem a mellékletért vettem meg, hiszen nekem egyik film sem kellett, viszont tulajdonképpen sikerült valakinek olyan Vox-ot vennie, amiben a JELEK volt a melléklet????????????

Dhanny
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

VOX magazin DVD-vel

Hozzászólás Szerző: Dhanny »

Vife: Azt írod, hogy "most meggyőzhettek, elcsábíthattak volna". Az ilyenek miatt találták ki az újság "natúr" kiadását!! Ha meg nem az újság érdekel, hanem csak a DVD, akkor nem értem miért favorizálod a Cinemát a sok ócska filmjükkel kitörölhetik. :smile19:

Vife
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

VOX magazin DVD-vel

Ja és a hozzászólásaim végén szereplő kék színnel írt jókívánságok a Vox Magazin érdeklődő képviselőire nem vonatkoznak.
A kék színnel szedett szavakat olvasva szíveskedjenek gyökeres ellentett kívánságként értelmezni azokat!
Víg kedély, jó egészség!

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”