Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cinema magazin DVD melléklettel
Most láttam az új számot egy kirakatban a Vörösmarty utczánál. Melléklet: Életem szerelme Sean és Robin Wright Pennel.
Láttam én is, sajnos ez is papírtokos.
Valyon szinkron van rajta?
Ha jól gondolom melyik az, akkor imádom azt a filmet. Kénytelen leszek Cinemát is venni megint.
Vagy vársz egy hónapot és megveszet Voila-val (vagy mi a franc) olcsóban...
Az ötlet jó!
Most láttam az új számot egy kirakatban a Vörösmarty utczánál. Melléklet: Életem szerelme Sean és Robin Wright Pennel.
Ha jól gondolom melyik az, akkor imádom azt a filmet. Kénytelen leszek Cinemát is venni megint.
Vagy vársz egy hónapot és megveszet Voila-val (vagy mi a franc) olcsóban...
"A konklúzió akkor keletkezik, ha már lusták vagyunk tovább gondolkodni."
---------------------------------------------------------------------------------------
TV: Panasonic TX-P42G30, DVD: Nintaus N9808, DVDR: Sony RDR-HX780, CD: Pioneer PD-201, A/V Erősítő#1: Denon 1705, A/V Erősítő#2: Onkyo TX-SV 454, Front: JBL TLX-10, Center+Surr: Denon Overture Effect 100, Sub: Yamaha YST-SW315, Video#1: Panasonic NV HD-625, Video#2: Thomson VTH-6320, Phono: még keresem a megfelelőt...
pl. egy x-aktásat mintha láttam volna valahol errefelé
Azt csak érdekességképpen tettem fel 20 DPI-s felbontásban. (Ha érdekel átküldöm, elkészült teljesen )
utolso előtti pont
ez alapján felrakhatnád.
OFF ONén az itteni közzétételre gondoltam, végül nem tettem fel,
de pl. egy x-aktásat mintha láttam volna valahol errefelé
OFF OFF
ugy tudom, hogy ha jogvédelem alatt állo képet, grafikát, stb. használsz és azt kinyomtatva csak saját célra használod, azzal nincs probléma, de ha pl. ide feltöltöd, az már publikálásnak számít és sérti a szerzői jogokat. ebben az esertben az is kérdéses, hogy egy DVD boritot, joval az eredeti méret alá kicsinyitve meg lehet-e jeleníteni, mert ugy más már használni nem tudja. de minnyá utána is nézek.
OFF ON
én az itteni közzétételre gondoltam, végül nem tettem fel,
de pl. egy x-aktásat mintha láttam volna valahol errefelé
OFF OFF
system
kérdés:saját készítésű, de jogvédett képpel készült magánborító esetén mi van?
A borítón található képek, grafikák, stílusjegyek és szövegek állnak szerzői jogvédelem alatt. Ha olyan borítót csinálsz amelyen nem szerepel jogvédett kép, stílus (beleértve betütípus), grafika és szöveg akkor csinálhatod nyugodtan.
- Enrico Benetti
- Fórumlakó
- Értékelés: -1
Kérném szépen, hogy borítós oldalak linkjét ne helyezzétek el a fórumon. Az egyik szemszögből azért ne mert wareznek számít és mint ilyen ellentétes a fórum szellemével. A másik szemszögből pedig azért ne mert a weboldal címének nyilvános közlésével jelentősen megnő annak az esélye, hogy jogvédő szervezetek töröltetik.
kérdés:
saját készítésű, de jogvédett képpel készült magánborító esetén mi van?
Szerintem, ha a jogdíjat kifizetted a kép után vagy a jogtulajdonosok nem veszik észre, hogy használod a képüket, akkor nincs semmi. Ha magadnak csináltad, akkor sem lesz bajod, ha megtudják a tulajdonosok.
Kérném szépen, hogy borítós oldalak linkjét ne helyezzétek el a fórumon. Az egyik szemszögből azért ne mert wareznek számít és mint ilyen ellentétes a fórum szellemével. A másik szemszögből pedig azért ne mert a weboldal címének nyilvános közlésével jelentősen megnő annak az esélye, hogy jogvédő szervezetek töröltetik.
kérdés:
saját készítésű, de jogvédett képpel készült magánborító esetén mi van?
system
Aki a mellékletes verziót látta, van-e rajta magyar hang, illetve angol felirat ?
