Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVDcenter Multimédia Magazin
tessek aktivnak lennisimon, ex, close, gemini, doc, gandalf es meg jonehany
sok már az írnivalóm a hónapban sajna
system
Esetleg a mellekletes verzio is lehetne kisebb es megoldodna a problema meret-ugyileg En szeretem a kis formatumokat. (Pl. National Geographic)Nyilvan a boritonak azert kell masnak lennie hogy ne legyen 200-as betukkel rairva: FEMME FATALE melleklet
A National Geographic formátum nekem is bejön. Annak még az "illata" is jó
(Igaz, inkább olvasni szoktam és nem szagolgatni )
Szóval a kisebb változat nekem is bejönne, bár én azt hiszem, egyelőre maradok a DVD-s kiadás mellett :kiraly:
(Még egy kicsit OFF: az NG-ben egyszer azt írták, hogy kizárólag Lengyelországban sokszorosíthatják, mert Magyarországon nincs olyan nyomda, ami elő tudná állítani a nemzetközileg bevezetett NG-formátumot... Hmmmm...)
...Nyilvan a boritonak azert kell masnak lennie hogy ne legyen 200-as betukkel rairva: FEMME FATALE melleklet
- engem ez nemzavarna, sot igy tudnam, hogy melyik szammal jelent meg az adott melleklet.
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Esetleg a mellekletes verzio is lehetne kisebb es megoldodna a problema meret-ugyileg En szeretem a kis formatumokat. (Pl. National Geographic)
Nyilvan a boritonak azert kell masnak lennie hogy ne legyen 200-as betukkel rairva: FEMME FATALE melleklet
Szerintem is legyen ugyanakkora a mellékletes és a melléklet nélküli változat.
De végre egy csomó jó hír:
- jön az új szám,
- mellékletes verzió is lesz kapható az újságárusoknál!
Juhhéééééééé
De ha azzal még lcsóbb lehet a melléklet nélküli lap, hogy ... és kevésbé fényes a borítója,
a foliázáshoz ragaszkodom
egyrészt sokkal igényesebben néz ki, másrészt időtállobb igy.
Nem azért vetődött fel a kisebb méretű melléklet nélküli újság lehetősége, mert úgy olcsóbb lehetne, mint a mostani méretben?Mert ez esetben elgondolkodtató a dolog!
- kerdes, hogy mi lenne olcsobb: az eloallitas? vagy/es a vegleges ara?
Én már azt is hasznosnak tartanám, ha a melléklet nélküli lapon több lenne a nyereség ezzel egy picit, mert ez biztosítaná, hogy "a mellékletes időszakot" is túléli majd a lap.
Szerintem egy olyan folyóiratnak, aminek tartalma is van leginkább csak nyűg lehet az "eladhatósághoz szükséges" dvd melléklet ma már.
De ha azzal még lcsóbb lehet a melléklet nélküli lap, hogy kicsit kisebb és kevésbé fényes a borítója, akkor még inkább legyen így szerintem. A tartalom a lényeg!
gordon314.fw.hu
Nem azért vetődött fel a kisebb méretű melléklet nélküli újság lehetősége, mert úgy olcsóbb lehetne, mint a mostani méretben?Mert ez esetben elgondolkodtató a dolog!
- kerdes, hogy mi lenne olcsobb: az eloallitas? vagy/es a vegleges ara?
T A M I . H U
Nem azért vetődött fel a kisebb méretű melléklet nélküli újság lehetősége, mert úgy olcsóbb lehetne, mint a mostani méretben?
Mert ez esetben elgondolkodtató a dolog!
gordon314.fw.hu
a borító gondolom mindenképpen máshogy fog kinézni, ez minden egyép lapnál is így szokott lenni, valószínüleg nem véletlenül. Erről kaphatnánk infot, még ha OFF is, mert csak sejtésem van. (priviben is jöhet)
Szerintem is maradjon ugyanakkora és ugyanolyan előlappal. Nekem valahogy jobban tetszik, ha nagyobb méretű a lap.
És elfelejtettem írni a tartalom is legyen ugyanaz.
a melleklet nelkuli lap is olyan legyen formara, mint a mellekletes, vagy inkabb "pocket" legyen (22cm magas, pl. a cosmopolitan jelenik meg ilyen formatumban is)egyebkent 90%ban ugyanaz lesz a tartalma, mint a mellekletesnek, a borito lesz mas
- szvsz, a melleklet nelkuli, ugyanolyan meretben ugyanazzal a boritoval jelenjen meg.
- es persze ugyanolyan tartalommal!!!
T A M I . H U
én is az eredeti verziot támogatom.
