Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVD Filmcsillag
DVD Filmcsillag
DVD Filmcsillag Extra legújabb számának DVD melléklete: Dirthy Dancing
TV: Samsung PS58B850, DVD: Primare V25, BLU-RAY: Pioneer BDP320, Előerősítő˝: Marantz AV9000, Végerősítő: Marantz MM9000 HANGFALAK: Mordaunt Short 906 (front), 905c (center), 902 (surround), 907w (sub) Kábelek: Audioquest Type 4 (front), Black&White LS-1002 (center), Fejes: Sennheiser HD555
DVD Filmcsillag
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
DVD Filmcsillag
Következő mellékletek ezek lesznek:
Most kapd el, Jack! + Vendetta
ez egy egész jó kis páros
véletlenül mindkét film jó
DVD Filmcsillag
Következő mellékletek ezek lesznek:
Most kapd el, Jack! + Vendetta
DVD Filmcsillag
Héber felirat nincs? Akkor nem is kell.
DVD Filmcsillag
És lehet tudni valamit a specifikációkról is? Pl. Ara vagy FF kiadás, vagy miféle? Vagy hogy milyen nyelvek és feliratok lesznek rajta?
És mi lehet az oka annak, hogy két televíziós műsort raknak fel a DVD-kre?
Pillanatynilag ennyit találtam:
http://www.netpiac.hu/display/index.pht ... ek_id=5137
Késöbb lehet próbálkozni több infóért a http://www.dvdmagazin.hu/ oldalon.
DVD Filmcsillag
megjelenik aug.25.2 DVD lesz ezen is: Marilyn + Best of Benny Hill
Marilyn (Norma Jean & Marilyn)
Dráma, 1996 - angol-amerikai film
Rendezte: Tim Fywell
Főszerepben: Ashley Judd, Mira Sorvino, Josh Charles, Ron Rifkin, David Dukes, Peter Dobson, Dana Goldstone
A ma is szimbólumként számon tartott egykori szexbálvány, Marilyn Monroe életét és halálát mutatja be ez az eredeti látásmódú, egyéni hangvételű alkotás. A film "találmánya", hogy a gyermekkori traumáktól gyötört, az alkohol és altatók rabságában élő sztár kettéhasadt személyiségét két színésznő, az Oscar-díjas Mira Sorvino és a remek Ashely Judd jeleníti meg. A nő, aki minden férfi álma volt, éppen a saját álmainak nem tudott megfelelni, s ez vezetett korai és tragikus halálához...
DVD Filmcsillag
megjelenik aug.25.
2 DVD lesz ezen is: Marilyn + Best of Benny Hill
Marilyn (Norma Jean & Marilyn)
Dráma, 1996 - angol-amerikai film
Rendezte: Tim Fywell
Főszerepben: Ashley Judd, Mira Sorvino, Josh Charles, Ron Rifkin, David Dukes, Peter Dobson, Dana Goldstone
A ma is szimbólumként számon tartott egykori szexbálvány, Marilyn Monroe életét és halálát mutatja be ez az eredeti látásmódú, egyéni hangvételű alkotás. A film "találmánya", hogy a gyermekkori traumáktól gyötört, az alkohol és altatók rabságában élő sztár kettéhasadt személyiségét két színésznő, az Oscar-díjas Mira Sorvino és a remek Ashely Judd jeleníti meg. A nő, aki minden férfi álma volt, éppen a saját álmainak nem tudott megfelelni, s ez vezetett korai és tragikus halálához...
Meggondoltam magam Arra az elhatározásra jutottam,hogy megvárom míg a Tesco-t elárasztják vele :vazeg:
DVD Filmcsillag
Ezt is valószinüleg ki fogom hagyni
Én még gondolkozom rajta nem olyan rossz film,HBO-n többször is megnéztem,egész jó volt.
DVD Filmcsillag
Nu! Megvan a következő melléklet:
Eddie (Eddie)
Vígjáték / Sport, 1996 - amerikai film
Rendezte: Steve Rash
Főszerepben: Whoopi Goldberg, Frank Langella, Dennis Farina, Richard Jenkins, Lisa Ann Walter
Stúdió/Forgalmazó: Független/International Publishing House
Hang: magyar (DD 2.0), angol (DD 5.1)
Kép : 1,85:1 (16:9)
Felirat nyelv: magyar, angol
Nem a legjobb, de minthogy előfizető vagyok...
