Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Nemzetközi DVD Magazin
Nemzetközi DVD Magazin
Sose halunk meg
Tegnap megvettem, mert nagyon szeretem a filmet.
A kép nem túl jó, sok helyen szemcsés. A hang csak mono. Az elején van egy kötelezo˝ reklám, majd a film indítása elo˝tt is van egy. Nálam mind a ketto˝ átugorhatatlan.
Koltai kommentárja és a werkfilm nagyon jó. élvezetes.
viszont, ha vkinek nem kell az újság, akkor (karácsony környékén láttam) ha jól rémlik 2000.- ért láttam MMben, kinn az örsvezér tériben.azon legalább nem volt(van) reklám
még mult héten is volt belole.
Nemzetközi DVD Magazin
Sose halunk meg
A kép nem túl jó, sok helyen szemcsés. A hang csak mono. Az elején van egy kötelező reklám, majd a film indítása előtt is van egy. Nálam mind a kettő átugorhatatlan.
Miért, 5.1-et vártál? A kép pedig nem véletlenül ilyen, a mosott színek pl. kifejezetten a korszak miatt vannak.
Más. A rendes kiadáson nem volt reklám Még jó, hogy karácsony előtt megvettem. A Szamba is becsúszott, és most megrendeltem a Csocsót is. Nem tehetek róla, én szeretem Koltai filmjeit.
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 667
Nemzetközi DVD Magazin
Sose halunk meg
A kép nem túl jó, sok helyen szemcsés. A hang csak mono. Az elején van egy kötelezo˝ reklám, majd a film indítása elo˝tt is van egy. Nálam mind a ketto˝ átugorhatatlan.
viszont, ha vkinek nem kell az újság, akkor (karácsony környékén láttam) ha jól rémlik 2000.- ért láttam MMben, kinn az örsvezér tériben.azon legalább nem volt(van) reklám
Rega Io / amp4you / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Nemzetközi DVD Magazin
Valaki írhatna róla, hogy milyen a minősége a filmnek.
Én ugyan nem láttam, de több helyütt olvastam, hogy kritikán aluli kategoria.
Nemzetközi DVD Magazin
Újraterjesztett a tavaly januári szám
Melléklet Dirty Dancing 1995 Ft
Valaki írhatna róla, hogy milyen a minősége a filmnek.
Elkúrtuk
Nemzetközi DVD Magazin
Sose halunk meg
A kép nem túl jó, sok helyen szemcsés. A hang csak mono. Az elején van egy kötelező reklám, majd a film indítása előtt is van egy. Nálam mind a kettő átugorhatatlan.
Nemzetközi DVD Magazin
OFF
Ejnye, ejnye Igc! Ráadásul a Violator (Enjoy the silence) már nem is 10, hanem egyenesen 15 éve jelent meg! Te meg még tetézed a bajt a logócserével, amivel helyből 18 évvel maradsz el a korszínvonaltól!... :smile19:
ON
Ez van, én már csak ilyen maradi vagyok..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Nemzetközi DVD Magazin
Szia!
nem szeretnék indulni az év vicce versenyen, de aki 2004-ben képes még Depeche Mode logót használni, pont a Violator logóját, az szerintem indulhat simán a tíz éve leragadtam kategóriában.
ha már ennyire szivedre vettél egy apró észrevételt
Ízlések és pofonok..
De ha már a DM-nél tartunk: ez az Enjoy the Silence maxi és nem a Violator..
OFF
Ejnye, ejnye Igc! Ráadásul a Violator (Enjoy the silence) már nem is 10, hanem egyenesen 15 éve jelent meg! Te meg még tetézed a bajt a logócserével, amivel helyből 18 évvel maradsz el a korszínvonaltól!... :smile19:
ON
"A konklúzió akkor keletkezik, ha már lusták vagyunk tovább gondolkodni."
---------------------------------------------------------------------------------------
TV: Panasonic TX-P42G30, DVD: Nintaus N9808, DVDR: Sony RDR-HX780, CD: Pioneer PD-201, A/V Erősítő#1: Denon 1705, A/V Erősítő#2: Onkyo TX-SV 454, Front: JBL TLX-10, Center+Surr: Denon Overture Effect 100, Sub: Yamaha YST-SW315, Video#1: Panasonic NV HD-625, Video#2: Thomson VTH-6320, Phono: még keresem a megfelelőt...
Nemzetközi DVD Magazin
Új melléklet: SOSE HALUNK MEGDD 5.1-es magyar hanggal.Extrákkal,és Koltai Róbert audiokommentárjával.
Helyes! Mondjuk már megvettem külön, de azért nem rossz. Gondolom a jövő hónapban jön a Szamba, és nagyon bízom benne, hogy márciusban a Csocsó! Akkor meglenne a teljes Koltai gyűtemény
- balukapitány
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 0
Nemzetközi DVD Magazin
Új melléklet: SOSE HALUNK MEG
DD 5.1-es magyar hanggal.Extrákkal,és Koltai Róbert audiokommentárjával.