A tartalma miért változik?
nem lenne nektek ez többlettköltség (tartalom, méret)? a végén még megemelitek a lap árát :smile19:
Szerintem is maradjon ugyanakkora és ugyanolyan előlappal. Nekem valahogy jobban tetszik, ha nagyobb méretű a lap.
ezen en is elmerengtem egy kicsit, de rajottem, hogy ha mar tobb melleklet nelkulit is vett az olvaso, akkor egesz jol nezhet majd ki a polcon egy csomo nagy dvdcenter, mellette pedig egy csomo kicsi
Hát így is lehet nézni
De szerintem akkor is jobb ha egyforma, bár ltségkívű a te verziódban látványosan könnyen megállapítható volna bármikor, hogy melyik számot vettem melléklet nélkül
viszont kb. a 8-9. szamtol mar melleklet nelkul is meg szeretnenk jelenniezzel kapcsolatban kernem szives velemenyeteket:
a melleklet nelkuli lap is olyan legyen formara, mint a mellekletes, vagy inkabb "pocket" legyen (22cm magas, pl. a cosmopolitan jelenik meg ilyen formatumban is)
egyebkent 90%ban ugyanaz lesz a tartalma, mint a mellekletesnek, a borito lesz mas
szamomra ez a pocket kicsit jobban kezre all, bar a betuk kisebbek
szoval en szimpatizalok a gondolattal...
Szerintem meg ugyan olyan legyen, mint a mellékletes, így lenne vele a legkevesebb gond..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
...simon, ex, close, gemini, doc, gandalf es meg jonehany torzsvendegunk tollabol szivesen olvasnek a lemezrolne kelljen konyorogni....
Én nagyon szívesen írnék róla, ha meglenne. Ha jól emléxem megkülditek, nem?
(Ui.: Ha preview nem felel majd meg v. nem teccik a film visszaküldöm! )
Én ezt nem tartanám teljesen logikusnak, mert ha valaki gyűjti a lapot, de néha egy - egy már meglevő melléklet miatt a nélküli verziót választaná, akkor az nem illene a sorba...
ezen en is elmerengtem egy kicsit, de rajottem, hogy ha mar tobb melleklet nelkulit is vett az olvaso, akkor egesz jol nezhet majd ki a polcon egy csomo nagy dvdcenter, mellette pedig egy csomo kicsi
o v e r p o w e r e d
szamomra ez a pocket kicsit jobban kezre all, bar a betuk kisebbekszoval en szimpatizalok a gondolattal...
Én ezt nem tartanám teljesen logikusnak, mert ha valaki gyűjti a lapot, de néha egy - egy már meglevő melléklet miatt a nélküli verziót választaná, akkor az nem illene a sorba...
Remélem, az hogy a 8.tól +vásárolható lesz majd így is, az nem jelenti azt, hogy a 7. nem szerezhető be melléklet nélkül?
na
vagyok ujra
ott hagytuk abba, hogy jelentkezoket varunk femme fatale preview-hoz
tessek aktivnak lenni
simon, ex, close, gemini, doc, gandalf es meg jonehany torzsvendegunk tollabol szivesen olvasnek a lemezrol
ne kelljen konyorogni
a lap 7. szama rovidesen megjelenik
napot meg nem tudok mondani
viszont ez az utolso ami csuszik (legalabbis nagyon komolyan mondom, aztan majd meglatjuk)
viszont kb. a 8-9. szamtol mar melleklet nelkul is meg szeretnenk jelenni
ezzel kapcsolatban kernem szives velemenyeteket:
a melleklet nelkuli lap is olyan legyen formara, mint a mellekletes, vagy inkabb "pocket" legyen (22cm magas, pl. a cosmopolitan jelenik meg ilyen formatumban is)
egyebkent 90%ban ugyanaz lesz a tartalma, mint a mellekletesnek, a borito lesz mas
szamomra ez a pocket kicsit jobban kezre all, bar a betuk kisebbek
szoval en szimpatizalok a gondolattal...
o v e r p o w e r e d
Igen Carmack-tol szarmazik az idezet, de mar a D3 elott is elhazngott tole tobbszor.
Projektor: JVC X30 Vászon: Projecta Homescreen Deluxe HTPC: I7-4790k+ GT1070 Hang: Yamaha 595A + Proson Stadium 6.1
When it's done.
Olyan is merős ez a mondat....
Izé...ööö..... Doom 3?
Duke Nukem Forever
Ezt pontosan ugyanígy ha jól emlékszem John Carmack, az ID Software első embere mondta, amikor - a doom 3 csúszásai miatt - egy interjúban megkérdezték tőle, hogy ugyan árulja már el mikor jelenik meg a játék végre, mert eddig mindig csak ígérgettek :kiraly:
- Torzonborz
- Fórumlakó
- Értékelés: 0
Akkor ezek szerint ebben a hónapban már nem...?
DE!
Végre egy kis infó! Köszi!
Akkor ezek szerint ebben a hónapban már nem...?
DE!
Projektor: JVC X30 Vászon: Projecta Homescreen Deluxe HTPC: I7-4790k+ GT1070 Hang: Yamaha 595A + Proson Stadium 6.1
When it's done.
Olyan is merős ez a mondat....
Izé...ööö..... Doom 3?
Duke Nukem Forever