Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Fangória
Fangória
Ez szerintem magyarázatot ad arra,hogy nem 990-es filmek lesznek.
Ja, az 590 az olcsó, a 990 már csak a viszonylag olcsó...
Hellraiser IV. - 1990Ft
Szerkesztőségben átvéve 1590Ft
Fangória
Ja, az 590 az olcsó, a 990 már csak a viszonylag olcsó...
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
- Társadalmi célú hirdetés
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
Fangória
Érdemes elolvasni : Átalakítás alatt...
Én mindenesetre jelzem,hogy a jövőben is támogatom a magazint!
Valamint a Fangó által kiadandó filmek közt is biztos találok majd 1-2 ínyencséget.
hmmm. valamennyire várható volt azt hiszem. és örülök annak, hogy nem lesz végül kötelező melléklet. az oldalszám csökkenést tudomásul veszem és megértem (sokkal könyebben, mint a korábbi kötelező dvd-s dolgot). a megjelenő Fangoria dvd-k közül pedig az engem érdeklőket MEGVESZEM ahogyan eddíg is megvettem.
szóval, HAJRÁ FIÚK!
Fangória
A Hellraiser 4 meg lesz véve ez nem is kérdéses. Kíváncsi vagyok a többi címre.
Nekem még mindig nem sikerült felhajtanom a 2-3.részt
De a 4. betervezve nálam is,a magazin mellé úgyis kell 1 horror dvd
Címekre én is kíváncsi leszek.Bár nem "véres horror",de nagyon szerettem a
Stephen King féle minisorozatokat,amiket itthon is leadott HBO,RTL, AXN.
Langolierek - Az idő fogságában
Végítélet
Az aranykór
Az évaszázad vihara
Salem's Lot(ezt nem adták még)
Ezeket szívesen venném
Az első 3 úgy tudom független stúdióktól jelent meg külföldön is.Utolsó kettő nem biztos.Imdb-n legnépszerűbb a Végítélet és nekem is talán ez tetszik a legjobban,talán a játékidő miatt sikerült átültetni a regényt ennyire jól,hiszen 4x90perc az nem semmi.
Szerintem...
Mindegyik S.K. adaptáció remek alkotás
a végítéletre én is beruháznék
Fangória
Nekem még mindig nem sikerült felhajtanom a 2-3.részt
De a 4. betervezve nálam is,a magazin mellé úgyis kell 1 horror dvd
Címekre én is kíváncsi leszek.Bár nem "véres horror",de nagyon szerettem a
Stephen King féle minisorozatokat,amiket itthon is leadott HBO,RTL, AXN.
Langolierek - Az idő fogságában
Végítélet
Az aranykór
Az évaszázad vihara
Salem's Lot(ezt nem adták még)
Ezeket szívesen venném
Az első 3 úgy tudom független stúdióktól jelent meg külföldön is.Utolsó kettő nem biztos.Imdb-n legnépszerűbb a Végítélet és nekem is talán ez tetszik a legjobban,talán a játékidő miatt sikerült átültetni a regényt ennyire jól,hiszen 4x90perc az nem semmi.
Szerintem...
Mindegyik S.K. adaptáció remek alkotás
Fangória
Fangória
És ugye nem a 990-es, turkitanya kategóriáról van szó?
"Lesz egy Fangoriás DVD-kiadó. Rendes tékás és bolti terjesztésben, kéthavonta három-négy filmmel (terveink szerint legalábbis), viszonylagosan alacsony árfekvésben. "
Fangória
Valamint a Fangó által kiadandó filmek közt is biztos találok majd 1-2 ínyencséget.
Szerintem ez így lesz normális. Örülök ezeknek a változásoknak (persze az oldalszám csökkenésének nem), de ez a mellékletesdi szerencsére úgyis kezd kimenni a divatból.
És ugye nem a 990-es, turkitanya kategóriáról van szó?
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
Fangória
Fangória
nah,elvileg sínen van a magazin,1000 ft alatt megúszom,talán már héten kihozza postás.
Sőt, végül elküldtük ingyé' és bérmentve.
Ez így van,ezúton is KÖSZÖNÖM!
A Fangó tényleg értünk,az olvasókért van
Fangória
nah,elvileg sínen van a magazin,1000 ft alatt megúszom,talán már héten kihozza postás.
Tudtam én.
Fangória
Fangória
Leboxoltad?
Fangória
Fangória
De ha idenéz a böjtösgabi, hátha megszán egy ingyé példánnyal. Hahó, böjtösgabiiiiiiiiiiiiiiiiiii, nézz ideee!
A nagy aggodalomban ez eszembe sem jutott,de már írtam Gábornak.
Természetesen nem várom ingyen,de még1x nem tok 2190et hirtelenjében leszurkolni
Fangória
Nem lehet már külön magazint kapni, csak a szerkesztőségben.
Ez remek.
Közben elemeztem a anyagot.Valami gépolaj vagy inkább műszerolaj lehet.
Gyártás során kerülhetett rá,hátsó borító teljesen átitatódott,természetes a belső részek is.
kint hever a konyhakövön egy újságpapíron
szerencse,hogy a dvd tokba nem csurgott be,bár megpróbált beszivárogni tetetjén ahol kibontó csík van.
na mind1,akkor Fango nélkül maradok egy ideig,Pest kicsit messze van.
azért köszi!
De ha idenéz a böjtösgabi, hátha megszán egy ingyé példánnyal. Hahó, böjtösgabiiiiiiiiiiiiiiiiiii, nézz ideee!
Fangória
Ez remek.
Közben elemeztem a anyagot.Valami gépolaj vagy inkább műszerolaj lehet.