TV:Samsung SP-43R1HL1X
Home Movie:Panasonic SC-PT160
Videó:Samsung SV-671GX
Konzol:Playstation 2 SCHP 70004
Hifi:LG FFH-515A
Tudom, hogy Isten én vagyok, mert ha hozzá imádkozom, én hallom az imát.
Nemzetközi DVD Magazin
Kedves Mindenki!
Én is egyetértek azzal, hogy hiába drágább a Nemzetközi DVD Magazin, a többi DVD mellékletes magazinhoz képest. De mind tartalmilag és mind kinézetben fényévekkel felülmúlja az összes többi mellékletes magazint ide értve a Centert is.
Egyébként nem értem, hogy mi abban a jó, hogay mindent lefikáznak ezen az oldalon elolvasva konkurencia oladlait ott ezt nem teszik. Úgy t?nik ô inkább arra figyelnek oda, hogy magazinokat készítsenek....
Két kérdésem lenne:
1. Milyen kapcsolat van közted és a Magazin között, amiért ennyire véded őket?
2. Bizti, hogy egy lapról beszélünk? Nem lehet, hogy nem a Nemzetközi DVD "Magazin"-ra gondolsz? (azért kérdem, mert lehet, hogy az újság szép színes, de hogy egy reklámprospektust többre becsülök az is biztos)
Nemzetközi DVD Magazin
Én meg hónapok óta gondolkodok, hogy mi a frászt mintázhat az avatarod
Legalább ez is kiderült..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Nemzetközi DVD Magazin
én meg hónapok óta gondolkodok, hogy mi a frászt mintázhat az avatarod
Nemzetközi DVD Magazin
Szia!
nem szeretnék indulni az év vicce versenyen, de aki 2004-ben képes még Depeche Mode logót használni, pont a Violator logóját, az szerintem indulhat simán a tíz éve leragadtam kategóriában.
Ízlések és pofonok..
Nemzetközi DVD Magazin
Én is egyetértek azzal, hogy hiába drágább a Nemzetközi DVD Magazin, a többi DVD mellékletes magazinhoz képest. De mind tartalmilag és mind kinézetben fényévekkel felülmúlja az összes többi mellékletes magazint ide értve a Centert is.
Ezzel a hozzászólásoddal még nevezthetsz az év vicce kategóriába..
Szia!
Nemzetközi DVD Magazin
Ezzel a hozzászólásoddal még nevezthetsz az év vicce kategóriába..
Nemzetközi DVD Magazin
Kedves Mindenki!
Egyébként nem értem, hogy mi abban a jó, hogay mindent lefikáznak ezen az oldalon elolvasva konkurencia oladlait ott ezt nem teszik. Úgy t?nik ô inkább arra figyelnek oda, hogy magazinokat készítsenek....
Nemzetközi DVD Magazin
Megjelent már az új szám?
Nemzetközi DVD Magazin
na most akkor melyik az igaz?
4:3 letterbox = a szélesvásznú film teljes szélessége és magassága belefér és hagyományos TV-n semmi gond vele. (a képernyő alső és felső részén vastag sötét csik látható, de a TV-nek nem kell átkapcsolnia 16:9 üzemmódra.)
Széles TV-n viszont nem jó a dolog, bele kell zoomolni, csak olyankor a felirat hajlamos kilógni a képból. Meg lehet próbálni fel-le mozgazni a képet, de nem nagyon lesz jó.
A 4:3 letterbox képminősége is rosszabb, mint akár a full frame 4:3 akár a normális szélesvásznú (anamorfikus, "nyújtott fejű") DVD. PL a Dúne c. film nagyjából csak a felét foglalja el a DVD-re írt képnek, a többi a nagy feketeség...
Nemzetközi DVD Magazin
Valamikor mostmár asszem én is megnézem. 2 éve vettem a MM-ben, akkor megnéztem, de már nem emlékezem rá, hogy mekkora és milyen széles a képe.
Elkúrtuk
Nemzetközi DVD Magazin
Nemzetközi DVD Magazin
HiMegvette valaki a mostani számot a Dűnével? Milyen a film, mármint a dvd minőségét illetően?
Sz
Én ma vettem meg.
A Dűne nem 4:3-as hanem 16:9-es (2.35:1)
Még a borítón is rosszul szerepel.
KIRÁLY!!
A borító a valóságot közli: a Dűne c. film 4:3 letterbox kiadás. Kár érte.
Nemzetközi DVD Magazin
HiMegvette valaki a mostani számot a Dűnével? Milyen a film, mármint a dvd minőségét illetően?
Sz
Én ma vettem meg.
A Dűne nem 4:3-as hanem 16:9-es (2.35:1)
Még a borítón is rosszul szerepel.
KIRÁLY!!
front:CAV DP288F, center:CAV DC28, surr.:CAV DS28, sub: CAV W320, av: h/k avr255, HDMI: Furutech Fah 1.2, hd: Toshiba hd-xe1, lcd: Samu 40A656