DVD Filmcsillag
Ez annyira rossz lenne?NZS
Ez ugye izlés dolga, de nekem ingyen sem kellene.
Valóban ízlés dolga, de az biztos, hogy nem az a film, amivel rekordokat lehet majd dönteni az eladott példányszámok tekintetében.
DVD Filmcsillag
Ez annyira rossz lenne?NZS
Ez ugye izlés dolga, de nekem ingyen sem kellene.
DVD Filmcsillag
Ez annyira rossz lenne?
NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...
DVD Filmcsillag
A következő melléklet:
Hercule & Sherlock (Hercule et Sherlock)
Vígjáték, 1996 - francia film
Kíváncsi voltam, mivel rukkolnal elő; hát ezt nem kell megvennem; marad pénz másra..
Néha komolyan fellélegzek már, ha olyan melléklet jön, ami nem érdekel. :vazeg: Ezt sem kell megvennem szerencsére
DVD Filmcsillag
A következő melléklet:
Kíváncsi voltam, mivel rukkolnal elő; hát ezt nem kell megvennem; marad pénz másra..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
DVD Filmcsillag
A következő melléklet:
DVD Filmcsillag
A következő melléklet:
Rendezte: Jeannot Szwarc
Főszerepben: Christopher Lambert, Richard Anconina, Philippine Leroy-Beaulieu, Roland Blanche, Béatrice Agenin
Megjelenés dátuma: 2004-06-25
Nem biztos, hogy mindig a két lábon járó rendőrök a legsikeresebb bûnüldözôk. Jelen esetben - a megtévesztő nevek ellenére - hőseink nem Agatha Christie és Sir Arthur Conan Doyle történeteinek lapjairól léptek elő, hanem a Marseille-i vámhivatal kutyaóljaiból.
A két eb ugyanis akkor kelti fel a helyi főgengszter, Antoine Morand (Roland Blanche) figyelmét, amikor annak hamis bakjegyeit tartalmazó ládája elkeveredik a kikötő ládahegyeinek rengetegében. Morand az üzlet sikere érdekében azonnal szalajtja két leglököttebb emberét, Vincentet (Christophe Lambert) és Brunót (Richard Anconina – Hatodik), hogy azonnal szerezzék meg a pénzkiszagolásra kiképzett két szuperkutyát, Hercule-t és Sherlockot.
Az elsőre rutinmunkának tűnő feladatot balfék hőseink végre is hajtják, azonban egyetlen dologgal nem számolnak: mégpedig azzal, hogy az intelligens szimatok a kétlábúak kurta eszén folyamatosan túljárva a leghihetetlenebb helyzetekbe és balhékba rángatják bele őket.
Hang: magyar (DD 2.0), francia (DD 2.0)
Kép : 1,85:1 (16:9)
Felirat nyelv: magyar
Régiókód: 2
Hossza: 95 perc
Extrák: Filmográfiák
DVD Filmcsillag
Akkor megnyugodtam...
z
szép napot mindenkinek
DVD Filmcsillag
Jól van, no! Ne tessék már ennyire felvágni!
Bocsi, nem felvágási szándékkal írtam...
Csak úgy általában arról, hogy egyre több a szemét film mellékletként szemtelenül magas árakon.
De nincs harag?
z
Értettem elsőre is, hogy mire gondolsz, úgyhogy nem is volt harag. :vazeg:
DVD Filmcsillag
Bocsi, nem felvágási szándékkal írtam...
Csak úgy általában arról, hogy egyre több a szemét film mellékletként szemtelenül magas árakon.
De nincs harag?
:vazeg:
z
DVD Filmcsillag
Már annyi mellékletes újság van, hogy csak arról írok, amelyiket megveszem.A többi már 100 DVD-s gyűjtemény után nem érdekel.
Még 500 forintért sem, nemhogy 2000+ Ft-ért.
Azért jó gyűjtögetést...
z