Gyártás során kerülhetett rá,hátsó borító teljesen átitatódott,természetes a belső részek is.
kint hever a konyhakövön egy újságpapíron
szerencse,hogy a dvd tokba nem csurgott be,bár megpróbált beszivárogni tetetjén ahol kibontó csík van.
na mind1,akkor Fango nélkül maradok egy ideig,Pest kicsit messze van.
azért köszi!
Fangória
Üröm az örömben,hogy olvashatatlan a magazin. Úgy kaptam,aki hozta nem nézte sajnos.
Ki gondolta volna,hogy kibontom és a lap félig valami olajban úszik,elég durva.
Jól átitta. ragacsos meg minden.
Győrben látott valaki CSAK!!! magazint?sajnos még1x 2190et nem tudok áldozni a DVDsre.
előre is KÖSZI!
Fangória
Üröm az örömben,hogy olvashatatlan a magazin.
Úgy kaptam,aki hozta nem nézte sajnos.
Ki gondolta volna,hogy kibontom és a lap félig valami olajban úszik,elég durva.
Jól átitta. ragacsos meg minden.
Győrben látott valaki CSAK!!! magazint?sajnos még1x 2190et nem tudok áldozni a DVDsre.
előre is KÖSZI!
Fangória
Örülök, hogy egyre kevesebb a fordított cikk.
- Társadalmi célú hirdetés
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
Fangória
Köszi.Természetesen nem testvérekből fog állni a stáb, de gondoltam, esélyt adok a kisebbik Losoncinak is... a most kapott cikk alapján ez nem volt rossz döntés. Sándor esetében szerintem még hagyni kell, hogy kicsit magáénak érezze a Fangoriát. Másfajta újságos közegből jött, itt azért kötetlenebb a stílus.
A Kísértet-hegyent sajnálom, nem tudtam meg, mi a baj vele, pedig igyekeztem egy jópofa, információkkal is teli cikket írni róla.
mondom hogy magam sem tudom mi volt a bajom a Kísértet-hegyen cikkel,
Sándort meg majd meglátjuk...
Fangória
Ígérem, igazi csemegéink lesznek hamarosan, amik közé már a Hellraiser négy is számolható ugyebár.
Új számot még nem sikerült megvennem,uccsó kettőt olvasom.
Anna rovatai nagyon tetszenek.
Hellraiser 4?komoly?
1.rész megvan METRO-ból régóta.
2-3at vajon hol lehet megvenni?már seholsem látom.akkor sem volt már mikor 1.részt vettem.
6.rész jelent még meg,ha jól tudom.
Sasold erősen a Tescokat én mindegyiket ott szereztem be.
Fangória
Sándor esetében szerintem még hagyni kell, hogy kicsit magáénak érezze a Fangoriát. Másfajta újságos közegből jött, itt azért kötetlenebb a stílus.A Kísértet-hegyent sajnálom, nem tudtam meg, mi a baj vele, pedig igyekeztem egy jópofa, információkkal is teli cikket írni róla.
Nekem kifejezetten tetszett a Deep Red cikk (és ezzel együtt a komolyabb hangvételű írásokat is jobban kedvelem). Argento azért egy elég komoly rendező és talán ezért is jobban illik munkáihoz a komolyabb hangvétel, mint egy b-kategóriás filmhez megfelelő szerintemes kritika. Szerintem...
Fangória
kritika?még nem olvastam el mindent (végtére is 2 hónapra kell beosztani), de amit elolvastam azokkal kapcsolatban:
Romero interjú nagyon tetszett, a hozzá választott képek is jók
Balázs Áron cikke sajnos nem hozta szerintem a szokott szinvonalat, kicsit szétesett a több interjúalanytól, illetve amolyan "seeleje-sevége" az egész
Az Omen cikk olyan volt mint amilyet egy sajtónak szánt anyagból lehet összehozni, borzalmas.
a KlasszikuSHOCK jó mint mindíg, illetve a Ház a Kísértet-hegyen filmhez valami jobbat (vagy inkább valamim mást, de nem tudom hogy valójában mit) vártam, igazándiból nem tudom mi nem tetszett a cikkben,
a Trash klub kiválló mint mindíg
Jászberényi Sándor írásából hiányoltam a személyes érintettséget, ennyi erővel a Büszkeség és balítélet című filmről is írhatott volna, háttéranyagot ahhoz is lehet fellelni itt-ott, írni meg tud, az kétségtelen
Ház a Kísértet-hegyen filmhez valami jobbat vártam, igazándiból nem tudom mi nem tetszett a cikkben
Végső állomás 3 cikk olyan ami miatt néha nem olvasom el az amcsiból fordított cikkeket a Fangóriában
Losonci András egész jól ír, a végén még lesz belőle valami (nem megsértődni, de remélem, nem a kis-, nagy- és unokatesókkal fogjátok lecserélni a gárdát)
a Filmajánlók szintén hozzák a szokott szintet
Köszi.
Természetesen nem testvérekből fog állni a stáb, de gondoltam, esélyt adok a kisebbik Losoncinak is... a most kapott cikk alapján ez nem volt rossz döntés. Sándor esetében szerintem még hagyni kell, hogy kicsit magáénak érezze a Fangoriát. Másfajta újságos közegből jött, itt azért kötetlenebb a stílus.
A Kísértet-hegyent sajnálom, nem tudtam meg, mi a baj vele, pedig igyekeztem egy jópofa, információkkal is teli cikket írni róla.
Fangória
érdemes megvenni a 2-3. részt mert vannak olyan jók mint az első