Ha valaki ismeri a filmet, tudja, hogy miért nincs rajta magyar szinkron. Szinte lehetetlen vállalkozás lenne, hiszen a film kétnyelvű, angol és olasz.
sztem a Trafficban egész jól megoldották. választhatsz, hogy az egészet szinkronnal nézed, vagy csak az angol szöveg legyen szinkronizálva
Aki a mellékletes verziót látta, van-e rajta magyar hang, illetve angol felirat ?
Ha valaki ismeri a filmet, tudja, hogy miért nincs rajta magyar szinkron. Szinte lehetetlen vállalkozás lenne, hiszen a film kétnyelvű, angol és olasz.
TV: TCL 65C805, Blu-ray 4K UHD: Sony Sony UBP-X800M2; AV-Receiver: Pioneer SC-LX87; CD: Rotel RCD-06; Hangfalak: Quadral Platinum M35 front, Quadral Platinum M10 Base center, Canton Plus X.3 és GX.3 surround, Saxx deepSound DS-12 zárt aktív sub; Kábelek: Alisca Orange Black Line RCA és hangszóró
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 668
Így elso˝ ránézésre egyébként nem tu˝nik olyan rossz filmnek.
igen, tényleg jó filmnek tu˝nik.
imdb is 7,3 adott rá...
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Csak angol hang van rajta (5.1)
Felirat: magyar vagy héber
TV: Panasonic TX-P42S10E, Médialejátszó: Dune HD Base 3.0, CD: Philips CD-950 AMP: Jungson JA-88E AVR:Yamaha RX V440, DAC: Hivox Lupus tuning,
front: Etalon Basic, center: Wharfedale Diamond 8C, surr: B&W 601 S2, sub: REL Quake
- sztrovacsek
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: -6
A melléklethez szerintem is csak gratulálni lehet+ a magazin baráti ára miatt még a reklámot is elnézem de ez a papírtok valóban botrányos.
És felhívnám a figyelmet a szinte hibátlan képminőségre, ritka az ilyen egy mellékletes kiadványnál!
TV: TCL 65C805, Blu-ray 4K UHD: Sony Sony UBP-X800M2; AV-Receiver: Pioneer SC-LX87; CD: Rotel RCD-06; Hangfalak: Quadral Platinum M35 front, Quadral Platinum M10 Base center, Canton Plus X.3 és GX.3 surround, Saxx deepSound DS-12 zárt aktív sub; Kábelek: Alisca Orange Black Line RCA és hangszóró
A melléklethez szerintem is csak gratulálni lehet+ a magazin baráti ára miatt még a reklámot is elnézem de ez a papírtok valóban botrányos.
Főként, hogy még egy rohadt borítót se tudtak beletenni. Nem azért, hogy nem tudom megszerezni, de azért mégis...
- Hulla/Serpico
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 0
Borzalom ez a papír-tok, ráadásul nálam még a lemez is megsínylette! Az eddig kapható változattal ellentétben viszont ezen extrák is vannak: rendezői kommentár + törölt jelenetek + interjúk. Mindent összevetve (és a filmet is ismerve) azért nagyon megéri!
Van az újságban borító?
Nincsen! Több, mint felháborító, hogy éppen egy mozis "szaklap" spóroljon ezen... :smile19: Egy kis ügyeskedéssel és keresgéléssel a kereskedelmi változat borítója ezért megszerezhető.
Borzalom ez a papír-tok, ráadásul nálam még a lemez is megsínylette! Az eddig kapható változattal ellentétben viszont ezen extrák is vannak: rendezői kommentár + törölt jelenetek + interjúk. Mindent összevetve (és a filmet is ismerve) azért nagyon megéri!
Van az újságban borító?
Még az a szerencse, hogy a magyar mellett héber felirat van rajta. (Legalábbis a kereskedelmi változaton.)